![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU noworoczny wątek wymiankowy [XS-L] <3.
NIEAKTUALNY!
Hej dziewczynki ! ![]() Jako że przyszedł nowy rok, czas na zmiany i ... porządki mam troszkę ciuszków których chętnie się pozbędę. * osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza ale nie przesadzajmy, jeżeli jest niewielka różnica możemy wysłać jednocześnie (działa to w obie strony!) * zależy mi na czasie więc preferuję większe wymianki * nie odmieniam się * uczciwie podchodzę do sprawy i tego samego oczekuję od drugiej strony, nie toleruję oszustwa książki, płyty cd dvd: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post31451101
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-03-07 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: noworoczny wątek wymiankowy [XS-L] <3.
Telefon Sony Ericsson W300i (bez simlocka)
Używany przez ok 2 lata. Stan techniczny idealny, poza jedną jedyną rzeczą - nie da się wykonywać połączeń i wysyłać smsów. Nie znam się i nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale myślę że można naprawić. Wszystkie inne funkcje czyli aparat, walkmann itd działają bez zarzutu. Stan wizualny również idealny, jedynie klapka troszeczkę lata ale minimalnie co jest normalne przy tego typu telefonach i nie przeszkadza to w korzystaniu. Mam do tego oczywiście oryginalne pudełko, ładowarkę i słuchawki. Cudne botki z kolekcji Jesień/Zima 2011/2012 r36 W środku wyścielone mięciutkim i bardzo przyjemnym futerkiem. Chodziłam w nich dosłownie kilka razy, jednak takie obcasy nie dla mnie ;( Mają jedynie delikatne obtarcia przy flekach, które są naprawdę nie widoczne. Przydałoby się też wymienić fleki. Poza tym wszystko jest tak jak powinno, z bólem serca je wymieniam bo naprawdę są piękne. Kosztowały sporo więc za coś wartościowego ![]()
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. POWER LADY nowa tuniczka XS/S
2. APPLE BOTTOMS nowe bolerko M - będę wybredna! 3. C&A nowa bluzeczka S 4. CROPP nowy top XS/S 5. STRADIVARIUS gładtki t-shirt, stan idealny S 6. TIVALE tuniczka z paseczkiem, stan bdb++ XS/S 7. Piękny beżowy żakiecik, nowy M 8. Ciepłe, ażurkowe bolerko ręcznie robione na drutach XS-M 9. HOUSE turkusowa spódniczka, nowa S 10. Upss dwustronne spodenki, nowe S
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
11. BASIC ONE dzianinowe bolerko, nowe S/M
12. PULL&BEAR dłuższa koszula z podwijanymi rękawami, nowa S - tylko za inną koszulę! 13. H&M koszula na zatrzaski, nowa XS/S 14. Meeeeega ciepły sweter z norweskimi wzorkami, nowy M-L - będę wybredna! 15. ADVANCE wiosenna kurteczka, nowa XS/S 16. JAM kamizelka podkreślająca biust, nowa XS/S 17. PIMKIE białe, letnie spodenki, nowe S/M 18. RCC rybaczki z podszewką, nowe S - będę wybredna! 19. BROADWAY klasyczka spódniczka z paskiem, nowa z metką S - będę wybredna, kosztowała 90zł! 20. KELLY BELL mini, nowa XS/S
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
21. Cudna kurteczka z podwijanymi rękawami, nowa XS/S - będę baaardzo wybredna, najlepiej za podobną!
22. Wiązane bikini, tylko przymierzone na bieliznę oczywiście S 23. REPORTER cieplutka bluza z polaru, nowa XS/S - będę baardzo wybredna! 24. NIKE bluza noszona kilka razy, stan idealny S/M - będę wybredna! 25. HOUSE koszula z krótkim rękawkiem, mam jeszcze do tego taki paseczek który można przywiązać przy szyi, nowa XS/S 26. Satynowa bluzeczka z krawatem (białym w czarne ukośne paski), nowa S - będę wybredna! 27. BUTIK topik z wisienkami, stan idealny XS 28. HOUSE nowa XS/S 29. PLUME piękna kopertowa bluzeczka XS/S 30. FOREVER PINK t-shirt z mięciutkim nadrukiem, założony dosłownie 2-3 razy, stan idealny XS/S
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam za niewyraźne i prześwietlone zdjęcia ale niestety mój aparat strzela czasem fochy ;p wszystkie kolory są jednolite, równo nasycone itd.
31. Satynowa koszulka nocna, nowa M/L 32. MISS JEANS czarne rurki (kolor jak na pierwszym zdj), nowe 27 - będę wybredna! 33. H&M dłuuga sukienka na guziczki, nowa XS/S 34. NEW CLASSIC pasiak z delikatnego materiału, stan idealny S 35. BLIND DATE kupiona w Niemczech, nowa S 36. Rybaczki ze ściągaczami, nowe S - będę wybredna! 37. ANDA FASHION bardzo ciepły i przyjemny sweterek, nowy XS/S - tylko za inny, będę wybredna! 38. HOUSE bluza z dziurkami na kciuk, stan idealny XS/S 39. RESERVED bluzeczka z ciekawym nadrukiem i koralikami, stan idealny S
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
40. FISHBONE sweterek 3/4 rękaw, stan idealny XS/S
41. FISHBONE bluzeczka 2w1, stan idealny XS/S - mogę być wybredna ;p 42. Biała koszulka na ramiączkach, nowa S 43. C&A pasiak, stan idealny S 44. Sukienka bombka, nowa rozmiar uniw. - tylko za inną! 45. APPLE BOTTOMS t-shirt z dżetami, stan idealny XS/S - będę wybredna! 46. Bolerko grzybek, noszone 2-3 razy S/M 47. Śliczny prążkowany sweterek, stan idealny S 48. Eleganckie spodnie na kant, noszone max 3 razy 34/36 - będę wybredna! 49. FISHBONE bluzeczka z większym dekoltem, stan idealny S
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-01-06 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
50. Sports Botique śliczna sportowa bluza, rękaw 3/4, nowa XS/S
51. COLOURS OF THE WORLD cieplutki sweterek z dzianinki, nowy S 52. HOUSE koronkowa bluzeczka na guziczki (kartka włożona by można było łatwiej dostrzec wzorek ;p), nowa XS - tylko za inną koronkową! 53. CLOCKHOUSE piękna marszczona bluza, nowa S - nie wiem czy chcę oddać, za coś wyjątkowego! 54. ENGINE narzutka w pepitke, nowa XS 55. H&M bluzeczka w serek (plamka to wina aparatu), stan idealny S 56. CHAMPIONS cieeeplutka bluza w pięknym kolorku, stan idealny XS/S - tylko za inną bluzę! 57. TROLL pasiasty sweterek, stan idealny XS 58. ZARA sweterek w serek, stan idealny S/M - będę wybredna! 59. Koszula w kratkę z paseczkiem zawiązywanym w talii, pięknie podkreśla sylwetkę, nowa XS/S
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
60. Piękna skórzana kurtka z marszczeniami, z tylu ma kilka plamek poza tym stan idealny (dla zainteresowanych mogę zrobić dokładne zdj) S
61. 75B push up'y (został tylko czarny) - wymiana z Ewcik0410 62. Mięciutkie staniczki, małe rozmiary 63. CARRY góra od bikini S 64. BERESHKA koszulka nocna, nowa S/M - będę wybredna - wymiana z _ANELADGAM_ 65. 'PANI TERESA' Pas barkowy prostujący opis producenta 66. Rurki marmurki, nowe 26 - będę wybredna! 67. BUTIK pasiak na guziczki, stan idealny S 68. NIKE spodnie sportowe na zameczku, stan idealny S - będę wybredna!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-01-18 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
69. INTRAMA sweterek z bardzo przyjemnego dobrego gatunkowo materiału, nowy XS/S - będę wybredna!
70. FISHBONE t-shirt w gwiazdki, stan idealny S/M 71. CHAMPIONS biała bluzeczka idealna na fitness, nowa S 72. Brązowe spodenki z zakładkami, nowe S 73. Marynarski top, nowy XS/S 74. Pasiasty sweterek, stan idealny S/M 75. ADDIDAS sportowe spodenki, nowe XS/S 76. Piękna włoska tuniczka z koronką, nowa z metką S/M - będę wybredna! 77. PAPAYA kopertowy sweterek, nowy XS/S
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
podoba mi się
70. FISHBONE t-shirt w gwiazdki, stan idealny S/M 43. C&A pasiak, stan idealny S 41. FISHBONE bluzeczka 2w1, stan idealny XS/S - mogę być wybredna ;p
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
78. MISS OLIVE czarne prążkowane rurki, stan idealny 27
79. KEY nowa bluzeczka, z metką S 80. B.MEDRE'Y śliczna nowa tuniczka S (bez paska) - będę wybredna! 81. Pasiasty szlafroczek, rozmiar uni - miałam na sobie 2-3 razy więc jak nowy 82. SECRET spodenki do spania 36-38 (miałam na sobie max 2 razy)
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-01-19 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
* klapeczki 36 (nowe!)
* botki 37 (lekkie zadarcia na noskach)
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
opisy później, pytać o szczegóły ;p
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Nowy srebrny łańcuszek (925) zapakowany w oryginalnym pudełeczku. Nieudany prezent niestety. Powybrzydzam troszeczkę
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
KOSMETYKI:
1. Ujędrniający żel na brzuch Perfect Body Oriflame 125 ml (jedynie wypróbowany, obecna cena katalogowa: 59,00zł) 2. Synergen puder antybakteryjny 9g (nowy, nieużywany) 3. Woda perfumowana Mirage Oriflame 4 ml (oryginalna miniaturka w takim opakowaniu jak na zdj; użyte 2 razy) 4. Balsam po goleniu Glacier Oriflame 50ml (nowy) 5. Krem do ciała z odżywczą oliwką i bambusem Oriflame 200ml (nowy, nieotwierany)
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2012-01-18 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
miejsce na dokładkę 2.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
miejsce na dokładkę 3.
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
coś za sukienkę z zary?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1325873151 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325882854 i koszulkę nocną bershka
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325882854 lub sukienkę zary?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czerwony i biały https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325880141
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za marmurki? jesli tak to podasz wymiary ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.