|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
36 CZARNE PEEP TOE MARISHA (prawie nowe) + podkład Lirene matujący
Witam,
chcę pozbyć się tych ślicznych butków Marishy (rozmiar 36 / wkładka 23,5 cm) bo okazały się na mnie za małe. Byłam w nich może ze 3 razy, są prawie nie ruszone, nie licząc lekkiego otarcia na obcasie (jest fotka) no i troszkę się wewnątrz przybrudziły. Wymienię raczej na inne peep toe/balerinki o wkładce ok. 24 cm (rozmiar 36/37) nieaktualne Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2009-01-08 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 36 CZARNE PEEP TOE MARISHA (prawie nowe) + podkład Lirene matujący
Mam jeszcze do oddanie też prawie nie rusozny (2 razy użyty) podkłac Lirene Nature Matte, odcień 13 cappuccino. Dla mnie okazał się niestety za ciemny
![]() ![]() Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2008-12-29 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za butki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za podklad
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za butki?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja mam butki w takim rozmiarze, podobne z kształtu do Twoich, tylko, że w kolorze śliwkowym, z zakrytymi palcami do szpica i malutką kokardką z przodu. Gdybyś była zainteresowana to napisz, wyślę zdjęcia
![]() Załączam zdjęcia butków ![]() Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-12-30 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Bardzo proszę
![]() Trochę ciężko mi było robić sobie samej zdjęcia, ale mam nadzieję, że coś na nich widać ![]() Jeżeli chodzi o rozmiar wkładki to zaczynają się małe schody, bo butki są w szpic i wiadomo, że cała noga do końca Ci nie wejdzie. Ale mierząc ją do tego miejsca, gdzie raczej Ci już palce dalej nie wejdą, to będzie gdzieś 24 cm,nie mniej ![]() Wymianka jak najbardziej mi pasuje ale jako, że nie masz żadnej przekupki, prosiłabym, żebyś paczkę wysłała jako pierwsza, zgoda? ![]() Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-12-31 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.