|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
COME ON! Kolejna odsłona mojej szafy, zapraszam :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
UWAGA DOKŁADKI NA CAŁEJ STORNIE!!! Moje zasady 1.preferuję polecony ekonomiczny, chyba że Ci bardzo zależy na priorytecie, do ustalenia 2. Możliwa wymiana osobista na terenie Krakowa lub Wieliczki 3. Jak nie odpisuję u was od razu - przepraszam, staram się odpowiadać zawsze i szybko, ale czasami dłużej się zastanawiam, 4. LUBIĘ WIĘKSZE WYMIANKI!!! Najchętniej takie ![]() Życzę miłej i owocnej wymiany dokładki zaznaczam na zielono, jak czegoś niema usuwam, lub na szaro, Czego szukam najbardziej! -jasny podkład w żółtej tonacji !!! -płaszczyk na wiosne rozmiar xs,S! -biustonosze ze sporym push-up-em miseczka A, pod biustem 60,65, lub 70 !!!!!! -fajna bielizna S !!! -błękitna bluza z kapturem rozpinana!!! -spodnie 34/36 najlepiej nie jeansy- materiałowe, rurki, proste nogawki!!! -tuniki (obcisłe -sukienki -większe torby, -wszystko co niebieskie, błętkitne, chabrowe, soczyście zielone -białe koszulki na wf (z jakimiś fajnymi nadrukami) -grube rajstopki, -dresiki (spodnie od dresu) -legginsy długie, grube !!!
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-04-01 o 14:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: COME ON! Kolejna odsłona mojej szafy, zapraszam :)
1.Liliowy nietoperz Avanti (mam z wymianki, śliczny, ale nie mój kolor) rozmiar myślę że uniwersalny, poprzednia właścicielka mówiła o zacerowanej dziurce ale ja jej nie mogę znaleźć.
2. Kamizelka ażurowa z perełkami, brak kilku perełek na ramieniu ale tego wogóle nie widać, świetna do jednokolorowej bluzki, rozmiar w sumie uniwersalny bo najlepiej wygląda nie zapięta, ale jeśli już to będzie dobra na S, małe M, naprawdę śliczna, 3. Piekna letnia sukieneczka z wymiany, niestety mam do niej za mały biust, stan idealny, 4. EKO SKÓRA Cubus rozmiar 34 (ale na 36 też wejdzie ) bardzo zgrabniutka, TYLKO za inną w innym kolorze, zdjęcie rozjaśnione bardzo delikatne zmechacenia na ściągaczach, or[oprócz tego stan super, 5. Ceglasta bluza Reporter rozmiar M ale na s też fajnie wygląda, tylko jest luźniejsza, pomarańczowe fabryczne przetarcia , ,,marszczony" kaptur, kangurek, fabrycznie poplamiona, mało chodzona ![]() 6. Krótkie sexy jeansowe spodenki rozmiar s/xs stan bdb 7. Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S, 8. Urocza cieniowana, różowa spódnica wykończona koronką rozmiarówka dziecięca, ale na xs lub S wejdzie , dopasowana na pupie potem szeroka i marszczona stan -bdb 9. Bordowe (krwistoczerwone :P ) gruube legginsy z zapiętkami, takie trochę spodniowe, raz założone, kolorek ciemniejszy i bardziej intensywny niż na zdjęciach, Terranova S, dość długie , biodróweczki, w składzie bawełna 80%, plamy wina aparatu!
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-20 o 21:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka House bardzo ładny kolor nieba, niby xs ale to raczej S, urocza, ubrana 2 razy 2. Kurteczka wiosenna Cropp z wymianki, (na mnie za mała) rozmiar xs, śliczny kolor, delikatne zmechacenia na ściągaczach, 3. Bermudy dopasowane Style&Co , świetnie się dopasowują (na zdjęciu wyszły średnio) na mnie za duże rozmiar takie duże 36 lub małe 38 , długość przed kolano, stan bdb, 4. Zwykła bluzeczka ZARA ładny odcień różu rozmiar S/M , dwie malutki dziurki z tył, 5. Szary sweterek Jacob, ładny wzór, świetny na koszulę , stan bdb, 6. Bluzeczka w kolorze pudrowego różu z cyrkoniami, wiązana na szyi, warstwowa, bardzo ładnie podkreśla figurę 7. Buty do kosza Kipsta (ale nie tylko oczywiście bo fajnie wyglądają) praktycznie nowe miałam je raz na sobie, ale trochę leżały, przed wysyłką umyję, fajna wyższa cholewka, rozmiar ok. 37,5, 8. Idelanie czarna spódnica (zdjęcie z lampą dlatego takie) rozmiar m Reserved, z różowymi wstawkami i dużymi kieszeniami, za kolana, stan bdb 9. Czekoladowa bluza bolerko FISBOHNE z kapturem, i bufiastymi rękawami, rozmiar myślę że będzie dobry na xs, s, mniejsze m, ma wadę wyrwane kółeczko przy kapturze, 10. Armani Pink ze 100 ml zostało tyle co na zdjęciu, oryginał śliczny, kwiatowy, dziewczęcy zapach (za coś super )
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-25 o 11:58 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hejka!!
Coś u mnie za kurteczke? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266851438
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Torebka kuferek, Jane Shilton śliczna podszewka, pojemna, sztywna, na długim pasku (ale nie mieści A4 ), stan -bdb,
2. Śliczna koszulo-kamizelko-bluzka , Marks&Spencer, w fioletowo-różową kratkę, rozmiar L ale na mniejszych rozmiarach fajnie wygląda jako narzutka, 3. Sweterek Biały Hennes, dekold w serek, rozmiar xs/s, ma niewielką wadę przy karku poluźnione nitki widać na zdjęciu, 4. Śliczne dżinsy z wymiany (niestety na mnie za małe), proste nogawki,biały haft z perełkami na nogawce i kieszeniach z tył, długość 95cm, pas 35cm, biodra 42 cm, na niską i szczupłą osobę, stan bdb, (na mnie za małe )5. Beżowa spódniczka z grubszego jeansu H&M - super na zimę do kozaczków, stan bdb, miałam ją może z 2 razy, wyższy stan, kieszonki z tył, dopasowana w biodrach, rozmiar 36 (ale wychodzi takie 34/36) chętnym podam wymiary oddam za coś fajnego bo jest naprawdę fajna, na żywo wygląda o niebo lepiej, 6. Kremowy płaszczyk, Maria Bland, sporo kosztował, z kapturem i futerkiem, jest lekki ale ciepły, i ma naprawdę przepiękny opalizujący kolor, rozmiar to s ale pewnie też m, zainteresowanym podam wymiary , stan -bdb, świetne szycie.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.Jeansowa torebka Levis nie mieści A4, długi pasek, muszę ją wyprać , czerwona podszewka
2. Biała koszula S, stan bdb, 3. Jasnoniebieska koszula Esprit, rozmiar 36, rękawy 3/4, lekkie ślady użytkowania więc stan -bdb (przebarwienia wina aparatu) 4. Śliczna gnieciona biala bluzeczka wyhaftowane kwiatuszki, dobra na s/m bardzo ładnie dopasowuje się do ciała naprawde jest urocza stan bdb 5. Cieplutki czarny sweterek Cropp z warkoczem przez środek (z wymiany niestety na mnie za mały) rozmiar xs, leciutko zmechacony, brzydko wyszedł na miniaturce, ale jest śliczny trzeba powiększyć 6. Zgniłozielony sweterek Terranova, rozmiar S, trzeba ogolić , dekolt w serek, dopasowany krój 7. .Sweterek rozpinany, dopasowany Reserved baardzo cieplutki, rozmiar M, ale to raczej eska, można zapiąć pod szyję (taki jakby golf) lub ułożyć jak kołnierz, z rękawów trochę wystają niteczki ale to spokojnie można poucinać, oprócz tego wszystko ok, 8. Kopertowy, cienki sweterek Reserved, rozmiar S, stan bdb, zawiązywana w talli pięknie dopasowuje się do figury, 9. Tunika Fishbohne rozmiar xs-s, czerwono-biała, 10. Czarna ,,warstwowa" spódnica z wykończona warkoczowym paskiem, C&A rozmiar S,
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Koronkowe piękne body, Passjonata (plamy wina aparatu!) leżało w szafie, stan oceniam na -bdb, bardzo seskowne głęboko wycięte,
2. Gorset na 85B, kolor cielisty, stan bdb, 3. Czapeczka Nike kolor różowo-łososiowy, inny niż na zdjęciu 4. Ogromna chusta w stylu orientalnlym kolor naprawdę baaardzo intensywny piękny fiolet z turkusowymi wstawkami (gdzieniegdzie wystają niteczki ale to mała sprawa) kolor jak na mniejszych fotkach ale na żywo jest dużo intensywniejszy, stan -bdb 5. Biały tylko przymierzony sweterek Terranova, z guziczkami przy rękawkach rozmiar S 6. Spódniczka z materiału imitującego jeans, Top Shop Pettie xs-s - urocza (ale się nie mieszczę ) jest ciepła stan bdb 7. Przepiękna bluzeczka z wymianki niestety na mnie za mała, 8. Czarna koszula, rękaw 3/4 , Amaranto, rozmiar takie S ale dobre też na małe M, stan bdb 9. Czarna kurteczka New Yorker z metki 38 ale to spokojnie 36 , stan bdb, fajny troche militarny styl (zamki z przodu) z tył oryginalny motyw,jesienna, ma wade przy rękawach urwane takie paski ale nie widać przy chodzeniu
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-23 o 17:40 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Baardzo cieplutka Niebieska kurteczka Reporter, mało chodzona, śliczny kolor, duży, wywijany kołnierz, ściągacz (wady: delikatne zmechacenia na ściągaczu, niewielka rdzawa plamka na rękawie, ostatnie zdjęcie ją pokazuje!
2. mini w kratę wysoki stan z tył plisowana rozmiar xs lub s , zapinana na guzik, stan bdb 3. Czarne, klasyczne, eleganckie spodnie Cubus, rozmiar 34 (ale rozciągają się więc na 36 też ok ) wyglądają o wiele lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach, mają wysoki stan, świetnie dopasowują się do sylwetki, stan idealny- miałam je na sobie ze dwa razy 4. Klapeczki Deichmann rozmiar 37 - wada niewielkie przetarcia na piętach, 5. Sweterek z wymianki, śliczny błękitny kolor stan super,6. Śliczna bluzeczka KappAhl rozmiar S (na małe M tez ok) na miniaturze średnio wygląda, na żywo lepiej, zdjęcie specjalnie rozjaśnione, jest idealnie czarna. Urocza ma stójkę i koronkę rękaw 3/4 dół ,,szaprany" stan bdb7. Liliowy kardigan H&M , metki wycięte ale podejrzewam że rozmiar ok S, małe bufki dłuższy, posiada szlufki na pasek, 8. Czarna bluzeczka z wymiany (dla mnie za duży dekold) po bokach sznurowanie, rozmiar coś ok. S . (metki wycięte) zdjęcie rozjaśnione jest idealnie czarna, stan bdb,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-24 o 20:33 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka!!!
1. Szare, wąskie rurki terranova rozmiar S (36) , mają wadę przedstawioną na zdjęciu stan -bdb, są fajnie wykrojone z tył, zaokrąglają pupę ![]() 2. Cudna szara tuniczka z metki M ale to S, stan bdb, 3. Biały kopertowy sweterek Bik Bok z ażurowymi wstawkami rozmiar S stan ideal uroczy4. Biały staniczek z wymianki 75 a , bardotka, poprzedniczka twierdziła że nowy, ja tylko mierzyłam :) 5. Białe dresowe spodenki Marks&Spencer rozmiarkówa dziecięca ale to S, bez sznurka stan przez to -5 bdb, 6. Siateczka Villa z przodu róże i wykończenie panterkowe, z tył panterka, naprawdę ślicznie leży, prześwitująca, stan ideal 7. Zielony long/tuniczka H&M piękny kolor rozmiar M ale ja noszę xs/s i z paskiem było ok, więc myślę że rozmiarek uniwersalny ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-28 o 12:56 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1.Świetny kremowy, sweterkowy nietoperek-kimono
ubrany raz , na biodrach opiętyrozmiar z metki 36, ale jest dość uniwersalny ![]() 2.śliczny sweterek przeplatany srebrną nitką (zdjęcie rozjaśnione) rozmiar xs lub s, dopasowany, dłuższy stan -bdb, przywiedziony z Holandii, kupiony w jakiejś sieciówce, ale metka wycięta ![]() 3.kosmetyki chętnie do jakiejś ciuszkowej wymiany ![]() lakier Palette bardzo mocny - zostało niewiele ok 1/5 Elancyl - tonizujący żel pod prysznic na bazie wyciągu z bluszcza zostało 1/4 Soraya Care&Control żel głęboko oczyszczający - zostało 3/4 Tonik antybakteryjny tin tin ziaja - ok 2/3 4.kula do kąpieli, albo mydełko niestety nie wiem co dokładnie :P 5. spódniczka ZIP ołówkowa CUbus rozmiar z metki 34, ale to raczej 34/36 ![]() prosta, seksowna oddam tylko za coś super byłam w niej raz 6. Marynarska spódniczka mini Dohorhy Perkins z metki rozmiar 36, wysoka talia, stan -bdb (guziczki trochę porysowane) wspaniale wygląda do białej bluzki 7. Tunika amarantowa Dorothy Perkins, z wymianki, rozmiar na S i na M myślę że ok ![]() 8. Cudowny nietoperz-kimono PROMOD, stan bdb, rozmiar S/M 9. Kurteczka w stylu milirarnym Amisu S/M , wady przy rękawach dla zainteresowanych foto zdjęcie rozjaśnione, żeby było cokolwiek widać ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-29 o 21:06 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czarny klasyczny żakiecik rozmiar z metki 38, ale to zdecydowanie 36, bardzo dopasowany kobiecy krój kupiony w Holandii,2. Sukienka w panterkę/zeberkę, zwierzęce wzorki z metki M ale to raczej S, lekko połyskliwa, mam ją z wymianki, świetnie leży (jest opięta), dekold woda, 3. Różowy (pudrowy róż, nieco bardziej intensywny niż na zdjęciu) gruby (ale dopasowany!) słodziutki sweterek C&A, przydałoby mu się golenie, rozmiar S, 4. Tuniczko bluzeczka motylkowa, odcięta i wiązana pod biustem naprawdę urocza, mam z wymianki, rozmiar xs/s/m ze względu na wiązanie ![]() 5. Sneakersy, buty do hip-hopu firmy RUMPF http://www.rumpf.net/Dancesneaker-Glider-schwarz Używane, wady to orarcia które widać na zdjęciach (na żywo są mniej widoczne) meega wygodne, i bardzo porzoądnie wykonane, sporo za nie dałam rozmiar 37,56. Sukienka groszkowa, metki wycięte ale rozmiar dość uniwersalny, przez gumkę, myślę że od S do M wiązana na szyji, stan bdb (bez paska) 7. Super dzianinowa sukienko-tuniczka STRADIVARIUS w kolorze kawy z mlekiem urocza! (bez tego czarnego paska, za to mam do niej pasek wykonany z tego materiału co sukienka) rozmiar z metki M ale na S też spokojnie
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-03-20 o 21:54 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
hej .
u mnie jest jasny podklad w żółtej tonacji. a dokladniej astor mineral match odcień 002---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- jedyne co mi się podoba u ciebie to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266851438 . a bluzeczka rozm S
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1266851438 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266851438
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2010-02-22 o 18:34 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za czarna Eko?
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
coś za kurtke cubus?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos za armaniego?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: 4. EKO SKÓRA Cubus rozmiar 34 (ale na 36 też wejdzie ) bardzo zgrabniutka, najchętniej za inną w innym kolorze, zdjęcie rozjaśnione bardzo delikatne zmechacenia na ściągaczach, or[oprócz tego stan super, Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S,
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Armaniego?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za eko skórke? odp u mnie
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czy znalazłabyś coś u mnie za kurteczkę skórkę? mam u siebie płaszczyk
i jeszcze podobają mi się legginsy czerwone
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266857198 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266857198 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1266857135 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266857135 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1266852505
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za 1. Koronkowe piękne body, Passjonata???
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za: 2. mini w kratę wysoki stan z tył plisowana rozmiar xs lub s , zapinana na guzik, stan bdb 3. Czarne, klasyczne, eleganckie spodnie Cubus, rozmiar 34 (ale rozciągają się więc na 36 też ok ) wyglądają o wiele lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach, mają wysoki stan, świetnie dopasowują się do sylwetki, stan idealny- miałam je na sobie ze dwa razy ??
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
10. Armani Pink ze 100 ml zostało tyle co na zdjęciu, oryginał śliczny, kwiatowy, dziewczęcy zapach (za coś super )
cos u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

)

Dla każdego coś sympatycznego