![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kramik u Werki
Nieaktualne - czekam na paczkę z Anglii!
Witajcie. Oto i mój drugi kramik wymiankowy. Mam nadzieję, że wymiany będą tak samo udane jak w pierwszym. ![]() Zasady: - mogę wysłać jako pierwsza - paczka - polecony priorytet, jeśli trzeba mogę wysłać poleconą zagraniczną ![]() - warszawianki - możliwość odbioru osobistego (termin do uzgodnienia) wymienione na szaro dokładki na pomarańczowo na fioletowo zarezerwowane czarne nadal aktualne Przyjmę książki o pilatesie, jodze, kucharskie, płyty z muzyką relaksacyjną. Jestem alergikiem, więc przepraszam za wybredność ![]() Można kusić kolorówką MAC i pielęgnacją TBS - oddam za nie wiele! I można też kusić perfumami! Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-05-03 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kramik u Werki
Oto co mam na wymianę:
Kolorówka: 1. Paletka dwóch cieni Inglot Freedom - kupiona w marcu tego roku, używana parę razy, stopień zużycia widoczny na zdjęciu - rezerwacja 2. Baza pod cienie Artdeco - niewiele używana (mogę zrobić zdjęcie zużycia) - kupiona w marcu tego roku - rezerwacja - leci do Mariola 13 3. Korektory mineralne EDM Mint - bez folii ochronnej - używane ok. 12 razy, zostało jeszcze sporo - rezerwacja 4. Róż EDM Nick Nack - jak w przypadku korektora Minta 3. Cień Inglot Matowy z nowej formuły - odcień 355 - użyty kilka razy. Wszystko wymieniam na rzeczy z Wish! Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-27 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Pielęgnacja:
1. Micel Bioderma Sensibio H20 - przy usuwaniu folii zabezpieczającej (była w zestawie promocyjnym) etykieta częściowo odpadła. Nowy, nieużywany 2. Żel do mycia twarzy Effaclar LRP- użyty tylko raz w ramach testów - leci do Mariola13 3. Woda Termalna Avene - całkowicie Nowa! - wymieniona - Leci do Mariola13 4. Maseczka nawilżająca Yves Rocher z ekstraktem z winogron - nowa! 5. Balsam do paznokci Herba Studio - używany 2 razy - za coś dobrego do paznokci 6. Żel Aloesowy Paloma - nowy - leci do iv85 7. Oliwka dla Mamy Rossmann - nowa! 8. Antyperspirant Addidas fioletowy - za jakiś spray (wodę odświeżającą) 9. Peeling do cery trądzikowej Eucerin - zużycie zaznaczone czarną kreską - leci do iv85 Wszystkie moje kosmetyki wymienię tylko na coś z wish (jeśli nie zaznaczone konkretnie na co)! Kosmetyki są na terminach, w 100% oryginalne! Życzę miłej wymiany! Nie wymieniam się na ciuchy - możliwa pielęgnacja na kolorówkę i odwrotnie! Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-26 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie pędzelki
![]() ale widze ze nie chcesz macowe pedzelaski ktorych nie posiadam ![]() i jeszcze zapytam cichutko czy nie masz jakiegos jasnego błyszkolka macowego na zbyciu ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos ya to najbardyiej na bayie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wodę termalną Avene?
albo za Flat Topa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żel do mycia buzi i peeling?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() Interesuje mnie: Micel Bioderma Sensibio H20 moze jednak na cos u mnie sie skusisz?
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem bardzo wybredna, wybaczcie, ale jestem alergikiem i boję się, że coś mnie uczuli ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Up! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Dokładka!
Paletka cieni MAC Spring Forecast 3 - LE - mam kartonik ![]() Paletka na 4 wkłady cieni MAC Krem Effaclar K - użyty 3 razy Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-26 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to wstepnie sie zapytam czy zainteresowały cie moje cienie z watku
![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Te niebieskie? W niebieskim mi niezbyt dobrze
![]() ![]() Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-24 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a ten jasny ??
mam jeszcze poza watkiem romatique oraz dwie szminki : fast play amplified ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- paletke tez bym przygarneła ale bardziej zalezy mi na spring cieniach ![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prwadzmy moze rozmowe u ciebie - nie pogubimy sie ![]() to jeszcze cos musze wyszukac za cienie ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze cos u mnie za paletke maca?? poza watkiem mam balsam do ust maca i pomadke creme de nude maca ...moze cie zainteresuje... Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2010-04-24 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musc Maori to ok. 35/100 ml, z kartonikiem, pudełeczkiem i ulotką.
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
widze,że lubisz ''sotre''kolorki szminek mam takowe ale lancome
![]() nie wiem wiec czy cie interesuja ? czyli poki co tylko ten jasny kolorek czy cos jeszcze z tego co wypisalam ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
witaj, interesują mnie korektorki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamiana za:
1. Micel Bioderma Sensibio H20 - przy usuwaniu folii zabezpieczającej (była w zestawie promocyjnym) etykieta częściowo odpadła. Nowy, nieużywany 2. Żel do mycia twarzy Effaclar LRP- użyty tylko raz w ramach testów 3. Woda Termalna Avene - całkowicie Nowa! (Zmień opis przy pędzlu Flat Top). On nie jest z włosia naturalnego, a syntetycznego ![]() ![]()
![]() |
#30 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.