|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() maleńki wątek
witam
stary się trochę zdezaktualizował ![]() ![]() mam na wymiankę ok 1/2 flaszki 100ml Kenzo Słoń odlewkę Kenzo Słoń z w/w flaszki-30ml w szklanym atomku 30ml Theoremy ze wspólnozakupowego mogę zrobić odlewki Parfum Sacre Caron-mam ok70ml, BC DK-mam ok45ml, Tumulte-mam ok 45ml, Initial Bucheron-mam ok 45ml, Gucci edp-mam ok 50ml i Miroir des Envies Thierry Mugler-mam 50ml-ilość do uzgodnienia-całkiem pozbyć się nie chcę ![]() krem Eucerin Hyaluron-Filler na dzień-niedawno kupiony uzywany szpatułką-zużycie ok5-7ml z 50(data ważnosci 03/2011) kolorówka i pielęgnacja mnie nie interesuje najchętniej przyjmę Angel TM,OI,Prada klasyk lub intense (nie wiem czy dobrze naoisałam ![]() ![]() z uwagi na rzadki dostep do neta,bede odpisywać pewnie raz w tygodniu zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: maleńki wątek
Cos u mnie za odlewke slonia
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za słonia? Lub chociaż za odlewkę 30ml?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie te rzeczy:
Initial Bucheron-mam ok 45ml, Gucci edp-mam ok 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za słonia Kenzo
odlewki Parfum Sacre Caron, BC DK, Initial Bucheron, Miroir des Envies Thierry Mugler? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za odlewki BC i theoremy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Twitter-ew.Tabaco Vanille ale nie znam napiszesz jak to pachnie?
lalesia- masz interesującą mnie Pradę, ale większą ilość, mogę rozważyć flaszkę Gucci+odlewkę Initiala,co Ty na to? oolong-nie wiem jak to cenowo wygląda, ale podoba mi się kompakt SVR albo diorskin rypka,eyes,DiTu77,Marei,l uskap-niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. Widzę, że już negocjujesz Pradę z lalesią ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-08-15 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
prada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
lalesia- no trudno
![]() oolong-to ja się jeszcze zastanowię ![]() DiTu77- ile ml Prady tam jest, bo nie wiem jaka to flaszka?jeszcze mi się podoba miniatura Dolce Vity napisz co byś konkretnie chciała- tylko ok1/2 ze 100ml Słonia jest w oryginalnej flaszce(ale spokojnie mogę się pozbyć,coś mi w nim ostatnio przeszkadza a szkoda żeby się marnował ![]() ![]() jakby mnie nie było, to nie olewam, tylko nie mam dostępu do neta postaram się zajrzeć jutro albo w poniedziałek pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i teraz pytanie-chcesz np po 10 ml BC, Parfum Sacre,Initial i Miroir, czy wolisz większa PS(tej mam dużo i mogę odlać nawet 30ml gdybyś chciała)albo np po 20ml Initiala i Miroir ![]() zastanów się i daj znać ile i czego chcesz to kupię atomizerki odpowiednie (szklane) pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.