|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chciałabym, chciała... wish :)![]() A więc czego szukam? I za co jestem w stanie dać dużo? 1) topy, tuniki, t-shirty ze śmiesznymi nadrukami 2) spódniczki (króciutkie), spódnice (max do kolan, najlepiej jakieś etniczne) 3) wszystko co możliwe z panterką ![]() 4) kosmetykiiii 5) perfumki 6) torebki 7) biżuteria 8) wszystko co mi w oczko wpadnie. Mój rozmiar to S/M (ale bardziej to drugie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chciałabym, chciała... wish :)
mam chuste z w panterke poza wątkiem jest nowaniedawno kupiłam
![]() ![]() Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-05-25 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
u mnie spódniczki do kolan również etniczne
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie Ci wpadnie w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Co do prostownicy, bardzo mało używana.
Co do modelacji, ja mogę dać tylko mało przyjazną opinię,ale niech Cię to nie zraża, opowiem po kolei : - Kupiłam tę prostownicę, bo zawsze marzyłam o prostych włoskach. Jednak się nie sprawdziła, to zażyczyłam sobie w prezencie kolejną, która na moich włosach też się nie spisała i została od razu wymieniona na coś innego. Wniosek z tego chyba taki,że moje kręcone i puszyste włosy nie nadają się do prostowania i tylko dlatego pozbywam się prostownicy. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-16 o 22:41 Powód: ortograficzny błąd ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a co ja mam tu sobie wybrac?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.