![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() mały zbiór kosmetyczny ;-) Pryzmy, JT, Pupa, Mac etc ;-)
Witam Panie
![]() Znów chętnie podzielę się swoimi skarbami ![]() ![]() 1.Wysyłka listem poleconym. 2.Osoby poniżej 10 przekupek wysyłają pierwsze. 3.Odpisuję w tym wątku – chyba, że sobie zażyczysz inaczej. ![]() Lista : *Pędzel Kabuki *Szczotka do włosów z naturalnego włosia *Baza pod cienie najlepiej Lumene *Fixujący spray Kryolan *Rozświetlający pod łuk brwiowy, Granatowy, szary, grafitowy, srebrny cień do powiek bardzo chętnie sypkie inglota *Produkty Mineralne z przyjemnością Everyday Minerals : róż, podkład, opalone kolory najlepiej z serii golden formuła matująca lub intensive oraz kompakt, korektor *Beżowa, kryjąca szminka *Czerwony ( półtransparentny ) lub różowy ( kryjący ) błyszczyk do ust np. bourjois, l'oreal *Kredka do brwi dla blondynek *Krwiście czerwony lakier do paznokci *Apteczna maseczka nawilżająca *Physiogel – krem *Odlewki Ziaja Pro oprócz peelingu b.mocnego i maseczki ściągającej pory. *The Body Shop krem do rąk z marihuaną *Perfumy.. tutaj właściwie pełna dowolność, wszystkie „,must have” już mam ![]() *Prostownica *Pasek do spodni z ćwiekami *Firmowe okulary słoneczne *Firmowy portfel najlepiej nowy A oto co mam na wymianę : DOKŁADKA 6 lipca Vichy - woda termalna, nowa 50 ml NeoVADIOL Vichy - dwa razy po 5 ml w tubce i kartoniku, nowe. Koncentrat przywracający gęstość skóry. NeoVadiol Vichy Nuit - 4x1,5 ml jak wyżej na noc LIFTACTIV CxP Vichy 8x1,5 ml czyli do pełnowymiarowego opakowania brakuje 2 ml. Przeciwzmarszczkowy krem odbudowywujący pod oczy i na powieki . Substiane pod oczy La roche posay, przeciwzmarszczkowy 3 x 1 ml Gommage Surfin La roche posay, delikatny peeling - nowy 5 ml Rosaliac XL La roche posay, 2 x 2 ml Kolorówka : Givenchy, Prisme Again!, 04 puder prasowany zużycie ok 10 % Wymienione z Queen Mac, kasetka do wymiennych cieni, czwórka plus jeden cień ( ciemny fiolet - noctur nelle ) zużyty w ok 20 % Lancome Juicy Tubes, odcień limon, przeźroczysty z delikatnymi złotymi drobinkami, zostało ok 60-70 % Nauba, eyeliner, ciemny niebieski, pięknie opalizujący na zielonkawo, zużycie max 10 % Pupa, kremowy, niebieski cień opalizujący zamknięty w zabawnym puzderku, zużycie ok 10 % Lumene, biały, matowy cień zużycie 10 % Maybelline, Colossal Volum' Express, czarny, nowy Everyday Minerals – Golden Fawn podklad formuła intensive – mogę zrobić odsypkę najlepiej za próbkę innego koloru bądź różu. Zara – złotawy pył nabłyszczający/rozświetlający, jest 2/3 opakowania Pielęgnacja : Avene, 50 ml woda termalna, zafoliowana L'oreal nutri bronze, krem do twarzy brązujący zużycie 20 % Avon Magic pyłek do ciała połyskujący, ubytek ok 20 % Head&Shoulders Citrus Fresh raz użyty Adidas *******ing Body Tonic with witamin E Citrus Energy 170/200 ml Inter Fragrances Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem do włosów jasnych 160/200 ml Próbki : Próbki perfum – mam 35 próbek perfum robionych i fabrycznych. Jednych jest mało ( w mniejszości ) inne są praktycznie nowe. ( Gucci II, Simple, Rene Lezar, NR for her, Escada Collection, Duende, Kenzo Amour, Rock'n'Rose Valentino, Demeter: Salt Air, Firefly, Russian Leather, Snow, Fresh may, Rain, Dirt, Thunderstorm, Sewolust, Boufire, Liberty Fizz Les Belles NR, Amirage Mariage, Escada Loving Bouquet, Wish, Amethyst, magnetism Escada, El pleasures, Hermes un jardin apres...,, Envy Gucci, Midnight Poison dior, Angel Violette TM, Mont Blanc, Versace Red Jeans, Gaultier 2 Wolałabym ich nie rozdrabniać za bardzo – reflektowałabym wymienić na jedną konkretną rzecz ![]() Inne : The Body Shop – pędzel do podkładu, użyty z 5 razy, umyty, zdezynfekowany przez specjalny płyn. Top Shop – dwie, nie używane lakierowane opaski : czerwona i biała. Truskawkowe kadzidełka z SuperPharmu 59 sztuk Mag - twórcy Kolekcjonera Kości Jeffery'ego Deavera, książka raz przeczytana To narazie tyle ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Schranz Czas edycji: 2009-07-20 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mały zbiór kosmetyczny ;-) Pryzmy, JT, Pupa, Mac etc ;-)
Coś u mnie za :
Givenchy, Prisme Again!, elegant beige puder prasowany zużycie ok 10-15 % ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się woda Avene i niektóre pachnące próbki.
Coś u mnie?
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej,
możesz podać nazwę tego odcienia? Jestem zainteresowana całą kasetką. ![]() Mac, kasetka do wymiennych cieni, czwórka plus jeden cień ( ciemny fiolet ) zużyty w ok 20 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za pryzmy i wode termalna avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj
Poza wątkiem mam czerwony błyszczyk Chanel Brilliant Lumiere Fluorescent 66, mogę wysłac foto jesli chcesz. Interesują mnie pryzmy. Aha zużycie błyszczyka to nie więcej niż 20%, a jest go dużo. pozdr. ![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie, dziękuję ale niestety nic nie wybrałam ![]() Cytat:
![]() Hey tylko Miss Dior mi się spodobała ![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie czy znajdziesz coś u mnie za paletkę MAC z cieniem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie czy pasuje Ci wymiana kabuki+cień Inglot za paletkę MAC + cień MAC i próbkę Agent. P?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Za odsypkę Everyday Minerals – Golden Fawn podklad formuła intensive – mogę zrobić odsypkę najlepiej za próbkę innego koloru bądź różu. - mogłabym oddać sampla Minta EDM lub odsypkę Golden Light-a
![]()
![]() |
#17 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Givenchy, Prisme Again!, elegant beige puder prasowany zużycie ok 10-15 %
Coś u mnie ? Zapraszam ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jakieś 70-80% EDM-owego sampla, oczywiście w oryginalnym pojemniczku z sitkiem
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Givenchy, Prisme Again!, elegant beige puder prasowany zużycie ok 10-15 %
Mac, kasetka do wymiennych cieni, czwórka plus jeden cień ( ciemny fiolet - noctur nelle ) zużyty w ok 20 % Maybelline, Colossal Volum' Express, czarny, nowy Poza wątkiem znajdzie się chyba baza Lumene i na pewno do wyboru do koloru błyszczyków różnych ![]() Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-19 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Avene, 150 ml woda termalna, zafoliowana L'oreal nutri bronze, krem do twarzy, karnacja śniada zużycie 20 %
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Maybelline, Colossal Volum' Express, czarny, nowy + parę próbek demeter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrowienia ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
matrix jest zarezerwowany, jak coś innego Ci sie spodoba to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Schranz, wkleiłam zdjęcia. Wszystkie oprócz Essence w gołe nie otwierane. Essence raz nabrałam na palec, ma boski zapach.
Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-20 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, co do wielkości sampla to pomyliło mi się całkiem z innym korektorem, bo Minta jest 95%, tylko raz wypróbowany na dłoni
![]() ![]() ![]() No chyba że mogłabyś zrobić odsypkę do jakiegoś pustego pojemniczka EDM? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.