Jestem zrozpaczona z powodu nietrwalych Poisonow... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 20:00   #1
trihomonas
Zadomowienie

Unhappy

Jestem zrozpaczona z powodu nietrwalych Poisonow...

Dziewczyny ja juz dluzej nie moge Dlaczego Poisony trzymaja sie blisko skory Godzine temu psikalam sie juz drugi raz klasycznym poisonem i zapach juz sie ulotnil...Tzn TZ twierdzi,ze czuje i to bardzo ale ja tez chce czuc Dlaczego tak jest Czytam recenzje,ze klasyczny Poison jest piekielnie trwaly ale... Tak jest cudowny-uwielbiam ten zapach,jednak po godzinie ledwo go wyczuwam.Ja chce czuc ten zapach,chce,zeby dawal mi po nozdrzach tak jak Alien!!!! Smiem twierdzic,ze Tendre Poison wyczuwam o wiele dluzej niz klasyka
Wiem,to tylko woda toaletowa Moze wiecie dziewczyny,czy mozna kupic extrat tego zapachu???
A jak sie trzymaja Poisony na Waszej skorze
Mam nadzieje,ze nie ma identycznego tematu...Czasem wyszukiwarka dziala a czasem nie i nie wiem od czego to zalezy
trihomonas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:03   #2
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Jestem zrozpaczona z powodu nietrwalych poisonow...

miałam zalozyc podobny wątek .
w święto wszystkich świętych i w przeddzien-pachniałam poisonem.
No i dobrze ze mialam ze sobą fiolkę- "dopaćkiwałam" sie równo co 2 godziny-a intensywnie zapach czułam moze przez pół godziny po aplikacji.
Niemniej jednak sweter trzymał zapach jeszcze do następnego dnia wieczorem, ale na sobie ja go prawie w ogóle nie czułam- dziwne i wkurzające to dla mnie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:35   #3
trihomonas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
No i dobrze ze mialam ze sobą fiolkę- "dopaćkiwałam" sie równo co 2 godziny-a intensywnie zapach czułam moze przez pół godziny po aplikacji.
Niemniej jednak sweter trzymał zapach jeszcze do następnego dnia wieczorem, ale na sobie ja go prawie w ogóle nie czułam- dziwne i wkurzające to dla mnie
Ja wlasnie obwachuje moja bluzke i prawie nic nie czuje
Jestem zalamana... Jednak nie zrezygnuje z tego zapachu-za bardzo mi sie podoba... Chyba nawet Pure Poison dluzej wyczuwam niz klasyka
Trudno... Bede sie zalewac trucizna
Stary 2009-11-06, 20:48   #4
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

To na prawdę zależy od reakcji perfumy ze skórą, bo na mnie Poison pachnie przez 2 dni... to się ma rozumieć na włosach, resztę co wieczór zmywam Jedyne co śmieszne, to nie czuję go non stop, ale co jakiś czas dolatuje do mojego nosa

A moja kurtka i szalik to już nim przesiąkły na amen i nawet jak się spryskam czymś innym to Poison i tak mi towarzyszy

Dziewczyny... i pamiętajcie, że jak wy nie czujecie Poisona, to nie znaczy, że otoczenie nie czuje Pamiętam, jak kiedyś też chciałam się dopsikać, bo już nic nie czułam na sobie... i wtedy koleżanka wystrzeliła, żebym broń boże tego nie robiła bo ona i tak już ledwo przy mnie wytrzymuje

Niestety nasz nos to paskuda i się adoptuje do zapachu i przestaje go odczuwać po jakimś czasie

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-11-06 o 20:52
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:57   #5
malekssandra
Zadomowienie

Kurcze.... nie straszcie Do mnie dziś doleciała wymarzona klasyczna Trucizna - testowo wydawala sie killerem Przetestuje globalnie za dzien lub dwa - moze na mnie będzie trwała... ja też muszę czuć, czym pachnę bo perfumuję się dla siebie a nie dla innych przecież...
Stary 2009-11-06, 21:15   #6
trihomonas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malekssandra Pokaż wiadomość
Kurcze.... nie straszcie Do mnie dziś doleciała wymarzona klasyczna Trucizna - testowo wydawala sie killerem Przetestuje globalnie za dzien lub dwa - moze na mnie będzie trwała... ja też muszę czuć, czym pachnę bo perfumuję się dla siebie a nie dla innych przecież...
No wlasnie... Ja perfumuje sie przede wszystkim dla siebie..Mam gdzies zdanie innych-naprawde Nie obchodzi mnie to,ze zapach np. Coco Chanel pasuje najbardziej do sukni wieczorowej Ja sie psikam czym i kiedy chce...
kolciag niby masz racje,ze nasze nosy przyzwyczajaja sie do danego zapachu i potem juz nie dzialaja na nasze nozdrza jak wczesniej ale ja mam takie perfumy,ktore czuje przez wiele godzin m.in. Alien,Coco Chanel,Coco Mademoiselle,DKNY by Delicious Night,Joop Pour Femme,,Addict i kilka innych... Dlaczego klasyczny Poison do nich nie nalezy lleeeeee
Stary 2009-11-06, 22:00   #7
sasia73
Zakorzenienie

Na mnie też Poisony nie pachną długo. Zarówno Midnight, jak i Hypnotic ulatywały ze skóry bez śladu po naprawdę krótkim czasie.
Na ubraniach za to nie do wyprania. Mam jeden szalik, który mimo wielokrotnego prania i tak pachnie HP

sasia73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 22:29   #8
imeshih
Rozeznanie

Klasycznego Poisona testowałam tylko raz na nadgarstku ale podobnie to u mnie przebiegało. Bardzo szybko przestałam go wyczuwać (chyba, że przytknęłam nos do nadgarstka), za to następnego dnia stwierdziłam, że cała koszula mi nim przesiąkła. Ale mimo wszystko mam zamiar sprawić sobie flaszke (za to HP jest - przynajmniej na mnie - bardziej ogoniaste i lepiej wyczuwalne)
imeshih jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 22:39   #9
lola23
Wtajemniczenie

Na mnie wszystkie Poisony pachną długo , szczególnie lubię klasyka oraz Tendre.
Zarówno jeden jak i drugi pachną do momentu zmycia( zszorowania) a na ubraniach aż do uprania.

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 23:02   #10
martwa papuga
Zakorzenienie

Dziewczyny, a w jakich miejscach się psikacie? Ja zazwyczaj nie czuję (albo czuję bardzo słabo) perfum, które noszę za uszami, za to świetnie wyczuwalne są napsikane głęboko w dekolt.

Tylko że ta metoda jest o kant zadka rozbić zimą (zimno, nie noszę głębokich dekoltów) i latem (mocne słoce, boję się o przebarwienia na skórze). I skóra dekoltu parszywieje od częstego zapsikiwania alkoholem. Ale coś za coś.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 00:14   #11
Layila
Zadomowienie

Cytat:
To tak jak i ja. We Wszystkich Świętych wylałam na siebie ze 2 ml klasyka. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się psiknąć więcej niż 3 razy (!) Zwykle po 1-2 psikach jakichkolwiek perfum pachnę na odległość 20 metrów przez minimum 10h. No i Poisonem pachniałam - pewnie na 100, bo w końcu zwrócono mi uwage, że "nieco" zbyt intensywnie pachnę - tylko, że go kompletnie nie czułam.

Co ciekawe, wyszłam kiedyś na spacer i psiknęłam sie nim tylko raz - pachniał mi ten jeden psik przez wiele godzin i przeżył nawet prysznic
Layila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 01:29   #12
sss7
Zadomowienie

Ja mama Midnight i Hypnotic Poison i bardzo ładnie sie trzymają ( hypnotiic az za ładnie), powiedziałambym 6-8h, a psikam się po jednym razie z obu stron szyji i nic wiecej.

Edytowane przez sss7
Czas edycji: 2009-11-07 o 01:30
sss7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 02:19   #13
keight
Raczkowanie

Kiedyś gdzieś w artykule odnośnie doboru perfum przeczytałam, że jeśli po jakimś czasie nie czujemy naszych perfum, znaczy, że idealnie komponują się do naszego naturalnego zapachu... otoczenie czuje za to nas.

62 - 61 - 60 -59 -58 - 57,0 - 56 - 55
keight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 04:19   #14
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keight Pokaż wiadomość
Kiedyś gdzieś w artykule odnośnie doboru perfum przeczytałam, że jeśli po jakimś czasie nie czujemy naszych perfum, znaczy, że idealnie komponują się do naszego naturalnego zapachu... otoczenie czuje za to nas.
Myślę że coś jest na rzeczy aczkolwiek w przypadku tańszych wód (jak Mexx) i my ich po godzinie nie czujemy, i otoczenie

Klasyczną Poison znam od 17 lat.
W 1992 roku kupiłam w Sephorze pierwszy flakonik, a ponieważ kompletnie tego na sobie nie czułam (jak i kolejnych - obecnie mam wszystkie), psikałam się kilka razy.
Już pierwszego dnia zaprotestowały koleżanki z pracy - cały korytarz był poisonowy do bólu jak przechodziłam!
Potem na ulicy przyczepił się pijak - polazł za mną komentując że mam strasznie mocne, chyba ruskie, perfumy
Po paru dniach sprzedałam buteleczkę starszej znajomej z pracy. Była kole 60-tki i jedynie Poison trzymał się na jej suchej skórze... pachniała mocno i skarżyła się że nic nie czuje...

5 lat temu znowu podkusiło mnie kupić Poison. Wówczas psikałam 2 razy - za jednym i drugim uchem, gdzie miejsce perfum Reakcje męskie - niesamowite!
Po tak minimalnej aplikacji (ja nie czułam nic) znajomi jeszcze po całym dniu upajali się tym zapachem!!! Strasznie się facetom podoba ten zapach, doprawdy nie wiem dlaczego. Dla mnie to syrop wiśniowy z nutką stęchlizny. Za to dla nich...

Potem kupiłam cudowną Hypnotic Poison. Po dwa psiki za każdym uchem, minęła godzina, nic nie czuję i otwieram drzwi kluczem. Po paru godzinach w domu, nic nie czując, pytam małżonka czy on coś czuje. "A weź! Już jak przez próg weszłaś, to odtąd w całym mieszkaniu nic tylko twoje perfumy... Tak, bardzo ładne... tych używaj... piękny elegancki zapach..."

Po kolejnych latach Pure Poison okazało się strzałem w dziesiątkę. Rodzina i znajomi chwalą że takie przyjemne, ładne... Ja - nic nie czuję. Obracam się wokół siebie i nic, zero... Tylko z korka delektuję się słabiutką wonią... No i zostaje przy kołnierzach...

Tendre Poison (niewyczuwalna dla mnie) prowokowała 3 lata temu komentarze. Mówiono że ładne ale za mocne i że podobne do Cabotine Gres...

Midnight Poison stoi jeszcze nie odfoliowane. Ale po testach mąż mówił że przesadzam z ilością (było po jednym psiku za uchem) i to jedyna Trucizna którą trochę na sobie czuję - a przy pierwszych testach nadgarstkowych prawie się dusiłam. No ale nadgarstki zmieniają zapach i moc.

Osobiście nie pachnę dla siebie a bardziej dla otoczenia - co mi z tego że kocham Tresor jak otoczenie krytykuje że mdlący; a za to męczę się z Eternity (ostry ulep) bo wszyscy pieją nade mną z zachwytu... komplementy perfumeryjne są takie miłe!
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 07:35   #15
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
Osobiście nie pachnę dla siebie a bardziej dla otoczenia - co mi z tego że kocham Tresor jak otoczenie krytykuje że mdlący; a za to męczę się z Eternity (ostry ulep) bo wszyscy pieją nade mną z zachwytu... komplementy perfumeryjne są takie miłe!
Ja bym tak nie dała rady
Pachnę przede wszystkim dla siebie a nie dla otoczenia i mam w nosie, że komuś nie podoba się dany zapach. Nie podoba się to proszę nie wąchać Nie zlewam się dużymi ilościami, więc nikomu nie powinno przeszkadzać i jeszcze chyba nigdy nie usłyszałam że koszmarnie pachnę
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 07:59   #16
angel 310
BAN stały

GG do angel 310

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
No wlasnie... Ja perfumuje sie przede wszystkim dla siebie..Mam gdzies zdanie innych-naprawde Nie obchodzi mnie to,ze zapach np. Coco Chanel pasuje najbardziej do sukni wieczorowej Ja sie psikam czym i kiedy chce...
kolciag niby masz racje,ze nasze nosy przyzwyczajaja sie do danego zapachu i potem juz nie dzialaja na nasze nozdrza jak wczesniej ale ja mam takie perfumy,ktore czuje przez wiele godzin m.in. Alien,Coco Chanel,Coco Mademoiselle,DKNY by Delicious Night,Joop Pour Femme,,Addict i kilka innych... Dlaczego klasyczny Poison do nich nie nalezy lleeeeee
ja na szczęście Poisona czuję i to bardzo długoa na rękawie kurtki wytrzymał 4 tygodnieHP też bardzo dobrze się na mnie trzyma, aż wierzyć się nie chce że to edt
Cytat:
też to czytałamw takim razie mój ukochany Angel nie jest do mnie dopasowanybo czuję go cały dzień, Poison i HP też chyba nie moje według tej teorii

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja bym tak nie dała rady
Pachnę przede wszystkim dla siebie a nie dla otoczenia i mam w nosie, że komuś nie podoba się dany zapach. Nie podoba się to proszę nie wąchać Nie zlewam się dużymi ilościami, więc nikomu nie powinno przeszkadzać i jeszcze chyba nigdy nie usłyszałam że koszmarnie pachnę
mam tak samo tylko czasem muszę się powstrzymywac, bo TŻ ma pretensjecałe szczęście, że powoli się przyzwyczaja-Angel po kilku latach zaczął Mu się podobać, wczoraj też nie narzekał na HP
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 08:36   #17
Tsukichan
Rozeznanie

Cytat:

To by oznaczało, że ze mną wszystko się genialnie komponuje Ale częściej bywa chyba tylko tak, że ze mnie wszystkie zapachy po prostu wyparowują...

Klasycznego Poisona nie testowałam, ale chyba tylko MP Elixir utrzymywal się na mnie dość długo. PP też w zestawoieniu nie wypadlo najgorzej, ale używałam razem z balsamem, więc trochę to przedłużało żywotność.
Stary 2009-11-07, 08:54   #18
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

to chyba najwieksza bzdura jaką wymyslili spece on marketingu. Idąc tym tropem wszyscy producenci powinni zacząc produkować jakies słabeusze, a wszyscy byliby wniebowzięci ze sie tak super komponuje. A jak ktoś chce czuc zapach cały dzien to musi szukać czegos co sie z ni\m nie komponuje

Pachnienie dla otoczenia to tez jakis bezsens-przeciez wybieram zapachy które mnie sie podobają, a kolezanka z biurka obok ma zupełnie inny gust zapachowy

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-11-07 o 08:55
Stary 2009-11-07, 09:09   #19
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba najwieksza bzdura jaką wymyslili spece on marketingu. Idąc tym tropem wszyscy producenci powinni zacząc produkować jakies słabeusze, a wszyscy byliby wniebowzięci ze sie tak super komponuje. A jak ktoś chce czuc zapach cały dzien to musi szukać czegos co sie z ni\m nie komponuje
Polly, zgadzam sie z Tobą Dla mnie to też bzdura i jednocześnie wymówka dla producentów, żeby produkować mało trwałe zapachy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 10:02   #20
danaida
Zadomowienie

Na mnie klasyk bardzo trwały dlatego pozwalam sobie na jeden lub dwa psiki. Normalnie psików robię... wiele. Tak samo jest z HP pod względem trwałości. Bardzo trwałe. Mniej trwałe za to są na mnie Pure Poison i Midnight, bo czuję je jakieś 4-5 godzin (strzelam trochę, bo dawno nimi nie pachniałam). Problem mam z Tendre Poison. Nimi się zlewam i szybko przestaję czuć. Choć za radą Asiuli spróbowałam je użyć w niższej temperaturze i rzeczywiście dłużej je wyczuwam. Choć te ostatnie to lubią tak się pojawiać i znikać .

A jesteś pewna, że masz nowego klasyka ?
danaida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 11:01   #21
Szarada
Zakorzenienie

Lata temu miałam eau de cologne Poisona klasycznego i ludzie komplementowali. Wniosek z tego płynie taki, że to bardzo wyczuwalne perfumy.

Teraz posiadam Hypnotic Poison i wystarczy mi psiknąć dwa razy, za uszami, i ludzie komentują jakie piękne to perfumy. Przy innych perfumach jestem zmuszona zlewać się do pępka, a i tak często nikt nic nie czuje.
Szarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 11:05   #22
Polly_
grozi wypollizowaniem

to ja chyba wsysam tego Poisona- bo w 2 dni zużyłam ponad 0,5 ml i nikt nic nie mówił, dopiero przy pożegnalnych przytulankach, ten i tamten cos skomentował
Stary 2009-11-07, 11:36   #23
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Polly, zgadzam sie z Tobą Dla mnie to też bzdura i jednocześnie wymówka dla producentów, żeby produkować mało trwałe zapachy
To nie żadna bzdura

Organizm ludzki w momencie gdy pojawia się jeden silny, dominujący zapach włącza mechanizmy obronne i następuje blokada receptorów węchowych i nos się tym sposobem "przyzwyczaja". Aczkolwiek w przypadku szczególnie drażniących woni (np. niedomyte ciało, czy choćby i niektóre perfumy), człowiek zpach wciąz wyczuwa - to też reakcja obronna. Killery sa kilerami, bo to nie puchate misie tylko silnie drażniące nos kompozycje - same przyznacie, ze najdłużej wyczuwane perfumy, to właśnie te, obok których nie przechodzi się obojętnie.
Stary 2009-11-07, 12:09   #24
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
To nie żadna bzdura

Organizm ludzki w momencie gdy pojawia się jeden silny, dominujący zapach włącza mechanizmy obronne i następuje blokada receptorów węchowych i nos się tym sposobem "przyzwyczaja". Aczkolwiek w przypadku szczególnie drażniących woni (np. niedomyte ciało, czy choćby i niektóre perfumy), człowiek zpach wciąz wyczuwa - to też reakcja obronna. Killery sa kilerami, bo to nie puchate misie tylko silnie drażniące nos kompozycje - same przyznacie, ze najdłużej wyczuwane perfumy, to właśnie te, obok których nie przechodzi się obojętnie.
to ze nos sie przyzwyczaja to oczywista oczywistośc-bzdurą jest ten tekst o idealnym dopasowaniu z którego wynika jednoznacznie ze powinno sie pachniec tym czego sie na sobie nie czuje, a to wg mnie jest sprzeczne z ideą używania perfum
Stary 2009-11-07, 12:15   #25
słodka-chwila
Raczkowanie

.

Edytowane przez słodka-chwila
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:42
słodka-chwila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 12:16   #26
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
to ze nos sie przyzwyczaja to oczywista oczywistośc-bzdurą jest ten tekst o idealnym dopasowaniu z którego wynika jednoznacznie ze powinno sie pachniec tym czego sie na sobie nie czuje, a to wg mnie jest sprzeczne z ideą używania perfum
Layla, dokładnie o to mi chodziło o czym pisze Polly
To że nos się przyzwyczaja to wiadoma sprawa
Stary 2009-11-07, 12:22   #27
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Layla, dokładnie o to mi chodziło o czym pisze Polly
To że nos się przyzwyczaja to wiadoma sprawa
Domyślam się aczkolwiek nigdy się nie spotkałam z takim twierdzeniem, że powinno się pachnieć tym, czego się nie czuje. Inną sprawą jest, że faktycznie - przyjemny dla nosa zapach przestaje być wyczuwalny - a te drażniące, trwają. I chyba o to chodziło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 17:04   #28
Mitsouko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Domyślam się aczkolwiek nigdy się nie spotkałam z takim twierdzeniem, że powinno się pachnieć tym, czego się nie czuje. Inną sprawą jest, że faktycznie - przyjemny dla nosa zapach przestaje być wyczuwalny - a te drażniące, trwają. I chyba o to chodziło
Tak jest, przynajmniej u mnie - perfumy, które bardzo lubię, czuję słabo, a te, które mi się nie podobają mają dla mnie straszną, drażniącą moc.
Moja mama używa Poison i skarży się, że są ...słabe,a ja prawie się duszę. Kiedyś używałam ich bez umiaru, bo nie też nie czułam, aż zaczęły mnie drażnić,stały się raptem bardzo mocne, i tak miłość do Poison się skończyła.
Czasem flirtuję z podobającymi się HP, które oczywiście są dla mnie niemal niewyczuwalne.

Mitsouko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 19:52   #29
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Midnight Poison byl na mnie niezbyt trwały.
Pure Poison to już w ogóle porażka, godzina i po zapachu. Nigdy nie zdążyłam się w niego wwąchać porządnie bo tak szybko się ulatniał!

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 21:37   #30
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
hmm, ale gadka o tym, ze samemu sie nie wyczuwa zapachu, z reguly zawiera takze stwierdzenie, ze jednoczesnie otoczenie czuje ten zapach
zreszta, to wlasnie wynika z niektorych postow powyzej. w zwiazku z czym uwazam za nietrafiony tytul watku (bosz, ostatnio staje sie jedna wielka chodzaca krytyka, jesli chodzi o tytuly watkow), bowiem nawet sama autorka przyznala, ze nie chodzi tu o ogolna nietrwalosc zapachu, ale nie wyczuwanie go przez nia sama, a to jednak zmienia postac rzeczy. i obraza Poisony, w obronie interesu ktorych, jako ich wielka fanka, stanac musze

a co do meritum, to ja ogolnie nie szczedze sobie psikow na jeden raz, przy czym porownujac trwalosc Trucizn i innych perfum, Trucizny sa w czolowce pod wzgledem trwalosci wlasnie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości