![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
gfjadgowo się witam :)
Witam się
![]() Wstęp będzie bardzo typowy- zaglądam od dawna i teraz postanowiłam, że się ujawnię z moimi biżutkami. I z góry przepraszam za jakość zdjęć, pracuję nad tym ![]() Pierwsze kolczyki wykonane wg pomysłu Kasi83 ![]() Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i komentarze. Pozdrawiam serdecznie ![]()
mój wątek ____________________ ..So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November Rain.. Edytowane przez gfjadeg Czas edycji: 2010-03-15 o 02:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: gfjadgowo się witam :)
Miło mi powitać kolejną osóbkę, która tworzy plecionki
![]() Jak na początek to jest całkiem nieźle, zdjęcia wymagają tylko drobnej poprawy. Co do prac, to podoba mi się ich różnorodność, widać, że masz masę pomysłów i szukasz własnego stylu. Przyczepię się tylko do drugiego zdjęcia- dlaczego kolczyk jest jeden? I nie wiem czy efekt jest zamierzony, ale wygląda jakby zwijał się do środka ![]() Poza tym jest ok, czekam na kolejne prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładne plecioneczki
![]() Jednak fotki może troszkę mniejsze załączaj żeby łatwiej było ogarnąć wzrokiem całość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ślicznie i różnorodnie, bardzo mi się podoba Twój debiut, oraz to, że podkreśliłaś pomysł Kasi
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ciekawe prace. Nie znam się na plecionkach, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach widać maleńkie niedociągnięcia. Myślę, że znikną bo praktyka czyni mistrza. Bardzo interesujący dla mnie pierścionek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja się na plecionkach nie znam, ale nie wyglądają jakoś tragicznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak, żeby formalnościom stało się zadość
![]() zdjęcia do poprawki, trochę za bardzo wyostrzone w programie graficznym. Z własnego doświadczenia wiem, że plecionkom trudniej zrobić dobre zdjęcia, niż zwykłym tworom ![]() Pomysłowo i różnorodnie, jednak przyczepię się strony technicznej - a głównie do widocznej w kilku pracach zbyt luźnej żyłki ![]() Tak z ciekawości: jak długo bawisz się plecionkami?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W końcu się odważyłaś
![]() Czerwone i błękitne kolczyki bardzo udane ![]() Faktycznie zmniejsz tylko troszke zdjęcia i będzie ok ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie zdecydowanie błękitne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
O mamusiu, nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji
![]() ![]() Na pierwszym i drugim foto pokazałam po jednym kolczyki, rzeczywiście, ale to ze względu na mój 'wystawiennik' (o którym opowiem przy okazji wstawienia kolejnych prac, zasługuje na uwagę) ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witaj w naszym gronie. Podobają mi sie te plecionki, czekam na więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
wow
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
witam na wizażu
sypatyczne twoje początki ![]() ogólnie twój debiut uważam za udany ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Na pewno się dostosuję, nie ma to tamto :P
I raz jeszcze dziękuję za komentarze i zawarte w nich uwagi, są dla mnie cenne ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Bardzo udany debiut
![]() Jedyna moja uwaga ( oprócz zdjęć ) to wykończenie oprawki kamienia w pierścionku - w miejsca "pustej" żyłki polecam użycie mniejszych kuleczek ( bądź mniejszych koralików np 11tek albo 15tek). Prosty sposób na ukrycie żyłki/ nitki a przy tym oprawka wygląda lepiej ![]() Poza tym - gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Pokażę jeszcze kilka prac
![]() 1. na drucie pamięciowym do kompletu z ametystowym kwiatkiem z poprzedniego wrzutu 2 i 3. taka sobie, po prostu.. ![]() 4 i 5. tak się złożyło, że jestem w posiadaniu dwóch przepięknych kolii autorstwa Kasi83 ![]() ![]() 6 i 7. bransoletka do kompletu z różowymi kolczykami z poprzedniego mojego postu, dla przypomnienia również załączam kolczyki ![]() Oraz bonus- mój 'wystawiennik', który powstał z.... słuchawki prysznica! Jako, że była do wymiany mój luby postanowił ją okleić kawałkami gazety maczanymi w kleju z mąki, a następnie pomalować atramentem ![]() ![]() Przepraszam za zdjęcia, ale powstały one razem z poprzednimi. Z 500. chyba zrobionych tylko te się nadawały w miarę do opublikowania ![]() Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie komentarze ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ciekawy pomysł ze słuchawką
![]() ![]() a z tego wrzutu najbardziej spodobała mi się TA bransoletka ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Z ostatniego wrzutu najbardziej podobają mi się czarne bransoletki, szczególnie środkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ładnie pleciesz
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mimo, iż nie jestem mega zaawansowaną wizażanką i niestety nie znam się z Wami dziewczęta tak forumowo- pragnę podzielić się pewną informacją, która dała mi światło na przyszłość. Otóż dostałam odpowiedź z Urzędu Pracy odnośnie wniosku o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Działalność również kolczykowa- ale w innym sensie
![]() "Mam dobrą wiadomość. Pani wniosek został pozytywnie rozpatrzony"- rzekł miły głos Pani Anieli w słuchawce telefonu. Takie wieści mogą mnie budzić codziennie ![]()
mój wątek ____________________ ..So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November Rain.. Edytowane przez gfjadeg Czas edycji: 2010-03-19 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Gratulacje i powodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ładne rzeczy robisz z koralików
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Witaj na wizażu
![]() Bardzo fajne plecionki i jak na debiut to bardzo udane moim zdaniem ![]() ![]() Pomysł ze słuchawką prysznicową świetny i bardzo, bardzo orginalny Pozdrawiam i czekam na dalesze prace a byłabym zapomniała gratulacje w związku z dostaniem dotacji , super ![]() _________________________ ____________ Mój blog |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
gfjadeg na początek gratuluje serdecznie uzyskania dotacji z UP
![]() Bardzo podobają mi się Twoje prace, pomimo widocznych jeszcze małych niedociągnięć, wierzę, że z czasem znikną całkiem. Jestem wielką fanką plecionek i sama próbuję coś sklecić, ale marnie mi to wychodzi, bo nie mam zbyt wielu tutoriali ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2949185&d=1268618153 https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2949184&d=1268618153 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268945552 Z chęcią będę śledziła Twoje postępy i z niecierpliwością czekam na kolejne prace ![]() Edytowane przez majuulla Czas edycji: 2010-04-04 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie za słowa poparcia i gratulacje i za to, że ktoś tutaj czasem zagląda i komentuje
![]() Już wkrótce pokażę kilka nowości- starości. Nowości-nowości czekają na uwiecznienie na fotografiach ![]() Pozdrawiam dziewczęta i wesołych po świętach prawie już :P
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Bransoletka z oplecionym kamieniem bardzo ładna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
jakie piękne...najbardziej podobają mi się pierwsze i trzeciekolczyki. kiedy ja będę potrafiła coś takiego zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Iwogg- dziękuję za komentarz
![]() Kamskow- oby jak najszybciej, życzę powodzenia ![]() I jak pisałam wcześniej załączę kilka nowości- starości. Dlatego też fotki gorzej niż źle, chociaż coś się da zobaczyć. Pierwsza bransoletka- moje próby z chainmail (splot europejski) Drugie i trzecie ten sam motyw w dwóch kolorach. Cztery i pięć- obróżka z zdobieniem kostkowym w środku. Sześć- taki naszyjniczek- kołnierzyczek ![]() Siedem to moje pierwsze kolczyki, jakie zrobiłam; i ostatnie- serduszko- in progres jeszcze wtedy, przed usunięciem odstających żyłek, acz to jedna z nowszych rzeczy jakie zrobiłam ![]() edit: dodaję jeszcze jedno zdjęcie kolczyków, żeby były w parze ![]() Z góry dziękuję za wszelkie komentarze i pozdrawiam ![]()
mój wątek ____________________ ..So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November Rain.. Edytowane przez gfjadeg Czas edycji: 2010-04-05 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ależ nas zasypałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.