![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() CZERWCOWA wymiana u Ani:) ZAPRASZAM!!! :)
ZAPRASZAM!!!
![]() ![]() Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SZUKAM: -wody termalnej -płynu micelarnego Bioderma Sensibio -Misshy Perfect Cover, kolor 21 -ładnych róży, jasnych prasowanych pudrów dobrze utrwalających makijaż -jasnego trwałego podkładu z wyższej półki -nowych pędzli do makijażu -nowych kosmetyków na zapas z długą datą ważności -kosmetyków Mac -zapachów delikatnych, kobiecych, za Chloe ![]() ![]() -rzeczy do domu: nowe pościele, fajne gadżety do kuchni itp. Chętnie przejrzę jednak każdy wątek, łatwo mnie czymś skusić ![]() NA WYMIANĘ MAM: -Bandi, Professional Line AHA+PHA, Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami (70%, ważny do 10.2015) -Bandi, Maska eksfoliująca z keratoliną (ok.75-80%, ważna do 03.2015) -John Frieda, Sheer Blonde, Highlight Activating Enhancing Conditioner – odżywka rozświetlająca włosy blond, około 70% (leci do slonika) -Phenome, Pure Sugarcane, Nourishing Bath & Shower (Cukrowy żel do mycia ciała), NOWY, pojemność 250 ml, ważny do 09.2016 (leci do slonika) -Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB), Gorgeous Purple - Light Beige (30 g, użyty raz, zakupiony w sklepie internetowym) -L’oreal True Match, Podkład idealnie dopasowujący się do koloru skóry, kolor N2 Vanilla, pozostało ok. 80% (leci do _Julia) -Bourjois, 123 Perfect CC Cream, kolor 31 Ivory, użyty 5 razy (leci do _Julia) -Bourjois, Rouge Edition Velvet, kolor 02 Frambourjoise, użyta raz -The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70% -Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up', 200 ml, użyte 3 razy, data do 31.01.2014 (otworzyłam go niedawno, właściwości niezmienione, lecz stwierdziłam, że nie potrzebuję tego typu produktu -Depileve, Folisan- produkt na wrastające włoski i podrażnienia po depilacji... odlane 50 ml, mam z wymiany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html -Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml -Stila eye shadow, 2.6 g, kolorek "illimani" Jest to cień w formie wkładu do paletki, natomiast mam do niego tak zwany "refillable compact"- widoczny na zdjęciu, czyli po prostu metalowe pudełeczko (firmowe) specjalnie przeznaczone do trzymania wkładów cieni Stila. Cień jest nowy, compact też Wartość samego cienia/ wkładu to 18$ Ich jakość jest rewelacyjna, mam inne kolory z tej firmy. -Siquens, MedExpert, Krem na naczynka na noc, pojemność 30 ml, uzyty 2-3 razy -Catrice, Ultimate Shine, pomadka w kolorze 040 (piękna brzoskwinka), użyta 3 razy -Golden Rose Velver Matte- słynna matowa pomadka, użyta 1 raz, kolor 08 -Alantan maść, 30 g- cudowna na podrażnienia, rany, suche miejsca... 30 g, użyta 2 razy -FlosLek- delikatny krem pod oczy do skóry wrażliwej, 30 ml, pozostało 50% -Joico, K - PAK Reconstruct, Liquid Reconstructor Spray (Spray odbudowujący), 50 ml, pozostało ok. 1/3 -1/4 pojemności (ciężko sprawdzić) -Sephora, Cień do powiek w kolorku peanch beige (13), uzyty 2 razy - niestety pokruszył się, ale opakowanie jest tak solidne że spokojnie można go używać -Lily Lolo: -próbka rozświetlacza Star Dust w strunie (wystarczy na bardzo dobre przetestowanie – kilka- kilkanaście razy) -Everyday Minerals: - róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) -róż Nick Nack, jakieś ¾ z 1g (S-słoiczek) -próbka rozświetlacza (chyba kolorek Champagne) EDM w strunie -Rimmel Kate Moss, słynna pomadka w kolorze 16, zużycie niewielkie -Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty 2 razy -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, Wild Craft, cień do powiek z edycji limitowanej, kolorek to taki połyskujący beż, 3 g, użyty zaledwie ze 4 razy -Maybelline Watershine Gloss, Błyszczyk do ust – krystaliczny połysk, kolorek 230 Precious Lilac (na ustach baaardzo delikatny kolor, raczej transparentny), zostało go ok. 85% z 5 ml -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Lip Smacker, Coca Cola 4 g (sztyft) , pozostało około 80% -Lip Smacker Rolly, Coca Cola (błyszczyk w kulce o zapachu i smaku Coca Coli), 5.2 ml, pozostało 75% -Lip Smacker Skittless, Banana Berry, 4g, zużycie minimalne -Lip Smacker, Strawberry Snowflake, 4g, zużycie minimalne -Jolly Rancher, Lip Cherry Balm, bardzo słodki wiśniowy sztyft do ust, użyty kilka razy -Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym, 2.3 g, pozostało jakieś 85% -Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie -Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Yves Rocher, próbka Vanille Noire -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz -Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) -Papiloty miękkie, oczywiście nowe (tylko 1 wyjęty i zagięty dla sprawdzenia) http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...zt,327011,2804 PRÓBKI: -DaxCosmetics, 30+, krem reduktor zmarszczek mimicznych na dzień, 10 ml, nowy -Dermika pharmatherapy, krem do redukcji zmarszczek -Yves Rocher, Cure Solutions Eliksir 7.9 (Serum - aktywator młodości), 1ml -La Roche Posay: *podkład Toleriane Teint, kolorek 13 (3 x 1 ml) *Hydreane Legere 2 x 2ml *Hydraphase Intense Legere 4 x 2ml *Effaclar Duo 2 x 2ml *Rosaliac AR Intense 3 x 1,5 ml *Toleriane Ultra 3 x 1,5 ml NIEKOSMETYCZNE: -Ewa Chodakowska, Płyta z ćwiczeniami Spalanie & Modelowanie, nowa -Gra PC Crazy Minigolf, stan idealny *4 tematyczne trasy golfowe *3D grafika i efekty świetlne *zachowanie prawa fizyki *wzrastający stopień trudności *godziny rodzinnej zabawy - Luca Spaghetti, „Masz przyjaciela” z serii „Jedz, módl się, kochaj w Rzymie”, NOWA Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2014-07-11 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWCOWA wymiana u Ani:) ZAPRASZAM!!! :)
Mogę już ? Zainteresowana bym była CC Bourjois i odżywka John Frieda i też Phenome
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Pianka Biodermy ma datę 02/2015 natomiast na perfumach nie mogę znaleźć daty są jeszcze zafoliowane i musiałabym zrywać folię żeby poszperać na flakonie ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Coś za Bouriojs 123 i True Match?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
-Phenome, Pure Sugarcane, Nourishing Bath & Shower (Cukrowy żel do mycia ciała), NOWY, pojemność 250 ml, ważny do 09.2016
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos mnie za:
-Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB), Gorgeous Purple - Light Beige (30 g, użyty raz, zakupiony w sklepie internetowym) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
-Bourjois, 123 Perfect CC Cream, kolor 31 Ivory, użyty 5 razy
pomadka Kate Mos coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
nie mam już scrubu
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Bandi, Maska eksfoliująca z keratoliną (ok.75-80%, ważna do 03.2015) The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70% Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za te rzeczy:
-L’oreal True Match, Podkład idealnie dopasowujący się do koloru skóry, kolor N2 Vanilla, pozostało ok. 80% -Bourjois, 123 Perfect CC Cream, kolor 31 Ivory, użyty 5 razy -Golden Rose Velver Matte- słynna matowa pomadka, użyta 1 raz, kolor 08 -Rimmel Kate Moss, słynna pomadka w kolorze 16, zużycie niewielkie ??? ![]()
![]() |
#14 |
koci świat
|
hej
![]() Bandi, Professional Line AHA+PHA, Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami (70%, ważny do 10.2015) -Bandi, Maska eksfoliująca z keratoliną (ok.75-80%, ważna do 03.2015) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dodam tylko jeszcze że te perfumy już u mnie jakiś czas stoją - nie są zakupem z tego roku na pewno. Dalej wstecz nie sięgam pamięcią i dokładnego czasu ich zakupu nie znam niestety, tak więc może to być rok lub nawet dwa . Daj znać czy jesteś zainteresowana nadal - jeśli tak to ja przystaję na propozycję
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
puder kupiony w sklepie w Katowicach, mam jeszcze nawet pudełko i rachunek
![]() na razie jest w trakcie negocjacji z winną wizazanką, jeszcze sie odezwę jakby co |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, regularnie coś dokładam do wątku, ale na obecną chwilkę nie mam już co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kurde, negocjuję się za tę próbkę. Nic więcej nie znajdziesz?
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś za -Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB), Gorgeous Purple - Light Beige (30 g, użyty raz, zakupiony w sklepie internetowym)
-joico k-pak -cień stila -biotherm krem nawilżający zwezajacy pory -mgiełka body shop -bandi maska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Depileve, Folisan- produkt na wrastające włoski i podrażnienia po depilacji... odlane 50 ml, mam z wymiany
Rosaliac AR Intense 1 x 1,5 ml Yves Rocher, próbka Vanille Noire Alantan maść, 30 g coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Phenome? Mam wodę termalną i nie tylko ;-)
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kurcze, nic nie dobiorę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() -Bourjois, Rouge Edition Velvet, kolor 02 Frambourjoise, użyta raz -Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
-FlosLek- delikatny krem pod oczy do skóry wrażliwej, 30 ml, pozostało 50% -Joico, K - PAK Reconstruct, Liquid Reconstructor Spray (Spray odbudowujący), 50 ml, pozostało ok. 1/3 -1/4 pojemności (ciężko sprawdzić)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Za filtr Vichy i Bioderme wolałabym te trzy rzeczy które mi sie podobają - co Ty na to? Oba kosmetyki są nowe nieotwierane. Vichy ma kod 54KD01, jest już w nowej szacie graficznej.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za: -Bandi, Maska eksfoliująca z keratoliną (ok.75-80%, ważna do 03.2015) -Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.