![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię ciuszki w rozmiarze S,MWymienię ciuszki w rozmiarze S, M na ten sam rozmiar. Proszę o odpisywanie u mnie w wątku. Wszystkie wystawione przeze mnie rzeczy są w bardzo dobrym stanie. Nie oddaję rzeczy nienadających się do użytku. Zainteresowanym mogę podać wymiary ubrań. Jestem uczciwa i tego samego oczekuję od Was. Poszukuję: - prostownicę, - bolerko ażurowe najlepiej kolorowe, - tunikę ażurową, - biały sweterek rozpinany (taki, aby można było założyć go na letnią sukienkę), - długą spinkę do włosów, - rybaczki za kolano z dżinsu, - spódniczkę z dżinsu (dł. od 40 cm do kolana) - "Pod słońcem Toskanii" - film na DVD Ale innymi rzeczami, które wpadną mi w oko, też nie pogardzę. RZECZY PRZEZNACZONE DO WYMIANY - STRONA 1, POSTY: 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 13, 22, 23 Pozdrawiam i zachęcam do wymianki
![]()
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-10 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię ciuszki w rozmiarze S,M
1. Turkusowa tunika NOWA zamówiona z katalogu BonPrix, dlatego nie ma papierowych metek. -------> lotta_983
2. Spódnica asymetryczna w niebieskie wzory. -------> lotta_983 3. Bluzeczka OLSEN dwuwarstwowa. DOKŁADKA a. Żakiet Morgan (ma lekko przybrudzoną podszewkę, ale za zewnątrz prezentuje się idealnie)
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-18 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
4. Czerwona spódniczka z BonPrix
5. Niebieski topik *1* z wełenki, zrobiony ręcznie na szydełku. DOKŁADKA a. Elegancki czarny żakiet, kołnierz i mankiety w białe paski, rozm. 38. Stan idealny.
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-06 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
6. Niebieski topik *2* z wełenki, zrobiony ręcznie na szydełku
7. Bluzeczka z krótkim rękawem 8. Zielony/oliwkowy top na jedno ramię, krótki (sięga do pępka) 9. Sportowe szorty
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-07 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
10. Beżowa torebka
11. Czarna torebka 12. Posrebrzany naszyjnik z kryształem górskim 13. Brązowe drewniane korale -------> ukrycior 14. Turkusowy naszyjnik z kamieni --------> ukrycior
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-10 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
15. Piękna spódnica VILA. Oddam tylko za coś z wish.
16. Granatowa bluza, welurowa. Oddam za coś, co mnie zauroczy 17. Kolczyki niebieskie 18. Płyty - bajki dla dzieci, nigdy nie oglądane (Był sobie człowiek, Księżniczka na ziarnku grochu [w folii], Było sobie życie) 19. Film na DVD Pokój z widokiem, nigdy nie oglądany. --------------->>>> WYMIENIĘ NA CIUCHY LUB DODATKI
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-13 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mam nadzieję ze sie nie wcinam
coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233856418 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jaki rozmiar/wymiary maja niebieskie szorty? znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
20. Bluzka z krótkim rękawkiem, wzorzysty nadruk, dół bluzki z przodu zaokrąglony, lekko dłuższy niż z tyłu.
21. Fioletowa spódniczka NOWA z przyklejoną metką. Kupiona pod wpływem impulsu. 22. Sweterek brązowy z wełny lekko melanżowej. 23. Miodowa bluza. Raczej na niską dziewczynę, bo inaczej mogą byc za krótkie rękawy (dł. rękawa od pachy 42 cm), stan idealny 24. Brązowa spódniczka lekko zamszowa. Rozm. 34. Wąska w pasie ok. 32 cmx2, dł. 38 cm
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-13 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
25. Czarne półbuty. Rozmiar 39. Miałam je tylko raz na nogach - niestety rozmiar okazał się za mały.
26. Bluzka w niebiesko-białe prążki 27. Błękitna bluzeczka dla dziewczynki w wieku 12-13 lat (nie wiem jaki to rozmiar, ale chętnym mogę podać wymiary) Bluzeczka jest naprawdę śliczna. 28. Komplecik dla dziewczynki w rozm. 140. Z delikatnego sztruksu (wszelkie plamki to wina aparatu). Oddam tylko za coś super.
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-13 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za brązowe korale i turkusowy naszyjnik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To chyba Ci się nie opłaca taka wymiana... nie wiem, napisz jakbyś to widziała ewentualnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
29. Dżinsy rozm. 30. Stan idealny. Były skracane u krawcowej i niestety wyszły na mnie na krótkie.
30. Seledynowy żakiet z rękawkiem do łokcia. Rozmiar z metki - 38. 31. Bluzka zapinana na guziki, z kołnierzykiem. Rozmiar z metki - 40, ale według mnie będzie też pasować na większy rozm. 32. * Pianka do włosów GARNIER Fructis Style XXL Objętość - nigdy nie używana. Dostałam ją jako gratis w drogerii. Oddaję, ponieważ obecnie nie używam pianek do włosów, a komuś może się przydać. ------> kicccia * Woda toaletowa TANITA Savana. Ładny zapach. Zostało tyle, ile widać na zdjęciu ------> kicccia * Żel pod oczy wygładzający zmarszczki EVELINE Złote Nici Młodości - nieużywany, oddaję, bo to nie trafiony prezent dla mojej mamy * Żel pod prysznic DOVE Fresh Touch, użyty tylko raz, prawie, że pełny. Mogę oddać wszystko razem za coś super, lub pojedyńczo. ------> kicccia 33. Ceglasta bluza - stan idealny, miałam ją na sobie tylko kilka razy
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-13 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Czy części bylo sobie życie tylko takie jak na zdjęciu??
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bolerka na razie w rezerwacji
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam Ci dodatkowe fotki, o które prosilaś:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1234003503 podoba mi się pianka i żel. Masz coś może jeszcze poza wątkiem? z kosmetków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
34. Kolczyki plastikowe
* Niebieskie * Żółte 35. Kosmetyki * VENITA Odżywka do pielęgnacji włosów po zabiegach fryzjerskich. Saszetka jednorazowa (10ml), * KOLASTYNA Emulsja do opalania, SPF 20. Nowiutka, kupiona za zapas, ale niestety lato było krótkie ![]() * Żel arnikowy z FLOSLEKU na sińce, potłuczenia, obrzmienia. Użyty tylko raz w niewielkiej ilości, * 3x JOANNA Naturia szampon z odżywką, z kokosem i migdałem. Saszetka jednorazowa (10ml) 36. Kosmetyki * 2x pomadka ochronna BEBE, nowa, nigdy nie używana -----> kicccia * RIMEL Podkład Lasting Finish, 100 IVORY, użyty tylko raz, bo kolor okazał się nie odpowiedni, ------> jusssi * Pomadka ochronna BEBE perłowa, użyta kilka razy, brakuje dosłownie kilku mm. ------> kicccia 37. Białe rybaczki z pięknym haftem. Założone tylko kilka razy na wakacjach. Mają małą plamkę na kolanie, ale nie jest ona zbyt widoczna (na drugim zdjęciu) 38. Pomarańczowe rybaczki. Niewiele noszone. Stan idealny.
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-18 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
39. Sweterek z wełny akrylowej. Jak nowy.
40. Zimowa kurtka/płaszczyk, biała z cekinami. Była noszona jeden sezon. Rozm.M 41. Bluzeczka zielona z imitacją topu pod spodem. Oddam za coś ekstra. 42. Białe delikatne perełki. 43. Różowo-srebrna bransoletka. 44. Brązowe kolczyki.
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-02-18 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
45. Długie, kolorowe koraliki.
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-05-23 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie tylko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1234090328, ale to za malo jak na bluze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
za bluze chcialabym: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1234090328
bluza jest w stanie db, jestr tylko troszke wyplowiala
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wisior ma 35 cm jak leży tak rozciągnięty w najdłuższym miejscu. Na mnie na szyi swobodnie zwisając ma ok. 30 cm. Jestem chętna na wymianę. Jeśli Ci wszystko pasuje zapraszam na PW z adresem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej! Więc ja bym była zainteresowana zdjęciem które mi wkleiłaś - nr 2 czyli https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1234101892 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1234003503 poza żelem pod oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie dopisałam, czy nie znajdziesz jeszcze czegoś? Przepraszam
![]() ![]() Jeśli nie to wtedy będziemy kombinować dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.