|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Smashbox Soft Lights / oddam Demeter, Bourjois, GuerlainKramik nieaktualny Mam na wymianę:
Szukam:
Na "zapleczu" mam jeszcze podkład SVR 50b (używany, dopiero co otwarty), Elgon Affix, Maybelline Smooth Result ( ubytek ok 4 ml) Wysyłka: tylko polecony priorytet/paczka. Watościowe paczki - ubezpieczone ( ja ubezpieczam). Wymieniam się tylko z wizażankami ze "stażem" na targowisku ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2009-10-18 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smashbox Soft Lights / oddam Demeter, Bourjois, Guerlain
może znajdziesz coś u mnie za jakąś malutką odlewkę Thunderstorm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ewo, z kolorówki artdeco zrezygnowałam kilka lat temu - nie pasuje mi. Jeśli chodzi o róze, to tylko i wyłącznie pełnowymiarowe Clinique Blushing Blush i poszukiwane Smashbox.
Edytowane przez psycha Czas edycji: 2009-06-17 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za Jadalny puder do ciała Shunga Body Powder Honey - duża puszka, puder w zamszowym woreczku + pędzel. Otwarty, ale nieużywany. ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oddam Ci wieeeele za burżujki
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej, mam dla Ciebie dobrą wiadomość, posiadam bronzer Smashbox!
Jest on co prawda potrójny, ale jasny - oddaje go ze względu na kolor. Kupiłam go jakiś czas temu i pomalowałam się kilka razy, więc w zasadzie jak nowy. U Ciebie interesuje mnie Guerlain - kiedy go kupiłaś? Do kiedy była data ważności? Może da się go jeszcze używać ![]() A jak nie Guerlain to podoba mi się jeszcze jadalny puder ![]() Jak chcesz to mogę przesłać fotki Smashboxa ![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, przykro mi ale nic nie znalazlam ![]() Individum, bronzer juz mam.... szukam rozu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.