|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam: DKNY Night, Secret Obsession, Black XS, OI, Demeter, TBS i innychNieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Szukam oryginalnych: * CK Secret Obsession (chetnie odlewka 5-10 ml) * Paco Rabanne Black XS (damskie, męskie) oraz w dalszej kolejności (4-5-7-10 ml): * Flowerbomb edt a także próbek Demeter: rain, ocean, salt air PielEgnacja: - Garnier Peeling cukrowy do ciała - Biotherm Biopur peeling do twarzy (na wypróbowanie, dysponuję pojemniczkiem) - w zamian próbka (poj. do ustalenia) peelingu firmy tego samego koncernu (niedostępny w Polsce) - Dax Cosmetics Ideal Body koncentrat modelujący do liftingu pośladków (też próbki) - Matrix Amplify szampon i odżywka - na wypróbowanie (2-3 razy), dysponuję małą buteleczką do napełnienia MakijaŻ: - baza pod cienie Lumene - puder w kamieniu Unifiance 02 - brązujący puder mozaikowy Avene - nowy pędzel do pudru TBS Szukam też Just Juice (Mango) - ręczny wyciskacz do owoców (taki jak na zdjęciu poniżej) nie szukam innych ********************************************* Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam: Noa Fleur, Black XS, 212 Sexy, L'eau Par, Molecule 01, GF Ferre, OI i i
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: Szukam: Noa Fleur, Black XS, 212 Sexy, L'eau Par, Molecule 01, GF Ferre, OI i i
Witaj ,
nie mam co prawda niczego z twojej Wish ale spróbuję Ci skusić kosmetykami / pefumami z mojego wątku w zamian za B. London |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam GF Ferre Lei, 30 ml. z małym ubytkiem + balsam, Tylko, że mnie interesowałby Code, ale się nam pojemności oczywiście nie zgadzają... Może jednak coś jeszcze znajdziesz w moim nowym wątku ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Biotherm pod oczy NOWY
|
|
#7 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ps. w przypadku GF bardziej zależy mi na odlewce, a widzę, że takich nie akceptujesz, więc... trudno ![]() za biotherm nic nie znalazłam
|
|||
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Bardzo chętnie Ci go oddam , bo nie korzystam wcale z tego brązerka
Mogę Ci jeszcze dorzucić dekancik około 5 ml Crystal Noir Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-12-28 o 21:26 |
|
|
|
|
#9 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
czy cos u nie za noe klasyczna? blagam prosze rozplaszczam sie na kolanach...
poza watkiem mam np odlewke 10 ml csp sultan safran albo odlewke 10ml csp coeur de vahine... moge Ci odlac dkny zielone.... poza watkiem tez moge Ci odlac intimately beckham... PROSZĘ ![]() mam tez poza watkiem czekoladke brazujaca bourjois nowa zafoliowana. duzo zeli pod prysznic [avon - srodziemnomorski nowy, winter delice nowy, yves rocher - fleur de noel nowy, ziarnka kakao nowe, piernikowy 2x uzyty] jeszcze by mnie roll on antycellulit interesowal.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-12-28 o 21:22 |
|
|
|
|
#10 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Twoim zdaniem z jaką karnacją najlepiej współgra - jaki ma kod - czy mogę prosić o realne zdjęcie przedmiotu? ja już ładuję akku do zrobienia fotki Burberry Cytat:
noa to zapach, który lubię i jeśli go zamienię to tylko na zapach z wish list, wszystkiego mam pod dostatkiem, ale zajrzę do Twojego wątku i jeśli znajdę tam coś za noę, to dam znać
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
w watku pustki niestety
mam jeszcze spora [3,5ml] probke snow ![]() no coz, zawsze warto bylo spytac ![]() nie mam niestety niczego z Twojej wish jakbym cos znalazla ciekawego to jeszcze zajrze do Ciebie i napisze co mam ![]() jeszcze moglabym Ci odsypac meteorytow guerlaina mythic. dostalam na gwiazdke wiec uzylam moze z 2x. oryginalne z sephory
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już Ci dokładnie wszystko piszę. Kolorek pasuje do średniej cery , na pewno nie dla bardzo bladolicych ale i nie mocno opalonych buziek. Efekt jest subtelny ,słoneczny ale nie pomarańczowy . Drobinki nie ordynarnie brokatowe tylko takie tańczące iskierki widoczne pod słońce. Zdjęcie pierwsze to najbardziej zgodne z kolorkiem oryginału jakie znalazłam w necie / zawsze bardziej czytelne niż moje bo moje niestet tylko z komórki / Zdjątko drugie i następne - real Kod 8J02 - czyli wg datecalculatora 2008 -09 Produkt jest oryginalny , jeśli znasz to jak zobaczysz bedziesz pewna. To widać golym okiem. Za oryginalność ręczę własną głową. Tylko jedna rzecz o której musze Ci powiedzieć , nie mam kartonika bo wysłalam rzez pomyłkę z brązerem Diora o ton jaśniejszym. Ale mogę zapakować do kartonika po Harmonie De Blush też Diora i pasuje idealnie. |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ps. na zdj. nr 2 grubość szkła na górze trzeba porównać z tym na dole i wtedy widać, że ubytek jest minimalny pozdrawiam Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-28 o 23:17 |
||
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tak mam z Burberry . Zapraszam na Pw , ja już poszłam
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 212 Sexy. Buteleczka 30 ml, zostało ciutkę więcej niż połowa.
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mariola, a co Cię interesuje w moim wątku za carolinę? *** pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze klasyczna 212. Z 30 ml, zostało ciutkę mniej niż połowa. Razem byłoby 30 ml
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
przepraszam, zapomniałam, że nie mam odnośnika w podpisie. to mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272990 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam duże oryginale Kenzo l'eau par (ok 70 ml)....może za samą Noe Perle lub Noa plus jeszcze cosik? Czekam na propozycje
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm...a co powiesz na obie Noa'y?aaa, no i pomyłka...ten Kenzo jest nawet więcej (dawno do niego nie zagladałam
. Jak nie to będziemy mysleć dalej
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie da rady, gdyż nie zależy mi aż na tak wiekiej pojemności oraz Noa Perle jest nowa, więc na upartego mogę ją sprzedać i kupić Kenzo...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Oki, mnie aż tak nie zależy na Kenzo, więc proponuje Noa Perle za Kenzo i na odwrót.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosiłabym też o zdjecie Kenzo ![]() pozdrawiam edit: i kod
Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-29 o 16:23 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za zdjęciewklejam zdjecie Noa Perle (dysponuję tylko takim z podpisem) jaki jest kod Kenzo? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

poza watkiem mam np odlewke 10 ml csp sultan safran albo odlewke 10ml csp coeur de vahine... moge Ci odlac dkny zielone.... poza watkiem tez moge Ci odlac intimately beckham... PROSZĘ