![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień - dużo nowości, wielki wszystkowątek :)
ZAMKNIĘTY ! Za kilka dni nowy
![]() Witam w moim kolejnym wątku ![]() Znajdziecie w nim głównie ciuszki, ale także buty, biżuterię, torebki, książki, podręczniki, rzeczy do domu, płyty CD I DVD i tym podobne. Wymieniam się głównie na ubrania i kosmetyki - chętnie także ciuszek za kosmetyk itp. Z płyt CD interesuje mnie głównie i w zasadzie tylko Polski Hip Hop. Przesyłki – zawsze polecony. Co do rodzaju umawiamy się przed wymianką. Noszę rozmiar xxs/xs/s, buciki 35/36 więc proszę nie proponować mi niczego większego. Mogę rozpatrzyć oversize’y. Niektóre rzeczy jestem skłonna wymienić za drobiazgi, przy niektórych będę wybredna. ![]() Odpisuje u was, więc proszę, odpisujcie u mnie. Niektóre ciuszki na fotkach są niewyprasowane, przepraszam za to. Przed wysyłką wszystko piorę, w razie życzeń mogę wyprasować. W tej chwili najchętniej przygarnę: - platformy lub koturny na wysokim obcasie! Chętnie jakieś masywniejsze w stylu kopytek - sukienki i spódniczki – tiul, falbanki, koronka, floral itp. <3 - haremki z kokardą, chętnie beżowe - perfumy z nutą wanilii, piżma - bielizna! Staniki 70A/65B ew. 70B, najchętniej push up. Dół s Oraz wszystko inne z mojej wish ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-10-16 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień - dużo nowości, wielki wszystkowątek :)
1) Książki i podręczniki (bez zdjęć):
- A.A. Milne - Kubuś Puchatek wyd. Nasza Księgarnia - Joanna Olech - Gdzie diabeł mówi: Do usług! wyd. Egmont - Bolesław Prus - Antek - Juliusz Słowacki - Balladyna wyd. Zielona Sowa - Teresa Bojczewska - Wypracowania z języka Polskiego dla uczniów klas 2 szkół ponadpodstawowych. 2) Książki i podręczniki (duże zdjęcie): - Balsam Dla Duszy - 101 opowieści. Autorstwa J. Canfield & M. V. Hansen - Podstawy rehabilitacji i medycyny fizykalnej. Wyd. Lekarskie PZWL - Wzorcowe prezentacje 100 tematów maturalnych. Wyd. Skrypt - Alfred Szklarski - Tomek na czarnym lądzie. wyd. Muza S.A. - Alfred Szklarski - Tomek u źródeł Amazonki. wyd. Śląsk - Podręcznik do geografii. Część 2, wydawnictwo PWN, podstawa. - Podstawy przedsiębiorczości wyd. Oficyna Edukacyjna - Wzory wypracowań - pozytywizm i młoda polska. wyd. Greg - Zdawaj z nami cz. 2 - matura ustna i pisemna z języka francuskiego. - Frances Hodgson Burnett - Tajemniczy ogród. wyd. Prószyński i S-ka. - Ściągi z historii. Lata 1871 - 1939 ; 1815 - 1871 ; 1700 - 1815 ; średniowiecze ; wiek XVI - XVII 3) Podręczniki: - Repetytorium z Angielskiego Macmillan z płytami CD. - Książka + ćwiczenia Opportunities Upper-Intermediate - Książka + Ćwiczenia Rond Point cz. 1 + Płyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4) Gry na PlayStation 2:
- Final Fantasy X - The Sims 2 - Dino Stalker 5) Pistolet do PlayStation 2 6) Dwa pady do Play Station 2 - nie ma, leci do wampir 7) Kabel USB do telefonu Sony Ericsson 8) Płyty DVD - Afryka - Serengeti - Niezwykły park narodowy - Konflikt interesów 9) Ozdoby do paznokci - żółte kwadraty - niebieskie kuleczki - złoty brokat sephora 10) Urządzenie do zaplatania warkoczyków Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-15 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11) Płyty CD, w różnym stanie, ale wszystkie działają.
- Selena Gomez & The Scene - A year without rain (mam z wymianki, przesłuchana, więc posyłam dalej ;D) - Eska Hity Na Czasie 6, dwie płyty CD - Hannah Montana w trasie z Miley Cyrus (z bravo) - Program 13 wizaż (zdjęcie dolne) - Płyty 'matura z rzeczpospolitą' - Angielski, Polski, Matematyka - Program do przymierzania ubrań CD Fashion - New Style Academy - Kurs tańca z płytą CD (kosztował 30 zl) 12) Okulary - z pomarańczowymi szkłami, sportowe - aviatorki z serduszkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
13)Tunika Pimkie. Mam z wymianki, na mnie jednak za duża. Stan bardzo dobry. Rozmiar S, ale to oversize. Ma gumkę i śliczny haft pod szyją. - nie ma - issia88
14)Sukienka tuba Bershka. Rozmiar z metki 38, ale to zdecydowanie 36. Stan idealny. Mam z wymianki, niestety jest mi za duża ;c. Stan idealny - jak nowa. Zdjęcie zapożyczone od wizażanki Yassminum. - nie ma - shirinn. 15) Kurtka 'bejsbolówka'. Stan bardzo dobry - ma jedną maleńką wadę - delikatnie popruła się przy kołnierzyku z tyłu, jest to jednak zaszyte, i nie rzuca się w oczy, widać dopiero z bliska. (zaznaczone w kółeczko na czerwono). Kurtka była mega droga, kupiona w USA. Wykończona ściągaczem, od spodu podszyta polarem. Rozmiar xs. Kolory na zdjęciu przekłamane - w rzeczywistości bardziej kremowa z różowymi wykończeniami. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-15 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
16) i 17) - NIE MA
![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-15 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
18) Spodnie z terranovy. Rozmiar S, małe M. Stan bardzo dobry. Bardzo niskie biodrówki. Mają dłuuuugie nogawki Z tyłu malutkie dżetowe serduszko ;D Kolor jak na pierwszych 2 zdjęciach.
19) Granatowe jeansy. Rozmiar 34, kolor jak na zdjęciu na mnie. Stan idealny. Mają nieco wyższy stan. Fajne kieszenie z tyłu. 20) Jeansy House w stylu Grunge. Stan bardzo dobry +. Rozmiar 26/32. Lekko rozszerzane nogawki o prostym kroju. Efektowne kieszenie i tył spodni. Też z nieco wyższym stanem. 21) Jasne jeansy Industrial Cotton. Rozmiar 3 (większa s-ka). Stan bardzo dobry. Świetny gatunkowo materiał. Ładne zdobienia. Krój klasyczny. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-15 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
22) Rybaczki w kolorze malinowym G-Unit. Były większe, takie M, ale zostały zwężone na większe xs/s. Są w ogólnym stanie bardzo dobrym, mają jednak dwie minimalne wady - jedne sznurek od ściągaczy na dole jest postrzępiony i brakuje jednego guzika na patkach na pupie. Aczkolwiek nie są to jakieś duże wady. Nie mają żadnych dziur, plam itp.
23) Spodenki Jeansowe Viggos Jeans. Zwężane na 34 (do środka, można wypruć i będzie 36) . Stan dobry. 24) Srebrny, połyskujący szal. Stan idealny 25) Chusta floral. Stan dobry. 26) Torebka jeansowa z Avonu. Stan idealny. 27) Czarna torebka Avon. Nowa, bez metek. Ekoskóra. Ma kwiatek, który można odpiąć. 28) Halówki Diverse. Stan bardzo dobry, mało noszone. Rozmiar 36. 29) Baleriny w wisienki. Rozmiar z wkładki 37, ale to typowe 36. Stan dobry + Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-07 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
30) Żakiet w czerwono - czarną pepitkę Sara Collection. Stan bardzo dobry. Nieco grubszy, fajny na jesień. Rozmiar 38
31) Żakiet w kratkę AS Fashion. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Również grubszy, ale już bardziej. 32) Srebrny sweterek. Oversize - s,m, małe l. Ma z przodu coś w rodzaju srebrnej wstążki z kokardką. Góra nad wstążką zdobiona. Stan idealny. 33) Kardigan na zamek. S/M. Stan bardzo dobry. 34) Seledynowa sweterko - tuniczka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
35) Czarna narzutka. Szydełkowa. Stan bardzo dobry. Oversize.
36) Spódniczka z falbankami floral. Mam z wymianki, jednak za duża. Rozmiar s/m. Stan bardzo dobry. 37) Klasyczna czarna spódniczka z zamkiem z boku i rozcięciem. Trapezowy krój. Rozmiar 36, lekko podwyższany stan. 38) Motyl mgiełka z cekinami New Look. Świetny gatunkowo materiał. Stan idealny - mało noszona. Oversize od xs (jak na zdjęciu) do małego l. 39) Czarny t-shirt z długim rękawem. Stan bardzo dobry. Rozmiar dobry na xs/s/małe m. 40) Czarna bluzeczka Tricot Compana. Cała koronkowa - przód podwójny, aby nie prześwitywał. Krótsza. Stan dobry. Rozmiar xs 41) Pasiak z wymianki. Rozmiar xs z większym biustem. Paski są brązowo - kremowe. Na dole urocza falbanka oraz motylkowe rękawki. Stan bardzo dobry. 42) Bluzeczka w zielono - białe paski this & that z C&A. Rozmiar na 158-164 - pasuje na xs/s. Nowa, bez metek. Na dole ściągacz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
43) Long z terranovy. Stan dobry+. Rozmiar s/m.
44) Szara krótsza bokserka z napisem. Rozmiar xs/s. Stan bardzo dobry. 45) Logowana bluzeczka kupiona w USA. kopertowy dekolt. Piękny, delikatny materiał. Po lewej stronie na dole wiązana. Motylkowe rękawki. Rozmiar xs, na niższą dziewczynę. 46) Malinowy top z cekinami Millenium. Stan bardzo dobry. Regulowane ramiączka. Rozmiar xs/s małe m. 47) Zielone aksamitne bolero - żakiecik ASTUCES kupione we Włoszech. Rozmiar 1 (xs a nawet xxs). Stan idealny. Pięknie połyskuje. Mega eleganckie i efektowne. 48) T-Shirt z koronką. Kolor karmelowy. Rozmiar xs/s, ma skracane ramiączka. Stan bardzo dobry. 49) Spódniczka w kratę Pimkie. Rozmiar 38. Stan idealny. 50) Czerwona bluza Sabra Collection. Rozmiar xs/s, stan dobry, aplikacja trochę sprana 51) Zielona bluzeczka z aplikacją w kwiaty i asymetrycznymi ramionami. Rozmiar s, stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
52) Sukienka Krystyny Wiśniewskiej. Idealna na studniówkę, wesele, półmetek i inne okazje. Stan idealny, założona tylko raz. Jest z delikatnego i bardzo efektownego materiału. Góra bez ramiączek (możliwość ich doczepienia, są dołączone do sukienki), z tyłu gorsetowe wiązanie, dół w kształcie bombki, z falbankami i marszczeniami. Wykończona tiulową wstawką. Gratis dołączam szal pasujący do sukienki. Rozmiar z metki 36, jednak po odpowiednim ściągnięciu z tyłu pasuje na 34. Sukienka kosztowała 200 zł. Kolor duużo intensywniejszy.
53) Przepiękna kobaltowa sukienka. Idealna na studniówkę, półmetek, wesele i inne okazje. Góra usztywniana, marszczona. Pięknie się układa. Stan idealny. Rozmiar s-m. 54) Czarna spódnica z falbanką, rozmiar 36/38. Z boku ściągana troczkami. Stan bardzo dobry. Sięga ziemi. Dobra na studniówkę. Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje uroku ;c 55) Spódnica w stylu Boho. Można ją nosić jako sukienkę. Stan bardzo dobry. Wykończona cekinami. Wymieniam bez paska. Rozmiar uniwersalny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
56) Czarna elegancka sukienka Orsay. Stan bardzo dobry. Ma podszewkę. Jej rozmiar to 34, 36, a nawet 38, ale na dziewczynę bardzo szczupłą w talii (około 60cm). Góra jest dopasowana, dekolt w serduszko, przy ramiączkach kokardki. Odcięta w talii, dół rozkloszowany, zakończony tiulową wstawką.
57) Bokserka New York & Company. Zwężana na rozmiar xs/xss. Stan bardzo dobry. 58) Bokserka Reporter z kolekcji Silver. Rozmiar xs. Wycięta metka (gryzła strasznie ) Stan dobry, trochę sprana aplikacja. 59) Pudrowy top - bokserka Modern Times. Efektowne wykończenie dekoltu i ramiączek. Stan idealny. Rozmiar s. 60) Niebieska sportowa bluzeczka LaGear. Stan idealny. Rozmiar s/m. Świetny materiał. 61) Różowy T-Shirt DepartMe. Stan bdb, rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
62) Katana jeansowa z zipami. Stan bardzo dobry. Rozmiar S.
63) Kobaltowy półgolf Only. Rozmiar xxs/xs. Stan dobry. 64) T-Shirt z napisem New York, marki Self Esteer. Stan dobry. Rozmiar xs, s. 65) Koszula Antalia Femme z dodatkiem stretchu. Nigdy nie używana. Rozmiar S 66) Zielona bluzeczka Discovery. Rozmiar xs/s. Głęboki dekolt, ładnie podkreśla figurę. Stan dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
67) Golfik z napisem Top Secret kupiony w Angel Eye. Stan dobry. Rozmiar S.
68) Bluzeczka kopertowa Zentex z głębokim dekoltem i kwiatową aplikacją. Wiązana z tyłu na kokardę. Stan bardzo dobry. 69) Koszula rollo. Elastyczna. Rozmiar 34/36. Stan idealny. Fajnie marszczona. 70) Bluzeczka z wymiany, jednak na mnie za krótka. Przeszywana srebrną nitką. Stan dobry (brakuje kilku nitek). Można ją nosić na dwa sposoby. 71) Sukienka w kwiaty. Rozmiar s/m. Stan bardzo dobry. 72) Letnia bluzeczka w kolorze bladego różu. Stan dobry, ma malutkie, ale praktycznie nie widoczne dwie plamki, rozmiar uniwersalny. Oddam za drobiazg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
73) Czarna elegancka bluzka SILKLAND. Kupiona w Stanach. Niepowtarzalna! Głęboki dekolt ozdobiony falbanką, piękne rękawy a'la mgiełka Całość wyszywana w kwiaty oraz zdobiona kamyczkami i cekinami! Rozmiar 38/40 Genialny gatunkowo materiał!
74) Brązowa bluzeczka z głębokim dekoltem i efektownymi rękawkami Z. Cavaricci. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs. Kupiona we Włoszech. 75) Spódnica w kwiaty. Rozmiar 36. Stan bdb. DOKŁADKA 11.08.2011 * Torba podróżna/sportowa Nexus. Nowa, z metką! Kosztowała sporo, więc będę wybredna. Wymiary podam zainteresowanym - jest duża. Posiada kieszenie boczne, kieszeń przednią oraz wewnętrzne. * Pleciony pasek House. Jest nowy - dostałam go gratis do koszuli i nigdy nie nosiłam. Dość długi, kolor ciemno czekoladowy (nie jest czarny!) * Coś dla kolekcjonerów - oryginalne i w 100% sprawne kasety magnetofonowe ;D ![]() - Janet Jackson 'Janet' - DJ. Bobo 'Dance with me' - Ice MC 'My world - The Early Songs' - Really Cool Dance Mix - Milano 'Jasnowłosa' ;D - Armagedon: The Album (m.in. Aerosmith, Bon Jovi!) - Popcorn Summer Hits - Mike Oldfield 'The Songs Of Distant Earth' - The Bodyguard: Oryginal Motion Picture Soundtrack Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-11 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
76) Włoski clip in on. Najdłuższe z dostępnych - 50-60 cm! Była to jedna podwójnie zszywana taśma - połączenie taśmy platynowy blond i jasny brąz. Rozdzieliłam ją na dwie, również podwójne - w ten sposób wygodniej się nosi i daje lepszy efekt. Stan bardzo dobry z minusem, mogą jeszcze komuś długo posłużyć. Syntetyczne. Dodaje zdjęcia jak wyglądają, gdy się je nosi Kolor 06/613 - nie ma - aakkzzii
DOKŁADKA 11.08.2011 - Nakolanniki Go Sport w stanie dostatecznym. Nie mają dziur ani nic takiego, jednak gumki są już porozciągane, jedna trochę popruta lecz zaszyta. . Aczkolwiek nadal spełniają swoją funkcję i mogą komuś jeszcze posłużyć ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-16 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
77)Podkład Rimmel Stay Matte odcień 100 Ivory. Zostało około 50%. - nie ma - ewcik410
78) Lakiery do paznokci: - Essence Havana Blue około 70%- nie ma - ewcik410 - Miss Selene około 90% (ten sam odcień, co lakier powyżej) - Dor nail colour odcień 8, około 90%, także perłowy niebieski, tylko wpadający w granat. - Avon Color Trend Ice Sheers kolor re freshing pear. Nowy. Z pachnącej serii, ale ja nic nie czuję ![]() 79) Podkład Oriflame Giordani Gold - około 50%. Pozacierały się napisy na naklejce. Ciemniejszy, dla mnie za ciemny. 80) Puder Avon Colortrend odcień Tan. Ilość jak na zdjęciu. 81) Biała kredka do oczu 82) Paletka cieni. Trochę zniszczone opakowanie - szczegóły na zdjęciu - nie ma - aakkzzii 83) Błyszczyk w kolorze perłowego różu z dodatkiem kolagenu. Kupiony w rossmanie. 84) Minikosmetyki do włosów marki Goldwell - żel do włosów (ilość do wypróbowania) oraz wosk nabłyszczająco - modelujący (ok. 70%) Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-16 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
85) Pierścionek z fioletowymi 'cyrkoniami' z C&A
86) Kolczyki Opia z Primarku 87) 'Kolia' z kokardką 88) Rozjaśniacz do włosów - nie ma - mama Emi 89) Farbki witrażowe 'wesołe żelki' - są sporo po dacie ważności, ale nadal działają jak powinny. Posiadam kolory - czarną konturową, oraz 4 transparentne - pomarańczową, brązową, czerwoną i zieloną 90) Solniczka/Pieprzniczka 91) Dwa obrazki. Są małe - jeden to 'zdjęcie' malowanego farbą olejną, drugi błyszczący. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-16 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
92) Mam także do wymianki prostownice do włosów - na grubsze płytki, wymienne. Marki stahlman. Prostownica jest w pełni sprawna - nagrzewa się jednak wolniej, niż na początku i posiada dość widoczne wady wizualne, które jednak nie przeszkadzają w jej użytkowaniu i nie mają wpływu na działanie. Ja dostałam nową, tej już nie potrzebuję. Jestem skłonna oddać za drobiazg, z powodu owych wad. Zainteresowanym mogę wysłać dokładniejsze zdjęcia.
93) Pozostałości: - 6 zegarków. Wszystkie są bez baterii, także nie wiem, czy działają. - kolczyki, uszkodzone lub bez pary. - Różności do biżuterii - koraliki, muszle, łańcuszki, rzemyki, zawieszka w kształcie srebrno - złotej kuli (duża) i tym podobne. Wymienię najchętniej wszystkie razem. - Dwie lalki - są to rzeczy całkowicie mi zbędne, ale proszę wziąć pod uwagę to, że były naprawdę drogie. A więc do wymiany mam oryginalną lalkę z serii My Scene - chłopaka Hudson wraz z kompletem dodatków (radio, okulary, perkusja z pałeczkami itp.) oraz lalka murzynka z Mattel w sukience księżniczki (nie pamiętam, jaka to seria była). Do tego różne ubranka dla różnych lalek (kilka ich jest). - nie ma - mama Emi - Guziki. Mam ich mnóstwo - Dmuchane rękawki dla dziecka na basen. - skakanka i guma do skakania - Poza tym posiadam dwa bumerangi plastikowe, 2 pieszczochy, jakieś stare, poniszczone lalki itp. Może się komuś coś przyda, w razie pytań proszę pisać. 94) Konsola play station. W pełni sprawna, przerabiana. Mam do niej 2 pady, 2 karty pamięci, kabel tv. Brakuje zasilacza, który zapewne gdzieś jest (nadal szukam ;D)... - nie ma - elektrownia atomowa. 95) SZTUCZNE RZĘSY - Mam ich sporo, nowe, w opakowaniach z klejem. Różne modele. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-25 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kurcze teraz to juz nie wiem co począć
![]() podaj mi prosze jej wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za 6 i 17 ?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Cos za wezowa tube Bershka?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś za narzutkę czarną ażurkową, lakier Avon Color Trend Ice Sheers kolor re freshing pear, podkład Stay Matte?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1312753185 cos u mnie ??
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.