![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
'l' lolta lempicka, 'insolence'guerlain
Dokładam:
zestaw Clinique 1 opakowania: mydło- 220/250 ml tonik- 220/'250 ml krem 100/125 ml wszystko kupione jakiś miesiąc temu na Truskawce, niestety dla mojej cery się nie sprawdza ![]() Dokładka: Clinique - 3 kroki , nowy zestaw dla cery suchej (1) - mydło 200 ml - tonik 200 ml - krem 50 ml Kosmetyki nie były używane. Na wymianę perfumy: -L - Lolita Lempicka - /kartonik/, kupiona około dwa miesiące temu w perfumerii przeze mnie, 28/30 ml -Insolence - Guerlain /bez kartonika/ - 25/30 ml - z wymianą z sylwia.gda - niestety po kilku psikach okazuje się,że coś mnie drażni w tym zapachu ![]() Szukam raczej perfum w zamian, czekam na propozycje- nie szukam żadnego konkretnego zapachu ![]() Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-12-14 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'l' lolta lempicka, 'insolence'guerlain
Wishlista:
Płyny micelarne - Bioderma, Avene...i inne - do skóry suchej Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-11-30 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
ja chetnie po Insolence
![]() zapachow moge zaoferowac Burberry London,lub Allure Chanel ale za dwa perfumy razem, bo mam ok. 50 ml ,lub cos z kolorowki ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-30 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a masz może swój wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na insolence
![]() może coś znajdziesz? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293684 dodatkowo mam jeszcze: - la roche posay cicaplast około połowa tubki 40ml - La roche posay Hydreane Legere -krem nawilżający do skóry wrażliwej skóra- 2x 5ml - LRP żel do demakijażu fizjologiczne ph, 7ml - LRP Effaclar H, kojący krem nawilżający 4x2ml -la roche posay rosalic XL- nawilżający preparat do skóry wrażliwej ze skłonnością do zaczerwień- 2x5ml - la roche posay rosalic- krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom - 2x 5ml - la roche posay- płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu- około 25ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
mam swoj watek ale tam obecnie sa tylko blyszczyki - ale powiedz czego szukasz to postaram sie moze cos znalzezc poza
![]() to watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293983 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Insolence? Poza wątkiem z perfum mam Pozo In Black 25/30, Demeter Sugar&Spice 13/15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mnie interesowalaby L Lolity - o podobnych pojemnosciahc mam na wymiane Kenzo Ete, Moschino Cheap & Chic, Fendi Fantasia. Zreszta zapraszam do mojego watku
![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-L - Lolita Lempicka - /kartonik/, kupiona około dwa miesiące temu w perfumerii przeze mnie, 28/30 ml
cos u mnie?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj muszę na spokojnie powąchać dwa zapachy od Ciebie i dam znać ![]() czy tylko L podoba Ci się u mnie?zajrzyj do starego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
a moje zapachy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4152 ale niestety pojemności się różnią zajrzyj do mojego starego wątku, dobrze?Może coś dobierzesz ![]() Cytat:
Może mnie tak zauroczy,że chętnie się wymienię ![]() A Tobie jak ten zapach "leży"?Jest słodkim ulepem? ![]() Aneto, czy poczekasz aż przetestuję sobie Wisha po raz kolejny? Oczywiście w razie czego coś dołożę ![]() Cytat:
rano nie szukam niczego konkretnego, ale nie pogardzę np balsamami/masłami ujedrniającymi czy antycellulitowymi chętnie płyny micelarne błyszczyków mam dość na następne kilka lat ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
irsin tak wiem - ale ja jeszcze zaproponowalam ci Allure za dwa zapachy
![]() zalezy mi glownie na Insolence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Allure nie pamiętam za nic, więc jeśli nie pozwolisz- jutro powącham ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kici kici miau miau
|
jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie to znalazłabym dużo
![]() sprawdzę sobie jak pachnie: Diesel Fuel for Life Unlimited edp, 50 ml, NOWE w kartoniku w folii (folia jest rozpakowana z jednej strony - musiałam sprawdzić czy mnie w kunia nie zrobili , nie psikane) - wymienię tylko na inne zapachy Biotherm Aquasource balsam do ust, 5 ml, oczywiście zawsze mogę coś dołożyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
La Roche-Posay podkład Toleriane nr11, użyty kilka razy
Avene Płyn micelarny 200ml, nowy z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widzisz ewentualną wymianę? ![]() edit: po namyśle zgodzę sie oddać podkład i ok 3/4 butli płynu micelarnego; ten akurat używam ale moge zostawić sobie nowy a Tobie oddać ten z ubytkiem ![]() co Ty na to?
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-12-02 o 11:48 Powód: nowa propozycja:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
przepraszam- nie dałam rady powąchać dzisiaj tego, co obiecałam powąchać - zrobię to zapewne we czwartek, ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.