![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() # Wiosna Lato Jesień Zima #Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-14 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: # Wiosna Lato Jesień Zima #
Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-31 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
. Tunika Zip XXL
. Topik na szyje M . Amisu tuba M . H&M S , Croop S (ma rozdarte na szwie pod pachą) . Różowa M . Tunika M . Bez ramion S/M . Biała tunika NOWA! S/M . Reserved M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
. Tunika Orsay pudrowa
. Czarna tunika . Reserved na szyje S/M . tuniko-nietoperz neonowy . Fishbone top . żółty top . 3 na jedno ramie . neonówka z napisami . Świetna tuniko-sukienka Orsay jak nowa ! . rajstopy miodowe maja wade zszywane w kroku oddam za drobiazgi ![]() Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-13 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
. Atmo Zip . Jeansowa r.40 . Elegancka siwa do kolana . H&M jest nowa ale siostra rozdarła specjalnie podszewkę) ma nawet guziki na metkach ![]() . Denim sportowa . Troll bombka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
. Nowe komixy (rozpakowane przymierzane) kosztowały 89zł
. Biała piżamka . Czarna piżamka . Kwiatowe H&M nowe tylko przymierzone koszt 89zł . Męskie slipy r.M . H&M strój r.38 . Staniki . Strój raz ubrany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
. Brązowa zamszowa za pępek
. Polarowa z kapturem i naszywką . Ruda zamszowa . Z numerem zamszowa . Księżniczka (JEDYNA TAKA!) . Jeansowa . Żółta deep ( ma wade) . Malinowa polarowa . Sweterek z włoch . Pasiaczek kolorowy Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-31 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
. Koszulo bluza z włoch raz ubrana
. Siwa z kapturem . Niebieska sportowa . Zamszowa z wstawkami różu . Zamszowa różowa z nadrukiem . Różowa z kapturem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
. Czerwona z nadrukiem
. Malinowa polarowa rozpinana . Niebieska polarowa z kapturem . Czerwona z kapturem . Marynarski sweterek (przyda się golarka troszkę ) Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
. NOWA! biała
. Nietoperz siwy . NOWA! biała z kobietą . Morska S . Beżowa . Z cekinkami . Niebieska . Brązowa . Z różowymi cekinami Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
. Czarna z nietoperowymi rękawami S . Biała śliska . W konie . W paski r.40 . Amisu r.36 . Fioletowa r.36 . Pasiak różowy r.40 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-01 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
. Atmo pasiak . Kamizelka . Zielono żółty szał . Golfik na krótki rękawek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
. Brązowa Marynarka NOWA! . W krateczke r.40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
. Zimowa (ma wade)
. Płaszczyk najchętniej za inny (pasek wada) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
. Kozaczki na koturnie r.39
. Kowbojki (czuby zdarte) r.39 . Sandałki r.39 (dzety można zdjąć) . Saszki r.39 (czuby zdarte) . Czółenka r.39 . Saszki na wiosne r.38 JAK NOWE . Czółenka kremowe r.38 . Mokasynki r.39 . Platformy r.38/39 lekko przetarty czubek nie widac po pastowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
. Paski
. Torba miesci A4 (ma popsuty zamek) . Bezowa torba lekko przetarta w środku . Ekotorba adiddasa . kosmetyki . Biurko TY pokrywasz koszt wysyłki . NOWY! depilator tylko raz testowany jednak nie dla mnie ![]() Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-31 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
. posrebrzany
. srebrny pierścionek r.S . srebrny łancuszek ale przerwany . pozłacany z wisiorem . kolczyki koła posrebrzane . zawieszka do tel. . kolczyk do pępka (bez kulki) . NOWE! kolczyki z muszelek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
. MĘSKIE
. Śliska od pachy do pachy 55cm dł. całkowita 75cm . Z ludzikiem od pachy do pachy 57cm dł. całkowita 78cm . Biała Koszula od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 76cm . Bluzka od pachy do pachy 52c dł. całkowita 66cm rekaw od pachy 56cm . NOWA! Smog od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 75cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
. Biodrówki r. 38
. Rurki r.38 są sprane i nie maja guzika mają ale luzem ![]() oddam za drobiazg r.38 . Bojówki r.40 szer. (tam gdzie pasek) 44cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 27cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 49cm dł. całkowita 61cm . Jeansy r.40 stan dobry r.40 szer. (tam gdzie pasek) 43cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 22cm . Jeansy bez kieszeni r.40 r.40 szer. (tam gdzie pasek) 41cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 50cm dł. całkowita 95cm . Lateksowe r.40 . Sztruksy r.40 . Sportowe uni . W grochy uni . Rurki r.38 (zszyte w jednym miejscu w kroku nie widać przy chodzeniu) wymiary: tam gdzie pasek 40cm pupa 48cm dł. nogawki od kroku 80cm szer. nogawki na dole 18cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
. Fishbone New Yorker
(nigdy nie noszone ale kombinowałam przy guziku bo nie mogłam się zmieścić ![]() tam gdzie pasek 40cm stan z przodu 18cm pupa 47cm dł. całkowita 99cm szer. nogawki na dole 14cm . Satynowe r.38 . Kremowe w paseczki r.40 . Białe jak nowe r.38 . Czarne VERO MODA r.38 . Mega obcisłe rureczki śliskie-gumowe r.28 (odpadła guzik ale przyszyty nowy jak się zapnie nic nie widać) Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-01 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
. Motorolka stan wizualny idealny.Nie wiem co jej jest ale przestała ładować baterie i coś szwankuje baterie trzeba ładować w innym tel.
. Sony ericson stan wizualny taki jak widać ... ogólnie to działa pamiętam że lekko dżojstyk szwankował i coś w głośniku chrapało :P brak ładowarki . Samsung. wizualny b.dobry. Ale pewnego dnia się wyłączył i juz nie chce się włączyć. . NOWE słuchawki do NOKI. . Łącze na podczerwień do komputera i telefonu. . Prostownica ogólnie działa. Chodź czasami cos tam w kablu nie styka nie wiem nie znam się może wystarczy tylko dokręcić śrubkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hejka najdziesz coś u mnie za
. Siatkowy nietoper NOWY https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283286377 . Tunika Orsay pudrowa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1283285061 ![]() ![]() ![]() mam koszulkę nocną, małe torebki, po za wątkiem mam również z twojej wish: satynową, kremową piżamkę w misie
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za bluzkę pudrową z cekinami (zależy mi!)
rajty w kropki, błyszczące bikini H&M, szare szorty/spódnicę dresową https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1283285258 i torbę eko adidas? oddam dużo jak cs to mow mam duzo fajnych rzeczy poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za eko torbe adidasa?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ja na razie rezygnuję jednak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
oto satynowa koszulka na mnie, wybacz, że taka pognieciona ale wyjęłam ją z szafy, a nie noszę bo za duża jak widać
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
podobają mi się te niesamowite rajstopy, komiksowe i kwiatowe H&M
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
wymiaary:
od pachy do pachy 45-47 cm długość od ramienia 80 cm
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.