![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam
SZUKAM:
DOKŁADKA:za coś z mojej listy oddam też: APIS błoto z Morza Martwego - zostało 40% z 200 ml, wważne do 05.09.2007 APIS maseczka błotna energizująco-wygładzająca, zostało ok. 40% ze 100 ml, wazna do 10.2007 Nanobase zostało jakieś 20% z 30 g ważna do 2008 roku cień GOSH w odcieniu Gold DUst - skrzący srebrno-biały , uzyty kilka razy do zaakcentowania, ubytek niezauwazalny kredka do oczu Lumene - ciemny brąz, zakończona gąbeczką do rozcierania, trwała, raz uzyta, kolejny nieprzemyslany zakup, zwłaszcza że brazowych kredek mam już kilka, wazna do 2007 r. Olay hydro-żel intensywnie nailżający, 50 ml, kartonik, użyty ok. 5 razy Sephora highlighting bronzing powder - trójkolorowy kwadratowy puder, może służyc równiez jako cień na powieki, uzyty jakies 4-5 razy, ubytek niezauważalny UNA rolland Intensive Protein Treatment - Intensywna Kuracja Proteinowa do włosów po zabiegach chemicznych , Najbardziej intensywna kuracja wzmacniająca i naprawcza, Daje odżywcze białko i lekkie nawilżenie, Wspaniała w naprawianiu zniszczeń dokonanych przez chemię, Nabłyszcza i daje sprężystość, Wnika głęboko we włosy, dając objętość i łatwość układania. pojemność 250 ml, ubytek 30%, piękny owocowy zapach, cień Lancome Color Design odcień Pose - złota skrząca miedź, uzyty kilkakrotnie, ubytek minimalny, mam za duzo cieni w takim kolorze i jakoś nie używam 38 kuleczek z beżowych meteorytów - czyli połowa standardowego opakowania, w zastepczym pojemniczku LAKIERY: L'oreal Steel Colour odcień 008 Brawny Creme, pojemność 9 ml, raz przetestowany Inglot w odcieniu 50 - raz uzyty Inglot w odcieniu 332 - raz uzyty Dior Vernis w odcieniu 759 2 razy uzyty - pojemnośc 7,5 ml Chanel w odcieniu 111 Boa - 2 razy uzyty BŁYSZCZYKI błyszczyk Dior Addict Ultra Gloss w odcieniu 313 - bezowy z matelizująca na fioletowawo poswiata, bardzo stonowany, ubytek szacuję na ok. 20 % zważywszy, że błyszczyki te nie są napełniane do samego końca, może gdy postoi w pionie to będzie lepiej cos widać ![]() Biotherm Aquasource Levres balsam nabłyszczający - pełnowymiarowy 15 ml, zuzyte ok. 25-30 % - wymienię na Lancome sweet balm KREDKI DO OCZU Isa Dora w odcieniu 88 Loden Green, kredka ma długośc ok. 11,5 cm, nie uzywałam jej, jedynie zatemperowałam, bo była złamana CIENIE DO POWIEK: "czwórki" Chanel w odcieniu 79 Spices - ubytek minimalny i ledwo zauwazalny, puderniczka w stanie praktycznie idealnym, jest aksamitna saszetka i 2 aplikatory, brak kartonika kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (bezowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie widoczne na zdjęciu,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale" Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty TWARZ KOLORÓWKA: puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, puder na twarzy zostawia prawdziwie satynową złoto-brzoskwiniową poświatę, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - real foto dołączę wieczorem, teraz fotka znaleziona w sieci, nie ma pędzelka, gdzieś go zgubiłam, albo po prostu nie moge znaleźć ![]() nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny puder rozświetlający NIVEA Beaute Light Duo w odcieniu 07 Sun, opakowanie 12 g, ubytek może 1 g podkład HR Illumination Natural Radiance Reviving Makeup SPF 15 w odcieniu 101 P - zostało ok. 30 % z 30 ml, trudno ocenić ze względu na kształt flakonika, KREMY POD OCZY: Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać Norel - linia profesjonalna Antystres - emulsja pod oczy i na powieki, niestety nie służy mi, wolę żel, pojemność 30 ml, uzyte 2 pompki, ważna do końca 2007 roku. Do zabiegów pod oczy i na powieki dla cer szczególnie młodych, łatwo reagujących na stres dnia codziennego, działa profilaktycznie, utrzymuje jędrność i elastyczność skóry, zapobiega przedwczesnym objawom starzenia. Likwiduje zmęczenie i obrzęki, rozświetla skórę wokół oczu i zapobiega podraznieniom. Polecana dla osób pracujących przy komputerzem korzystających z solariów. krem pod oczy Mary Kay Timewise - przeciwzmarszczkowy, do wszystkich rodzajów skóry, opakowanie 18 g, została połowa. KOSMETYKI DO TWARZY: krem Olay intensywnie nawilżający do cery wrazliwej (nie ma go na KWC) - opakowanie 50 ml, kartonik, krem jest aksamitny w dotyku i szybko się wchłania, raz uzyty, maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g tonik Ziaja Calma HLC, ubytek 30% z 200 ml Lierac Sequissimo - nawilżający fluid do cery normalnej i mieszanej, pojemnośc 30 ml - zuzyte ok. 5 ml, kartonik peeling angielskiej marki N7 Radiance Revealed - hypoalergiczny, do wszystkich typów skóry, zostało ok. 60% z 75 ml, peeling ma formę kremu z drobinkami, jest to zarówno peeling ścierny jak i enzymatyczny dzięki zawartości odpowiednich składników, jest bardzo fajny, niestety moja cera toleruje teraz wyłącznie peelngi enzymatyczne Paula's Choice Skin recovery moisturizer - od skóry normalnej do bardzo suchej, pojemność 118 ml, ubytek 30% L'Occitane Tinted Day Care SPF15 with shea butter - w odcieniu Milk - krem można nakładać solo, lub jako baza pod makijaż, pięknie rozświetla, rozjaśnia i odzywia skórę, poj. 30 ml, ubytek ok.30 % Auriga Flavonex krem - uzyty kilka razy, ubytek nie większy niż 5 ml. - Pielęgnacja odmładzająca. Już w okresie przedmenopauzalnym możemy przygotować skórę na zmiany hormonalne okresu menopauzy: spadek poziomu estrogenów, zwiotczenie i utratę gęstości skóry, spadek kolagenu i elastyny. Ten cel osiągniemy stosując krem Flavonex, którego receptura została opracowana na podstawie najnowocześniejszych badań i technologii naukowych udowadniających, że izofla-wony sojowe "naśladują" żeńskie hormony -estrogeny. Flavonex jest preparatem bogatym w izoflawony sojowe, co zapewnia doskonałe działanie profilaktyczne a w efekcie dłuższą młodość naszej skórze. Opak. tubka 50 ml. Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem Toleriane mleczko do zmywania skóry i demakijażu - 200 ml, ubytek 30 %, not for sale peeling do twarzy H2O+ - sea mineral scrub - została połowa z 30 ml -peeling ma konsystencje i drobinki podobne do peelingu Avene Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy - pojemnośc 200 ml, zostało ok. 60 %, wazny do.09.2007 3 sztuki Dax Cosmetics Perfecta NutriVita maseczka odzywcza słodkie migdały z miodem - cera sucha i delikatna 10 ml maseczka rozgrzewająco-oczyszczająca Garnier skin naturals z wyciagiem z ogórka 6 ml Soraya Kuracja Dotleniająca koralowa maseczka głęboko nawilżająco-dotleniająca 40% z 75 ml olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml WŁOSY STYLIZACJA: wosk do włosów Toni&Guy define-it wax - połowa opakowania z 75 ml, wosk pachnie waniliowo jak większośc produktów T&G ![]() MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % Sebastian Luminates Grip Defining Polish - nabłyszczający i dodający objętości płynny żel do włosów, stosuje się go przed stylizacją, niedostepny w Polsce, pojemność 150 ml, ubytek niecałe 30 % WŁOSY PIELĘGNACJA: Clinique hair care - dramatic moisture conditioner pojemność 200 ml, zostało 30 % maska do włosów UNA - opakowanie 500 ml, zostało ok. 350 ml, dostałam nareszcie kokosową, więc ta jest mi zbędna, maska nawilżająca do włosów bardzo suchych, zniszczonych i zmęczonych po zabiegach chemicznych, odzywia, nawadnia, rewitalizuje, kondycjonuje i zapewnia całodzienną ochronę zawiera naturalne wyciągi z : ananasa, kokosa, pyłku kwiatowego, jojoby, kiełków pszenicy Wody z : wodorostów, oczaru wirgińskiego, ślazu, miodu, mirty, róży stulistnej, czarnej borówki Aussie 3 minute miracle reconstructor - pojemność 250 ml, raz odrobina wyciśnięta, niestety ma orzechowy zapach i to mi przeszkadza, mam z Aussie maseczkę 3 minutową do włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona, Home Institut szampon dermatologiczny do włosów przetłuszczających się - niestety plącze mi włosy, jak wszystkie szampony bez SLS ![]() Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich. Sprawia że, włosy stają się miękkie i puszyste. Zawarta w nim KARITA odżywia je i chroni przed czynnikami zewnętrznymi CIAŁO Dermedic LipidioEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml. krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 ml krem do rąk Apotheker Scheller nagietkowy, zostało 70 % z 75 ml balsam brązujący Holiday Skin - do skóry normalnej i jasnej, niestety dla mnie za ciemny ![]() oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu, Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego - noway, raz testowo wyciśnięta kropelka, nie ma właściwie ubytku, pojemność 75 ml Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy Planet Spa Avon - maska detoksykująca do ciała z minerałami z Morza Martwego - połowa z 200 ml krem pod prysznic Corinne Cobson o zapachu magnolii, zuzyte ok. 30 % z 200 ml PERFUMY: Pure Wish Chopard - 75 ml z maleńkim ubytkiem In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić ![]() Chanel Allure EDT flakonik 15 ml, raz użyte, Dolce Vita Dior 16 ml w zastepczym atomizerku Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, Helmut Lang 8 ml w zastepczym atomizerku miniaturka Joy - 5 ml, Mexx Waterlove , kartonik - 50 ml ubytek w granicach 5 ml ----------------------------------------------------------------------------- WYMIENIONE: Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-07-03 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam
Mad wykasowalam twoj adres. Napisz mi na pw bo mnie sumienie zeżre
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie?? ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121212 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121479 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kasiek1987 - u Ciebie w oko wpadły mi szampon i olejek Muster&Dikson , ale mogłabys podac pełne nazwy żebym mogła poczytać na ich stronie www, bo teraz nie wiem za bardzo, czego szukać
![]() kaczina - co to za produkt ? ![]() 14. Revlon skinlights w sztyfcie, kolor 01 golden light, kilka razy maźnięty Zakupoholiczka, the kasis - u Was niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kasiek, czy olejek stosuje sie na mokre włosy, czy na suche tez mozna, no i jakie masz pojemności, oraz jak to sie kształtuje cenowo, bo nie znam tej firmy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposób użycia: nanieść na suche lub wilgotne włosy delikatnie wmasować niewielką ilość produktu uprzednio rozprowadzonego w dłoniach i nałożyć na końcówki i/lub całą długość włosów. Uwaga: nie należy stosować wielkszej ilości produktu z uwagi na to iż może obciążyć włosy i sprawiać wrażenie tłustych ciężkich włosów. Ja stosuję ten olejek na wilgotne włosy, suszę i prostuję prostownicą. U mnie fajnie wygładza włosy, i gdyby nie przyzwyczajenie, to mogłabym ich nie prostować. Włosy też nie są tak podatne na działanie wilgoci w powietrzu. Dobrze się sprawdza, jednak butelka ma aż 250ml, a używam tego niewielkie ilości, więc pewnie szybko mi się znudzi. Mogłabym odlać z niego ok. 100ml. Zapłaciłam 20-kilka zł, podobnie jak za szampon, z którego mogłabym odlać ok. 200ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mexx Waterlove , kartonik - 50 ml ubytek w granicach 5 ml
znajdziesz cosik w zamian?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hasko, nic nie widzę dla siebie z rzeczy, które zostały
RedButterflay niestety nic, bo kosmetyków, których szukam, nie masz, a ciuchy mnie nie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce
Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy za Sensibio H2O znajdziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124790 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za :
In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
palau - nic
Ivvonko - niestety wszystko, co mnie by interesowało, ma juz nowe właścicielki ![]() burn - zastanawiam sie nad Guerlain Vanila & Ylang(EDT), ale musze to na spokojnie przemyśleć - mogłabyś napisać, ile zostało, bo ze zdjęcia nie umiem odszyfrować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty
Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić ![]() znajdziesz cos? nie koniecznie za wszysstko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
może znajdziesz cos u mnie za puderek Chanela? Mam jeszcze podklad w kompakcie Diora Diorskin Eclat Doux, odcien sredniego beżu, w puderniczce z lusterkiem i gąbeczką, blyszczyk Wizz JT (miniatura) i cien magnetyczny Artdeco w odcieniu takiego "dżinsowego" niebieskiego ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123956 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kasiulka Wizz to jaki odcień ? a z watku wpadło mi w oko jedynie Emporio White - ale musiałabym powąchac, bo kompletnie nie pamiętam
![]() Joanno u Ciebie nic nie znalazłam dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wizz to taki ciepły róż lekko koralowy ze złotymi iskierkami. Moge zrobic zdjecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to ja poprosze o foto, bo róze mi nie pasują, natomiast odcienie koralu, pomarańczy, brazów, bezu i złotych odcieni jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich. Sprawia że, włosy stają się miękkie i puszyste. Zawarta w nim KARITA odżywia je i chroni przed czynnikami zewnętrznymi CIAŁO AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml. oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu, Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego - noway, raz testowo wyciśnięta kropelka, nie ma właściwie ubytku, pojemność 75 ml Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy Planet Spa Avon - maska detoksykująca do ciała z minerałami z Morza Martwego - połowa z 200 ml PERFUMY: In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić ![]() Chanel Allure EDT flakonik 15 ml, raz użyte, Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, Mexx Waterlove , kartonik - 50 ml ubytek w granicach 5 ml kosmetyków mam malutko ale moze cos z ciuszków lub bizuterii znajdziesz.. ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak się namyślisz,czekam z niecierpliwością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mój wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121037 interesuje mnie u ciebie puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.