![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wątek Shenny :)
Witam was, drogie Wizażanki
![]() ![]() Na zdjęciach: 1 i 2 - fioletowa masa perłowa i marmurowe kuleczki, szpileczki owinięte drucikiem - z braku rurek dystansowych, przyznaję ![]() 3 - bransoletka pamięciowa. Szklane koraliki, posrebrzaczki, noc kairu, fluoryty, kwarc wiśniowy, i pewnie jeszcze coś, bo czuję, że o czymś zapomniałam. 4 - pomarańczowy i zielony koral, posrebrzane motylki - osobiście moje ulubione dziełko ![]() 5 i 6 - noc kairu w posrebrzaczkach, w sumie taka zabawa formą, ciekawa jestem, jak wam się podoba? 7 i 8 - pastylki białego korala i różowy kwarc 9 - zielone crackle, uwielbiam ten ich kolor. 10 - z kropelek, z którymi nie miałam pojęcia, co zrobić. Są dość długie, ale wydaje mi się, że poza tym nie najgorsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wątek Shenny :)
Dodaję jeszcze zdjęcia jednej pary - tym razem migotki jablonex, szklana drobnica w kolorze benzynopodobnym. No i zapraszam do komentowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Po mojemu to jest całkiem ładnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Heurek, dziękuję bardzo za opinię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kompleci koralowy i ostatnie kolczyki najbardziej i sie podobają
![]() Ogólnie jest ok ![]() Z chęcią pooglądam kolejne prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mi się jednak najbardziej chyba podobają ostatnie migotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przypomniały mi się moje najsampierwsze począteczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne początki, zapowiadają świetlaną przyszłość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja wybieram koral migotki.
Powodzenia w tworzeniu
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziękuję wam bardzo za opinie
![]() ![]() 1,2 - szklane kule powlekane, kolor strażacko-czerwony. 3 - 2centymetrowa kula szkła weneckiego, elementy posrebrzane 4,5 - zielononiebieskie kulki szkła weneckiego, elementy posrebrzane - jedyne jak do tej pory wykonane nie dla siebie, lecz dla przyjaciółki ![]() 6, 7 - lampworkowe czarno-złote gwiazdki. Postaram się niedługo dorzucić jeszcze kilka zdjęć, bo biżu jest, tylko nie ma kiedy jej fotografować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
fajniutkie te "strażackie"
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podobająmisię te
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
malajka_mk, ak_pinki - dziękuję za komentarze
![]() Dziś malutki wrzucik, bo udało mi się obrobić jeszcze zdjęcia prostej, koralowej obróżki i kolczyków z sieczki kryształu górskiego. Mam nadzieję, że w tych drugich nie przesadziłam z kontrastem - okropnie ciężko było je sfotografować tak, żeby wyglądały podobnie jak w rzeczywistości ![]() No i jak zwykle, bardzo proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
obydwie prace bardzo fajne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinię i podpowiedź, ak_pinki
![]() W takim razie, dziś inne tło. Choć przyznam, że żółte jest okropne, jeśli chodzi o jakiekolwiek obrabianie zdjęć - mam wrażenie, że wychodzi mi miejscami pomarańcz, a biżuteryje dalej są niewyraźne - a szare chyba ma zbyt widoczną fakturę... no ale, oceńcie same, drogie Wizażanki ![]() 1 - "jodełki" z drobnych kuleczek szkła na posrebrzanym łańcuszku 2,3 - ten sam łańcuszek z wplecionymi pałeczkami niebieskiego korala - naszyjnik 4,5 - prostokąty onyksu i kuleczki różowego kwarcu 6 - bardzo proste, ale lubię je, bo przypominają mi takie malutkie gruszeczki ![]() 7,8 - różowe i białe kocie oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ładne prace starannie wykonane jedna moja rada nie rób na tym wsciekłym rózowym tle zdjec
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Śliczności! Chwali Ci się niezwykła dokładność,klientki to lubią!Świetna robota!
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Fantastycznie łączysz elementy i bardzo dokładnie pracujesz nad wykońceniem.Bardzo mi się to podoba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Widzę różnorodność wzorów i kolorów - śliczniutkie. Jesli chodszi o tło, to proszę porzuć intensywne kolory, z nimi zawsze jest problem w obróbce, bo potem to samo tło na dwóch zdjęciach wygląda różnie. Poeksperymentuj ze zwykłym szarym papierem, pastelowym kartonem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ładne i równiutkie
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kocie oczka bardzo ładne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne prace.
A jeśli chodzi o kolor tła - również uważam, że szare jest najlepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dawno nic nie dodawałam, ale to dlatego, że jakoś nie mogę zgrać jednocześnie - dobrej pogody, naładowanych baterii w aparacie i wolnego czasu
![]() ![]() ![]() (takie moje spostrzeżenie jeszcze - łańcuszki na szóstym zdjęciu SĄ równe, nie wiem, dlaczego mi się tak krzywo ułożyły ;p ) Edytowane przez shenny Czas edycji: 2010-06-01 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
uroczy naszyjnik z masy perłowej- ten pierwszy różowy czy też malinowy
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
z ostatniego wrzutu 2 pierwsze prace naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Karolka326, sahlma, lookrecya - dziękuję za opinie
![]() Prawdę mówiąc, też mi się wydawało, że faktura materiału jest zbyt widoczna - następne zdjęcia postaram się zrobić na czymś "gładszym" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dziękuję, ak_pinki
![]() ![]() Dziś jeszcze jedna porcja "starszych" tworków, resztę mam już również sfotografowaną, ale nie wiem, czy sposób, w jaki je obrabiam jest dobry, więc wolę zaczekać na opinie. A zatem bardzo was proszę o ocenę zarówno biżutków, jak i zdjęć ![]() 1. Bransoletka ze splecionego łańcucha. 2. Bransoletka z nieregularnych bryłek korala. 3 i 4. Plecionkowy naszyjnik z przezroczystego szkła i kuleczek posrebrzanych oraz metalowych motylków. 5 i 6. Kolczyki - akryl, szkło i zawieszki metalowe "z recyklingu" - stanowiły kiedyś osobną parę ![]() 7. Mały plecionkowy wisiorek - widziałam kiedyś u jednej z Wizażanek podobny i postanowiłam rozgryźć ten wzór. Kamyczki to agat mszysty. 8. Wisior z nieregularnych kamyczków korala. 9. Plecionkowe kolczyki ze szkła. 10. Plecionkowa gwiazdka-wisiorek do kompletu z kolczykami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Zauważyłam, że dwa zdjęcia są za duże - już poprawiam.
(Przy okazji: wybaczcie ten niewymanikiurowany paznokieć na jednej z wcześniejszych fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wszystko z ostatniego wrzutu śliczne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.