![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak częstowidujecie się z chłopakami?
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak częstowidujecie się z chłopakami?
Ja z TŻtem widuje się codziennie, albo prawie codziennie. Wynika to pewnie z tego że mieszkamy blisko siebie. Od zawsze tak się widywaliśmy. A Twoja dziewczyna może rzeczywiście ma lepsze zajęcia niż przesiadywanie z Tobą.. Ale rozwiewając Twoje wątpliwości znam takie pary które się widują raz na jakiś czas, ale to przez odległość a nie ot tak.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zacznę od tego że jestem z moim chłopakiem od 5 lat ja mam 22 on 25 czyli różnica wiekowa podbna. zaczeliśmy ze sobą chdzić w takim samym wieku jak wy. Spędzliśmy i spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę ( mieszkamy od siebie 500 m.?) widujemy sie codziennie. Dziwi mnie troszkę zachowanie twojej dziewczyny, szczególnie na początku znajomości chce się ze sobą spędzać każdą wolną chwilę - zauroczenie sobą itp. Na twoim miejscu porozmawiała bym z nią
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem zdziwiona bo ja sama ze swoim Tż najchętniej spędzałabym każdą wolna chwilę.
dlaczego do tej pory nie porozmawiałeś z nią jeszcze na ten temat?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
"Rozmawiałem" problem w tym, że ona nie widzi problemu... I jakby to powiedzieć, czasami nie jest ze mną do końca szczera w takich rozmowach... Ciężko to wyjaśnić... Myślałem ze to może taki wiek, bo nie mam zamiaru jej trzymać na smyczy i zabraniać spotkań z kolezankami....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczynając być z TŻtem właśnie skończyłam gimnazjum i nie przypominam sobie żebym jakoś specialnie przeżywała że nie spotykam się z koleżankami tylko z TŻtem. Miałam 1 przyjaciółkę i spędzaliśmy czas głównie całą paczką. Czemu nie zapytasz czy nie mogłbyś spędzić troche czasu z nią i z jej znajomymi? Może takie coś by pomogło?
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaa i jeszcze jedna sprawa: po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś już dojrzały. a po zachowaniu dziewczyny... dorosłości nie widać. może jeszcze jest dziewczyną, dla której chłopak "jest, ale tak jakby go nie było" mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. nie może być tak, że ona wszystko ustawia. niech dziewczyna doceni co ma, bo potem będzie za późno ![]() powodzenia życzę, trzymaj się ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Bo to chyba ona powinna zaproponować? Ja nie raz dostawałem zaproszenie na grila, jakąs małą impreze w domu czy na kogoś działce... Ale zawsze chodziłem na nią sam, bo niestety albo ona nie miała "czasu" albo nie miałem juz chęci nawet pytać... Uwierzcie ze za którymś razem zaczyna wam być głupio "prosić" własną dziewczyne zeby gdzieś z wami wyszła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja Cie doskonale rozumiem... wiem jak to jest "prosic" sie o spotkanie, tez zawsze bylam przyzwyczajona spedzac czas z chlopakiem codziennie albo bardzo czesto, wiec wieksza odleglosc byla problemem, bo On przewaznie nie mial czasu, bo cos tam , bo cos tam. Wkoncu dalam spokoj z tym proszeniem, (zaznaczam ze wtedy nie bylismy razem lecz po rozstaniu) przestalam sie odzywac wogule, to sam zaczal sie wkoncu martwic co jest nie tak, ze juz nie pisze, ani nic. I sam zaczal chciec sie spotkac
![]() ![]() A ty daj jej czasu, nie odzywaj sie najlepiej wogule nic... Zobaczymy co dziewczyna zrobi, jesli nie odezwie sie to chyba sprawa jasna ze ma Cie gdzies... sorry za to stwierdzenie ale tak tez moze byc.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja widuję sie z moim Skarbem prawie codziennie a to pewnie dlatego, ze mieszkamy razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dokładnie tak to mniej więcej wygląda, że ona spotyka sie kiedy jej pasuje... a jak ma wolny czas to woli go spędzieć z rodziną lub kolezankami (tak przynajmniej czuje) bo co ona ma w swojej główce to juz inna bajka... ładnych kilka razy umawiała sie, ja nic nie planowałem na ten dzień, albo przekładałem a ona pisała ze musi gdzies isc, cos zrobic... Ale naprawde czuje ze jej zalezy, nie jestem tego w stanie wytłumaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pisałem juz, ze potrafiła tak ponad tydzień wytrzymac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zupelnie nie rozumiem zachowania Twojej dziewczyny. Wydaje mi sie, ze jesli sie kogos kocha to chce sie jak najwiecej czasu z ta osoba spedzac. Ja wprawdzie jestem juz mezatka, ale jak bylismy para to widywalismy sie tylko w weekendy ze wzgledu na to, ze dzielilo nas 900 KM
![]() Powiedz jej, ze troche to dziwne dla Ciebie, zapytaj ja szczerze co jest przyczyna takiego zachowania, niech bedzie w koncu szczera ![]() Zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To ją przetrzymaj i nawet ze 3 jak będzie trzeba! Albo sama poprosi o spotkanie albo będziesz miał czarno na białym jak się sprawa ma. Powodzenia
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ale ja wiem, że ona mnie kocha... Uwierzcie... Gdybym czuł ze może mnie nie kochać, nie pisał bym tego tematu bo wiedziałbym o co chodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale chyba bardziej kocha kolezanki
![]() Nie, no gdyby kochala to by chciala byc caly czas przy Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
wiem, że ja jestem jej drugim chłopakiem.... być może poprzedniemu poświęcała dużo czasu... no i okazało się ze nie warto było (do takiego wniosku mogła dojsc...). zaniedbała znajomych, rodzine, itp... nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi?? Jest mądrą dziewczyną, więc mogła sobie coś takiego poskładać w główce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i Ty zrób kiedyś coś takiego umów się, a potem odwołaj. nie można być zawsze na czyjeś zawołanie, trzeba mieć swoją twarz ![]() będzie dobrze, tylko trochę pracy włożyć, samozaparcia i dacie radę, jeśli ona warta jest Twojej miłości. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
jakby mój chłopak mieszkał ode mnie tylko 600 m [a podoba mi się takowy
![]() ale może rzeczywiście masz rację.. może nie chce zaniedbywać kontaktów z innymi, jak zrobiła to w czasie swego poprzedniego związku... szczera rozmowa, to wszystko ![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
ja na twoim miejscu nie byłabym taka pewna miłosci z jej strony ,bo sory jakby sie nie sparzyła w poprzednim zwiazku nie daje jej to prawa do zaniedbywania obecnego chłopaka.. Jak czuje jakis uraz po poprzednim zwiazku, nie jest gotowa zeby stworzyc go z kims innym to niech sie nie pcha w związek..
przetrzymaj ją tak jak dziewczyny pisały ile trzeba bedzie ! zobaczysz czy w koncu zateskni i zaporoponuje spotkanie czy nie .. i wszysto jasne
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
no może przydało by się dać jej nauczkę... ale boje się, że moge przesadzić... napisze jak coś się wyjaśni... a jak nie, to wiecie... będe wolny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
ja bym czekała az sama sie odezwie do Ciebie.. moj chłopak mieszka ok 7 km ode mnie, no ale spotykamy sie codziennie.. szczerze to jakas dziwna ta dziewczyna.. pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TŻ- towarzysz życia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Towarzysz Życia
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja widuję się z moim TŻ (TŻ to skrót od towarzysz życia
![]() Skoro jesteś przekonany, że Cię kocha, to nie bój się zrobic próby...nie proponuj nic i zobaczysz po jakim czasie ona zatęskni, jeśli będzie trwało to bardzo dlugo to chyba nie ma o czym mówić. Może po prostu ona jeszcze bardziej potrzebuje kolegi niż chłopaka w normalnym tego słowa znaczeniu, bo jednak zwiazek wiąże się też z ilością razem spędzanego czasu, a jeśli ona częściej widuje koleżanki.... O jej niedojrzałości świadczy może nie tyle preferowana częstotliwość spotkań co podejście do tematu, gdy Ty mówisz, że cos jest nie tak. Powinna moim zdaniem przynajmniej to przemyśleć, bo jeśli Tobie jest głupio, po takim czasie bycia razem, proponować spotkanie swojej dziewczynie no to wybacz, ale cos nie gra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Powiem ci jak mezczyzna mezczyznie ze tej kobiecie nie zalezy na tobie i tyle.Kobieta ktora chce sie spotkac ruszy niebo i ziemie by to zrobic dla swojego M. Mozesz to zmienic w prosty sposob ale do tego trzeba jaj i wysilku.Mysle ze owa kobieta nie dorosla do zwiazku.Musisz zrozumiec jak mysla kobiety i czego pragna a przedewszystkim musisz wiedziec czego ty chcesz i byc ze soba szczery.
PS:TZ- dla mnie to glupia nazwa, wiec sie nie dziwie ze nie zrozumiales. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jaki jest ten prosty sposób? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Zadko się widujemy.. czasem raz w tygodniu, ale przecietnie co 3 dni. I wlasciwie ciezko mi z tym..
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.