![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, Juicy Tubes, Chocolovers i inne - przedurlopowe sprzatanie :)
NIEAKTUALNE
Witajcie najpierw zasady: Zasada najważniejsza - NIC NA SIŁE, uprzedzam ze będę marudna ![]() Wymienię oferowane przeze mnei rzeczy tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie głównie perfumy, kolorówka (podkłady ) , raczej nie pielęgnacja (chyba ze do włosów) i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki. Byłabym również wdzięczna za nie proponowanie mi rzeczy z niższej półki w zamian za wyższą bo na taką wymiane i tak sie nie zgodze. Nie lubie Avonu i Oriflame, z Yves Rocher interesuje mnie tylko najnowsza seria orientalnych smarowideł do ciała. Wszystkie moje kosmetyki sa swieże, nie przeterminowane, odpowiednio przechowywane i zadbane - tego tez wymagam od potencjalnych kontrahentów Aha - osoby poniżej 10 przekupek wysyłają jako pierwsze My wish list : puder w kamieniu w puderniczce z lusterkiem, raczej wyższa połka, mało uzywany, sredni beżyk olejek Nuxe bez drobinek podkład - jasny beż, chętnie Dermablend odcien nude, Dior icone i inne - raczej wyższa półka lub apteka perfumy- słodziaki, chętnie przygarnę Princess, Musk Etro (moze byc odlewka), waniliowe Comptoir sud Pacific, Dior Addict i inne słodkie cienie do powiek w musie Shiseido biały sypki opalizujący cień pomadka Doctor Glamour Cosmic - wsciekły róż chyba Strawberry ![]() błyszczyki z wyższej pólki - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. pomada do włosów lub jedwab - Semi di Lino, Biosilk, cos w tym stylu. Tłuste oleiste i bez spłukiwania Perfumy dokładka Sensi White Notes - ok. 1/3 z 50 ml, moze troche wiecej Kenzo Vintage - najnowszy zapach, znany tez pod nazwa Love Peace & kenzo- 100 ml, kartonik, ubytek 3 psiki. Kupiłam go 3 tygodnie temu, ale ostatnio naszło mnie na słodkie i nie moge nic innego używac. Wymienie na jakiegos słodziaka, chetnie CSP Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Euphoria C. Klein, flakon 30 ml, zużyta połowa (około), jest na pewno 13-14 ml. Perfumy kupiłam na allegro ale to oryginał The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została wieksza polowa ![]() Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta Mogę odlac - Elle YSL, Cinnamon Bun Demeter, Au Blanc Bvlgari - max 10 ml, za inne zapachy kolorówka dokładka róż Deborah Hi tech z pędzelkiem - ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15996 w kolorze słodkiego różu ze srebrnymi "żyłkami", sliczny, ale dla mnie za delikatny - kilka razy przetestowany. Chętnie wymienie na inny róż, chętnie w kremie Juicy Tubes, miniaturki, nowe, raz mazniete na rece - jedna to Pure, bezbarwna, druga sliczny bezyk migocze na złoto, nazwe odcienia zaraz dopiszę bo mi wyleciała z głowy -oba błyszczyki nieaktualne, poleciały do Queen, mam jeszcze na wydaniu JT Hot Date, raz przetestowany na ręce. Chanel les4 Camelias - pomadko-błyszczyki, zużycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurową saszetkę. Juz sie nimi nacieszyłam ale wymienie za cos naprawde fajnego podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku pomadka Bourjois, bezyk przechodzący w róz, raz użyta Pielęgnacja suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Gratisy do fajnej wymiany - Balsam do ciala oriflame, Lime & Ginger, b. cytrusowy, zostało ok. 60 %, swieżutki - krem do rąk oliwkowy Ziaja, raz użyty, - żel do stóp Ziaja, raz uzyty, - probka Escady Collection - Balsam do ust Yves Rocher, z kolekcji swiatecznej, wazny do 2010, 3 razy uzyty - no i tradycyjne probki i probeczki ![]() ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-09-30 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, Juicy Tubes, Chocolovers i inne - przedurlopowe sprzatanie :)
cos u mnie za:
Euphoria C. Klein, flakon 30 ml, zużyta połowa (około), jest na pewno 13-14 ml. Perfumy kupiłam na allegro ale to oryginał i Aqualine?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niestety nie widze u Ciebie zadnych potrzebnych mi rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje pomadka i blyszczyk bezowy ale na wymiane moze spodoba Ci sie nowy blyszczyk lumene nr 03 i mam jeszcze blyszczyk w pomadce Astor Prismatic ,bardzo dobrej jakosc ogolnie w rozu ze zlotymi drobinkami i ciemniejszy bez tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa
żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały - Olay Multi radfiance emulsja rozswietlająca na dzien, troszke mniej niz połowa z 75 ml, Cos u mnie za to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos ode mnie za Kenzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ivanno, Marto- nic
Lalesiu za kenzo tez niestety nic ![]() Ewo -masz moze zdjecia tych blyszczyków? Chciałabym zobaczyc te kolorki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zrobilam zdjecie ale kolory wyszly chyba bardziej zywe niz sa ,pomadki Prismatic wyprobowalam na rece ,moze cos Ci to da w odbiorze odcieni ,ta jedna jest to miodowy cieply bez a wiadomo na ustach inaczej choc na jesien moze akurat Tobie moglaby pasowac.Wszyskie pomadki maja srebrzyste drobniutki drobinki a rozwa kolrwei zlotawe chyba bo mi zostaly pozniej na skorze po wytarciu pomadek , sa bardzo lekkie,nawlizajace i super sie rozprowadzaja na ustach .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-08-17 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie juicy tubes, jaka jest ich pojemność?
chyba byłaś wcześniej zainteresowana kryształkami alfaparf ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały i za Juicy Tubes, miniaturki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś za euphorię?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam ze odpowiadam hurtem, ale szukam głównie rzeczy z listy a tych u Was nie znalazłam
![]() Ewo - kolorki pomadek za ciemne dla mnie ![]() Sleepy - owszem kryształki mnie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, mogłabyś podać mi jeszcze nazwę tego beżowego JT?
Czy zechciałabys wymienić dwa JT za 2x16ml kryształków?
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jezusicku sleepy zapomniałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co powiesz na zaproponowaną przeze mnie wersję wymiany?
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproponowana wersja mi odpowiada ![]() Ivanno niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Witchdoctor
|
Kasiu nie moge wysłać wiadomości
"Konto PW należące do kasiulka przekroczyło maksymalną dozwoloną ilość prywatnych wiadomości przechowywanych na serwerze. Następne wiadomości będą wysyłane/odbierane jeśli skasujesz stare wiadomości PW" ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Euphoria C. Klein, flakon 30 ml, zużyta połowa (około), jest na pewno 13-14 ml. Perfumy kupiłam na allegro ale to oryginał
Coś u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
pfff 34 - nic
Lynn- a co bys chciała? Kiedys sie juz ugadywałysmy o wymianie na odlewke Elle, ale nie wyszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.