![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne różności
NIEAKTUALNE
Dokładka 30.06- CDG Red ROSE- wymienione na gazecie, nowe buty Irregular Choice, nowe sukienki (Calliope, Vero Moda) Dokładka 26.06- meteoryty prasowane i odzywka Fekkai Szukam nowego domu dla poniższych kosmetyków. Preferuję większe wymiany. Nie wymieniam się jeśli wartość przesyłki przewyższa wartość kosmetyku. ![]() Z góry dziękuję za ubrania. Jeśli coś Cię u mnie zainteresuje, to napisz co konkretnie- będę wdzięczna. PERFUMY: VAN CLEEF & ARPLES- Birmane- 100 ml edt nowe bez pudełka (UWAGA- buteleczka ma w 2 miejscach nieco odpryśnięte szkło- w razie wymiany służę zdjęciami) Trussardi JEANS- niecała połowa z 50 ml edt, brak srebrnej nasadki, przez co koreczek nie trzyma się tak dobrze jak powinien, koreczek porysowany FENDI- edt ok.27/30 ml- z wizażowej wymiany, jest kartonik NINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml edt w kartoniku (nieco uszkodzony) YVES ROCHER Pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka AVON- Perceive- ok. 25/50 ml- perfumy zmieniły trochę kolor, ale zapach jest OK- oddam chętnie za coś z pielęgnacji PENHALIGON'S- Love Potion no 9- nowe 50 ml edt bez pudełeczka THE DIFFERENT COMPANY- Rose Poivree- wyjściowo 10 ml- testowane- RALPH LAUREN- SAFARI - tester bez koreczka 125 ml VIVIENNE WESTWOOD Libertine ok. 25/30 ml- z wizażowej wymiany z kartonikiem LALIQUE Flora Bella- edp, ok. 60/100 ml LES PARFUMS DE ROSINE La rose de Rosine -ok.30/50 ml + kartonik DEKANTY:
DIPTYQUE- Philosykos- dekant ok. 8 ml w atomizerku DIPTYQUE- L'ombre Dans- dekant ok. 8 ml w atomizerku FREDERICK MALLE- Musc Ravageur dekant ok. 9 ml w atomizerku COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat- ilość do uzgodnienia COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine- ilość do uzgodnienia COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Barbier des Isles- ilość do uzgodnienia D&G Feminine- ilość do uzgodnienia NORMA KAMALI- Beach- ilość do uzgodnienia- mogę oddać flaszkę (pozostało ok. 2/3) za coś fajnego NARCISO RODRIGUEZ for her- edt ilość do uzgodnienia L'ARTISAN- Mure et Musc- ilość do uzgodnienia Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-09 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności
MAKIJAŻ:
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr PIELĘGNACJA: BIOTHERM- Homme, antyperspirant w sztyfcie, nowy leci do biala_malpeczka TIGI Bed Head Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair, wyjściowo 250 ml, niewiele używany- leci do 20071990 TIGI Catwalk- Spritz & Shine Heat Safe Styler wyjściowo 200 ml, niewielkie zużycie- leci do 20071990 SALLY HANSEN Airbrush Legs- rajstopy w spray'u, nowe 85 g, kolor Light Glow oraz Nude Glow wymienione INNE: Czerwone kolczyki, nowe CAMAIEU- piękne niebieskie kolczyki, nowe DOKŁADKA 26.06 GUERLAIN- prasowane meteoryty w kolorze 03 z wymianki, raz delikatnie testowane z kartonikiem- rezerwacja FEKKAI- full volume conditioner, odżywka do cienkich włosów, nowa 200 ml, kupiona w Sephorze (kupiłam sobie 2 z rozpędu, ale lubię eksperymentować, więc jedną oddam w dobre ręce ![]() DOKŁADKA 30.06.2009 mam jeszcze dużo innych nowych ciuszków z metkami firmy m.in. Simple, Vero Moda, Jackpot, Rinascimento, chętnie wymienię je na np. perfumy. IRREGULAR CHOICE- śliczne, skórzane buciki, rozmiar ok. 36, nowe, brak pudełka, wkładka 23,5 cm, obcas 4 cm CALLIOPE- piekna sukienka, asymetryczna, rozm. ok. S, szerokość pod pachami 86 cm, średnia długość 106 cm. NOWAz metką. VERO MODA- ładna niebiesko-biała sukienka, szerokość pod pachami 88 cm, długość 92 cm. NOWA z metką. COMME DES GARCONS series 2 RED Rose ok. 75/100 ml- w pudełeczku- wymianka na gazecie Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-04 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie Birmane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No to może coś u mnie za jedno z poniższych:
![]() VAN CLEEF & ARPLES- Birmane- 100 ml Trussardi JEANS Lalique Flora Bella- edp, ok. 60/100 mlNINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml Proszę, zajrzyj i odpisz u mnie ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za rajstopy w spray'u?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() może coś u mnie w zamian za: Birmanę i/lubFlora Bella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic u Ciebie nie wypatrzyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr ZApraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Zainteresował mnie puder Bourjois, ale taka wymiana chyba Tobie nie będzie się opłacała. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Masz dużo fajnych kosmetyków z pielęgnacji- balsamy i kilka książek, ale za to perfum pełnowymiarowych nie oddam. Może coś innego Ci wpadnie w oko? ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Zastanawiam się nad Kanebo Liquid Finish, który z nich jest jaśniejszy? Jaka jest data ważnosci? To jest podklad matujący, rozświetlający czy jakiś jeszcze inny? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Dziękuję, ale nic u Ciebie nie wypatrzyłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-06-15 o 11:32 Powód: Brak linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za rajstopy w sprayu ciemniejsze??
poza lista mam roz mineralny z isa dory sypki. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20274
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-06-15 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zakochałam się totalnie !! ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr
Znajdziesz coś u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341980
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lady of Harley-Davidson
|
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr
ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr TIGI Catwalk- Spritz & Shine Heat Safe Styler wyjściowo 200 ml, niewielkie czy cos u mnie? dzis lub jutro bede zakladala nowy watek, zajrzyj koniecznie! ![]()
![]() |
#18 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Dziękuję, ale nic mi nie "wpadło w oko". ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-06-16 o 12:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podoba Ci się coś u mnie? Oddam duuuuużo za PI i Bambusa
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic u Ciebie nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr
Zapraszam.
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłąm
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam!
Coś u mnie za : TIGI Bed Head Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair, wyjściowo 250 ml, niewiele używany TIGI Catwalk- Spritz & Shine Heat Safe Styler wyjściowo 200 ml, niewielkie zużycie ??
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam.
---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Odpisuje- mogę oddać AVON Planet Spa 'śródziemnomorski peeling do rąk' - 75ml, użyty raz AVON Naturals 'balsam do ciała Jeżyna i Wanilia' - zostało 2/3 H&M ' shower peeling' - glamorous night, 240ml, NOWY ?? Odp u mnie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A co byś ewentualnie chciała za odlewkę Baby Doll?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.