![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń Benefit, YSL, Guerlain, Lancome, minerały, perfumy nisza
NIEAKTUALNE
W styczniu mam na wymianę: Perfumy flakony: Salvador Dali, Dali, znany także jako Dali Femme- 30 ml, edt, nowe w folii! Kupione w Supherpharmie, którego naklejkę mają, w ubiegłym miesiącu. Karton ma od frontu małą ryskę, powstałą wskutek ściągania naklejki z ceną z folii. Kilian Typical Me , travel refill 7.5ml, raz użyty Jo Malone Sweet Milk Cologne- 15 z 30 ml-wymienione Perfumy odlewki z atomizerami: Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre 2/5ml w szklanym flakonie Ava Luxe Moksha 10ml w szklanym flakonie Carbone Balmain 10ml w szklanym flakonie Miller and Harris Fleur de Bois 10ml w szklanym flakonie Cuir Mauresque Serge Lutens 10ml w szklanym flakonie Cafe Rose Tom Ford 10ml w szklanym flakonie Próbki firmowe: Montale Black Aoud- 1.5/2ml Dolce&Gabbana pour Femme edp 2 ml YSL Parisienne edp 1.5ml Ungaro Party edt 1.6ml Bvlgari Jasmine Noir l ' Essence edp 1.5ml Carner Barcelona Tardes edp 2ml Serge Lutens Santal Majuscule 1ml Parfumerie Generale Louanges Profanes 2 ml Oddam także firmowe próbki po 2ml każda, każda osobno zapakowana w kartonik (a nawet dość śliczny kartonik): Ys Uzac Monodie Ys Uzac Pohadka Ys Uzac Lale Ys Uzac Metaboles. Ponieważ są to unikatowe produkty, a Pohadka i Metaboles są od dłuższego czasu w ogóle niedostępne w Polsce, będę wybredna, najchętniej oddam wszystkie za jedną większą odlewkę French Lovera FM, Fumidusa Profumum Roma, Durga Bowmakers, Heliotrope Durbano lub Ava Luxe Incense Noir, bądź czegoś podobnie kuszącego. oraz firmowe próbki (każda zapakowana w firmowy kartonik): Idole de Lubin 2ml Costume National Scent Sheer 1.5ml La Colina Toscana Poppy of the Cliffs 1.6ml La Colina Toscana Corte Belfiore 1.6ml La Colina Toscana Loggia dei Mercanti 1.6ml La Colina Toscana Rocca Della Signora 1.6ml La Colina Toscana Oblivion Absinth 1.1 (testowana) La Colina Toscana Borgo de Stelle 1.1ml (testowana) Kosmetyki kolorowe YSL Matt Touch Compact Foundation Refill nr 3- nowy,pełnowymiarowy, w kartoniku, nigdy nie otwierany wkład do najlepszego z kompaktów, jakie miałam. Kolor niby nr 3, ale jest dość jasny, zwykle używam najjaśniejszych odcieni podkładów, ten od nich nie odbiega kolorystycznie-wymieniony Benefit Dr Feelgood - pełnowymiarowa baza, ubytek ok. 5% Benefit róż Thrrrob, pełnowymiarowy, oryginalny, porcelanowy róż, ubytek około 10%. Może być po terminie- mam wrażenie, że kupiłam go dość dawno, niemniej jednak ciągle zachowuje się bardzo dobrze. Bardzo jasny, delikatny odcień różu dla bladolicych kobiet, idealny do wyczarowania rumieńców porcelanowej laleczki- wymieniony Smasbox O-Gloss złoty błyszczyk, nowiutki tester, idealny na karnawał do złotych stylizacji Smashbox Lip Enhancing Gloss kolor Electric- zużycie ok. 10% Lancome Blush Subtlil Rose Sable 02- róż w naturalnym odcieniu stonowanego różu, moim zdaniem uniwersalny,ubytek max.2%, piękna, efektowna puderniczka-wymieniony Lancome Le Crayon Kohl Noir-0.7g, nowa, miniatura z zestawu. Inglot granatowy eyeliner w żelu, nr 83, słoiczek 5.5g, użyty cztery razy kupiony pod wpływem entuzjastycznych recenzji na wizażu- niestety nie nauczyłam się nim malować-wymieniony Art Deco Fixing powder-10g, pozostało około 7g. Art Deco Kabuki Travel Brush-używany, zdezynfekowany, opakowanie mocno porysowane, ponieważ używałam go naprawdę jako pędzla podróżnego-wymieniony Art Deco Magnetic Eyeshadow pojedynczy, lekko perłowy cień do powiek nr 263, dżinsowy niebieski, proszę sprawdzić kolor w internecie. Kolorówka pochodzi z wyłącznie z Sephory i była przeze mnie własnoręcznie zakupiona w bieżącym roku, oprócz Thrrob Benefita. Dokładka: cień Sephora Outrageous Prisma Chrome - dwa razy użyty przy pomocy pędzelka do linera, piękna metaliczna szarość, niestety nie mój kolor- wymieniony cienie Yves Rocher 23 Or et Ultramarine-złoto z granatem, granat dwa razy maźnięty, złoto ubytek jakieś 2% Lakiery do paznokci: Opi the Spy who loved me, z tegorocznej jesiennej kolekcji Skyfall, iskrząca się czerwień, użyty dwa razy Minerały: Blusche Butterscotch Toffee Full Mate- podkład 4g w woreczku strunowym, testowany Blusche Butterscotch Toffee Original Matte- podkład 7g w woreczku strunowym, nowy, jest to ilość odpowiadająca dużemu opakowaniu. Oba kolory są naprawdę jasne. Pielęgnacja: Olejek arganowy Organique Maroc Calaya 30ml- olejek w 100% naturalny, ubytek max. 5%,termin do marca 2013r (nie zużyję, choćbym chciała)-wymieniony Strivectin SD Klein-Becker Instant Retexturizing Scrub 22 ml- nowy peeling, część większego zestawu kupionego w tym roku w Sephorze--wymieniony Srivectin SD Klein-Becker Eye Concentrate for Wrinkles- krem pod oczy 7ml, nowy-wymieniony La Roche Posay płyn micelarny próbka 15ml, świetna na podróż-wymieniony Kerium DS Creme La Roche Posay, zostało jakieś 50%, data ważności do grudnia 2014 Ampułki Intense Lifting Effect Declare- kupione w aptece cztery miesiące temu, 4 sztuki po 2.5ml każda. Cena pełnego opakowania około 70zł. Jest kartonik, trochę sfatygowany. Sephora Instant Moisturizer 30ml- nowy krem nawilżający, tuba w kartoniku. Świetne recenzje, prosty skład, bez parabenów--wymieniony Zestaw próbek górnopółkowej pielęgnacji: Estee Lauder Advanced Night Repair 1.5ml, Daywear Sheer Tint Release 1.5mlx2, Guerlain Super Aqua Eye Serum 1.5ml, Guerlain Abeille Royale Nourishing Day Cream 2 ml, Guerlain Super Aqua Serum 2 ml, Clinique Even Better eyes dark circle corrector, 1ml,Clarins Multi Active Nuit 2 ml, Clarins Vital Light Serum, 1.5ml,Clarins Multi Active Day 2 ml, Lierac Chydra Chrono Teintee 2ml, Lierac Premium 2ml-wymieniony Yves Rocher Tradition de Hammam Marrocan clay mask for face and hair 100ml- ubytek max. 5%, data ważności do maja 2014r. Lancome Bi-Facil non oily sensitive eye instant cleanser 30 ml- dwufazowy olejek do demakijażu,miniatura, nowy-wymieniony Biochemia Urody Podwójny żel hialuronowy- zestaw do wyprodukowania podwójnego żelu hialuronowego, oczywiście nieużywany, przechowywany w lodówce od jesieni--wymieniony Włosy Lokówka Rowenta Elite Model Look model CF 2032- średnica 16 mm, z 2 stopniową regulacją temperaturą oraz z obrotowym podłączeniem przewodu. Raz użyta, ale to nie moja bajka. Schwarzkopf got2b guardian angel 200ml- spray termoochronny do używania z prostownicą lub suszarką-nowy Inne: Sztuczne rzęsy z nieotwieranym klejem- nowe, nieużywane, niebanalne połączenie rzęs rudych i czarnych --wymienione Wishlista: -odlewki lub duże próbki perfum, wyłącznie niszowych, inne mnie nie interesują, a w ramach niszy wyłącznie orienty, kadzidła i drewna, z oudem na czele (wspominane już French Lover Frederica Malle, Heliotrope Durbano, Citrine Durbano, wszystkie drzewne i kadzidlane Ava Luxe oraz Sonomy, Wild Tobbaco Illuminium, etc.) -maski Orientany -produkty do pielęgnacji twarzy Natura Siberica oraz rosyjskie kosmetyki naturalne -pain poty Mac w neutralnych lub zimnych kolorach -krem pod oczy Korres z kwercentyną, z serii Wild Rose lub maska Orientany pod oczy Proszę, nie proponujcie mi Avonu, Oriflame, Ziaja, Vipery, Essence, Nivea etc. Ta półka mnie niestety nie interesuje. Na szaro zaznaczam rzeczy już wymienione, na czerwono dokładki.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-02-24 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Styczeń Benefit, YSL, Guerlain, Lancome, minerały, perfumy nisza
![]() - Smashbox Lip Enhancing Gloss kolor Electric- zużycie ok. 10% - Opi the Spy who loved me, z tegorocznej jesiennej kolekcji Skyfall, iskrząca się czerwień, użyty dwa razy - Lancome Bi-Facil non oily sensitive eye instant cleanser 30 ml- dwufazowy olejek do demakijażu,miniatura, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za lakier opi i olejek arganowy
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy? Albo chociaż jedną z nich?
YSL Matt Touch Compact Foundation Refill nr 3- nowy,pełnowymiarowy, w kartoniku, nigdy nie otwierany wkład do najlepszego z kompaktów, jakie miałam. Kolor niby nr 3, ale jest dość jasny, zwykle używam najjaśniejszych odcieni podkładów, ten od nich nie odbiega kolorystycznie. Benefit róż Thrrrob, pełnowymiarowy, oryginalny, porcelanowy róż, ubytek około 10%. Może być po terminie- mam wrażenie, że kupiłam go dość dawno, niemniej jednak ciągle zachowuje się bardzo dobrze. Bardzo jasny, delikatny odcień różu dla bladolicych kobiet, idealny do wyczarowania rumieńców porcelanowej laleczki. Lancome Blush Subtlil Rose Sable 02- róż w naturalnym odcieniu stonowanego różu, moim zdaniem uniwersalny,ubytek max.2%, piękna, efektowna puderniczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za opi i strivectin?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to podobałoby mi się jeszcze to, ale nie wiem, jak wyceniasz:
Strivectin SD Klein-Becker Instant Retexturizing Scrub 22 ml- nowy peeling, część większego zestawu kupionego w tym roku w Sephorze Srivectin SD Klein-Becker Eye Concentrate for Wrinkles- krem pod oczy 7ml, nowy La Roche Posay płyn micelarny próbka 15ml, świetna na podróż. Zestaw próbek górnopółkowej pielęgnacji: Estee Lauder Advanced Night Repair 1.5ml, Daywear Sheer Tint Release 1.5mlx2, Guerlain Super Aqua Eye Serum 1.5ml, Guerlain Abeille Royale Nourishing Day Cream 2 ml, Guerlain Super Aqua Serum 2 ml, Clinique Even Better eyes dark circle corrector, 1ml,Clarins Multi Active Nuit 2 ml, Clarins Vital Light Serum, 1.5ml,Clarins Multi Active Day 2 ml, Lierac Chydra Chrono Teintee 2ml, Lierac Premium 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
podobają mi się:
eyeliner iglot 83 Opi the Spy who loved me Sephora Instant Moisturizer Kerium DS Creme La Roche Posay zapraszam do siebie!
![]() |
#13 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej,
Podoba mi się u Ciebie olejek arganowy oraz róż Benefit. Mam dwa kremy Baikal Herbals otwarte całkiem niedawno (2 tygodnie temu). Czy byłabyś zainteresowana w ogóle tymi kremami? Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2013-01-02 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Waszych wątkach; u Mimbli pozwoliłam sobie odpisać w nieaktualnym, bo wygląda jakby był cały czas żywy
![]()
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-01-02 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Yves Rocher Tradition de Hammam Marrocan clay mask for face and hair 100ml- ubytek max. 5%, data ważności do maja 2014r. ?????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś u mnie za Thrrroba i ew. olejek arganowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
krem Kerium Olej arganowy próbki guerlain
![]() |
#20 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bi-facil Srivectin SD Klein-Becker Eye Concentrate for Wrinkles- krem pod oczy 7ml, nowy La Roche Posay płyn micelarny próbka 15ml, świetna na podróż. Zestaw próbek górnopółkowej pielęgnacji: Estee Lauder Advanced Night Repair 1.5ml, Daywear Sheer Tint Release 1.5mlx2, Guerlain Super Aqua Eye Serum 1.5ml, Guerlain Abeille Royale Nourishing Day Cream 2 ml, Guerlain Super Aqua Serum 2 ml, Clinique Even Better eyes dark circle corrector, 1ml,Clarins Multi Active Nuit 2 ml, Clarins Vital Light Serum, 1.5ml,Clarins Multi Active Day 2 ml, Lierac Chydra Chrono Teintee 2ml, Lierac Premium 2ml za Illamasquę - mi pasuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Wiesz co, jeden mam ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ladzajacy.html a drugi ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wrazliwej.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Art Deco Kabuki Travel Brush i spray got2be?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
właściwie bym mogła oddać, ale... dzisiaj ją wymieniłam, zapomniałam odznaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za olejek arganowy i Benefit róż Thrrrob, p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.