Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-20, 19:46   #1
Madlaine
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam

SZUKAM:
  1. pędzelków do cieni Sephora oraz do różu i podkładu - najchętniej nowych lub naprawdę niewiele uzywanych
  2. produktów do włosów farbowanych na rudo - wróciłam wczoraj niespodziewanie do naturalnego koloru i muszę się w cos zaopatrzyć
  3. kredki w odcieniu głębokiej śliwki - koniecznie z gąbeczka do rozcierania, średnia i wyższa półka
  4. nabłyszczaczy do włosów, których jeszcze nie miałam, czyli po prostu cos nowego do mojej kolekcji na wypróbowanie
  5. cienie IsaDora z najnowszej kolekcji - te okrągłe - Gleaming Eye Shadow w odcieniach: 81 Gold, 82 Frosty Seashell, 84 Shiny Lime i 85 Pistachio Green
  6. puder w kulkach ArtDeco - odcień 03
  7. kosmetyki Norel, Bielenda i BanDi z serii profesjonalnych - głównie peelingi i maseczki
  8. absorbentki Estee Lauder Clear Difference
  9. Norel żel do mycia twarzy DermoSystem20
  10. Weleda
    • maseczka z olejkiem migdałowym,
    • olejek migdałowy do twarzy
    • Krem odzywczy z olejkiem migdałowym
  11. balsam do ciała Home instutut Karite, krem do rak Karite
  12. Sally Hansen
    • Color Wear (Witaminowy preparat podkładowy)
    • Nailgrowth Miracle
    • Insta-Dri , 30 sekundowy wysuszacz do lakieru
  13. Lumene Vitamin+Energy Coctail Pampering Drops
  14. APIS
    • Bioalga Line XXI, Maseczka antystresowa
    • Dead Sea Line Forte, Krem energizująco-regenerujący na noc z minerałami Morza Martwego
  15. cieni najchętniej ArtDeco lub YSL podwójnych
  16. błyszczyki w odcieniach bezy, jasnych brązów, pomarańczy, koralowej czerwieni - tylko górna półka
  17. IWOSTIN:
    • krem na noc z serii Purritin - najchętniej próbki
    • krem do rak regenerujący
  18. plus cąła reszta, która może mi wpaść w oko

DOKŁADKA:za coś z mojej listy oddam też:

APIS błoto z Morza Martwego - zostało 40% z 200 ml, wważne do 05.09.2007

APIS maseczka błotna energizująco-wygładzająca, zostało ok. 40% ze 100 ml, wazna do 10.2007

Nanobase zostało jakieś 20% z 30 g ważna do 2008 roku

cień GOSH w odcieniu Gold DUst - skrzący srebrno-biały , uzyty kilka razy do zaakcentowania, ubytek niezauwazalny

kredka do oczu Lumene - ciemny brąz, zakończona gąbeczką do rozcierania, trwała, raz uzyta, kolejny nieprzemyslany zakup, zwłaszcza że brazowych kredek mam już kilka, wazna do 2007 r.

Olay hydro-żel intensywnie nailżający, 50 ml, kartonik, użyty ok. 5 razy

Sephora highlighting bronzing powder - trójkolorowy kwadratowy puder, może służyc równiez jako cień na powieki, uzyty jakies 4-5 razy, ubytek niezauważalny

UNA rolland Intensive Protein Treatment - Intensywna Kuracja Proteinowa do włosów po zabiegach chemicznych , Najbardziej intensywna kuracja wzmacniająca i naprawcza, Daje odżywcze białko i lekkie nawilżenie, Wspaniała w naprawianiu zniszczeń dokonanych przez chemię, Nabłyszcza i daje sprężystość, Wnika głęboko we włosy, dając objętość i łatwość układania.
pojemność 250 ml, ubytek 30%, piękny owocowy zapach,

cień Lancome Color Design odcień Pose - złota skrząca miedź, uzyty kilkakrotnie, ubytek minimalny, mam za duzo cieni w takim kolorze i jakoś nie używam

38 kuleczek z beżowych meteorytów - czyli połowa standardowego opakowania, w zastepczym pojemniczku

LAKIERY:

L'oreal Steel Colour odcień 008 Brawny Creme, pojemność 9 ml, raz przetestowany

Inglot w odcieniu 50 - raz uzyty

Inglot w odcieniu 332 - raz uzyty

Dior Vernis w odcieniu 759 2 razy uzyty - pojemnośc 7,5 ml

Chanel w odcieniu 111 Boa - 2 razy uzyty

BŁYSZCZYKI

błyszczyk Dior Addict Ultra Gloss w odcieniu 313 - bezowy z matelizująca na fioletowawo poswiata, bardzo stonowany, ubytek szacuję na ok. 20 % zważywszy, że błyszczyki te nie są napełniane do samego końca, może gdy postoi w pionie to będzie lepiej cos widać

Biotherm Aquasource Levres balsam nabłyszczający - pełnowymiarowy 15 ml, zuzyte ok. 25-30 % - wymienię na Lancome sweet balm

KREDKI DO OCZU

Isa Dora w odcieniu 88 Loden Green, kredka ma długośc ok. 11,5 cm, nie uzywałam jej, jedynie zatemperowałam, bo była złamana

CIENIE DO POWIEK:

"czwórki" Chanel w odcieniu 79 Spices - ubytek minimalny i ledwo zauwazalny, puderniczka w stanie praktycznie idealnym, jest aksamitna saszetka i 2 aplikatory, brak kartonika

kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce

Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (bezowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie widoczne na zdjęciu,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale"

Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty

TWARZ KOLORÓWKA:

puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, puder na twarzy zostawia prawdziwie satynową złoto-brzoskwiniową poświatę, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - real foto dołączę wieczorem, teraz fotka znaleziona w sieci, nie ma pędzelka, gdzieś go zgubiłam, albo po prostu nie moge znaleźć

nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny

puder rozświetlający NIVEA Beaute Light Duo w odcieniu 07 Sun, opakowanie 12 g, ubytek może 1 g

podkład HR Illumination Natural Radiance Reviving Makeup SPF 15 w odcieniu 101 P - zostało ok. 30 % z 30 ml, trudno ocenić ze względu na kształt flakonika,

KREMY POD OCZY:

Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać

Norel - linia profesjonalna Antystres - emulsja pod oczy i na powieki, niestety nie służy mi, wolę żel, pojemność 30 ml, uzyte 2 pompki, ważna do końca 2007 roku.
Do zabiegów pod oczy i na powieki dla cer szczególnie młodych, łatwo reagujących na stres dnia codziennego, działa profilaktycznie, utrzymuje jędrność i elastyczność skóry, zapobiega przedwczesnym objawom starzenia. Likwiduje zmęczenie i obrzęki, rozświetla skórę wokół oczu i zapobiega podraznieniom. Polecana dla osób pracujących przy komputerzem korzystających z solariów.

krem pod oczy Mary Kay Timewise - przeciwzmarszczkowy, do wszystkich rodzajów skóry, opakowanie 18 g, została połowa.

KOSMETYKI DO TWARZY:

krem Olay intensywnie nawilżający do cery wrazliwej (nie ma go na KWC) - opakowanie 50 ml, kartonik, krem jest aksamitny w dotyku i szybko się wchłania, raz uzyty,

maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g

tonik Ziaja Calma HLC, ubytek 30% z 200 ml

Lierac Sequissimo - nawilżający fluid do cery normalnej i mieszanej, pojemnośc 30 ml - zuzyte ok. 5 ml, kartonik

peeling angielskiej marki N7 Radiance Revealed - hypoalergiczny, do wszystkich typów skóry, zostało ok. 60% z 75 ml, peeling ma formę kremu z drobinkami, jest to zarówno peeling ścierny jak i enzymatyczny dzięki zawartości odpowiednich składników, jest bardzo fajny, niestety moja cera toleruje teraz wyłącznie peelngi enzymatyczne

Paula's Choice Skin recovery moisturizer - od skóry normalnej do bardzo suchej, pojemność 118 ml, ubytek 30%

L'Occitane Tinted Day Care SPF15 with shea butter - w odcieniu Milk - krem można nakładać solo, lub jako baza pod makijaż, pięknie rozświetla, rozjaśnia i odzywia skórę, poj. 30 ml, ubytek ok.30 %

Auriga Flavonex krem - uzyty kilka razy, ubytek nie większy niż 5 ml.
- Pielęgnacja odmładzająca. Już w okresie przedmenopauzalnym możemy przygotować skórę na zmiany hormonalne okresu menopauzy: spadek poziomu estrogenów, zwiotczenie i utratę gęstości skóry, spadek kolagenu i elastyny. Ten cel osiągniemy stosując krem Flavonex, którego receptura została opracowana na podstawie najnowocześniejszych badań i technologii naukowych udowadniających, że izofla-wony sojowe "naśladują" żeńskie hormony -estrogeny. Flavonex jest preparatem bogatym w izoflawony sojowe, co zapewnia doskonałe działanie profilaktyczne a w efekcie dłuższą młodość naszej skórze. Opak. tubka 50 ml.

Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem

Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem

Toleriane mleczko do zmywania skóry i demakijażu - 200 ml, ubytek 30 %, not for sale

peeling do twarzy H2O+ - sea mineral scrub - została połowa z 30 ml -peeling ma konsystencje i drobinki podobne do peelingu Avene

Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie

Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy - pojemnośc 200 ml, zostało ok. 60 %, wazny do.09.2007

3 sztuki Dax Cosmetics Perfecta NutriVita maseczka odzywcza słodkie migdały z miodem - cera sucha i delikatna 10 ml

maseczka rozgrzewająco-oczyszczająca Garnier skin naturals z wyciagiem z ogórka 6 ml

Soraya Kuracja Dotleniająca koralowa maseczka głęboko nawilżająco-dotleniająca 40% z 75 ml

olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny

płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml

WŁOSY STYLIZACJA:

wosk do włosów Toni&Guy define-it wax - połowa opakowania z 75 ml, wosk pachnie waniliowo jak większośc produktów T&G oddam, bo odkąd mam Defining Pomade z UNA i tak niczego innego nie używam

MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 %

Sebastian Luminates Grip Defining Polish - nabłyszczający i dodający objętości płynny żel do włosów, stosuje się go przed stylizacją, niedostepny w Polsce, pojemność 150 ml, ubytek niecałe 30 %

WŁOSY PIELĘGNACJA:

Clinique hair care - dramatic moisture conditioner pojemność 200 ml, zostało 30 %

maska do włosów UNA - opakowanie 500 ml, zostało ok. 350 ml, dostałam nareszcie kokosową, więc ta jest mi zbędna, maska nawilżająca do włosów bardzo suchych, zniszczonych i zmęczonych po zabiegach chemicznych, odzywia, nawadnia, rewitalizuje, kondycjonuje i zapewnia całodzienną ochronę
zawiera naturalne wyciągi z : ananasa, kokosa, pyłku kwiatowego, jojoby, kiełków pszenicy
Wody z : wodorostów, oczaru wirgińskiego, ślazu, miodu, mirty, róży stulistnej, czarnej borówki

Aussie 3 minute miracle reconstructor - pojemność 250 ml, raz odrobina wyciśnięta, niestety ma orzechowy zapach i to mi przeszkadza, mam z Aussie maseczkę 3 minutową do włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona,

Home Institut szampon dermatologiczny do włosów przetłuszczających się - niestety plącze mi włosy, jak wszystkie szampony bez SLS została niecała połowa z 300 ml

Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich. Sprawia że, włosy stają się miękkie i puszyste. Zawarta w nim KARITA odżywia je i chroni przed czynnikami zewnętrznymi

CIAŁO

Dermedic LipidioEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku

Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku

AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml

mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml.

krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 ml

krem do rąk Apotheker Scheller nagietkowy, zostało 70 % z 75 ml

balsam brązujący Holiday Skin - do skóry normalnej i jasnej, niestety dla mnie za ciemny opakowanie 250 ml, ubytek jakieś 15 %

oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu,

Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml

Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g

Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego - noway, raz testowo wyciśnięta kropelka, nie ma właściwie ubytku, pojemność 75 ml

Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy

Planet Spa Avon - maska detoksykująca do ciała z minerałami z Morza Martwego - połowa z 200 ml

krem pod prysznic Corinne Cobson o zapachu magnolii, zuzyte ok. 30 % z 200 ml

PERFUMY:

Pure Wish Chopard - 75 ml z maleńkim ubytkiem

In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić

Chanel Allure EDT flakonik 15 ml, raz użyte,

Dolce Vita Dior 16 ml w zastepczym atomizerku

Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik,

Helmut Lang 8 ml w zastepczym atomizerku

miniaturka Joy - 5 ml,

Mexx Waterlove , kartonik - 50 ml ubytek w granicach 5 ml

-----------------------------------------------------------------------------

WYMIENIONE:

Edytowane przez Madlaine
Czas edycji: 2006-07-03 o 10:31
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 19:48   #2
neonka28
Zakorzenienie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam

Mad wykasowalam twoj adres. Napisz mi na pw bo mnie sumienie zeżre
Stary 2006-06-20, 20:30   #3
the_kasias
Zadomowienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

interesuje mnie ktorys z pudrow rozswietlajacych. co ty na to?
zajzyj do mnie... link nizej
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 20:39   #4
kaczina
Rozeznanie

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.
GG do kaczina

mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml, znajdziesz cos u mnie?
kaczina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 20:51   #5
Zakupoholiczka:)
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Madlaine

CIENIE DO POWIEK:

"czwórki" Chanel w odcieniu 79 Spices - ubytek minimalny i ledwo zauwazalny, puderniczka w stanie praktycznie idealnym, jest aksamitna saszetka i 2 aplikatory, brak kartonika

kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty

TWARZ KOLORÓWKA:

puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, puder na twarzy zostawia prawdziwie satynową złoto-brzoskwiniową poświatę, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - real foto dołączę wieczorem, teraz fotka znaleziona w sieci, nie ma pędzelka, gdzieś go zgubiłam, albo po prostu nie moge znaleźć

płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml

CIAŁO

Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku

Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml

Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g

Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego - noway, raz testowo wyciśnięta kropelka, nie ma właściwie ubytku, pojemność 75 ml

Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy

PERFUMY:

In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić

Znajdziesz coś u mnie?? oddam wiele rzeczy a nawet całe 2 wątki

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121212
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121479
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321
Zakupoholiczka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 21:00   #6
Kasiek1987
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Znalazłabyś coś za Root Lifter lub maski Aussie lub UNA?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 21:37   #7
Madlaine
Zakorzenienie

Kasiek1987 - u Ciebie w oko wpadły mi szampon i olejek Muster&Dikson , ale mogłabys podac pełne nazwy żebym mogła poczytać na ich stronie www, bo teraz nie wiem za bardzo, czego szukać

kaczina - co to za produkt ?
14. Revlon skinlights w sztyfcie, kolor 01 golden light, kilka razy maźnięty

Zakupoholiczka, the kasis - u Was niestety nic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-20, 21:49   #8
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
Kasiek1987 - u Ciebie w oko wpadły mi szampon i olejek Muster&Dikson , ale mogłabys podac pełne nazwy żebym mogła poczytać na ich stronie www, bo teraz nie wiem za bardzo, czego szukać
Szampon pochodzi z serii Tonic Line, poczytasz o nim, jeśli wejdziesz tu http://www.muster-dikson.com/english/welcome1.html , następnie New Items i Coiffeur Division. Olejek natomiast nazywa się Poly Oil, niestety nie mogę znaleźć o nim informacji na stronie, tzn. jakby istnieje link do czegoś takiego, ale nic pod nie ma. Mam tylko informacje przesłane mi przez sklep, które znajdują się w moim wątku. Mogę ewentualnie zrobić zdjęcie tego, co jest napisane na opakowaniu, jeśli znasz włoski

Stary 2006-06-20, 21:58   #9
Madlaine
Zakorzenienie

Kasiek, czy olejek stosuje sie na mokre włosy, czy na suche tez mozna, no i jakie masz pojemności, oraz jak to sie kształtuje cenowo, bo nie znam tej firmy
Stary 2006-06-20, 22:15   #10
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
Kasiek, czy olejek stosuje sie na mokre włosy, czy na suche tez mozna, no i jakie masz pojemności, oraz jak to sie kształtuje cenowo, bo nie znam tej firmy
Cytuję z maila od sklepu:
Sposób użycia: nanieść na suche lub wilgotne włosy delikatnie wmasować
niewielką ilość produktu uprzednio rozprowadzonego w dłoniach i
nałożyć na końcówki i/lub całą długość włosów.
Uwaga: nie należy stosować wielkszej ilości produktu z uwagi na to iż
może obciążyć włosy i sprawiać wrażenie tłustych ciężkich włosów.

Ja stosuję ten olejek na wilgotne włosy, suszę i prostuję prostownicą. U mnie fajnie wygładza włosy, i gdyby nie przyzwyczajenie, to mogłabym ich nie prostować. Włosy też nie są tak podatne na działanie wilgoci w powietrzu. Dobrze się sprawdza, jednak butelka ma aż 250ml, a używam tego niewielkie ilości, więc pewnie szybko mi się znudzi. Mogłabym odlać z niego ok. 100ml. Zapłaciłam 20-kilka zł, podobnie jak za szampon, z którego mogłabym odlać ok. 200ml.

Stary 2006-06-20, 22:20   #11
Madlaine
Zakorzenienie

z Twojego opisu wynika, że ten olejek jest taki jak mój z Una, więc jednak podziękuje, bo mam go jeszcze z 80 ml,
Stary 2006-06-20, 22:23   #12
RedButterfly
Zadomowienie

Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz cosik w zamian??
RedButterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 22:25   #13
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
z Twojego opisu wynika, że ten olejek jest taki jak mój z Una, więc jednak podziękuje, bo mam go jeszcze z 80 ml,
Ok, trudno

Stary 2006-06-20, 22:33   #14
haska
Przyczajenie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

Madlaine, witaj! Znajdziesz coś za płyn Biodermy?
haska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 22:38   #15
Madlaine
Zakorzenienie

hasko, nic nie widzę dla siebie z rzeczy, które zostały

RedButterflay niestety nic, bo kosmetyków, których szukam, nie masz, a ciuchy mnie nie interesują

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-20, 23:24   #16
Ivvonka
Zadomowienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce

Ivvonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 23:35   #17
palau
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Czy za Sensibio H2O znajdziesz cos u mnie?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124790
palau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 06:56   #18
burn-it-up
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do burn-it-up

Może znalazłabyś coś u mnie za :
Stary 2006-06-21, 08:41   #19
Madlaine
Zakorzenienie

palau - nic

Ivvonko - niestety wszystko, co mnie by interesowało, ma juz nowe właścicielki

burn - zastanawiam sie nad Guerlain Vanila & Ylang(EDT), ale musze to na spokojnie przemyśleć - mogłabyś napisać, ile zostało, bo ze zdjęcia nie umiem odszyfrować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-21, 08:43   #20
JOANNA16
Zakorzenienie

Przekupka: 158 pkt / 100% pozyt.

Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać

Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem

Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie

znajdziesz cos? nie koniecznie za wszysstko
Stary 2006-06-21, 08:48   #21
kasiulka
Zakorzenienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

Hej
może znajdziesz cos u mnie za puderek Chanela? Mam jeszcze podklad w kompakcie Diora Diorskin Eclat Doux, odcien sredniego beżu, w puderniczce z lusterkiem i gąbeczką, blyszczyk Wizz JT (miniatura) i cien magnetyczny Artdeco w odcieniu takiego "dżinsowego" niebieskiego

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123956

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 09:04   #22
Madlaine
Zakorzenienie

kasiulka Wizz to jaki odcień ? a z watku wpadło mi w oko jedynie Emporio White - ale musiałabym powąchac, bo kompletnie nie pamiętam

Joanno u Ciebie nic nie znalazłam dla siebie.
Stary 2006-06-21, 09:16   #23
kasiulka
Zakorzenienie

Wizz to taki ciepły róż lekko koralowy ze złotymi iskierkami. Moge zrobic zdjecie . A Emporio pachnie troche tak jak swieże pranie

Oliwka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-21, 09:20   #24
Madlaine
Zakorzenienie

to ja poprosze o foto, bo róze mi nie pasują, natomiast odcienie koralu, pomarańczy, brazów, bezu i złotych odcieni jak najbardziej
Stary 2006-06-21, 09:28   #25
kasiulka
Zakorzenienie

Voila !
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  jt.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  43,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Oliwka
Stary 2006-06-21, 09:41   #26
Madlaine
Zakorzenienie

kasiulko, czy Wizz mozna znaleźć w perfumeriach, czy raczej nie ? bo na foto to on mi na ciemny róż wygląda, czyli nie dla mnie
Stary 2006-06-21, 09:42   #27
aga1616
Zakorzenienie

Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
GG do aga1616

hej
znajdziesz cos za:

Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich. Sprawia że, włosy stają się miękkie i puszyste. Zawarta w nim KARITA odżywia je i chroni przed czynnikami zewnętrznymi

CIAŁO

mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml.

oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu,

Planet Spa Avon - maska detoksykująca do ciała z minerałami z Morza Martwego - połowa z 200 ml

PERFUMY:

Chanel Allure EDT flakonik 15 ml, raz użyte,

kosmetyków mam malutko ale moze cos z ciuszków lub bizuterii znajdziesz..
aga1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 10:01   #28
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
kasiulko, czy Wizz mozna znaleźć w perfumeriach, czy raczej nie ? bo na foto to on mi na ciemny róż wygląda, czyli nie dla mnie
powinien byc , ja mój w Sephorze kupiłam, w zestawie. On nie jestciemny róż, na ustach b. transparentnie wychodzi, dla mnie to nawet zbyt ciepły odcien (jestem brunetka) - ale najlepiej sprawdzic samemu. Jakby co daj znac

Oliwka
Stary 2006-06-21, 10:44   #29
burn-it-up
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Madlaine
palau - nic

Ivvonko - niestety wszystko, co mnie by interesowało, ma juz nowe właścicielki

burn - zastanawiam sie nad Guerlain Vanila & Ylang(EDT), ale musze to na spokojnie przemyśleć - mogłabyś napisać, ile zostało, bo ze zdjęcia nie umiem odszyfrować.
Zostało tak do złotej "koronki" na dolnej granicy,myślę że to około 100ml jak nie więcej.
Daj znać jak się namyślisz,czekam z niecierpliwością
Stary 2006-06-21, 11:34   #30
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

mój wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121037

interesuje mnie u ciebie
puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream

nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny

MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 %
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości