|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Aquolina, Unifiance, MF, Autohelios, Eternity CK - PILNIE poszukuję D&G Light Blue
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !Witam
![]() Mam na wymianę parę kosmetyków. Posiadam co prawda tylko dwa zapachy, ale bardzo zależy mi na jakiejkolwiek ilości Light Blue Dolce&Gabbany, więc oddam za to wiele ![]() Poza tym bardzo chętnie przygarnę wszelkie profesjonalne kosmetyki do włosów (mogą być odlewki), preparaty do pielęgnacji biustu oraz do pielęgnacji stóp (zwłaszcza Scholl), oraz samoopalacze, które mają same w sobie brązowy odcień, tzn. brązują od razu po nałożeniu - taki kosmetyk ma w swojej ofercie np. Oriflame. Zapraszam
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-09-15 o 16:59 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aquolina, Unifiance, MF, Autohelios, Eternity CK - PILNIE poszukuję D&G Light B
Aquolina - balsam/mleczko o zapachu koktajlu cytrynowego, zostało trochę mniej niż połowa z 250 ml - NIE MA
Aquolina - balsam/mleczko o zapachu migdałowym - resztka z 250 ml - jakaś 1/6 Lirene - krem pod oczy, powyżej 25 roku życia, zużycie ok. 20% Soraya - krem brązująco-pielęgnacyjny Złocista Pielęgnacja, ok. 40% z 50 ml Garnier Skóra muśnięta słońcem, krem do twarzy brązujący do jasnej karnacji, poj. 50 ml, zużycie - chyba trochę większe niż 50 % (trudno określić) H&M masło do ciała o pięknym, intensywnym egzotycznym zapachu, poj. 200 ml, zostało ok. 70%
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-09-03 o 01:16 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aquolina, Unifiance, MF, Autohelios, Eternity CK - PILNIE poszukuję D&G Light B
LRP Autohelios, żel-krem samoopalający do twarzy i ciała, nawilżający, poj. 100 ml, zużycie ok. 15 %, link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...utohelios.html - NIEAKTUALNE
Oriflame - 2 lakiery do paznokci, jasny perłowy, połyskujący na fioletowo - zostało ok. 80% z 8 ml oraz turkusowy także połyskujący - zostało ok. 95% z 8 ml Sally Hansen - Hard As Nails, świetna odżywka do paznokci, z 13 ml zostało poniżej połowy Maybelline - Colorama, lakier do paznokci, kryjący w kolorze beżowo-mlecznym, jak do frencha, zostało ok. 30% z 7,5 ml Adidas - dezodorant Fresh Vibes, myślę że jest ok. 60-70%, choć trudno to określić, z 75 ml
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-07-04 o 21:55 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame - pomadka, prawie cała - 4g
L' oreal - pomadka Shine Delicieux - odcień Ruby Grapefruit, pięknie pachnie i połyskuje, zostało tyle, ile widać na zdjęciu Oriflame - pomadka, zostało tyle, ile widać na zdjęciu Na 4 zdjęciu moja ręka pomazana jest: na górze pomadka w niebieskim opakowaniu w środku Shine Delicieux na dole ta w przezroczystym opakowaniu. Kolory są mimo wszystko przekłamane, więc postaram się jutro wkleić ich zdjęcia w świetle dziennym. Joko - fioletowy, połyskujący cień do powiek, prawie cały - jak na zdjęciu Oriflame - zalotka, użyta kilka razy
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-04-19 o 23:21 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Esprit - Horizon Woman, z 75 ml zostało tyle, ile widać na zdjęciu - ok. 20 ml
ODLEWKA Calvin Klein Obsession Night EDP Calvin Klein Eternity, EDP, oryginalne, ze 100 ml zostało trochę mniej niż 50 ml - widać na zdjęciu - NIEAKTUALNE Mam też do wymiany kilka czasopism 'shoppingowych' Bingo nr sierpniowy 07 Avanti nr sierpniowy 07 Viva! Hot nr grudniowy 07 Viva! Hot nr styczeń/luty 08 Avanti nr listopadowy 07 Avanti nr marcowy 08 I zapewne kilka innych ![]() DOKŁADKA 4.07 !!! THE BODY SHOP - Lemongrass - odświeżający spray do stóp o zapachu trawy cytrynowej, zostało ok. 70-75% (zdjęcie później) MATRIX - BIOLAGE - szampon wzmacniający - odlewka ok. 140 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...g-shampoo.html - KWC
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-09-03 o 01:23 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Max Factor - Facefinity, podkład, odcień 001, b. jasny, użyty max. kilkanaście razy, poj. 35 ml - pilnie wymienię, bo data ważności to 07.08, a szkoda by było, żeby się zmarnował! - NIEAKTUALNE
LRP - Unifiance, puder sypki, odcień 02 Beige Sable, średni beż, zużycie ok. 50%, poj. 16 g - NIE MA L' oreal - cienie do powiek, odcień pistacjowo-żółty, użyte max. kilkanaście razy Dermacol - na życzenie mogę zrobić sporą odlewkę, mam 2 odcienie, numery się starły ale jeden jest bardzo jasny a drugi zdecydowanie ciemny REVLON Colorstay stay natural makeup, odcien 06 medium beige, wersja z pompką, zostało ok. 50% - niestety nakrętka pęknięta - najchętniej na inny podkład
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2008-09-03 o 21:27 |
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aquolina - Koktajl cytrusowy unifiance jakie sa pojemnosci i ile zostalo?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za obie Aquoliny?
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny !
Pilnie poszukuje pewnego kosmetyku i licze na waszą pomoc nie wiedzialam gdzie umieścić tego posta wiec z góry przepraszam jesli jest w złym miejscu ;] chodzi o RÓŻ DO POLICZKÓW. widzialam go kiedys w jakiejs gazecie / party lub cos w tym stylu ;p / ogladałam go nawet na stronie internetowej ale kompletnie zapomnialam jak sie nazywal może któraś z was go posiada ![]() róż był sypki, z puszkiem, zamknięty w kuli, taki w sam raz na prezent podobno delikatnie błyszczał na skórze, z tego co pamiętam to firma ta w swojej ofercie miała również zestaw w skład którego wchodził ten róż w kuli i coś jeszcze w kuli ehh wszystko przez moja skleroze :P kosztował ok 80-100 zl ;] Jeśli któraś z Was sobie coś przypomina to proszę o kontakt ! Moje skojarzenia z tym kosmetykiem to uwodzicielski i cukierkowy Było chyba napisane że jest popularny za oceanem paris go uzywa i inne ' gwiazdki ' Z góry dziękuje ;] |
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Calvin Klein Eternity, EDP, oryginalne, ze 100 ml
LRP - Unifiance, puder sypki, odcień 02 Beige Sable, cos u mnie? |
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza wątkiem służę odlewką l'oreal absolut repair - szampon
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, zajrzyj proszę na moją listę poszukiwanych pozycji - jeśli coś posiadasz rozważę odlewkę Light Blue
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za puder LRP?
|
|
|
|
#14 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Moge Ci zaoferować odlewki:
-Matrix Sleek Look szampon wygładzająco nawilżający -Tigi odzywka do loków -fryzjerska odzywka regenerująca z wit C |
|
|
|
#15 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mysle ze około 100ml spokojnie
![]() Interesowałoby mnie: balsam migdałowy i zalotka, mogłabys podrzucic link do KWC do tego kremu pod oczy? |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
zam do mnie, podoba mi sie u ciebie kilka rzeczy
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Zajrzyj do mnie. Jestem zainteresowana samoopalaczem
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazlam taki link do perfumek:
http://cgi.ebay.pl/FRAGRANCED-PERFUM...QQcmdZViewItem na KWC raczej ich nie bedzie, gdyz zamowila mi szwagierka z jakiegos katalogu, bo uwielbiam slodziutkie zapachy sa przepiekne ale teraz juz ich rzadko uzywam. Powiem szczerze ze zapach sie dluuugo trzymado Kallosa Placenta podaj elink: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14505 mi bardzo pomaga ta odzywka jak cos to czekam u siebie na jakis odzew
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
U Ciebie interesuje mnie
![]() - Oriflame - zalotka, użyta kilka razy - LRP - Unifiance, puder sypki, odcień 02 Beige Sable, średni beż, zużycie ok. 50%, poj. 16 g lub H&M masło do ciała o pięknym, intensywnym egzotycznym zapachu, poj. 200 ml, użyte nie więcej niż 2 razy Co do olewki to tak zastanawiam sie w co to odlac:P moge kupic w aptece takie pojemniczki co sa do badan i dwa Ci odlac jesli chcesz mozemy zawsze jako sie dogadac
Edytowane przez adomajka Czas edycji: 2008-04-23 o 22:43 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, masz świetnie ciuszki, ale albo nieaktualne, albo nie mój rozmiar
![]() Z rzeczy, które wymieniłaś - maska fekkai najprawdopodobniej będzie nieaktualna. Czy byłabyś zainteresowana wymianką: maseczka planet spa liner aqua vibes krem modelujący nogi za autohelios? |
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
H&M masło do ciała o pięknym, intensywnym egzotycznym zapachu, poj. 200 ml, użyte nie więcej niż 2 razy
cos za to?
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie? xD
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Balsamu zostało jakies 80 % z 400 ml to na prawdę dużo
![]() U Ciebie podoba mi się: Aquolina - balsam/mleczko o zapachu koktajlu cytrynowego, zostało trochę mniej niż połowa z 250 ml Aquolina - balsam/mleczko o zapachu migdałowym, zostało ok. 40% z 250 ml Calvin Klein i podkład Max Factor xD |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno
A który konkretnie samoopalacz z oriflame miałaś na myśli?
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Wypatrzyłam u Ciebie: Calvin Klein Eternity, EDP, oryginalne, ze 100 ml zostało trochę mniej niż 50 ml - widać na zdjęciu Wątpię żebyś coś u mnie wypatrzyła (chyba, że potrzebujesz telefonu) ale zapytać nie zaszkodzi Gdyby spodobało się jednak Tobie coś o mniejszej wartości to poza wątkiem mam jedwab do włosów profesjonalnej firmy Ce-Ce (mała buteleczka 20 ml, nowy) i może jakieś odlewki szamponu i odżywki tej firmy
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, to jak byłabym w stanie zaproponować Tobie ten samoopalacz (nowy) - to jak wtedy widziałabyś wymiankę?
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz u mnie coś za kolorowe skarpetki - są nowe? [po 1 parze z każdego koloru], nową czerwoną koszukę H&M, i ew. dużą brązową torbę?
__________________ odp: kochana u Ciebie znalazlam krem garnier brązujący krem do twarzy, podklad max factor, puder sypki, maslo hm z ubran ewentualnie szary dlugi sweter zara o ile na osobę xs się nada lub rurki orsay xs jak masz jakis pomysl na wymiankę sposród tych rzecy czekam na znak
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za:
LRP - Unifiance, puder sypki, odcień 02 Beige Sable, średni beż, zużycie ok. 50%, poj. 16 g ? |
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
moze jednak jakas wymiana?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

może któraś z was go posiada ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ehh wszystko przez moja skleroze :P kosztował ok 80-100 zl ;]
Było chyba napisane że jest popularny za oceanem paris go uzywa i inne ' gwiazdki '