![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy,kolorówka,pielęgn acja->szybko oddam!!
W ZWIĄZKU Z BAŁAGANEM, JAKI SIĘ TU ZROBIŁ ORAZ DUŻĄ ILOŚCIĄ POSTÓW, TWORZĘ NOWY WĄTEK!! TEN JUŻ NIEAKTUALNY!!
nowy wątek tutaj-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386230 Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-12-07 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,kolorówka,pielęgn acja->szybko oddam!!
![]() ![]() 3 NOWE opakowania preparatu punktowego na wypryski, kazdy po 30 ml, mega wydajne bioderma creme teintee 50+, na kilka uzyc, oddam jako próbkę, za drobiazg lub dorzuce gratis do wymianki odlewka 50 ml koncentratu do stop i dłoni ziaja pro maska antucellulitowa dermaglin, 1/2 opakowania odżywka spray do włosów z filtrami, ochronna, pielęgnacyjna, HAIR X oriflame, zuzycie na foto balsam do ciała rozświetlająco-brązujący, połowa opakowania, nie był fabrycznie napełniony do końca jak to w przypadku tub, miodowa seria z kwiatem lotosu oriflame eyeliner w pisaku brazowy, nowy, wypróbowany na rece DRAPAK DLA KOTKA, MÓJ KOT GO NIE AKCEPTUJE, STAN IDEALNY, JAK NOWY, SZNUR BEZ OZNAK DRAPANIA, MYSZKA ZABAWKA, dałam za niego naprawdę sporo kasy a i przesyłka wyjdzie pewnie z 40 zł dlatego oddam za coś o nieco większej wartości-ciuchy, kosmetyki, cokolwiek byle sie tego pozbyć AKCESORIA Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-11-25 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
-szczoteczka do mycia twarzy SHISEIDO WHITE TSUBAKI -maski ziaja pro- z glinką zieloną-z mikrodermabrazją, ściągająca-odlewki LUB CAŁE, NABIERANE SZPATUŁKĄ! -peeling antytrądzikowy morelowy, bardzo wydajny i doskonały-St Yves szwedzka formuła, zużycie na foto -zel punktowy-reduktor wyprysków ziaja med, wazny do 2010, nowy! Odpisz proszę w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A jakie masz kolorki z pigmentów Mac`a?
![]() Poszukuję odcieni do smokey eyes i brązów/beżów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
-odsypki innych MAC'ów, prosze pytać o kolorki ![]() -odsypka cienia sypkiego Lancome- złotego (lub cały jeśli cos mi sie wyjątkowo spodoba)(do końca świata do nie zużyję ![]() -odsypka srebrnego pyłu INGLOT-świetny do osypania makijażu-oczy, policzki, dekolt -15 sztuk profesjonalnych maseczek ze specjalnego tworzywa ułatwiającego wchłanianie składników maseczek-maseczkę nakłada się ma twarz zwilżoną tonikiem-najlepiej jakimś naturalnym np. Aloesowym, przyciska się maskę do twarzy, zwilżonym wacikiem (tym samym tonikiem) przyciska sie maskę tak aby była wilgotna i dobrze przylegała do twarzy ( wygląda sie wówczas jak duch czy mumia hehe), na to nakłąda sie grubą warstwe maseczki, stsuje sie go zazwyczaj do masek z glinkami, etc, polecam, mam takich maseczek mase i bardzo sobie chwalę ![]() zel do mycia twarzy ziaja med do cery tłustej z tendencją do wyprysków( do kupienia tylko w aptekach!), z dozownikiem, 200 ml, bezzapachowy, wazny do 2010, nowy! -Zel normalizujący ZIAJA PRO (zielony), z wygodnym dozownikiem-ubytek, jakaś połowa z 500ml -maski ziaja pro- z glinką zieloną-z mikrodermabrazją, ściągająca-odlewki LUB CAŁE, NABIERANE SZPATUŁKĄ!
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2009-02-23 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
- podwójne kredki do oczu oriflame: visions: rózowa+ lśniący brąz, złota+ lśniący ciemny brąz, zatemperowane, ile zostało widac na foto( mankament: nakładki zabezpieczające są popękane aczkolwiek w niczym to nie ujmuje kredce jako takiej) -ozdoby do paznokci- złote gwiazdki, po nałożenoiu na lakier trzeba je potraktowac jeszcze bezbarwnym, jest ich sporo - Podwójna emalia TIP duo do francuskiego manicure dwustronna( 2x 2,5 ml) Oriflame, biały perłowy i bialy mat , dokładnie ta: http://www.oriflame.pl/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jh tml?SKUID=13629_pl_PL&PRO DID=13629_pl_PL&CATID=mkN ailPolishesPW_pl_PL&searc h=false&noMenu=&fromWhere =catalog(nie wiem jaka jest data waznosci, kupiłam ja w ubiegłym roku latem, konsystencja w porzadku, użyłam jej ze 2 razy) --> odlewka (jakieś 30 ml) odżywki SHISEIDO WHITE TSUBAKI-jest cudowna, regeneruje, odzywia, pięknie pachnie, niesamowicie wydajna, wystarczy malutka porcyjka, odlewka do sterylnego pojemniczka kupionego w aptece (foto) daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-peeling antytrądzikowy morelowy, bardzo wydajny i doskonały-St Yves szwedzka formuła, zużycie na foto
- zel do mycia twarzy ziaja med do cery tłustej z tendencją do wyprysków( do kupienia tylko w aptekach!), z dozownikiem, 200 ml, bezzapachowy, wazny do 2010, nowy! -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) D&G blue light- 10 ml ale moge więcej Gucci Envie me do 30 ml -zel do higieny intymnej AA oceanic, pieknie pachnie, zużycie na foto cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
-konturówka, miss sporty - 2 kremy uniwersalne oriflame (oczywiscie interesuje mnie jeden ![]() -odsypki innych MAC'ów -odsypka cienia sypkiego Lancome -peeling antytrądzikowy morelowy -3 balsamy do ciała Dairy Fun Milky- czekolada, truskawka, kokos-mniam, mniam;-) --> odlewka (jakieś 30 ml) odżywki SHISEIDO WHITE TSUBAKI -płyn prostujący Got2B -szczoteczka do mycia twarzy przejrzyj moje wątki i odpowiedz u mnie ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie probka hypnose i żel ziaja pro. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-odżywka do brwi i rzęs diadem, żelowa konsystencja, ważny do 2010, ubytek znikomy -Tusz do rzęs Maybelline Volum express turbo boost czarny - bęDzie gdzieś połowa -peeling antytrądzikowy morelowy, bardzo wydajny i doskonały-St Yves szwedzka formuła, zużycie na foto - zel do mycia twarzy ziaja med do cery tłustej z tendencją do wyprysków( do kupienia tylko w aptekach!), z dozownikiem, 200 ml, bezzapachowy, wazny do 2010, nowy! -zel punktowy-reduktor wyprysków ziaja med, wazny do 2010, nowy! -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) -maski ziaja pro- z glinką zieloną-z mikrodermabrazją, ściągająca-odlewki LUB CAŁE, NABIERANE SZPATUŁKĄ! zel do higieny intymnej AA oceanic, pieknie pachnie NOWY przyrząd do masażu antycellulitowego mineralny puder sypki Manhattan, zużycie znikome, folia zabezpieczająca, nowy, czysty puszek ??
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
14. Smackers. Limonka. Uzyty 1
9. Inglot. Cienie do powiek. Numer: 47 10. j.w. nr:29 za to mogę oddać -odżywka do brwi i rzęs diadem, żelowa konsystencja, ważny do 2010, ubytek znikomy Tusz do rzęs Maybelline Volum express turbo boost czarny - bęDzie gdzieś połowa, przy czym zaznaczam ze juz w tej chwili nie jestem pewna czy jest ok, dlatego dorzuce Ci go a Ty sobie spróbujesz i zadecydujesz sama -peeling antytrądzikowy morelowy, bardzo wydajny i doskonały-St Yves szwedzka formuła, zużycie na foto NOWY przyrząd do masażu antycellulitowego -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety dopiero teraz zauwazylam ile jest peelingu
![]() i najbardziej zalezalo mi na masce z ziaji ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
-CLINIQUE-LEKKI KREM NAWILŻAJĄCY, Z TUBKI 30 ML zostało ok 2/3, użyłam moze ze 2 razy, do tego miniaturka kremu Clinique 7 ml przeciwko wolnym rodnikom
to mi wpadło w oko ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kredkę Collistar?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Przebrnęłam przez Twój mega wątek. Znalazłam masę rzeczy które mi się spodobały. Poniżej to co sobie wybrałam: - podwójne kredki do oczu oriflame: visions: rózowa+ lśniący brąz -cień pojedynczy MAybelline czarny ( SO BLACK) -kremowe cienie do powiek Oriflame Forever : eternal beige- użyty 3 razy więc prawie cały; Infinite brown- -Zel normalizujący ZIAJA PRO -balsam antycellulitowy opalający AVON, NOWY! Wybierzesz sobie coś za te kosmetyki w moim kramiku? Jeżeli nie za wszystkie to przynajmniej za część ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
-BŁYSZCZYK CLINIQUE long last glosswear SPF 15, kolor air kiss, -szminka Oriflame colour Spa Kiss Kiss, więcej niż połowa, nie malowana bezpośrednio na ustach, maziana tylko pędzelkiem ![]() -kredka do oczu miss sporty018 savage-miękki, ciepły brąz, zatemperowana -czarna kredka Collistar Matita Kajal, cudne miękka i trwałą, raz temperowana -Wysuwany cień do powiek ORIFLAME- Kajal Eye Liner- Peacock mieniący się brudno-zielony- użyty kilka razy -zel punktowy-reduktor wyprysków ziaja med, wazny do 2010, nowy! -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) -3 balsamy do ciała Dairy Fun Milky- czekolada, truskawka, kokos-mniam, mniam;-) -balsam soraya professional 400 ml, cera sucha, nowy! -olejek karotenowy do ciała diaderma, ubytek na foto, bardzo wydajny, nawilża, poprawia koloryt-oddam za coś fajnego mineralny puder sypki Manhattan, zużycie znikome, folia zabezpieczająca, nowy, czysty puszek link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10646,pure-mat-loose-powder-puder-sypki-matujacy.html spray do prostowaqnia włosów termoochronny MATRIX |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Odpisałam u siebie
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cziki odpisałam u Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
-szminka Oriflame colour Spa Kiss Kiss, więcej niż połowa, nie malowana bezpośrednio na ustach, maziana tylko pędzelkiem
![]() -kredka do oczu miss sporty018 savage-miękki, ciepły brąz, zatemperowana -czarna kredka Collistar Matita Kajal, cudne miękka i trwałą, raz temperowana-ale tutaj nie jestem pewna bo juz ktos o n ia pytał i poki co dyskutujemy hehe -Wysuwany cień do powiek ORIFLAME- Kajal Eye Liner- Peacock mieniący się brudno-zielony- użyty kilka razy -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) balsam do ciała Dairy Fun Milky truskawka, -olejek karotenowy do ciała diaderma, ubytek na foto, bardzo wydajny, nawilża, poprawia koloryt-oddam za coś fajnego no nie wiem jak uwazasz ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-03-05 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() Czy nadan jesteś zainteresowana rzeczami w moim wątku?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
42 - pod paszkami dł całkowita ok. 66 cm dł rekawków 61 cm Jest dość elastyczna więc nie byłoby problemu. Nie widasć żadnych śladów używania jest jak nowa tyle że bez papierowej metki. I kosztowała 89,90 ![]() Ja bym proponowala za nią: -reduktor wyprysków Ziaji -palsterki wysuszjące -szminkę Oriflame Spa Kiss Kiss (to ta jaśniejsza na zdjęciu? ) -kajal Oriflame -błyszczyk Clinique -balsam do ciała truskawkowy -spray Matrix do prostowania-odlewka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przejrzalam sobie dokladnie Twoj watek i niestety nic nie znalazlam dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 50 ml sprayu by mi w zuzpełności wystarczyło bo to i tak tylko w ramach spróbowania. Więc ja bym proponowała ostatecznie za bluzę: -odlewkę matrixa, -reduktor wyprysków Ziaji -palsterki wysuszjące -szminkę Oriflame Spa Kiss Kiss (to ta jaśniejsza na zdjęciu? )+Vivid baby Beige -kajal Oriflame -balsam do ciała truskawkowy -kremik Clinique nawilżający Jil Sander Sun próbka, 5 m L'instant guerlain próbka j'adore dior próbka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Odpisałam u mnie, odpiszę też u Ciebie
![]() Z tych zapachów, które u mnie wyodrębniłaś, została jeżynka, jabłuszko i morelka. Widzisz, teraz po kilku dniach, u Ciebie jednak spodobało mi się kilka rzeczy, mianowicie: ( oczywiście NIE WSZYSTKIE RAZEM, ale po prostu do wyboru, ewentualnie..........) : -krem pod oczy LIRENE do cery wrażliwej- połowa tubki, za słaby jak dla mnie ale za to bardzo dobrze nawilża albo...... -CLINIQUE-LEKKI KREM NAWILŻAJĄCY, Z TUBKI 30 ML zostało ok 2/3, użyłam moze ze 2 razy, do tego miniaturka kremu Clinique 7 ml przeciwko wolnym rodnikom albo..... - odlewka D&G blue light albo..... -zel do higieny intymnej AA oceanic, pieknie pachnie, zużycie na foto ( tylko ja nie widzę nigdzie foto...tak na oko, jakie jest zużycie? ) albo..... --> odlewka (jakieś 30 ml) odżywki SHISEIDO WHITE TSUBAKI-jest cudowna, regeneruje, odzywia, pięknie pachnie, niesamowicie wydajna, wystarczy malutka porcyjka, odlewka do sterylnego pojemniczka kupionego w aptece (foto) Najbardziej miałabym ochotę ( jeśli już..) na kremik pod oczy Lirene i kremik Clinique w tubce.... no i żel do higieny intymnej AA, bo nie chce mi się iść do sklepu( obecnie wyprawy do centrum są dla mnie męczące, bo jestem po operacji kręgosłpupa i nie chce mi się tak daleko chodzić...) ....odlewka Light Blue - czy ja wiem......w ogóle jest aktualna? .... odlewka odżywki Shiseido... czy ja wiem...faktycznie jest taka świetna? Lepsza od Goldwella i L'oreala Absolut repair? No - w każdym razie wszystko w tym momencie zależy od Ciebie i Twojej chęci ponownego pobuszowania u mnie w nadziei, że znajdziesz coś, co pozboliłoby wymienić kosmetyki moje na Twoje, wtedy wzięłabym wszystko z tego, co wymieniłam. jeśli się nie da- no...to zobaczymy czy coś się da sklecić ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Przez przypadek tą samą wiadomość umieściłam też w starym wątku... Przepraszam więc, że tak podwójnie
![]() Bardzo mi się podoba u Ciebie: 1. Clinique - błyszczyk, 2.Miss sporty - konturówka w naturalnym kolorze, 3. Collistar - czarna kredka. Oddam za nie: (to co Ci się u mnie podobało): 1. Maseczka YR 2. BaByliss Czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
zel do mycia twarzy ziaja med do cery tłustej z tendencją do wyprysków( do kupienia tylko w aptekach!), z dozownikiem, 200 ml, bezzapachowy, wazny do 2010, nowy!
-zel punktowy-reduktor wyprysków ziaja med, wazny do 2010, nowy! -plastry wysuszające wypryski Beauty formulas, 10 clear up blemish patches, 10 sztuk (zafoliowane) -kadzidełka Ekstaza seria intymna, seksowny, zmysłowy zapach, zużyłam tylko jedno, jest ich tam jeszcze sporo -olejki eteryczne ( 3 sztuki, ubytek- 1/2 lub troszkę mniej), melisa, geranium, rozmaryn-dodane do peelingu lub olejku do masażu ujędrniają i wpływają na redukcję cellulitu), ważne do 07.09 Dairy Fun Milky kokos i czekolada cos u mnie?? czy masz moze odsypki MAC VIOLET??lub innych fioletów,śliwek,burgundów z MAC?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.