|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki, probki rozne- wejdz
Kilka moich kosmetyków, które mi się nie przydadzą, ale mam nadzieję, że któreś z Was tak
![]() Więc tak: 1. błyszczyk, NIVE lip care- caregloss - zużycie hm.. max. 10% może nawet mniej! 2. Puder mineralny - LOREAL - true match - minerals -S1 SUN TAN - polecam go, zużycie około 40-50% (jak widać na zdjęciu), używałam go w ciąży gdy nie mogłam się opalać ![]() 3. a) AVON-maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów banan i Mleczko kokosowe - nowa! zawartosc: 150ml b)Yves Rocher - bronze nature-hydrant effet onne mine 2w1 (nawilżająco-brązujący - zużycie hm.. 30% - w czasie ciąży zużyłam dwa opakowania a ta tubka mi została, polecam, nadaje twarzy lekko opaleniznę (nie pozostawia plam, ani nie daje koloru pomarańczowego) zawartosc: 50ml c) Krem z zielonej glinki do Cery suchej - kosmetyk naturalny - smooth - zużycie około 40% - bardzo wydajny (na zdjeciu słabo widac ten kremik..) zawartość: 50ml 4. rozświetlający mus do twarzy i ciała- joko - nowy 5. cienie do powiek - lovely - użyty raz ( kupiony na wesele pod kolor sukienki i tylko wtedy użyty) 6. cienie do powiek - jasny róż kilka razy użyty, ale jeszcze dużo zostało ![]() POZDRAWIAM ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez mlodamamuska Czas edycji: 2009-05-26 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki, probki rozne- wejdz
próbki:
1. WSZYSTKIE YVES ROCHER - kuracja wyszczuplająca 14 dni x1 -korygujący krem do twarzy na noc x1 -woda tolaetowa hoggar x2 -odnowa komórkow adn x1 -podkład niebrudzący x1 -krem na dzień, pierwsze zmarszczki x1 -perfumcomme une evidence x2 -mleczko wyszczuplajace x1 -woda toalnetowa naturelle x2 -krem Riche Crème Omega x1 -krem przeciwzmarszczkowy pod oczy x1 2. LOREAL - AGE RE-PERFECT krem dogłębnie odbudowujący na noc x2 + 2x ten sam na dzień Clarena - kawiorowy krem z perłą x2 Dove - maseczka do włosów z odbudowującym serum Oriflame maska hair x colour procetion - przedłuża intensywność koloru włosów farbownaych ( z nowego katalogu)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Yves Rocher - bronze nature-hydrant effet onne mine 2w1 (nawilżająco-brązujący - zużycie hm.. 30% - w czasie ciąży zużyłam dwa opakowania a ta tubka mi została, polecam, nadaje twarzy lekko opaleniznę (nie pozostawia plam, ani nie daje koloru pomarańczowego) zawartosc: 50ml
c) Krem z zielonej glinki do Cery suchej - kosmetyk naturalny - smooth - zużycie około 40% - bardzo wydajny (na zdjeciu słabo widac ten kremik..) zawartość: 50ml cos u mnie za cos z tych rzeczy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post12 442362 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335739&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cos za puder mineralny i bananowa maseczke?
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśko! moze cos u mnie za samoopalacz YR? gratuluję szkrabka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mój synuś w czwartek będzie miał 6 tygodni
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
NIVEA Young Żel do Twarzy Wash Off dokładnie usuwa wszelkie zanieczyszczenia i pozostałości makijażu, pozostawiając cerę idealnie oczyszczoną i przyjemnie odświeżoną. - zostało około 30% - ale jest bardzo wydajny to przemycia całej twarzy wystarczy kropeczka wielkości groszku
![]() Kremowy peeling NIVEA VISAGE Young zawiera okrągłe kuleczki złuszczające, które skutecznie usuwają martwy naskórek, jednocześnie nie wysuszając cery. Dzięki łagodnej formule z wyciągiem z brzoskwini peeling sprawia, że skóra staje się wyjątkowa - zostało również około 30% - tez wydajny! -poza tym peelingu nie robi się codziennień ![]() Perfecta Mama - dwa kremiki - do pielęgnacji biustu - ujędrnia i redukuje rozstępy (mi pomógł ![]() Krem wyszczuplający i serum ujędrniające - NOWE, tyle, że jeden był do końca marca a drugi do końca maja żel pod prysznic ESPRIT for her - nowy ![]() Avon - krem do pielęgnacji skórek - zużycie około 5% Dwie maseczki oczyszczające i rozgrzewające - jedna to nivea a druga garnier - naturalnie nowe ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1.Odżywczy krem do pielęgnacji twarzy. Zawiera masło kakaowe i wit. E. Wskazania :Polecany do pielęgnacji skóry normalnej i suchej. Od 15 roku życia.Działanie
![]() Zużycie minimalne - widoczne na zdjęciu. 2. Lakier do paznokci - NAIL POLISH BY H&M - turkusowy - dwa razy pomalowałam każda rękę, jednak to nie ten odcień, którego poszukuję 3. oriflame Hair X daily care, leave Kolekcja HairX do włosów na bazie naturalnych aminokwasów i witamin zawiera kompleks HydraPlus, który wspomaga właściwe nawilżenie włosów (72%), nadaje im miękkość i sprężystość. Nawet po każdym myciu możesz stosować tę odżywkę z kompleksem HydraPlus, który nawilża i wygładza włosy, zmniejsza ich puszenie się. Rozpyl ją na wilgotne, świeżo umyte włosy i nie spłukuj. zuzycie widoczne na zdjęciu(szampon z ten serii mi przypasował,ale odzywka nie ![]() 4. Dwie maseczki(chociaż dla mnie jedno opakowania starcza na 2 razy) Granier - nawilżająca- dogłebnie nawilżaskórę na 48 godzin z czystym ekstraktem z winogron, kupiłam ją już jakiś czas temu, ale zanim znajdę czas na jej użycie to chyba straci termin ważności więc może zorbie z niej jakiś inny dobry użytek oddając ją któreś z Was ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez mlodamamuska Czas edycji: 2009-06-14 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za 4. rozświetlający mus do twarzy i ciała- joko - nowy ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341980
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.