![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nie mam gdzie tego trzymać! Ratunku!!!
Moja WISH lista
kremy z filtrem 50 apteczne kremy do cery naczynkowej z rumieniem żele do mycia twarzy do cery nadwrażliwej, alergicznej perfumy, min. celebre wody toaletowe, np life by Esprit, Celine Dion itp. męskie perumy, bądź wody toaletowe książki z rachunkowości Vipera- róz do policzków z serii Collage nr 401 i 402 Vipera hydromus w kolorze brązowym Bell- diamentowy cień w musie nr. 160 zielony szalik z Vivy http://www.dodatkidogazet .pl/gadzety...ncki-szal.html żel do włosów Capivit Hydrocontrol, tabletki Biogal Cerutin lub Rutinoscorbin tabletki uspakajające płyn do higieny intymnej (Lactacyd, Ziaja, lub innej firmy) Joanna- guma do włosów Vipera- korektor pod oczy w płynie Soraya- baza pod makijaż do cery suchej i normalnej Bielenda Sexy Look- serum powiększające piersi Garnier płaski brzuch (interesują mnie również inne kremy na brzuch) Schwarzkopf Got2b- spray do prostowania włosów Infinity- plyn do demakijazu oczu Ziaja- krem biolipidowy lub nawilżający Calma Hlc Ziaja- peeling enzymatyczny Calma HLC paski do spodni (kolor żółty, zielony, lub inny) torebki (najlepiej w kolorze żółtym) korale w szarym, brązowym lub czarnym kolorze oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko NIE SZUKAM UBRAŃ!!!
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-06-14 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%)
maszynki jednorazowe firmy Wilkinson moze cos u mnie? masz jakis link do tego urzadzonka zeby byl jakis opis ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
elseve infinity "Nic smiesznego" maszynki
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam
Interesuje mnie u Ciebie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Eveline- kredka do oczu (pozostało 80%) Sunsilk- mleczko prostujące włosy (pozostało 50%) Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal- podkład Infallible- kolor 140 golden beige- 1 ml AA- Prestige Eye Lift- krem przeciwzmarszczkowy wokół oczu- 2 ml Znajdziesz cos za te rzeczy ..? Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
tak jest perlowy
cien ma odcien 034 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) maszynki jednorazowe firmy Wilkinson świeczniki niebieskie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Młode Wilki 1/2, https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, zainteresowaly mnie:
Essence- róż do policzków (używany dwa razy)- tylko za coś specjalnego! - jaki to kolor??? Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy!
książka- My dzieci z dworca Zoo- Christiane F. odpisz u mnie czy znajdziesz cos za te rzeczy ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
cos za:
Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Sunsilk- mleczko prostujące włosy (pozostało 50%) Sunsilk- szampon prostujący włosy (NOWY!!!) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.