|  2010-02-06, 12:10 | #1 | 
| Wtajemniczenie |   CiuszKi - XS, S, M ! BuTy 39-41 ! SzybKa WymianKa! :)Witam wszystkich chętnych do wymianek  Na wątku do zaoferowania mam ciuszki w rozmiarach przeważnie XS-S-M. Takich rozmiarów szukam również dla siebie   Moje zasady: - Informuje o wszystkich wadach i również tego oczekuje. - Piore, ale nie prasuje rzeczy, prawdopodobnie i tak podczas wysylki sie wygniotą. - Zawsze polecony! - Nie lubie nagłej ciszy. Nawet jak nic nie znalazłaś proszę odpisz u mnie. - Nie domieniam się, dlatego o wszystko pytaj przed wymianą adersów. - Bądź uczciwa! Dośc mam zamieszania z wymiankami, długa cisza i brak paczki równa się sprawa na policji   No i to chyba na tyle marudzenia.   Specjlanej wish nie mam. Owszem są rzeczy dla mnie, mniej lub bardziej proprytetowe, jednak biore zawsze to co mi wpadnie w oko   A więc zapraszam do udanych wymianek!  
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-06 o 13:07 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:21 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: CiuszKi -  XS, S, M  ! BuTy 39-41 ! SzybKa WymianKa! :)

Satynowa zielona tuba.  Cudowna satynowa bluzeczka z materiałowym tyłem z możliwością dopasowania w pasie poprzez sznureczki sciągające z boku. Fioletowa tuba. Rozciągliwa, bardzo wygodna imprezowa bluzeczka. Nadaje się również na ciepłe dni. Material przyjemny. Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Żółta tuba House. Rozmiar XS, długa. Świetnie komponuje się z jeansami. 
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:24 | #3 | 
| Wtajemniczenie | 

Komplet haleczka +stringi Koloru krwisto czerwonego, zarowno haleczka jak i majteczki. Haleczka ma wykoczenie koronkowe na piersiach i sliczne zolte wzory kwieciste. pod piersiami posiada gumke ktora odziela piersi od pozostalej czesci ciala. Jest bardzo rozciagliwa wiec uwazam ja za rozmiar od xS-L  Posiada regulowane ramiaczka. 
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:33 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

Sweterek Lady's. Rozmiar S. Intensywnie czerwony. NOWY! Nienoszony Wymiary: Dł pod pachami - 40 cm Dł całkowita - 53 cm Dł rękawa - 54 cm Ciekawy żakiet. Rozmiar 36 firmy Nor-Bi. Kolor taki jak na zdjęciu, elegancki i szykowny. Dokladniejsze wymiarki na zyczenie. Diverse. Lekka bluzeczka w ciekawy wzorek. Jedna z moich ulubionych, kosztowała troche, nie wiem czy chcę się wymienić. Rozmiar S. Tally Wejil Świetna luźna Tunika. Rozmiar uniwersalny, kolory żywsze niż na zdjęciu. Rękawki 3/4. Bardzo efektowna i modna. 
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-06 o 12:37 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:40 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

Super różowa panterkowa!  Do wymiany mam super torbe worek mieszczącą A4. Wymienię chętnie za coś równie fajnego, albo kilka rzeczy!   Czarny a'la skórzany paseczek z dużymi oczkami. Ma dorobioną dziurkę której prawie nie widać. Dł- 107 cm Stan bardzo dobry. 
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-06 o 12:45 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:43 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

Czarna Mini Bardzo ciekawa i seksowna satynowa czarna mini. Rozmiar 27 Stan idealny. Nałożona tylko raz! Jeansowa spodniczka Rozmiar L z metki, jednak sądze, że rozmiar nieco zawyżony  Stan dobry. 
|     |   | 
|  2010-02-06, 12:54 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

Limonkowa kangurka S-M Z kapturem, i wygodną kieszonką z przodu. Delikatny materiał. Stan bardzo dobry. Zadziorna niebieska. Z intrygującym napisem, z rozciągliwego materiału. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry Z wężem. Na grubych ramiączkach. Ładnie opina ciało Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry Zielona na ramiączkach. Zwykła intensywnie zielona bluzeczka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Biała House. Z odkrytym ramieniem. Bardzo ciekawa. Dostałam ją w wakacje jednak jest za mała. Nienoszona, rozmiar S. Stan bardzo dobry  
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:00 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Niskie buciki  Czarne na niewysokim obcasiku. Zaokrąglone czubki. Rozmiar 39. Stan dobry  Dopasowane kozaki. Na zdjęciu wyszły jakoś dziwnie świecące. W rzeczywistości nie rzucają się tak w oczy. Z lekkiego materiału, wiec nadająće się na jesień, wiosną. Wygodne. Rozmiar 39-40. 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:02 | #10 | 
| Wtajemniczenie | 

Depilator ze standardową głowicą depilującą. Delikatna skóra nawet do 4 tygodni. W stanie bardzo dobrym. Uzyty gora 5 razy, jednak wole zwykle maszynki  
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-16 o 14:51 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:02 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

Zakupione na allegro okazaly się za małe. Nie są używane, mają mały ubytek cekinków (prawie niewidoczny). Rozmiar 34. Nogawki proste. Długość nogawki - 100cm Szerokośc nogawki- 14cm Szerokość w pasie -31cm Nie są zbytnio rozciąglie Stan bardzo dobry. (*zdjęcie z internetu, ale mam identyczne) Khaki. Spodniie firmy Vestilo. Rozmiar 34. Użyte kilka razy, cudownie opinają pupe. Jednak ja nie mam do czego nosić. Nie musze oddawać, więc mogę pomarudzić.  Stna bardzo dobry Super rurki! Z wymianki naprawde śliczne rurki, niestety na mnie za małe. Rozmiar XS-S. Dla chętnych więcej zdjęć. Naprawde warto, spodnie są super. 
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-17 o 17:44 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:03 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

Zółta w kropeczki Firma Amisu  Rozmiar XS. Bluzeczka w stanie idealnym. Regulowane ramiączka, urocza kokardka pod biustem. Chętnie za równie fajny ciuszek  Seledynowo- żółta marszczona H&M. Rozmiar 36-38. Bardzo ładnie podkreśla biust. Dla chętnych mogę zrobić kilka dodatkowych zdjęć, ponieważ bluzeczki są naprawde warte uwagi   
				__________________ Ich pocałunek trwał wieczność  Zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich  Edytowane przez wadercia Czas edycji: 2010-02-21 o 14:16 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:03 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke. 3

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:03 | #14 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke. 4

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:04 | #15 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke. 5

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:04 | #16 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke.6

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:04 | #17 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke.7

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:05 | #18 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke.8

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:05 | #19 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke.9

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:05 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

Miejsce na dokładke. 10

|     |   | 
|  2010-02-06, 13:09 | #21 | 
| Wtajemniczenie | 

zapraszam!    
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:15 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

moze cos za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1265455434 i torbe w panterke 
				__________________ CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:18 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:34 | #24 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: zza horyzontu;) 
				Przekupka: 158 pkt  / 99% pozyt. | 

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1265456672 czy te dzety da sie wyjac?   
				__________________ 24.03.2016   | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 13:39 | #25 | 
| Rozeznanie | 

coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1265456368 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1265456543 oddam wiele | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 14:21 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

cos za panterke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1265456368 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2010-02-06, 14:43 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

cos za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1265456128 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265456368 odp u mnie. pozdrawiam   
				__________________ I'm in love.. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.