![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
kolorówkę za drobiazgiNIEAKTUALNE Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym. Poprzedni zaczął już pękać w szwach. Kosmetyki z tego wątku chciałabym wymienić jak najszybciej, najchętniej hurtowo. Nie będę wybredna, ale mogę być marudna ![]() - kosmetyki pielęgnacyjne w słoiczkach (takie, do których wkładamy paluchy) tyko nowe, nie testowane - nie przyjmę niczego mającego w składzie miód lub pokrzywy - nie szukam ubrań - wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną [priorytetową lub zwykłą] - oczekuję kosmetyków czystych, zadbanych, z wypranymi aplikatorami - zawsze pakuję poszczególne kosmetyki w bąbelki, całość w kopertę bąbelkową lub karton, nie zalepiam niezabezpieczonych kosmetyków taśmą klejącą - tego samego oczekuję od Ciebie - nie na wszystkich kosmetykach są daty ważności - żeby nie było nieporozumień, te kosmetyki oznaczam * - wystawiam kilka rzeczy, które są po terminie ważności, ale w pełni zachowały swoje właściwości - te kosmetyki oznaczam ** [dorzucę do wymiany] wymienione zarezerwowane WISH ![]() KOLORÓWKA BŁYSZCZYKI / SZMINKI W PŁYNIE - Avon, Arabian Glow, Bronze Horizon - Pink [zostało 60-70%] - Avon, Glazewear - Iced Pink [zostało 50%]* - Avon, Glazewear - Delish [zostało 50%]* - Oriflame, - pout [zostało 50%, pościerane napisy] POMADKI - dodatkowe zdjęcie tu i tu - Astor, Mikado Lip&Chic - Sweer Ka Wai 07 [używana przez krótki czas, pachnie melonem!, kupiona wiosną 2007]* - Avon, Ultra Colour Rich Lipstick - Frozen Rose [użyta kilka razy]** - ScarletRose - Avon, Summer Sheer Lip Balm [testowany] - Oriflame, Maxi Shine Lipstick - Summer Haze [używana przez krótki czas, z boku sztyftu lekkie otarcie] KREDKI DO UST - Astor, Mikado, Lip Pencil - 02 Ka Wai Pink [raz temperowana, kupiona wiosną 2007]* PODKŁADY, KOREKTORY, BAZY - Avon, Arabian Glow, Bronze Horizon Bronzing face iluminator - Rose Bronze [użyty kilka razy] - Avon, Face Perfecting Duo, Krem tonujący + korektor - Light [użyty kilka razy] - Avon, Połyskująca baza i podkład rozświetlający 2w1 35ml [użyty kilka razy, zostało min 25ml] - Scarlet Rose - Essence, Clear&Matt Conceaer - 01 hone y [zużycie 4mm] - Maybelline, EverFresh Concealer - Light Beige [zostało 30%] - lukrecja222 RÓŻE - L'Oreal, róż w sztyfcie [dość ciemny ze złotymi drobinkami, testowany]* - Oriflame, Aqua Vibes - cool rose [użyty kilka razy, kupiony wiosną 2007] CIENIE - Inglot, Freedom System - mała kasetka i 9 cieni [wolałabym wymienić jako całość, ale rozważę też częściowe propozycje] kolory: P#605 3g II 2009, M#324 3g II 2009, I#45N 2,5g XII 2008, V#67 2,5g II 2009, M#344 2,5g X 2008, I#38S 2,5g IX 2008, I#64S 2,5g IX 2008, I#34L 2,5g IX 2008, P#23 2,5g II 2009 - junia1 - Inglot PRO5 - S#112 1,3g XII 2009, S#111 1,3g XI 2009, S#110 1,8g X 2009, S#104 1,8g X 2009, S#101 1,8g X 2009 - L’Oreal, Wear Infinite Holographic - Majestic Throne [użyty kilka razy]** - evangeline - L’Oreal, Color Appeal Holographic - 113 Arctic Blue [testowany, TB330] - L'Oreal, Color Appeal Trio Pro - 315 Joys of Spring [używany przez krótki czas, MB334] - evangeline - Oriflame, Retro Chic Palette [używana przez krótki czas]* CIENIE W KREMIE - oddam bardzo łatwo - Ofriflame, Giordani Gold Eye Glimmer - Glamour [użyty kilka razy, EX 0908] - Oriflame, ForeverEyesCreamEyeshadow - Lasting Liliac [użyty kilka razy, zostało 80%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Endless Pink [użyty kilka razy zużycie max 20%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Infinite Brown [użyty kilka razy zużycie max 20%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Eternal Beige [użyty kilka razy, zostało 70%] - Oriflame, Illuminate Eye Crayon - różowa [zużycie 2mm]* - Oriflame, Sun-Sational, Eye&Cheek shimmer [dwie sztuki - biały, zgaszony róż, złoty, testowane]* - junia1 KREDKI DO POWIEK - Astor, Mikado, 3-in-1 Pencil - 02 Cherry Blossom [temperowana 2-3 razy, nadaje się także do policzków i ust, kupiona wiosną 2007]* - H&M, Eyeliner - Funky Green [raz temperowana] - Oriflame, Daydream Eye Definer [trzy sztuki: wanilia, czekolada, mięta, każdej zostało min. połowa]
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-10-14 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówkę za drobiazgi
...
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-10-08 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mam dwa produkty z Ziaji u siebie. Przyda Ci sie cos?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
nuno już nie dla mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
podoba mi się róż ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
W jakiej tonacji jest superstay silky [żółtawy, beżowy, różowy?]? Byłabym też zainteresowana YR i mikado.
Umieść link do swojego wątku w podpisie - będzie łatwiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie odpisywałam bo się zastanawiałam, czy chce Ci oddać podkład i przy okazji rozważałam inne propozycje ![]() ![]() jednak dziekuje za wymiane
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
różowawy nie dla mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, raczej nie interesują mnie kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
Proszę ładnie odpowiedź w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Nebulo, nie interesują mnie ubrania
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
- Avon, Face Perfecting Duo, Krem tonujący + korektor - Light [użyty kilka razy]
coś u mnie ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
podoba mi się demeter i róż manhattan
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, moze znajdziesz cos za
- Maybelline, EverFresh Concealer - Light Beige [zostało 30%] - Oriflame, Retro Chic Palette [używana przez krótki czas]* - Oriflame, Sun-Sational, Eye&Cheek shimmer [trzy sztuki - biały, zgaszony róż, złoty, testowane]* - Astor, Mikado, 3-in-1 Pencil - 02 Cherry Blossom [temperowana 2-3 razy, nadaje się także do policzków i ust, kupiona wiosną 2007]* - H&M, Eyeliner - Funky Green [raz temperowana] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana odsypką pigmentu [jeszcze chętniej w org opakowaniu], preparatem nabłyszczającym i pianką. Jak byś widziała naszą wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hm... róż już wymieniony ale nie mogłam zmienic bo mi sie coś zacięło, a za demeter to chyba za mało...
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
czy w taki razie znalazłabyś jeszcze coś/cosie u mnie za demeter?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ech, moje gapiostwo - doslownie dwie godziny temu dogadalam sie w sprawie wymiany za te rzeczy do wlosow z inna Wizazanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Otóż są dwie rzeczy które bardzo mnie interesują
Błyszczyk avon ten brzoskwiniowy Glazewear Delish (jeżeli jest matowy, jezeli ma drobinki lub jest perłowy to podziękuję ![]() oraz baza inglota z poprzedniego wątku Jednak to za dużo jak na jednego skromnego demeterka i może mogłabyś ty tym razem coś sobie dobrac. BArdzo zalezy mi na tej bazie bo ostatnio chciałam ją kupic ![]() ps. Jeżeli wymiana na paletkę nie wyjdzie, jestem też nią zainteresowana. Kurczę gotowa jestem za całośc oddac dużo ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
a-sea-of-honey poczekajmy aż poszperasz
![]() madzior22 wymiana za paletę się toczy [chociaż jest szansa, że paleta zostanie jednak u mnie]. Baza też najprawdopodobniej poleci. Błyszczyk nie jest perłowy, nie ma drobin, ale nie jest też z gatunku mlecznych-półprzeźroczystych. Porównałabym go do ingotowych cieni shine ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Inglota ?? chyba oriflame
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
już się pogubiłam
![]() czy nadal jesteś zainteresowana tym: Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Fotka czekoladki bedzie w przyszlym tygodniu,jak wroce ze stolycy, ale powiem Ci szczerze,ze wolalabym wymienic ja na jedna rzecz, ktora mnie powali, niz na kilka mniej wartosciowych, bo w zasadzie to nie musze jej wymieniac. Jak tak teraz patrze, to widze, ze troche za mocno sie rozpedzilam w tym, co chcialabym z Twojego watku
![]() Maybelline Everfresh za odsypke pigmentu (1/3, tak jak chcesz) Paletke oriflame retro chic za pasek + cos jeszcze (dorzuce w przyszlym tyg.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj jeszcze proszę do moje poprzedniego wątku - może tam znajdziesz coś za białą czekoladę. Czyli rezerwujemy do przyszłego tyg.?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.