![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Małe co nieco na wymianę :)
nie aktualne
Dokładka 28.01 Kredka do powiek Gordani Gold, Oriflame, odcień Emerald (zielona), maźnięta tylko na ręke, tak samo gąbeczka, NOWA, wartość kat: 29.90zł Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-04-11 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe co nieco na wymianę :)
1 fotka:
- krem remodelujący powieki Lift Expert, Oriflame, użyty tylko raz - cena katalogowa 39zł!! Jest to przeciwstarzeniowy krem liftingujący wokół oczu 2 fotka: - plastry do depilacji ciała z woskiem, Sensual, zostało 6 plastrów + tubka z oliwką łagodzącą podrażnienia 3 fotka: - odżywka do skórek (czyt. nie do usuwania skórek), Oriflame, użyta tylko raz 4 fotka: NIE MA, - MAKE ME SMILE, Avon, zużycie widać na zdj - CITY OASIS, Oriflame, zużycie jw 5 fotka: - nowy zestaw do stóp 6 fotka: - ujędrniający tonik do ciała Skin So Soft, Avon, zostało 70% - odświeżający puder w kremie do stóp, Avon, raz użyty - zapachowy krem do ciała CELINE DION, nowy Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-03-30 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1 fotka:
- kolczyki Avon, zostały 3 komplety - oddam jako całość 2 fotka: leci do TOYA2006 - złuszczający krem do ciała Swedish Spa ze skł nawilżającymi, Oriflame, nowy - wartość katalogowa 25zł 3 fotka: - dezodorant perfumowany FOR FUN KISS, Bi-es, zużycie widać na zdj 4 fotka: - 1 cień QUIZ, raz maźnięty - 2 cień Visions Oriflame, raz maźnięty - 3 cień Avon, maźnięty parę razy - 4 cień QUIZ, nowy - 5 cień VOLLARE, nowy - 6 cień CANTARE, raz maźnięty 5 fotka: - 1 cień Oriflame, raz maźnięty - 2 cień sypki, złoty odcień, Avon, nowy - 3 cień QUIZ, nowy - nowe kolczyki - nowy błyszczyk tutti frutti - nowy błyszczyk QUIZ 6 fotka: - nowy pędzel L'oreal - leci do JUSSI Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-03-23 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Próbki
1 fotka: - krem nawilżająco-rozświetlający na noc, Avon Solutions - ziołowy płyn do higieny intymnej Intima - krem antybakteryjny, cera skłonna do wyprysków, Ziaja 2 fotka: - serum ujędranijąco-modelujące do biustu SlimBody 2szt - balsam nawilżający z algami morskimi Kolastyna 3szt 3 fotka: - podkład Eveline, odcień naturalny 3 szt - krem tonujący 01, odcień naturalny - krem pod oczy do skóry wrażliwej, Flos Lek 4 fotka: - nowe kolczyki JEDNE KÓŁKA LECĄ DO TOYA2006 5 fotka: - błyszczyk Avon, raz maźnięty 6 fotka: - urban flowers, Avon, zużycie widać na zdj - Incandessence, Avon, zużycie widać na zdj Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-03-30 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1-2 fotka:
- odżywcza mgiełka do włosów normalnych jabłko i owies, zużycie widać na zdj 3 fotka: - 1 mydełko miodowe Oriflame - perfumy do włosów Divine, Oriflame, zostało ok 20% - balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski, SSS, Avon, zostało 98% Dokładka 28.01 4 fotka: - nowa odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska Róża 5 fotka: - nowy srebrny lakier do paznokci Oriflame, odc: galactic fantasic 6 fotka: - nowa kredka-pomadka do ust, odc pink glaze Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-01-28 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5 fotka:
- nowy zestaw do stóp - 2 cień Visions Oriflame, raz maźnięty - 3 cień Avon, maźnięty parę razy - nowy pędzel L'oreal cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
CITY OASIS, Oriflame, zużycie jw nowy zestaw do stóp zapachowy krem do ciała CELINE DION, nowy 1 fotka: - kolczyki Avon, zostały 3 komplety - oddam jako całość nowy pędzel L'oreal urban flowers, Avon, zużycie widać na zdj perfumy do włosów Divine, Oriflame, zostało ok 20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
3 fotka:
- odżywka do skórek (czyt. nie do usuwania skórek), Oriflame, użyta tylko raz 4 fotka: - MAKE ME SMILE, Avon, zużycie widać na zdj 5 fotka: - nowy zestaw do stóp 6 fotka: - odświeżający puder w kremie do stóp, Avon, raz użyty - urban flowers, Avon, zużycie widać na zdj coś u mnie?? daj znać ![]() pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() cos u mnie za krem pod oczy Oriflame? nie wiem czego szukasz wiec nie wiem co Ci zaproponowac, zapraszam na moj watek ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
cos u mnei za kolczyki Avon, balsam spowalniajacy odrost wloskow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się u ciebie:
- krem remodelujący powieki Lift Expert, Oriflame, użyty tylko raz - cena katalogowa 39zł!! Jest to przeciwstarzeniowy krem liftingujący wokół oczu - odżywka do skórek (czyt. nie do usuwania skórek), Oriflame, użyta tylko raz - złuszczający krem do ciała Swedish Spa ze skł nawilżającymi, Oriflame, nowy - wartość katalogowa 25zł - nowy pędzel L'oreal - zapraszam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- Incandessence, Avon, zużycie widać na zdj - 2 cień Visions Oriflame, raz maźnięty - 3 cień Avon, maźnięty parę razy
![]() |
#17 |
BAN stały
|
cos u mnie:
1 fotka: - krem remodelujący powieki Lift Expert, Oriflame, użyty tylko raz - cena katalogowa 39zł!! Jest to przeciwstarzeniowy krem liftingujący wokół oczu 6 fotka: - ujędrniający tonik do ciała Skin So Soft, Avon, zostało 70% - odświeżający puder w kremie do stóp, Avon, raz użyty - zapachowy krem do ciała CELINE DION, nowy 2 fotka: - złuszczający krem do ciała Swedish Spa ze skł nawilżającymi, Oriflame, nowy - wartość katalogowa 25zł - balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski, SSS, Avon, zostało 98% - odżywcza mgiełka do włosów normalnych jabłko i owies, zużycie widać na zdj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za te rzeczy:
- perfumy do włosów Divine, Oriflame, zostało ok 20% https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233065980 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1233065910 ten pomarańczowy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233066059 ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- złuszczający krem do ciała Swedish Spa ze skł nawilżającymi, Oriflame, nowy - wartość katalogowa 25zł
Incandessence, Avon, zużycie widać na zdj zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
poczytałam trochę na KWC o tym peelingu Ori i chyba z niego zrezygnuje
![]() byłabym chetna chyba tylko na same perfumki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
tak tylko pedzel bo terebka i tak lezy nie uzywana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233065910 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1233065910 ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nie, to cienie BeYu- kosztują w Douglasie ok 70zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.