|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Avon, Inglot, Garnier
Witam,
zauwazyłam ze dosc fajne jest wymienianie- wiec startuję, na początek skromnie...ale moze kogos cos zainteresuje edit: oddam wszystko + wiele +dopłace + cokolwiek chcesz, za VERSACE BRiGHT CRISTAL (próbki bądź całośc) 1. Cienie Inglot, zuzycie bardzo niewielkie, wlasciwie znikome, kolory: jakis taki jasnu ni to bez ni to co ... ![]() 2.Farba do włosów Garnier 100% color, Intensywna czerwień, dostałam j,ą w prezencie, ale jako ze wole rude, nie uzyłam jej, jednak zuzyłam rękawiczki i nie wiem gdzie sie zapodziała ulotka. 3. Peeling do stóp Avon, użyty dosłownie 2 razy, do tego patyczki i separatory. edit: zostały 2 patyczki - ewentualnie moge sie zastanowic nad dorzuceniem kremu zmiekczajacego, tez Avon zuzycie...mysle tak kilka razy, ale niewiele... 4. Wydłużająca baza pod tusz do rzęs Miss Sporty, klka razy użyta. ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2008-10-23 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon, Inglot, Garnier
1. Cienie Ilglot, zuzycie bardzo niewielkie, wlasciwie znikome, kolory: jakis taki jasnu ni to bez ni to co ...
![]() 3. Peeling do stóp Avon, użyty dosłownie 2 razy, do tego patyczki i separatory. cos u mnie?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
1. Cienie Ilglot, zuzycie bardzo niewielkie, wlasciwie znikome, kolory: jakis taki jasnu ni to bez ni to co ... ![]() 4. Wydłużająca baza pod tusz do rzęs Miss Sporty, klka razy użyta.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DORZUCAM:
5. Avon- odżywka wygladzająco- peelingująca do paznokci i skórek - 50%
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnei za inglot ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Avon- odżywka wygladzająco- peelingująca do paznokci i skórek - 50%
paletka inglot patyczki do skórek farba Garnier - do kiedy ma ważnść? Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za avon??
odp u mnie ![]() pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Do blondu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.