|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, Clinique, Clarins, L'Oreal - zapraszam:)NIEAKTUALNE Proszę pytać o dostępność kosmetyków, niektóre są już licytowane na Allegro. Witam To mój drugi wątek wymiankowy Z poprzedniego udało mi się wymienić prawie wszystko, mam nadzieję, że z tego też dużo rzeczy zniknieKody podaję na życzenie. Nie będę wypisywać dokładnie, czego szukam, bo zawsze coś się przyda Najbardziej zależy mi na różach Bourjois, cieniach różnego rodzaju (najchętniej Inglot, sypkie Bell, Cinema, APC), pudrze Anti Shine Kryolana. Bardzo chętnie przyjmę również puste pojemniczki, do których mogłabym przesypać cienie i pudry. Przesyłkę jako pierwsza nadaje osoba, która ma mniej przekupek. Listy nadaję zawsze jako polecony priorytet i proszę o to samo ![]() Legenda: na szaro - nie ma Zapraszam
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-12-24 o 02:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Clinique, Clarins, L'Oreal - zapraszam:)
Zdjęcie 1.
Vipera Cheek, róż do policzków, kolor 06 – jasny róż ze srebrnymi iskierkami; użyty kilka razy, wydaje się być mocno zużyty gdyż jest bardzo miękki, dołączony pędzelek nieużywany, zafoliowany (najlepiej zużyć przed końcem 08.2009). - sprzedane na Allegro Manhattan Ultra Glossy Lipliner, kredka do ust z pędzelkiem, kolor 931 Blueberry – ciemny brąz, użyta kilka razy, wydaje się być mocno zużyta gdyż jest bardzo miękka i podczas temperowania szybko się skraca, pędzelek użyty i wyczyszczony, nakładka na pędzelek pęknięta, ale spełnia swe zadanie Kredka – jak to kredka, w dodatku taka miękka, jest lekko przybrudzona przez temperowanie, ale była używana higienicznie - sprzedane na AllegroZdjęcie 2. Carlo Di Roma, puder w kamieniu, może być używany jako bronzer lub róż, dla osób opalonych lub o ciemniejszej karnacji jako puder na całą twarz, bardzo wygodna puderniczka z miejscem na puszek i lusterkiem, użyty kilka razy, ubytek niewielki, posiada nieużywany puszek. - sprzedane na Allegro Zdjęcie 3. Clarins, cień do oczu w kremie, kolor 08 - brązowy. Nieużywany. - sprzedane na Allegro Wild and Crazy, cień do powiek, kolor Maya Dream – niebieski, użyty kilka razy, zużycie niewielkie. Dostałam go od Antii L’Oreal Color Appeal, cień do powiek, kolor 63 Blue Lagoon – turkus przeplatany srebrnymi iskierkami, użyty kilka razy, zużycie znikome, po terminie (skończył się w maju 2009) (ale jak to cień, zachowuje wszystkie właściwości), mam oryginalny aplikator ale jest używany, na życzenie mogę go wyprać i dołączyć lub mogę dołączyć aplikator Inglota. - Mcherub Zdjęcie 4. ArtDeco, Magic Color Gloss, szminka w płynie z gąbeczką, kolor 75 - czekoladowy brąz. Wypróbowana jedynie na dłoni. Golden Rose, pomadka do ust, kolor 55 – czerwień wpadająca w bordo, użyta trzy-cztery razy, zużycie znikome. - sprzedane na Allegro Chanel, szminka, kolor srebrny. Użyta kilka razy. - sprzedane na Allegro Pretty Girl, szminka, kolor: czerwień/bordo. Użyta raz. Clinique, Different Lipstick, szminka, kolor A Different Grape, bordowa, dotknęłam nią jedynie dłoni, "dziabnęłam" ją nakrętką i wyrównałam to miejsce patyczkiem do uszu, ale ubytek jest dosłownie minimalny (widać na fotce). Zdjęcie 5. Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana. Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana. - arrachnee Clinique, Lash Power Mascara, Long-Wearing Formula, kolor czarny, miniatura 2 ml. Nieużywana, zapieczętowana. - arrachnee
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-08-31 o 16:57 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 6.
Avon, kuleczki brązujące, widać na zdjęciu ile zostało. Avon, Final Touch, puder prasowany, kolor Translucent, użyty kilka razy. - sprzedane na Allegro Zdjęcie 7. Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Dwie odsypki cieni sypkich, podobno MAC, ale nie jestem pewna oryginalności - żółty i jasnozielony. - sprzedane na Allegro L’Oreal Double Extension – otwarty w kwietniu, zużycie ok. 30%, może więcej, tusz nadal doskonale nadaje się do użycia. - sprzedane na Allegro L’Oreal Double Extension Carbon Black – otwarty w kwietniu, zużycie ok. 30%, może więcej, tusz nadal doskonale nadaje się do użycia. - sprzedane na Allegro Zdjęcie 8. Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu ). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków Wyczyszczone, odkażone.Zdjęcie 9. Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-08-31 o 16:58 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za:
Clinique, Lash Power Mascara, Long-Wearing Formula, kolor czarny, miniatura 2 ml. Nieużywana, zapieczętowana ?
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
L’Oreal Color Appeal, cień do powiek, kolor 63 Blue Lagoon – turkus przeplatany srebrnymi iskierkami, użyty kilka razy, zużycie znikome, po terminie (skończył się w maju 2009) (ale jak to cień, zachowuje wszystkie właściwości), mam oryginalny aplikator ale jest używany, na życzenie mogę go wyprać i dołączyć lub mogę dołączyć aplikator Inglota.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywane, zapieczętowane.
Clinique, Lash Power Mascara, Long-Wearing Formula, kolor czarny, miniatura 2 ml. Nieużywana, zapieczętowana. znajdziesz u mnie coś za te dwie miniatury?
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za miniatury tuszów?
|
|
#8 |
|
Perfume Lover
|
Witam
Przykro mi, ale nic nie znalazlam ![]() Pozdrawiam
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Was
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie za te rzeczy?
2x Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywane, zapieczętowane. Clinique, Lash Power Mascara, Long-Wearing Formula, kolor czarny, miniatura 2 ml. Nieużywana, zapieczętowana. Clarins, cień do oczu w kremie, kolor 08 - brązowy. Nieużywany. |
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za miniatury tuszy do rzęs?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340468 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Was
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Cieni gosha raczej nie oddam kupiłam je ze dwa tygodnie temu sa praktycznie nowe a twój cień niestety przeterminowany a może cos innego byś wybrała ?
|
|
|
|
|
#15 |
|
JESTEM ONA
|
Jeanne 90
![]() Coś u mnie za: Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331221 to mój watek
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-07-01 o 23:00 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.Bardzo mi przykro
.Pozdrawiam !
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
u Ciebie podoba mi sie srebrna szminka i brazowy cien clarinsa
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Golden Rose, pomadka do ust, kolor 55 – czerwień wpadająca w bordo, użyta trzy-cztery razy, zużycie znikome. Clarins, cień do oczu w kremie, kolor 08 - brązowy. Nieużywany. Wild and Crazy, cień do powiek, kolor Maya Dream – niebieski, użyty kilka razy, zużycie niewielkie. Dostałam go od Antii niestety to nie mój kolor |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() cos u mnie za: Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Clarins, cień do oczu w kremie, kolor 08 - brązowy. Nieużywany. Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana. ? ![]() odpisz prosze u mnie, pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie kulki avon a wiecej nic nie widze dla siebie (chyba ze masz cos po za watkiem)
bo jednej rzeczy nie opłaca sie nam wysyłac moze jakas biżu ? a z kolorówki podkłady, pudry itp ? spojrz na moja wish : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post14231449 jesli cos masz daj znac
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli uważasz, że nie opłaca Ci się wysyłać jednej rzeczy, to trudno![]() Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

Z poprzedniego udało mi się wymienić prawie wszystko, mam nadzieję, że z tego też dużo rzeczy zniknie

Kredka – jak to kredka, w dodatku taka miękka, jest lekko przybrudzona przez temperowanie, ale była używana higienicznie
), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu
). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków