|
|
#1 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Bvlgari, Dior, Clinique, Bourjois, Astor, OPI, SH, minerały i inne
PROCY PŁACZĄ, BO NIE UŻYWANE
PÓŁKI GDACZĄ, BO PRZEŁADOWANE TŻ SKRZECZY Z NADMIARU, Z OGROMU ![]() HEJ WIŻANOKO PRZYJMIJ COŚ DO DOMU ![]() TO MOJA MINI WYMIANKA nr 4 rezerwacja dokładka wymienione ZAPACHY tu mogę być wybredna ![]() Załącznik 3335631 Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT Załącznik 3279180 Bvlgari, Omnia Green Jade EDT nowe 44ml. Nieudany prezent Załącznik 3279181 Christian Dior, Dior Homme Sport EDT jest ok 40ml (ze 100) odlewka lub całość Załącznik 3279182 Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP mam ok 15 z 30ml Bruno Banani, Not For Everybody, Basic for Women odlewka max 20ml Versace Man, Eau Fraiche odlewka max 10ml PIELĘGNACJA Załącznik 3368948 Ziaja, Sopot, Balsam brązujący relaksujący użyty 2x. Ważny do 06-2010 ![]() ZIAJA PRO -krem normalizujący (mam ok. 80ml w pojemniczku zastępczym), oddam część lub całość. -krem pod oczy – rozjaśniający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. MAZIDŁA -niacynamid - witamina B3 (do 09.2011r) KOLORÓWKA Załącznik 3279031CIENIE, RÓŻE ITP Załącznik 3279105 cienie Dior - tester - użyte kilka razy kolor 855 - TESTER w przezroczystej "foremce" Załącznik 3279107 Clinique, Blushing Blush Powder Blush - 1,8g (opakowanie promocyjne - przezroczyste)- nr 20 Bashful Plum - użyty kilka razy Załącznik 3279111 Bourjois, Delice de Poudre, Bronzing Powder - czekoladka 52- 16,5g - zużycie 5-8% .. naprawdę niewielkie ... śliczny zapach ![]() Bourjois, Eau de gloss błyszczyk, kolor 12- mokk frappe, jest ok 80-85% z 7ml The Body Shop - roseflower eyes - waniliowy, rozświetlający cień. Użyty kilka razy. TUSZE Wibo, Glamorous Mascara (Tusz pogrubiający do rzęs) kolor czarny (z wymianki), gumowa szczoteczka użyty raz.Pierre Rene, Lash Creator XXL Mascara (Tusz do rzęs pogrubiający) kolor czarny (z wymianki), użyty 2 razy.Astor, Volume Diva Mascara (Tusz pogrubiający) kolor brązowy (z wymianki), użyty raz.Bell, Glam & Sexy, Mascara Volume Colour (Tusz pogrubiający do rzęs) kolor fioletowy ... użyty kilka razy Volume Collagene - Loreal - czarny .. świeży ... nie podszedł mi ... użyty 4-5razy PAZNOKCIE Załącznik 3279061 Inglot, Lakiery do paznokci kolor 118, użyty raz ![]() Sally Hansen, Shea Butter Rapid Finish Nail Color Dryer jest ok 55ml
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-08-28 o 23:00 |
|
|
|
#2 |
|
|
Dot.: Bvlgari, Dior, Clinique, Bourjois, Astor, OPI, SH, minerały i inne
KOLORÓWKA - MINERAŁY -podając pojemność sampla, mam na myśli sampel EDM EDM oczy: Załącznik 3279357 At The Zoo wielkość 2 gramy (2 sample) - całość lub odsypka Załącznik 3368939 Hipster Hippo wielkość 1 gram- w strunie Załącznik 3279366 Sea Horse wielkość sampla do 1szt F_F 1szt. leci do SweetButterfly LIVE AUSTIN LIVE - cień wielkość sampla (w strunie) Cherry Fizz - cień wielkość 80% sampla (w strunie) French Films - cień wielkość 2gramy (2 sample) Countryside - cień wielkość poj. mini - 2,5g (w strunie) 11:59 - cień ... mam ponad 2g (w strunie) Beach Towel - cień wielkość sampla (w strunie) Tide is High - cień wielkość 60%sampla (w strunie) Southern belle - cień wielkość 2gramy (2 sample) Bird House - cień wielkość sampla (w strunie) twarz Załącznik 3279347 Luminizing Sunlight Powder - lucent face - wielkość / 1g w strunie Załącznik 3279327 -korektorLavender- big (w poj. zastępczym po pudrze essence) ok 40% czyli ok 2,4g Załącznik 3279325 -face bronzer - Soft Bronzer - big / NOWY- wielkość do ustalenia, całość lub odsypka... ![]() -korektor Intensive Tan - wielkość sampla - róż Truly Tiger - mam 3g = 3 sample (w strunie) BLUSHE - róż PINK CRYSTAL / oryginalna próbka - róż BERRY ME / oryginalna próbka - róż WILD BERRY / oryginalna próbka -fp PATRICIA GLOW / oryginalna próbka -fp PATRICIA MATTE / oryginalna próbka - podkład VANILLA LATTE OM / oryginalna próbka - podkład FRENCH VANILLA OM / oryginalna próbka - podkład CAPPUCCINO FM / oryginalna próbka LAURESS Załącznik 3279390 - cień Wink wielkość 90% sampla -RADIANT NEUTRAL Elemental - odsypka z mojego biga (max wielkość sampla EDM) EGM -finisher/glow Tahiti Sweetie - (radiant glow, finiher powder) - słoiczek 3g - użyty raz - poj. 99% - goldika -korektory w kremie - KÓŁKO (zielony, niebieski, fioletowy, brzoskwiniowy ) użyte kilka razy (4-5x żółty i brzoskwiniowy, 1x zielony i niebieski, 2x fioletowy) -cień ANTIQUE oliwka/złoto ok 0.5g -podkład YG - REBECCA - nowy w słoiczku 1g -podkład CG - PAULA - nowy w słoiczku 1g na testy -finisher/glow Candle Glow - (radiant glow, finiher powder) - ok 0,25g LUMIERE Załącznik 3279295 Sugar Rose - błyszczyk DUŻY, nowy .. jedynie sprawdzony kolor pędzle EDM eye kabyki junior 2 mam jeszcze 1szt - nowy / 1szt dla cappucino EDM eye blending brush - nowy Isilindil PIELĘGNACJA EGM hair&body oil 2,5oz/75g ... przetestowany - jest ok 70-73g Anti Acne Facial Cleanser 4,5oz/126g ... użyty 2razy - jest ok 115-120gF_F Praline and Cream - Whipped Body Butter - 8,5 oz - użyty 2x Praline and Cream - Whipped Body Soap - 8,5 oz - użyty 2x Spice Cake Body Butter - 5,0 oz - nie używane - 100%
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-08-28 o 23:03 |
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne rzeczy tu masz, podoba mi się prawie wszystko
![]() Ale spytam tylko czy znajdziesz coś u mnie w zamian za trzy pazurkowe gadżeciki: Inglot, Lakiery do paznokci kolor 118, użyty ra OPI, Nail Lacquer (Lakier do paznokci) kolor Heart Thorb, użyty 3x Sally Hansen, Shea Butter Rapid Finish Nail Color Dryer jest ok 55ml ?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bvlgari ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450742
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Bvlgari, Omnia Green Jade EDT nowe, raz psiknięte. Nieudany prezent Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP mam ok 20 z 30ml odlewka lub całość Bruno Banani, Not For Everybody, Basic for Women odlewka max 20ml OPI, Nail Lacquer (Lakier do paznokci) kolor Heart Thorb, użyty 3x (będę wybredna) Clinique, Fresh Bloom Allover Colour "MACZEK" zużycie jakieś 10% .. może mniej .. . i ukruszony w dolnym, lewym rogu 0,3/0,8cm; kolor 02-possy; ![]() zależy mi na maczku i Opi
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() Bvlgari, Omnia Green Jade EDTnowe, raz psiknięte. Nieudany prezent |
|
|
|
#8 |
|
spin doctor
|
Może coś u mnie za Dior Homme
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433311
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w wątkach za: Sea Horse i Luminizing Sunlight Powder ?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Clinique, Fresh Bloom Allover Colour ?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hey!
podoba mi się: -finishing powder - Sunlight Finishing Dust -face bronzer - Soft Bronzer zapraszam
|
#12 | |||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
niestety nic nie znalazłam Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
a ile gram maja te bigi?
podoba mi sie jeszcze tusz do rzes brazowy astor ![]() tej odzywki do pazurkow juz nie mam... ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- kochana, a czy dysponujesz też różami mineralnymi?
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jestem zainteresowana tymi rzeczami: EDM Sea Horse wielkość sampla Rare Silk wielkość 90% sampla ? Poza watkiem mam do oddania EDM light olive int. pełny sampel
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie ?
|
#17 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety nic ![]() niestety nic
|
||
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
aha, rozumiem, że zależało Ci przede wszystkim na niej
![]() pozdrawiam
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie, to ja chętnie przygarnę dwa sample Luminizing Sunlight Powder i Sea Horse oczywiście
Oprócz tego jeśli byłaby możliwośc zrobienia odlewek z Bvlgari, Omnia Green Jade EDT i Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP to byłabym chętna. Kochana a czy masz może poza wątkiem jeszcze jakieś cienie z EDM w neutralnych kolorach, z których mogłabyś zrobic odsypki, np. Good China?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Soft Bronzer, Opi i maczek
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bruno bannani?
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Amor Amor Cacharel w negocjacjach...
Eau de Lalique - nieaktualne L'eau de Sonia Rykiel - mogę oddać odlewkę |
|
|
|
#24 | ||
|
|
Cytat:
![]() niestety nic niestetynic Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ---------- dokładka |
||
|
|
|
#25 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
To czy wymianka samoopalacza, błyszczyka i toniku za: dwa sample Luminizing Sunlight Powder i sampel Sea Horse oraz odlewki po 6 ml: Bvlgari, Omnia Green Jade EDT i Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP byłaby dla ciebie odpowiednia?
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Dobrze, także zapraszam na PW
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Osoba popatrzy u mnie
![]() Sea Horse Rare Silk OPI Heart Thorb maczek Clinique ewentualnie ten Anti Acne Facial Cleanser EGM Mogę pogrzebać w swoich kufrach, jeśli Ci czegoś trza
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Bundled Up wielkość 90% sampla
Sea Horse wielkość sampla Rare Silk wielkość 90% sampla Bird House wielkość sampla lucent face Luminizing Sunlight Powder wielkość sampla - podkład VANILLA LATTE OM / oryginalna próbka -RADIANT NEUTRAL Elemental - odsypka z mojego biga (wielkość sampla EDM) Coś u mnie?
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za Bvlgari lub/i cień At the Zoo?
![]() Tu mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451145
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.