![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
kosmetyki za drobiazg
!! NIEAKTUALNE !!
Kilka zasad... NOWE - nigdy nie otwierane produkty(często z pudełkiem-jesli było). TESTOWANE - użyte tylko RAZ w niewielkiej ilosci. Z niektórych kosmetyków mogę jeszcze od czasu do czasu skorzystać, więc pytać ostatecznie o pojemnosć (Na zielono rezerwacje, dokładki na fioletowo) Paczki wysyłam tylko i wyłącznie poleconym (rejestrowanym) i tego samego oczekuję do drugiej strony. [bardzo proszę by druga strona szczczerze opisywała swoje produkty - produkt NOWY to produkt nie otwierany!!] Tego szukam: * Emporio Armani Remix, Lancome Magnifique (próbki, odlewki), Magnetism, C.Herrera 212 * Clinique All About Eyes Rich * Avene- Hydrance Optimale Legere- próbki, woda termalna,Cold C. * Biosilk- hydrating i inne mocno regenerujące * Lysanel Active krem lub Acne derm-nowy lub mało używany * Bourjois róż 34,95,35 * lakiery Rimmel Wear Maxx Lycra * miecel Biodermy * oraz wiele innych rzeczy Poza wątkiem: Kosmetyki: - pędzle: Sephora kabuki 50 (jest ochronna folia, użyty może ze 3 razy)- za cos extra. - Golden Rose Terracota bronzer (zużycie ok. 5-10%) kupiony w lecie - La Roche Posay Posthelios 40ml, nowy - książki: obyczaje, M.Szawaja, Weisberger, Paulo Coelho, Cejrowskiego z autografem [Rio.. i Gringo..], rasy kotów. Wzystkie w stanie bardzo dobrym/idealnym DOKŁADKA 2 październik: Angel T.Mugler EDP atomizer 1,5ml Prada Prada EDP prbka 1,5ml Flower Kenzo EDT 1,5 atom. również niepodpisana Sephorowska odlewka Armani Diamonds Intense Paris Hilton EDP 30 ml. Widać niewielkie obtarcia przez noszenie w torebce. Wymienię na inny perfum. Ubytek na foto TWARZ: NUXE Masque doux aromatique. Zużycie ok. 10-15%. Kartonik, szpatułka REZERWACJA Nivea Visage Chusteczki oczyszczające cera sucha i wrażliwa- z 25 zostało 24 La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme. Ubytek 40% z 50ml. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-spf-50-.html Oriflame tea tree blemish solver. Antebakteryjny sztyft w płynie punktowy, zostało ok. 40% z 14ml. wydajny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...wypryskom.html Avon Planet Spa maseczka do twarzy z minerałami morza Martwego. Użyta 2 razy. data produkcji:02.06 Chusteczki Oriflame Pure skin do zmywania makijażu z drobinkami-pilingiem. Mi służyły jako peelinig ok. połowa opakowania szczelnie zaklejone,mokre. Do cery mieszanej/tłustej. Bardzo dobre (ale teraz przy kwasach są mi zbędne) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczajace.html Oriflame peeling migdałowy do twarzy. Ubytek max. 30%-40%.Opak-100ml CD.. Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-04-15 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: kosmetyki za drobiazg
CIAŁO:
Oliwka Johnson&Johnson z rumiankiem. ubytek ok.2-5% Ziaja masło kakaowe (wersja w słoiczku- do twarzy, ale ja używałam jako balsamu ![]() Avon kuracja parafinowa do rąk i stóp, gorące piaski Arizony. ok. połowa L'Oreal Nutri Bronze balsam do ciała do skóry jasnej jest ok. połowa Dezodorant Oriflame Midsumer jest ok. połowa z 75ml Dezo Adidas Pure Lightness użyty ok 2 razy Dezo Oriflame Giordani Gold. Opakowanie 75ml. Zostało jakies 40%. Kupiłam go jakies 2 miesiące temu. Dove Summer Glow do jasnej karnacji. opak-250ml. Ubytek ok. 30%. Polecam do bardzo suchej skóry - mnie aż za bardzo nawilża Oriflame Milk & Honey. Balsam do ciała. Opak.250ml. Ubytek ok. 15%-20% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ody-cream.html Oriflame Silk &Smooth żel do depilacji. Testowany. Jest w formie niebieskiego żelu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...aving-gel.html Oriflame dwufazowy olejek swedish spa minerals (ubytek na foto) Olejek do kąpieli z kuleczkami "Purple"- 5 kuleczek. Zalakowany. 160ml NOWY. Oriflame - Talk do ciała Lucia- ubytek-ok.50%. Pięknie pachnie Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-21 o 01:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
WŁOSY:
Avon serum na zniszczone końcówki. Połowa z 30ml Odlewka Biosilk jedwab (mam 150ml) Nivea Straight & Easy balsam prostujący do włosów.Zostało 2/3 opak. LOreal Elseve szampon odżywczy nutri-blaski (różowy) 200ml. Nowy Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-04 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
KOLORÓWKA:
Lakier Golden Rose fashion color czerwony satynowy numer:41 Cień Oriflame Essentials. Odcień Latte. Testowany. Oddaje ze wzgl.na nietrafiony odcień. Bardzo dobre noty na KWC Lasting Performance MF odc. 101 [tylko za cos z Wish listy] trudno ocenić ubytek ale ok. 40% Bourjois róż 33 - niewielki ubytek [wymienie za cos z wish listy] Lash Expansion MAYBELLINEtusz, kupiony w Rossmanie, maźnięty ze 2-3 razy przy makijażu, stoi nietknięty Oriflame róż do policzków w pędzelku. Kolor- Peach Me - brzoskwiniowy Korektor Oriflame odc. light (jasniejszy) Next błyszczyk jabłkowy (z wymianki) Virtual błyszczyk z drobinkami Cień APC sypki odc.55 "opalizujący" na fotce wygląda na brzoskwinke ale to róż podchodzący pod ciemną brzoskwinie. Połyskujący. ubytek-2 razy maźnięty na powieki. Opakowanie +pędzelek. Mogę zrobić odsypkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-powiek.html Oriflame-olejek wzmacniający paznokcie i skórki. Pare razy maźnięty-ubytek- kilka kropel. Wydajny. Lakier Simple beauty (z wymianki) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-04 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
PRÓBKI
Sephora baza sublimateur de teint lissant & matifiant 1,5ml Avene SPF 50+, koloryzujący. Tres haute protection, creme teintee. 5ml x2szt. [B]LRP Anthelios dermo-pediatris SPF 50+ lait/lotion. Popularny dzieciaczek. 5ml NUXE Reve de Miel NUXE Creme Nirvanesque Enrichie (dry & very dry skin) NUXE Creme Fraiche suractive x2 (dry & very dry) NUXE Solein Prodigieux creme visage multi -fonction NUXE Contour des Yeux Prodigieux NUXE Creme Merveillance (normal to dry skin) Amor Pour Homme MEN EDT (ok połowa z atomizerem) Dermika Rosarium new garden (krem ok.1,5ml + aktywator 1,5ml) http://www.luxlux.pl/artykul/7906/ro...garden_dermika Avene Reparateur Apres - Soleil [After - Sun Repair Lotion] balsam po opalaniu- 5ml La Roche-Posay: - Toleraine (kojący krem ochronny-wrażliwa,normalna,mieszan a) 2ml - Redermic (przeciwzmarszczkowy ujędrniający,. s.sucha) 1,5ml - Iso-Urea (wygładzająco-nawilżające mleczko do ciała) 7ml - Autohelios Vichy Normateint 25 nude 1,5ml x2szt Nivea Body. wygładzające mleczko do ciała 4ml L'Oreal Derma Genesis Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-10 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-08-04 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
wymienione/wycofane:
Pantene Pro-V Restoratives, Pełna kontrola. Odżywka. Użyta 2 razy cashmeree Dove szampon wygładzający "jedwabista gładkosć" polowa z 250m -cashmeree Pantene Pro-v Expresowa maseczka odnawiająca. Potrójna ilosć aminokwasów. Zostało ok. 40% - cashmeree Adidas antyperspirant w kulce. Użyty ze 2 razy. cashmeree Givenchy Ange ou demon EDPpróbka w saszetce 1ml Kate Moss EDT Vichy szampon przeciw łupierzowy x4 po 10ml L'Oreal odżywka casting creme glos Biosilk Smoothing shampo (szampon wygładzający) ubytek 25% z 50ml WAX Henna Treatment; odżywczy wosk do włosów ciemnych, ubytek- 4 stołowe łyżki Euphoria CK EDP atomizer 1,2ml L'Orelal Color Riche Star secrets. Szminka odc. 717 Ubytek ok. 10% Na życzenie szczegółowa fota Timotei szampon odżywczy (ubytek na foto) Clinique3 kroki dla typu 2 i 3 (cera miesz. i tłusta). w jednym listku: 2x płyn czyszczący (po 2ml x2=4ml), 2x tonik (4ml) i 2x krem(4ml). czyli w sumie 24ml Maska peel-off Clinique perfectly real makeup teint (podkład) odc: shade 24(MF-G) dla typów 2 i 3. 1,5ml Avon Planet Spamaseczka do twarzy z minerałami morza Martwego. Użyta 2 razy. Avon Planet Spa rozswietlające serum do twarzy Sake i ryż. 2 razy użyte. Data produkcji- marzec 2008. Otwarte w maju. Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-10 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze znajdziesz cos u mnie
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie ?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jakiś czas temu byłaś chętna na wymianę u mnie.
Jeśli to nadal aktualne i byłabyś w stanie umówić się na wymianę gdzieś w realu, to ja chętnie (widzę, że jesteś też ze Śląska, więc jakoś byśmy się zgadały), bo Poczta Polska zniechęciła mnie do siebie na jakiś czas. ![]() U Ciebie podoba mi się Dove Summer Glow do jasnej karnacji. opak-250ml. Ubytek ok. 30%. Polecam do bardzo suchej skóry - mnie aż za bardzo nawilża i ewentualnie: Oriflame Milk & Honey. Balsam do ciała. Opak.250ml. Ubytek ok. 15%-20% (nie wiem ile za niego zapalciłaś, wiem, że w promocji nie jest zbyt drogi) Avon Planet Spa rozswietlające serum do twarzy Sake i ryż. 2 razy użyte. Data produkcji- marzec 2008. Otwarte w maju. (tylko musiałabyś mi szepnąć co nie co o tym serum, gdyż nie wiem czy to to stosuje się zamiast kremu, czy pod krem? ![]() ![]() Next błyszczyk jabłkowy (z wymianki), ale to niekoniecznie ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
W takim razie najchętniej wzięłabym ten balsam Dove i Milk & Honey Oriflame, a to serum z avonu sobie póki co odpuszczę.
![]() Jak już pisałam, nie wiem jaką wartość ma balsam Oriflame?, ale zaraz po golarce Intuition napisałaś plastry Veet'a. Mogę je oddać za oba balsamy, możesz jeszcze dobrać próbki? Nie wiem, musisz sama ocenić wartość balsamów ^^ Plastry Veet zostały wyprodukowane w lutym 2008, ich ważność wynosi 3 lata, krem do depilacji wyprodukowany w kwietniu 2008, też ważny 3 lata od daty produkcji. ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-14 o 11:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Biosilk jedwab (poza watkiem mam róż bourjois nr 3)
Givenchy Ange ou demon EDPpróbka w saszetce 1ml Amor Pour Homme MEN EDT (ok połowa z atomizerem) La Roche-Posay Iso-Urea (wygładzająco-nawilżające mleczko do ciała) 7ml Clinique 3 kroki dla typu 2 i 3 (cera miesz. i tłusta). w jednym listku: 2x płyn czyszczący (po 2ml x2=4ml), 2x tonik (4ml) i 2x krem(4ml). czyli w sumie 24ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za jedwab?W wątku ma kwasy BHA Pauli,delikatniejsze od Lysanel,ale skuteczne
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() mam w większości ubrania może znajdziesz coś za Oriflame, Nourishing Hand & Body Cream, Milk & Honey Gold, Odżywczy krem do rąk i ciała
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.