La Roche-Posay Autohelios Nawilżający samoopalacz

La Roche Posay Autohelios samoopalacz do ciała 100ml

• 7 maja 2017 o 13:43
    jest ok
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Od wielu lat testuję samoopalacze i chyba jestem już ekspertką. Ten produkt według zapewnień konsultantki-farmaceutki miał nie podrażniać i nie śmierdzieć aż tak bardzo. Zapach jest wyczuwalny, ale da się go znieść. Podrażnienia nie odnotowałam. Produkt ma przyjemną konsystencję, ale minimalne działanie. Kolor powstaje stopniowo. Odcień śniady. Nie ma żółci i nie ma pomarańczy. Kończy się szybko i cena odstrasza. Zmywa się jak każdy samoopalacz. Tego produktu można pozbyć się w miarę szybko.
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 września 2016 o 22:32
    nie powala
    W temacie samoopalaczy mam spore doświadczenie, gdyż stosowałam ich całą masę. Nie lubię się opalać, gdyż szkoda mi mojej skóry, a raczej przyspieszenia jej starzenia. Lubię natomiast być opalona. Do rzeczy.... Samoopalacz ma bardzo lekką konsystencję, przez co szybko się wchłania. Nadaje skórze dość ciemny kolor przez co łatwo osobom niedoświadczonym zrobić nim plamy. W momencie nakładania ma przyjemny zapach, jednak już po ok. godzinie skóra ma nieprzyjemny zapach. Opakowanie jest bardzo małe i stosunkowo drogie. Nie jest to najbardziej udany samoopalacz.
  • 2 maja 2014 o 16:20
    Normalny
    Z wszystkich dostepnych samoopalaczy aptecznych ten wypada najlepiej. Kolor intensywnieje po kolejnych aplikacjach, jest dosc naturalny. Minusem jest fakt ze produktu nie ma duzo w opakowaniu, wiec mozna powiedziec ze jest dosc drogi. Używam tego produktu od: Tej zimy Ilość zużytych opakowań: Jedno
    suzeta
    15 stycznia 2013 o 18:17
    miło go wspominam
    Uzywałam go jakies 3 lata temu. Miło go wspominam, dużo wtedy imprezowałam i chciałam ładnie i opalono wyglądac. Nie lubie sie opalac dlatego postanowiłam go wypróbować. Nie robił smug, dawał delikatną opalenizne, nawilzał skóre, miał ładny zapach. Jedyne co mi przeszkadzało to to że miał biały kolor i niewiedzialam gdzie go nałożyLam a gdzie nie, cena w sumie też była troche za wysoka. Po za tym ma ladny zapach. Np. od zapachu samoopalacza Vichy robi mi sie niedobrze a szkoda bo kiedys pachnial ladniej i byl tanszy od LRP. Uzywalam obu i do obu mam sentyment. Nie wiem jednak czemu Vichy teraz tak capi. Kiedys pachnial ladniej podobnie jak ten z LRP. Widocznie cos zmienili w skladzie .... jak zawsze na gorsze niestety :-)
    Lara-21
    15 grudnia 2012 o 22:33
    Mój Ci on!
    Najlepszy samoopalacz jakiego do tej pory używałam. Wygrywa z Clarins, L\'oreal. Jednak zaznaczam,że używałam go tylko na twarz i szyję. * ładna opalenizna *żelowa konsystencja, łatwa aplikacja *delikatnie nawilża, na pewno nie wysusza skóry *nie zapycha * nie śmierdzi jak inne samoopalacze * nie robi plam, smug *wydajny Bardzo przyjemny produkt, na pewno kupię go ponownie. Używam tego produktu od: kilka tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego