|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() żakiecik i spódniczka - nie noszone prawie, rozmiar 36!!!!!!!!
WYMIENIĘ za jakieś ładne perfumki - mogą być odlewki, mogą być używane już
żakiecik - w kolorze gorzkiej czekolady z troszkę grubszego materiału, miłego w dotyku, przypominającego troszkę welur ![]() Praktycznie NIE UŻYWANY - kupiłam pod wpływem chwili, a potem okazało się, że nie mam żadnej brązowej czy beżowej rzeczy do której go mogę założyć (na co dzień nie chodzę w takich kolorkach). Jego zaletą jest fakt posiadania oryginalnej wstawki w miejscu zapięcia - tak jakby spod niego wychodziła kamizelka w tym samym kolorze ![]() spódniczkę - francuska spódniczka , rozmiar 36, w naprawdę IDEALNYM stanie (była używana kilkakrotnie tylko na uroczystości) Pięknie się układa, podkreśla sylwetkę, drugiej takiej NA PEWNO nie spotkasz na ulicy!!! Oryginalne przeszycia, kieszonka na prawym biodrze i nity przy rozcięciu ![]() Obydwie rzeczy kupiłam w dobrych sklepach z odzieżą ![]() Poniżej zdjątka, jestem debiutująca na targowisku, więc gdybyście Kochane miały pytanka, czy gdybym o czymś zapomniała/coś zrobiła źle, to podpowiedzcie, błagam ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-04-22 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: żakiecik i spódniczka - nie noszone prawie, rozmiar 36!!!!!!!!
Dokładka -
Sukieneczka z TABOO też nie noszona, bo za duża jednak ta S się okazała! ![]() Katanka z O.N.L.Y - przyznaję, noszona, więc ma charakterystyczne dla dżinsu przetarcia w miejscach zagięć, ale szczerze mówiąc to tego nie widać. Wykonana z ciemnego, granatowego dżinsu (na zdjęciu nie wiem czemu wychodzi kilka tonów jaśniejsza ![]() Zegarek na czerwonym pasku - z dużą tarczą, jedynie pasek nosi małe ślady użytkowania. Ale nie nosiłam go często, bo mam cieniutkie nadgarstki i dziwnie na moich rękach wyglądał ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-04-25 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: żakiecik i spódniczka - nie noszone prawie, rozmiar 36!!!!!!!!
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.