![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudniowa świąteczna wymianka, średnia półka, pielęgnacja i kolorówka
Kochane Wizażanki!
Mam na wymianę to i owo, paczki wysyłam z Cieszyna i tam przychodzą te do mnie. Tak się składa, że jest to miasto na granicy polsko-czeskiej i mam tutaj pod ręką własną drogerię DM. W związku z tym mam nieograniczony dostęp do kosmetyków ALVERDE, BALEA i co tam jeszcze jest, mogę więc z dobrego serca wybrać się tam i dorzucić do wymianki coś, czego szukacie. Chciałabym, żeby jasne było to, że oferując zakupy w DMie, zamierzam wymienić się wyłącznie na produkt, który rzeczywiście mnie interesuje, a nie taki, który może być na zapas! POSZUKUJĘ NAJBARDZIEJ: - kryjący jasny podkład, np Rimmel Wake Me up odc. 100 - płyn i inne specyfiki do kąpieli oraz W DRUGIEJ KOLEJNOŚCI - rękawica Kessa - maska do włosów z efektem laminowania - FISZKI, j. angielski, począwszy od B1 (biznes, matura, różne takie, ażdo C1) - specyfiki do OCM - paletki Sleek Ultra Mattes Dark & Celestica - puste opakowania: atomizery do mgiełek etc - szczotka z włosia dzika - TT w wersji dużej PRO (będę wybrzydzać co do kolorów) - kosmetyki do włosów Organique anti-age - ciepłe wkładki do butów, r. 37 - najlepiej z jednej strony wełniane, a z drugiej aluminium - pasty Sensodyne - Listerine bez alkoholu Kosmetyki oznaczone na niebiesko oddam za drobiazg i najchętniej hurtowo PIELĘGNACJA CIAŁA Garnier Intensywna pielęgnacja Mleczko przeciw wysuszaniu skóry 250ml NOWE Farmona Fresh & Beauty - Rytualne masło do działa zielona herbata i limonka NOWE, nieotwierane The Body Shop Peppermint cooling foot lotion 60ml ZOSTAŁA POŁOWA Oriflame Planet Spa krem do rąk i stóp Egyptian secrets NOWY WŁOSY L'oreal professionnel Oxydant creme 9% 1000ml ZOSTAŁO 75% cały albo odlewka TIGI Catwalk Oatmeal & honey conditioner 750ml ZOSTAŁO 75% - może być wszak po terminie Dabur Amla jasmine hair oil 200ml ZOSTAŁO 80% Yves Rocher olejek odbudowujący do włosów 150ml ZOSTAŁO 80% Klorane Odżywka na bazie wyciągu z granatu pielęgnująca kolor włosów farbowanych bez spłukiwania 100ml ZOSTAŁO 70% Loreal professionnel Nude Touch tecniart Soft Curls - pianka do loków 150ml ZOSTAŁO 90% Alverde masło do włosów awokado i masło shea 100ml ZOSTAŁO 90% próbki L'oreal professionnel maska Lumino Contrast, szampon Liss Unlimited, Volumetry i Lumino Contrast, każde 15ml PIELĘGNACJA TWARZY Oriflame Optimals Nutri Calm maseczka do twarzy 75ml ZOSTAŁO 70% The Body Shop Masełko do ust masło shea (brak naklejek, ale było takie http://4.bp.blogspot.com/_lqdU6_7npo...yw/s640/B8.jpg) ZOSTAŁO 60% The Body Shop Blue corn 3-in-1 cleansing mask 100ml ZOSTAŁO 60% Avon Preparat do demakijażu oczu z odżywką 150ml ZOSTAŁO 90% Oriflame Tender care blackcurrant krem uniwersalny czarna porzeczka, ZOSTAŁO 95% The Body Shop 100% natural lip roll-on kokosowy
![]() ![]() Edytowane przez Zuziku Czas edycji: 2014-01-24 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniowa świąteczna wymianka, średnia półka, pielęgnacja i kolorówka
TWARZ I OCZY
Yves Rocher bronzer i roświetlacz odcień 01 hale leger, ZOSTAŁO 0k. 70% rozświetlacza Inglot kasetka i zestaw cieni do powiek ZOSTAŁO 80-90% każdego Bourjois Smoky Eyes 01 Girls Dandy – 1 cień cię wykruszył, pozostałe 2 – 90% KREDKI I TUSZE L'oreal Color Riche kredka do brwi odcień 302 golden brown z grzebyczkiem, zużycie widozne na zdjęciu Yves Rocher zielona kredka do oczu odcień 03 vert cascade Yves Rocher śliwkowa kredka do oczu odcień 02 prune Maybelline fioletowa kredka automatyczna, odcień 060 aubergine Bourjois Liner Effect tusz do rzęs ZOSTAŁO ok. 40%, jest świeży Maybelline Master Precise czarny eyeliner, zużycie nieznane BŁYSZCZYKI Avon błyszczyk 3 kolorowy, ZOSTAŁO ok. 60% Calvin Klein błyszczyk, kolor beżowy z drobinkami, otrzymałam jako gratis od strawberrynet NOWY L'oreal Glam Shine gloss brillance, odcień 001 endless light, przezroczysty dużymi drobinkami, 6ml NOWY. L'oreal Glam Shine odcień 181 sheer grenadine bez drobinek – NOWY ZAKLEJONY LAKIERY DO PAZNOKCI Seche Vite Dry Fast Top Coat ZOSTAŁO 70% - hit wizażu Sephora lakier do paznokci granatowy z drobinkami odcień P07, ZOSTAŁO ok. 50%, świeżo rozcieńczony profesjonalnym rozcieńczaczem Essie lakier kolo 92 aruba blue ZOSTAŁO 90% OPI lakier odcień Gouda Gouda Two Shoes NL H56 ZOSTAŁO 90% Adios Nail polish thinner 118ml preparat do rozcieńczania lakieru ODLEWKA L'oreal true match the concealer - korektor w "błyszczykowym" opakowaniu ZOSTAŁO ok. 30%. odcień 2 – vanilla Bourjois cień do powiek odcień 4 noir precieux ZOSTAŁO 95%, użyty kilka razy, praktycznie nowy – ciemna śliwka jak na tym zdjęciu http://imageshack.us/a/img827/9568/dsc0449t.jpg PRÓBKI: Yves Rocher - zapachy Transat x2, Neonatura x1, Evidence x2, Evidence homme x1, So Elixir purple x1 Yves Rocher teint serum repulpant - beige 300 Próbka w psikaczu Tommy Hilfiger Eau de Prep Tommy Girl (psiknięta raz)
![]() ![]() Edytowane przez Zuziku Czas edycji: 2014-01-24 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1:
zegarek Avon - trzeba wymienić baterię metalowe kolczyki opaska z HM niebieska z cekinami Zdjęcie 2: bransoletki drewniane, blaszane i plastikowe, podróbka Pandory Zdjęcie 3: naszyjniki i łańcuszki komplet z granatowego sznurka z metalowymi elementami (bransoletka i naszyjnik) zawieszki z bursztynem i kotek z koralami - obie wykonane ze srebra
![]() ![]() Edytowane przez Zuziku Czas edycji: 2014-01-24 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś za essie?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
![]() mam różne rzeczy do kąpieli w wątku,poza wątkiem olejek do kąpieli bienda czego poszukujesz z ikei? rzeczy różne do włosów mam w watku podoba mi sie u Ciebie możliwość zakupienia czegoś w DM-głównie ;-) oraz z wątku masło do włosów alverde
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
W zasadzie nic nie wybrałam, ale może coś ci się u mnie spodoba akurat a ja bym była chętna na coś z DM'u :P
Z Ikei też bym coś mogła, ale to po Nowym Roku ![]()
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2013-12-22 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() interesują mnie te dwie rzeczy: Seche Vite Dry Fast Top Coat ZOSTAŁO 70% - hit wizażu Bourjois cień do powiek odcień 4 noir precieux ZOSTAŁO 95%, użyty kilka razy, praktycznie nowy – ciemna śliwka jak na tym zdjęciu http://imageshack.us/a/img827/9568/dsc0449t.jpg a u siebie mam m. in. podkład Revlon w kolorze 150 (ale nie Colorstay ![]() ![]() no i mam dostęp do IKEA ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-12-22 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za opi i tbs rol on?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Alverde masło do włosów awokado i masło shea 100ml ZOSTAŁO 90% Yves Rocher olejek odbudowujący do włosów 150ml ZOSTAŁO 80% Garnier Intensywna pielęgnacja Mleczko przeciw wysuszaniu skóry 250ml NOWE L'oreal Glam Shine gloss brillance, odcień 001 endless light, przezroczysty dużymi drobinkami, 6ml NOWY. L'oreal Glam Shine odcień 181 sheer grenadine bez drobinek – NOWY ZAKLEJONY ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za korektor L'oreal, Alverde masło, lakier OPI i seche vite ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Garnier Intensywna pielęgnacja Mleczko przeciw wysuszaniu skóry 250ml NOWE
Farmona Fresh & Beauty - Rytualne masło do działa zielona herbata i limonka NOWE, nieotwierane Oriflame Planet Spa krem do rąk i stóp Egyptian secrets NOWY coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jasne podkłady ale tylko te co w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
aj, nie doczytałam, że tbs to do ust -.- zatem interesuje mnie jedynie opi, co za lakier?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za seche?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
niestety, z Twojej wish już nic
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za odżywke ligi, olejek yr, masło alverde i maseczke tbs?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za zawieszke kotka, bransoletkę z serduszkami, Alverde masło do włosów awokado i masło shea, Yves Rocher olejek odbudowujący do włosów??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
z balei interesuje mnie:
http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...ttermilch.html http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...-pistazie.html http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...pfel-zimt.html http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...-arganoel.html http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...illetraum.html http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...n_shampoo.html
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
szampon jeszcze mam
nail tek nowy, olejek tez nowy olejek aromaterhapy chyba pomarancza spr po siwetach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Loreal professionnel Nude Touch tecniart Soft Curls - pianka do loków 150ml ZOSTAŁO 90%
Alverde masło do włosów awokado i masło shea 100ml ZOSTAŁO 90% próbki L'oreal professionnel maska Lumino Contrast, szampon Liss Unlimited, Volumetry i Lumino Contrast, każde 15ml coś może u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u m nie Alverde masło do włosów awokado i masło shea 100ml ZOSTAŁO 90% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Avon Preparat do demakijażu oczu z odżywką i lakier OPI ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
jednak podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej. Interesuje mnie:
TIGI Catwalk Oatmeal & honey conditioner próbki L'oreal professionnel maska Lumino Contrast, szampon Liss Unlimited, Volumetry i Lumino Contrast, każde 15ml Seche Vite Dry Fast Top Coat ZOSTAŁO 70% - hit wizażu Sephora lakier do paznokci granatowy z drobinkami odcień P07, ZOSTAŁO ok. 50%, świeżo rozcieńczony profesjonalnym rozcieńczaczem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.