|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Jill Sander SENSATIONS 25/40 ml - wymienię na inny zapach
NIEAKTUALNE
Witajcie po dłuższej przerwie ![]() Mam do wymiany około 25 ml zapachu Jill Sander "Sensations" edt. Kupiony około 4 m-ce temu w warszawskiej Arkadii, a dokładnie w Sephorze. Szukam czegoś na lato, nie mam konkretnych, sprecyzowanych pomysłów, aczkolwiek nie wezmę żadnego zapachu w ciemno, muszę przetestować. Z góry uprzedzam, że nie będę odpisywac na posty z propozycją wymiany na cokolwiek innego, niż perfumy wysokopółkowe, poniważ niczego innego nie szukam. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2009-06-07 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jill Sander SENSATIONS 25/40 ml - wymienię na inny zapach
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam, może coś z moich zapachów za Sensations ?:
- Emporio Armani White - ok. 20 z 30 ml. - Lacoste Pour Femme - ok. 17 z 90 ml. - Emporio Armani (klasyczne) - poprzednia właścicielka oceniała, że zostało ok. 15 ml. z 50 ml. Jak wiadomo, ciężko stwierdzić jednoznacznie, bo flaszka nieprzezroczysta, ale po potrząsaniu raczej tyle jest, a nawet więcej. Dorzucę ok. 1/3 z 50 ml. balsamu do ciała. - Pure Turquoise Ralph Lauren 40 ml., raz użyte, w pudełku - Mojo Be Magic (fioletowy). 30 ml. w pudełku, bez kilku psików. Akcesoria w postaci futerału na telefon i zawieszki na telefon zostały już niestety zaanektowane. Zapach jest niesamowicie podobny do Lolity, którą już posiadam, więc niepotrzebne mi dwa takie same zapachy w domu. Z wymiany Z Nevadą - LifeBy Esprit, ok. 13/15 ml. Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Witajcie,
Soso, Marei, lady DIOR - niestety nic nie wypatrzyłam. Szrado - dziś będę w perfumerii, to przetestuję Armani White i Pure Turquoise Ralph Lauren i dam znać, czy którys mi "podszedł" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.