|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Escadę Magnetic Beatnieaktualne oraz I love love, Terracotta, Amarige -dokładka Witam ! Wymienię : Escadę Magnetic Beat - 25 ml z pudełkiem. Ubytek 3 psiki Amarige - edt ok. 40/50 testerek Moschino I love Love ok. 15/30 ml - odłamany kawałek białego serca przy atomizerze Lancome, Poudre Majeur Excellence Libre (Puder sypki) ponad połowa z 20 g - odcień 02 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10442 Terracotta dla blondynek - ubytek ok. 10 %- trudno mi określić Mam tez do wydania imprezową bluzkę - rozmiar M - oderwałam metki,ale nigdy jej nie założyłam ( kupiona w sklepie Troll za 60 zł) Szukam tylko perfum, np : Hermes 24 Faubourg edp i eau delicate, Poeme, Dior HP i inne... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-09-02 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Escadę Magnetic Beat
jakie zapachy cie interesuja za escade?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
....Escada jest urocza,ale wg. mnie bardziej pasuje do młodziutkiej dziewczyny, a ja już zaliczam się do tzw. dojrzałych kobiet
![]() SZukam czegoś na dzień ,do pracy - ciepłego , ale niezbyt słodkiego. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-08-26 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hmm z "powazniejszych" zapachów mam jedynie deodorant euphori ale nie wiem czy By Cię zainteresował?
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Może La Perla Charme?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Trwałość ma średnią, moim zdaniem znika niezupełnie tylko trzyma się blisko skóry. Pojemność 50 ml z ubytkiem ok.5 - 7 ml. Wersja testerowa - bez zakrętki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie znajdziesz? Chociaz nie ukrywam, ze z Twoich zapachow najbardziej podoba mi sie Addict EDT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Udalo Ci sie moze powachac Cerruti?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy odlewka Lanvina interesowałaby Cię za Terracotę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.