![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
skarby lilnutowej
Witam,
chciałam pokazać rzeczy które robię, ![]() ale teraz poddaję się pod ocenę i proszę o szczerość. loopki już się bardziej mnie słuchają, ale to dzięki temu forum, to naprawdę skarbnica wiedzy !!! więc? co myślicie?
Dukan ![]() ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg ![]() II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2010-05-21 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skarby lilnutowej
No dobra, tylko weź zdjęcia pokaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
witaj! jak na początki, to naprawdę ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zacznę od tego, że nad fotkami trzeba popracować. Niektóre pracki całkiem sympatyczne i aż szkoda, że nie można ich dokładnie obejrzeć.
W naszyjniku wydaje mi się nie fajne to wiązanie, z którego na wszystkie strony sterczą końcówki. Zestaw z 5 fotki - jakoś mi tu za dużo tych barw. Mam wrażenie bałaganu, chociaż kompozycja jest całkiem ciekawa ![]() W tych Zieje dziura. Ja wiem, że czasem dostaje się takie kamienie, ale to się da zamaskować. 4 z drugiego wrzutu też byłyby sympatyczne gdyby nie zaciski na drucie. To tyle krytyki ![]() Z drugiego wrzutu 1 mi się podobają. Za te równiutkie loopiki i owinięcie ![]() A z pierwszego 4 komplecik. Śliczny ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Heurek - dziękuje za pokazanie tego czego sama nie widzę -
![]() Paryzanka82 - staram się ![]() Iwogg - dzięki za ocenę, Mon1k4 - pokazałam, wiem że moje pracki to dla wielu biżutek takie "zwyklaki" i daleeeeko mi do was... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Od czegoś trzeba zacząć
![]() ![]() ładne prace ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Bardzo przypadł mi do gustu pierwszy naszyjnik.
Różnorodność kształtów i materiałów jest super. Na pewno chętnie będę przeglądać Twój wątek.
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Mon1k4, Yori - dziękuję za miłe słowa,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
druga porcja...
zwykłe zwyklaki ![]() 1. lapis lazuli, srebro, (bigle własnoręczne ![]() 2. jw 3. ceramika, srebro, 4. szkło, srebro, 5. riolit, piryt, srebro, 6. jaspis lazurowe wybrzeże, srebro, (bigle własnoręczne ![]() 7. kryształy preciosa, srebro, (bigle własnoręczne ![]() ostatnie kolczyki - męka - podziwiam talenty i cierpliwość innych, jeśli jeszcze kiedykolwiek zrobię coś tą techniką to na pewno nie drucikiem 0,25 - jest dla mnie za drobny i delikatny. co myślicie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oj, chyba poprzednio zdjęcia były ciut lepsze. Musiałaś mieć bardzo ostre oświetlenie. Masz przez to ostre cienie.
Następnym razem, jak będziesz robiła zdjęcia przy sztucznym oświetleniu oprzyj o lampkę białą kartkę tak by rzucała "cień" na biżuta. Powinno być lepiej. Motki u góry kolczyka przy wire wrapping są złe ![]() W tych z serpentynitem (chyba) brakuje mi przekładeczek. hm.... ale tak ogólnie nie jest źle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
5 i 6 naj wg mnie. Zdjęcia mało ciekawe, bo nie widać prawdziwych kolorów, sa ciemne i mają duże cienie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
to prawda - zdjęcia kiepskie
![]() postaram się bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
pomarańczowo - zielone ładne
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej,
wrzucam poprawione zdjęcia, i coś nowego ![]() 1. mój wrap (nigdy więcej 0,25 ![]() 2. jadeit oliwkowy, 3. agat niebieski, 4. agat niebieski II, 5. granat, piryt, 6. granat, piryt II, 7. kryształ preciosa, 8. jaspis lazurowy, 9. agat botswana, 10. labradoryt. zdjęcia u góry mają rozmazaną plamę, to mój aparat niedomaga... ale już niedługo ![]() taki wymarzony ![]() No i dziękuję za wszystkie komentarze ![]()
Dukan ![]() ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg ![]() II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2009-10-15 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Twoje prace są bardzo przyjemne, dobierasz ostrożnie kolory ale używasz świetnych materiałów. Ładnie. A teraz moje ,,ale"
![]() ![]() W niektórych widać niedopracowane loopy owijane ale i tak Ci kibicuję, że już je zawijasz ![]() ![]() Miło, że wytłumaczyłaś się z aparatu, wiadomo, że nie zawsze działa jakby się chciało, ale na tej fotce dosłownie na pierwszym planie mamy włos. I to spory. Co do jaspisu, to na pewno lazurowy? Hm, jakiś taki ,,inszy" ![]() To tyle. A najbardziej spodobał mi się komplecik z 5 fotki (pal sześć loopy ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nie muszę nic krytykować, bo poprzedniczki wskazały już dokładnie co należy poprawić. Ze zdjęciami to czasem naprawdę trzeba powalczyć zanim wyjdą przyzwoicie-wiem, bo sama przez to przechodzę i mimo wszystko dalej nie do końca wszystkie moje zdjęcia mi się podobają. Myślę, że jak będziesz miała lepszy aparat to nie powinnaś mieć większych problemów z fotkami-tło mi się podoba i ujęcia też.
Bardzo mi przypadł do gustu wrapek. W ogóle prace niezłe. Myślę, że nie powinnaś rezygnować z wrapów, znam na tym forum biżuteryjki, które zaczynając nie robiły lepszych niż Ty prac a teraz-to mistrzynie. Będę trzymać kciuki za Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
heurek, Whitecoffe dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() cieszę się, że się moje prace spodobały, włosek jest z narzuty i go zobaczyłam dopiero na zdjęciu przy obróbce, a zdjęcia zrobiłam w ostatniej chwili - przed oddaniem biżu koleżance, może kolczyki wrócą, a może nie ![]() ![]() Jaspis nabyłam tu, ale zielony, bardzo mi się spodobał. pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ładne prace. Podoba mi się z agatem niebieskim (rany, co ja z tym niebieskim. Nie lubię tego koloru, a ostatnio właśnie niebieskie prace mi się podobają
![]() Co do drutu 0,25, to zgadzam się z tobą całkowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się najbardziej te kolczyki z jadeitem oliwkowym i niebieskim agatem. Myślę, że twoje prace będą jeszcze ciekawiej wyglądały jak je zoksydujesz. Bardzo ciekawy początek. Oby tak dalej. Pozdrawiam i czekam na kolejne prace.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
no to ja czekam na poprawione zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Witam,
wrzucam nowe przykładowe fotki, tak mi wyszły, nowym sprzęcikiem usiedziłam się nad nimi, bo ostrość mi ciągle uciekała... ![]() co myślicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia troszkę zamglone ale używasz pięknych materiałów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
ładne kolczyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.