![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WYMIENIĘ Cerutti 1881, CKIN2U
Wątek nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam! Pierwszy raz chciałabym dokonac jakiejś wymianki perfum. Tak jak napisałam w tytule chcę się wymienić dwoma perfumami: CERUTTI 1881 pojemność ok 90 ml było 100ml - jednak aktualne CKIN2U KLEINA pojemność myślę, że ok 100ml ze 150 ml. Czekam na jakieś fajne propozycje perfum, ale zaznaczyć bym chciała, że nie interesują mnie odlewki, ani Avon, ani żadne kosmetyki tylko wymienić bym się chciała perfuma za perfumę. ![]() Oczywiście jako że jestem początkująca ja wysyłam pierwsza perfumą jeżeli dokonam zamianki. Jeżeli chodzi na jaką perfumę chciałabym się wymienić to sama nie wiem ale czekam na jakieś propozycję.Pozdrawiam wszystkie koleżanki wizażanki ![]() DOKŁADKA Mam na wymiankę jeszcze LANCASTER- jedwabisty olejek samoopalający do ciała SPF6 ok 135ml/ 150ml EUPHORIA Calvin Klein ok 70ml może trochę więcej gdyż butelka zdecydowanie jest szersza na dole /100ml -wymianka z whitebeth ![]() Celine Dion -BELONG 15 ML nowa Celine Dion - PARIS NIGHT 15ml nowa ESPRIT CONNECT 30ml nowa ESPRIT CONNECT UNISEX 50ml raz psiknięta na próbę Niestety do żadnej perfumki nie posiadam już kartoników! Wszystkie moje perfumy są oryginalne i takie również chciałbym otrzymać przy jakiejś zamiance. Zapraszam do mojego kramiku!!!!!!! ![]() MARC JACOBS MEN 125 ML NIEAKTUALNE ADIDAS TROPICAL PASSION 30 ml raz psiknięta. Edytowane przez lili 30 Czas edycji: 2009-10-24 o 09:51 Powód: AKTUALIZACJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
DOKŁADKA
Mam na wymiankę jeszcze LANCASTER- jedwabisty olejek samoopalający do ciała SPF6 ok 135ml/ 150ml plus to co wymieniłam na początku CERUTTI 1881 pojemność ok 90 ml było 100ml CKIN2U KLEINA pojemność myślę, że ok 100ml ze 150 ml. ZAPRASZAM DO WYMIANKI!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIENIĘ Cerutti 1881, CKIN2U
witaj,
interesuja mnie perfumy Esprit Connect. nie mam co prawda perfum na wymiane, ale moze zainteresowaloby Cie cos innego? zajrzyj do mnie - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może coś u mnie znajdziesz za CKIN2U KLEINA pojemność myślę, że ok 100ml ze 150 ml.? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
CERUTTI 1881 pojemność ok 90 ml było 100ml
może coś u mnie ? co byś chciała w zamian, to może mam poza wątkiem ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Itaka!Chetnie się z Toba zamienię na Addict 2!Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam.
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Witam Kolciąg! Dziękuję za Twoją ofertę ale niestety nic nie znalazłam dla siebie, Ja najchetniej swoje perfumki chciałabym wymienic na inne zapachy.Chyba, że poza wątkiem jakieś fajne posiadasz to jestem otwarta na propozycje!!!!!Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
![]() Więc raczej podziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Lili, to ja na pewno się odezwę za kilka dni, mam kilka perfum na wymianę, np. Ungaro - Diva, CK One, Obsession... muszę tylko zrobić porządki i wszystko wypiszę
![]()
![]() |
#22 | |
|
Cytat:
![]() Chyba jednak podziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
LILMARY- jeżeli Ci to odpowiada to za jedną obojętnie w sumie którą mogę się zamienić choć przyznam szczerze zapachu Twojej Escady nie znam! Tyle co wyczytalam na KWC ale z nut zapachowych powinna mi się podobać!
![]() Edytowane przez lili 30 Czas edycji: 2009-09-03 o 15:34 Powód: pomylka w nicku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś za Euphorie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gotowe, zapraszam do szperania w wątku, a właściwie w 2 poście
![]() Wreszcie zebrałam i wypisałam wszystko co mam na wymianę z perfum ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-04 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj whitebeth! Jeżeli jesteś zainteresowana to mogę się z Tobą wymienić na DKNY choć bardzo lubię Euphorię ale mogę zaryzykować!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej! zależy mi na Cerruti
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.