![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() czyli Kasza Manna poleca ;)
NIEAKTUALNE
(ponieważ tytuł wątku nie odzwierciedla zawartości.) -NIE SZUKAM UBRAŃ. Jeśli masz tylko ciuchy - przykro mi, nie znajdę nic dla siebie. -Nie piszcie "coś u mnie?" nie precyzując, co Was interesuje. Muszę mieć punkt odniesienia. - zasady wysyłki standardowe - polecony lub paczka. Na SZARO zaznaczam wymianki i do kogo leci dana rzecz (patrzcie więc uważnie, czy nadal produkt ze zdjęcia jest w spisie, nie zawsze mam możliwość/czas usunąć coś ze zdjęcia) I tyle ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-10-08 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czyli Kasza Manna poleca ;)
Perfumy 1. Elizabeth Arden, Sunflowers. Niewielkie zużycie(widać na zdjęciu) z 30ml. Bez kartonika. Farby, szamponetki: 1. Londa, Londa Color Naturals, kolor: 11/6 - orzech laskowy. 2. Marion, kolor: orzechowy brąz 64, szamponetka 4-8 myć Makijażowe: 1. Maybelline, Dream Mousse Blush - róż w musie, kolor 04 Mauve, chłodny odcień z drobinkami. Zużycie niewielkie z 7m, data ważności 06.11. 2. Essence, Down on the Beach, puder brązujący z rozświetlającymi drobinkami, zużycie niewielkie z 10,5 g. . KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...brazujacy.html 3. Oriflame, Face Primer - baza pod makijaż. Zostało ok 1/3 z 30ml. data ważności 10.2011. 4. Rimmel, pędzel z naturalnego włosia (tak też pachnie ![]() Pielęgnacja: 1. Eveline, Niewidzialne rękawiczki, odżywczo - ochronny krem do rąk, zużycie mniej niż 1/10 ze 100ml 2. Nivea, Happy Time Body lotion, balsam do skóry suchej i normalnej o zapachu pomarańczy 125ml, nowe, nieużywane (opakowanie z zestawu z balsamem 400ml) leci do SugaMama1988 3. Johnson & Johnson, Holiday Skin do skóry normalnej/suchej, 50ml nowy, nieużywany krem brązujący pyszczek (z mojego obfitego mój zapasu różnych kremów, którego nigdy nie skończę)
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-10-06 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
cos u mnie:
1. Joanna, Z Apteczki Babuni - balsam nawilżająco- regenerujący bez spłukiwania. Ubytek widoczny na zdjęciu. Kupiony w kwietniu 2009. Opis producenta: Z myślą o specjalnych potrzebach włosów suchych i zniszczonych firma Joanna stworzyła kosmetyki nawilżająco - regenerujące. Kosmetyki "Z apteczki Babuni" zawierają połączenie dwóch naturalnych składników: miodu i mleka, które doskonale nawilżają, odżywiają i chronią włókno włosów. Dzięki temu włosy zyskują miękkość i połysk oraz łatwiej się rozczesują i układają. Odzyskują energię i naturalne piękno. Skład: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, PEG-20 Stearate, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mel Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Panthenol, Triethanolamine, Parfum, Coumarin, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone. 2. Schwarzkopf, Schauma,Olejek Intensywnie Pielęgnujący, Maseczka z olejkiem z orzechów makadamia. Niewielki ubytek widoczny na zdjęciu. Kupiona w okolicach lutego-marca, pierwotnie 200 ml. Głęboko wnika w strukturę włosa. Intensywnie pielęgnuje włosy skłonne do rozdwajania się. Zapewnia 100% siły i intensywną pielęgnację.Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Quaternium-87, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Methylparaben, Polyquaternium-37, Parfum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Dimethiconol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Niacinamide, Panthenol, Polyquaternium-10, PPG-1 Trideceth-6, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Cyclomethicone, Limonene. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Schwarzkopf, Schauma, Proste i Lśniące (Straight & Glossy) serum prostujące[/B], 150 ml, użyte kilka razy, na pewno jest ok 2/3,
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
podobaja mi sie u Ciebie 3 odzywki do wlosow.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
w podpisie mam dwa linki do wymianki: ciuszkowy i z kosmetykami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic z tych rzeczy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1250179041
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam u Ciebie.
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
interesowaloby mnie tylko 1. Ziaja, Blubel, mydło pod prysznic Brzoskwinia-Gruszka. 500ml . Raz użyte, mniej, niż 1cm zużycia
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- napisalam jeszcze w kilku innych watkach, poczekam czy dziewczyny mi odpisza i wtedy dam Ci znac, oki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Interesowałby mnie Joanna, Z Apteczki Babuni - balsam nawilżająco- regenerujący, nie wiem tylko czy taka wymiana by Ci odpowiadała?
Jaką balsam ma datę ważności? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- W takim razie zapraszam na PW na wymianę adresów ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
żeby nie było i było na piśmie - balsam Joanny za tusz Rimmela
![]() adresy wymienione, więc zaznaczam, że już produkt niedostępny ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- dokładka ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Przykro mi,mnie raczej kosmetyki nie interesują,bo mam ich sporo (ewentaulanie jakieś dobre na trądzik), a tak poza tym szukam książek tj.: Zmierzch,Księżyc w nowiu,Zaćmienie,Przed świtem,Kaktus w sercu i jakiś prawniczych na studia z aktualnym stanem prawnym. No i oczywiście interesują mnie ciekawe bolereczka,paski na talię i inne ciuszki, ale ty chyba nimi nie dysponujesz. Wrazie gdybyś coś miała to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
do góry
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-08-18 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.