![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wiosennie :) ...rozmiary Xs/S/M... Zapraszam :)
Poza wątkiem mam do oddania biały żel do frencha SUN FLOWER, całe opakowanie 7g, użyłam go tylko raz! Zainteresowani proszę pytać
![]() KARDIGANY leci do ~iwcia~ 1. Złoty kardigan. Rozmiar Xs/S. Stan: nowy 2. Błękitny kardigan. Rozmiar Xs/S. Stan: -bdb (małe zmechacenia z boku, ale zgolę to golarką) leci do ~iwcia~ 3. Granatowy kardigan. C&A. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb 4. Kopertowy, beżowy kardigan. Rozmiar Xs/S/M. Stan: bdb Dokładka 3 maja ![]() Oryginalne dżinsy Killah. Rozmiar z metki 28, ale oceniam że dobre będą na Xs/S. Stan: celujący, raz ubrane. Nogawki fachowo skrócone u krawcowej ![]() szerokość w pasie 38cm stan 17cm szerokość w biodrach 44cm długość nogawki zew 98cm długość nogawki wew 79cm szerokość nogawki na dole 18cm Oddam tylko za inne dżinsy!! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-05-03 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sweterki
1. Dłuższy sweterek. Rozmiar Xs/S/M. Stan: nowy 2. Sweterek long. Rozmiar Xs/S/M. Stan: bdb 3. Rozsuwany sweterek w paski żółto-szare. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzki, t-shirty, longi...
1. Szara bokserka. Rozmiar Xs/S/M. Stan: bdb 3. Różowy long, w białe groszki. Only. Rozmiar Xs-M. Stan: bdb Dokładka 3 maja ![]() Depilator Braun, model Silk-epil, Soft Perfection. Depilator użyty był tylko raz na parę minut, także jego stan oceniam nawet na nowy! Dane techniczne: - 20 podwójnych par pęset depilujących - System SoftPerfection - dzięki pojedynczemu rozłożeniu pęset w rzędach zapewnia najdokładniejszą i najdelikatniejszą depilację - Wypustki SoftLift - umiejscowione między rzędami pęset podnoszą nawet najbardziej przylegające włoski dla łatwiejszej depilacji - Regulacja prędkości: 2 prędkości pozwalają dostosować depilację do grubości włosa - 2 wymienne nasadki: masująca oraz przeciwko wrastaniu włosków - Zasilanie sieciowe 220V - Minimalna długość włosków [mm] 0.5 - Etui Nie posiadam pudełka, zaginęło po przeprowadzce. Łatwo nie oddam - za coś super!!! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-05-03 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Żółty long w paski. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb
3. Szary t-shirt. Reporter. Rozmiar Xs/S. Stan: -bdb Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-04-17 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Zielona/morska koszula-tunika. Motyw kwiatowy. Bardzo kobieca. Lekko prześwitująca. Rękaw 3/4. Rozmiar S/M. Stan: nowa
2. Szara tunika w paski. Rozmiar S/M. Stan: bdb 3. Żółta bluzeczka. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-05-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki
1. Mini - moro. Reporter. Rozmiar Xs/S. Stan: raz ubrana - jak nowa. 2. Spódniczka przed kolano. Camaieu. Rozmiar Xs/S/M. Stan: raz ubrana - jak nowa Dokładka 6.04 3. Nowa mini spódniczka, New Look. Rozmiar Xs/S. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-04-06 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Okrycia wierzchnie
leci do Qualiniel 1. Wiosenno-jesienny płaszczyk. Ecri. Amisu. Rozmiar 36. Stan: -bdb (ze względu na malutką dziurkę na ramieniu - widać na foto). Z paskiem, choć lepiej wygląda bez paska 2. Dżinsowa kurteczka. Fishbone. Rozmiar S/M. Stan: jak nowa Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-05-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Torebki
1. Bardzo pojemna, żółta torebka. Raz ubrana - jak nowa. W środku dwie duże przegrody, kieszonka na dokumenty + kieszonka na telefon. Jedyny jej minus jaki miała od początku to to że uchwyty i klamra po środku lekko zafarbowały ekoskórkę. Nie widać tego bo trzeba się przyjrzeć, ale informuje o tym. 2. Grafitowa. Avon. Stan: bdb (maleńkie ślady użytkowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Buty
1. Lakierowane botki, kupione w tamtym roku w CCC. Stan idealny, ubrane ze 2 razy, niestety sa na mnie za duze i za szerokie. Rozmiar 39. Fleki w stanie bdb, szpice nie są wogóle uszkodzone, buciki jak nowe. 2. Drewniaczki. Rozmiar 38/39, wkładka 25cm. Stan -bdb, mały ubytek w drewnie od wew strony. 3. Brązowe szpilki. Rozmiar 38, wkładka 25cm. Stan -bdb, lekko zdarte czubki, nowe fleki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Inne
1. Skarpetki. Nowe 2. Skarpetki - pantofle. Nowe 3. Niebieskie bikini: góra A/B, dół Xs/S. Nowe 4. Oryginalny, silikonowy biustonosz. Firma Intimissimi. Rozmiar S/M, miseczka A/B. Nowy, raz tylko przymierzony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mniue za zloty i granatowy kardigan oraz dżinsową kurteczkę fishbone?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo podoba mi się 3. Granatowy kardigan. C&A. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb
oraz jeansowa spódniczka ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- podasz mi jej wymiarki?? jeśli dobrze pamiętam podobał Ci się mój płaszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za
granatowy sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1269857054 złoty sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1269857054 czarny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269857633 ? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za złoty kardigan, różowy long w kropeczki, jeansową kurtkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1269857054 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1269858232 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos za
1. Złoty kardigan. Rozmiar Xs/S. Stan: nowy 3. Granatowy kardigan. C&A. Rozmiar Xs/S. Stan: bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za plaszczyjk ejsienno wiosnenny?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś za złoty kardigan błękitny granatowy i kopertowy??
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ok podam ci wymiarki jak wrócę do domu
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- od paszki do paszki 42cm długość płaszczyka 77cm rękaw 60cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zewn to 63cm jak teraz zmierzyłam dokładnie
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- wewn 49cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a dozuciłabys mi do tego coa malego? za bluzeczke mogę oddać ci spódniczke, a buciki są nowe więc dozuciłabys mi coś do swojego sweterka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.