|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chce mnie wyłącznie wykorzystać?
Tydzień po tym jak założyłam sobie konto na pewnym portalu społecznościowym.
Napisał do mnie pewien chłopak Sam mi się przyznał po kilku wiadomościach że.. Siedzi w poprawczaku echh. Przełknęłam to Chciałam odpuścić Ale postanowiłam dać mu szansę. Mówił, że jestem najpiękniejsza, że wyglądam jak księżniczka.. A po kilku kolejnych wiadomościach mi napisał czy do niego przyjadę, zapytałam czy może wychodzić na dwór, powiedział że tak i czy chciałabym z nim pójść do hotelu, zapytałam więc po co, odpowiedział że chce się ze mną kochać ... Zamurowało mnie w tym momencie. Mniejsza z tym. Podał mi swojego fejsa, wszystko przez jakiś tydzień szło dobrej myśli, ale zauważyłam, że komentarze mu pisze jakaś blondynka, jak się okazało, pisał nie tylko ze mną, zapytałam kim ona jest , to odpowiedział , że koleżanką z którą się miał spotkać, czyli jechał na dwa fronty jak nie więcej.. Napisałam mu że skoro jest tylko koleżanką to do niej napiszę i dopiero wtedy się przyznał że ta dziewczyna jest w Anglii i się mieli spotkać, podziekowałam za taką znajomość. On też odpuścił.. A dzisiaj , godzinę temu do mnie napisał, pytał co u mnie czy wszystko w porządku i ... Powiedział że cieszy się z mojego szczęścia a go we wrześniu wywożą na zakład na 10 lat, coś tam pisał, że świat jest piękny tylko ludzie to ku ***.. i że.. idzie się pociąć. Ja nie wiem na co on liczy, napisałam mu, że taka jest rzeczywistość i żeby sobie ostrożniej dobierał znajomych, że za nic siedzieć nie idzie i że ludziom trzeba wybaczać ale nie zapominać.. Napisał.. Idę się pociąć, jesteś piękna księżniczko Ja wiem , że to śmieszne i że próbuje mnie wziąć na litość, ale jestem ciekawa waszego zdania na jego temat. Na co on liczy? Na pocieszenie z mojej strony? Co sądzicie kobietki o tym dewiancie? W załączniku kawałek nasze konwersacji |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chce mnie wyłącznie wykorzystać?
Ja bym po prostu urwała kontakt i tyle.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mega niedojrzały 3. Interesując się w ogóle takim typem sprawiasz wrażenie jakbyś nigdy nie poznała normalnego gościa? urwij ten kontakt, nie jest w ogóle wart uwagi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak kolezanki wyzej- urwalabym kontakt.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Na cholerę rozmawiać z takimi osobami?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Bad Boy'a Ci się zachciało? Co za kultura osobista
imponują Tobie kolesie z poprawczaka?> Chce mnie wyłącznie wykorzystać? Nie, wcale skąd takie pomysły
|
|
|
|
|
#7 |
|
Blessed be the fruit
|
Przecież już zakładałaś praktycznie identyczny wątek, o chłopaku z poprawczaka, który chce się tylko seksić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Masz chyba skłonności autodestrukcyjne, bo lecisz jak ćma do ognia. A później płacz, że skrzydełka się upaliły?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz za co dostał 10 lat?
Tak, chce ciebie wykorzystać, a ty się jeszcze pytasz ![]() Jego tekst z załącznika jest strasznie żałosny i prymitywny, nie wiem jak z kimś takim można pisać i się spotykać. Straszną desperacją z twojej strony zalatuje ![]() Przeczytałam twój inny wątek. Brak słów. Odnoszę wrażenie, że czekasz, aż ktoś ci napisze: tak idź się z nim spotkaj, to dobry chłopak tylko ludzie k...wy nie potrafię zrozumieć niektórych bab Edytowane przez 201607121236 Czas edycji: 2014-06-10 o 07:39 |
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Gość wcale jej nie chce wykorzystać. Chciałby, gdyby ukrywał przed nią swoje zamiary i ona byłaby nieświadoma tego, że będzie tylko łożkową zabawką.
Gość postawił sprawę jasno - chciałby uprawiać z tobą seks. Możesz się zgodzić, albo nie. Gdzie tu wykorzystanie? Całego aspektu poprawczaka, więzienia i kultury osobistej, jak również naiwności Autorki nie będę omawiać, bo to troche przekracza moje możliwości pojmowania
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Nie rozumiem po co zakładać taki wątek? Po co w ogóle z nim rozmawiałaś ( po tym jak napisał Tobie o tym, że chce Cie zabrać do hotelu
).Z nim jest cos nie tak to pewne ale z Tobą, bez urazy, ale chyba też
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Dajcie jej spokoj;p nie wiedziała, jak go poznawała, a potem rozmawia już z grzeczności
Autorko, zdarzają się i tacy faceci, musisz odżałować i zapomnieć xDa on raczej nie liczy na nic. po prostu typek musial wyrzucić frustracje i padlo na Cb
|
|
#14 |
|
Zielona Driada
|
Przecież już o tym założyłaś wątek, tylko teraz piszesz niby w innym tonie
![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2014-06-10 o 10:20 |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Autorko, proszę Cię, czy ty nie masz żadnego instynktu samozachowawczego? Chłopak siedzi w więzieniu, dostał 10 lat (tak, tego nie dostaje się za kradzież cukierka), ma słownictwo ograniczone do wulgaryzmów plus problemy typu "idę się pociąć", a Ty nadal w to brniesz - pamiętam Twój poprzedni wątek. Jakbyś zrozumiała wtedy, że to nie jest dobra znajomość, nie rozmawiałabyś z nim nadal. Chce od Ciebie przede wszystkim tego, co mu sama dajesz - swoje zainteresowanie, uwagę.
Swoją drogą niezłe mamy te więzienia, że sobie chłopaki na FB karę odsiadują... |
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę jest na czym się zastanawiać...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyno ogarnij się bo to jest straszne, przeczytałam wszystkie wątki i nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej desperacji byleby znaleźć kogokolwiek. Najpierw zastanawiasz się nad jakimś 28-letnim motłochem, który jest świrem i ma mózg wielkości piłki do ping-ponga, po paru miesiącach udało Ci się wytrzasnąć jeszcze lepszego, który siedzi w poprawczaku i niedługo idzie do pierdla na 10-lat.
Ogarnij się, bo mało brakuje Ci do tego żeby sobie totalnie spieprzyć życie, za miesiąc trafi Ci się kolejny egzemplarz, tym razem pewnie taki który już swoje odsiedział, zrobi Ci dzieciaka i tyle go zobaczysz. Ty chyba naprawdę musisz siebie uważać za nic nie wartą osobę, skoro uważasz że zasługujesz tylko na takich degeneratów. Daj sobie dziewczyno spokój z facetami i weź się za siebie, bo to chyba już ostatni dzwonek. |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak dziewczyny piszą ten chłopak jest odrażający, poprzedni, o którym wątek zakładałaś, co to w Norwegii zamieszkiwał również.
Masz "prawie" 19 lat i za grosz szacunku do siebie, naprawdę sądzisz, że z kimś kto idzie do więzienia na 10 lat można stworzyć związek, jakąkolwiek satysfakcjonującą relację? Musisz się zastanowić skąd u Ciebie taka desperacja. Może zamiast szukać kolejnego takiego spróbuj po prostu popracować nad swoim poczuciem wartości albo poznać kogoś w tak zwanym realnym świecie.
(...)Marzyła wtedy, że "jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie",dokładnie pamiętała tę radość, gdy uznała, że tak właśnie jest i tę nadzieję, że tak zostanie. http://koherencja.bloog.pl/?smoybbtticaid=612f02 |
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Nie będę pisać, co sądzę na temat chłopaka z poprawczaka, bo w tym przypadku Wizażanki są wyjątkowo jednomyślne
Jakby ktoś nie znał (albo nie chciało się czytać wszystkiego)- inne wątki Autorki: 08.02 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=743331 -również facet z Internetu (28 lat), dziwkarz, babiarz, cham, erotoman i seksista. Wspaniały egzemplarz. 11.02 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=743663 -Pan Dziwkarz i jego chorobliwy seksizm po raz kolejny. 20.02 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=745433 -dalsze perypetie z Panem Dziwkarzem. 11.05 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759182 -wątek, w którym wygląda na to, że Autorka cierpi na jakieś zaburzenia psychiczne (powiedziałabym, że nerwicę natręctw, ale nie znam się za bardzo). 27.05 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761775 -zasadniczo o tym samym, co tu, tylko bardziej okrojona wersja, bez blondynki i cięcia. Podsumowując: -Autorka ma problem natury psychicznej -swoich "TŻetów" poznaje w Internecie, błyskawicznie angażuje się emocjonalnie -na cel obiera sobiefacetów beznadziejnych, również z problemami (myśli samobójcze, nieprzestrzeganie prawa i norm społecznych, nieumiejętność nawiązania zdrowych relacji międzyludzkich, obsesyjne myślenie o seksie), w dodatku, jak się zdaje, niespecjalnie inteligentnych -Autorka jest jeszcze młodziutka- w tym roku pisała maturę. Na moje oko, to, zakładając, że nie mamy do czynienia z trollem (nie zdziwiłabym się), to tutaj jest pole do popisu kogoś bardziej kompetentnego, niż jakakolwiek Wizażanka. Autorko! Chyba najwyższy czas wybrać się do specjalisty? Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-06-10 o 13:11 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
na co on liczy? a no co ty liczysz dziewczyno???!!! ogarnij się
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zielona Driada
|
Mam cichą nadzieję, że to troll, w przeciwnym razie dziewczę ma potężny problem z głową.
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
to oni w poprawczakach mają normalnie neta, że pisze??
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Mam deja vu - kolejny identyczny twój wątek
Pytałaś go za co siedzi? Bo to może mieć duże znaczenie dla waszego związku. Oszustwa? Gwałty? Wyłudzenia? Napad z bronią w ręku? Morderstwo? Pewnie za niewinność dostał 10 lat.
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż przykro się czyta takie wątki, mam wtedy wrażenie, że nam bardziej zależy, żeby ich autorom się w życiu układało, niż im samym. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to ty jesteś chora psychicznie. I owszem powinnaś się umówić na randkę, ale z Panem Psychiatrą.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyno, brak instynktu samozachowawczego to jedno; drugie to kompletny brak klasy, który właśnie prezentujesz. Jeżeli chcesz fajnego faceta - zacznij zachowywać się jak fajna kobieta.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem po co zakładasz kolejny wątek o tym samym, jak i tak Ci wcześniej wszyscy pisali, żebyś dała z nim sobie spokój
|
|
#29 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ty zrobiłaś mu burdel bo co? BO CO? Bo pisał z dwiema koleżankami na raz? No bo z tego co rozumiem to zaręczeni nie byliście, w związku też nie, byliście na stopie koleżenskiej i ty mialas jakieś wonty bo on pisał z kimś innym? Mam nadzieje ze w odpowiedzi do tego posta wkleisz screena z facebooka w którym pokazujesz ze jedynym samcem z którym pisałaś na swoim koncie był On, bo w innym wypadku jesteś hipokrytką. A sam fakt wklejania prywatnej konwersacji na publiczne forum bez pytania drugiej strony o zgode to chamstwo, 'nuff said. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że ona się chce pochwalić. Tylko czym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

imponują Tobie kolesie z poprawczaka?

...65,5kg.. .60