![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ★ ★★ ★ clOthes ★ ★★ ★Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-04 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ★ ★★ ★ clOthes ★ ★★ ★
. Turkusowa Tunika Uni
. Żółty NOWY nie ma "czerwonykanarek" . Zielona Koszulka z kobietą S/M . Telly Welly Long w paski Uni . Koszula z żabotem S/ małe M . Pasiaknie ma "kaaamila_" . Pasiak DENIM zielony S/M . Biała z motylkiem S/M . Tunika Zip XXl . Tunika ORSAY jak NOWA Uni Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-22 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
. Siwa na szyje Uni
. AMISU tuba . H&M Żółta S . CROOP pasiak S . Różowa Japońska M . Tunika zielona Uni . Niebieski bezrękawnik S/M . Nowa biała Tunika S . RESERVED nie ma "kaaamila_" - pudrowa nie ma "czerwonykanarek" Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-24 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
. Czarna Tunika jak NOWA
. RESERVED na szyje RAZ ubrana . Nietoper zielony . Top różowy fishbone . Top żółty . 3 na jedno ramie . zielona neonówka . bokserka rózowa S . bokserka pasiak S . body NOWE AMISU Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-27 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
. Komixy tylko przymierzane kosztowały 89zł
. biała piżamka . czarna piżamka . H&M kwiatowe tylko przymierzane kosztowały 89zł . Meskie slipy M - Strój H&M . staniki . rajstopy (żółte moją wadę zszycie w kroku) . strój tylko przymierzany 38 - staniki fioletowy 75B - czarny z sylikonowym zapięciem na plecach idealny do bluzek z odkrytymi plecami 75b Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-20 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
. Brązowa zamszowa S
. Polarowa z Naszywką M . Zamszowa ruda S . Pomarańczowa zamszowa z numerkiem S . JEDYNA TAKA KSIĘŻNICZKA z C&A M . Pasiaczek marynarski . Jeansowa M/L . Żółta DEEP ma wadę na fotce pokazana . Malinowa polarowa . Siwa jak nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
. Niebieska sportowa
. Zamszowa brązowa z różem . Zamszowa różowa . Różnowa z kapturem . Czerwona z kapturem . Polarowa z kapturem niebieska . Na zamek malinowa polarowa . Czerwona z kapturem bez zamka . Koszulo bluza z włoch jak nowa . Sweterek z Włoch nie ma "czerwonykanarek" Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-21 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
. posrebrzany
. srebrny pierścionek r.S . srebrny łancuszek ale przerwany . pozłacany z wisiorem . kolczyki koła posrebrzane . zawieszka do tel. . kolczyk do pępka (bez kulki) . NOWE! kolczyki muszelki Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-24 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
. Paski
. Torba miesci A4 (ma popsuty zamek) . Bezowa torba lekko przetarta w środku . kosmetyki . NOWY! depilator tylko raz testowany jednak nie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
. Czarna z nietoperowymi rękawami S
. Biała śliska . W konie . W paski r.40 . Amisu r.36 . Fioletowa r.36 . Pasiak różowy r.40 . Żółty t-shirt New Yorker Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-30 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
. Atmo pasiak
. Kamizelka . Zielono żółty szał . Golfik na krótki rękawek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
. biała nie ma "moniaaa5478"
. Nietoperz siwy . NOWA! biała z kobietą . Morska S . Beżowa . Z cekinkami . Niebieska . Brązowa . Z różowymi cekinami Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-27 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
. Zimowa (ma wade)
. Płaszczyk wada psek z zewnatrz uszkodzony Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-24 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
. Brązowa Marynarka NOWA!
. W krateczke r.40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
. Atmo Zip
. Jeansowa r.40 . Elegancka siwa do kolana . H&M jest nowa ale siostra rozdarła specjalnie podszewk) ma nawet guziki na metkach r.36 -DENIM jak nowa . Troll bombka (bez kokardki) . Fishbone 39r wada zielona plamka (może da sie z czyścić nie próbowałam) poza tym stan jak widać ![]() Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-27 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
. Kozaczki na koturnie r.39
. Kowbojki (czuby zdarte) r.39 . Sandałki r.39 (dzety można zdjąć) . Saszki r.39 (czuby zdarte) . Czółenka r.39 . Saszki na wiosnę r.38 JAK NOWE . Czółenka kremowe r.38 . Mokasynki r.39 . Platformy r.38/39 lekko przetarty czubek nie widać po pastowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
. Biodrówki r. 38
. Rurki r.38 są sprane i nie maja guzika mają ale luzem ![]() oddam za drobiazg r.38 . Bojówki r.40 szer. (tam gdzie pasek) 44cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 27cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 49cm dł. całkowita 61cm . Jeansy r.40 stan dobry r.40 szer. (tam gdzie pasek) 43cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 22cm . Jeansy bez kieszeni r.40 r.40 szer. (tam gdzie pasek) 41cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 50cm dł. całkowita 95cm . Lateksowe r.40 . Sztruksy r.40 . Sportowe uni . W grochy uni . Rurki r.38 (zszyte w jednym miejscu w kroku nie widać przy chodzeniu) wymiary: tam gdzie pasek 40cm pupa 48cm dł. nogawki od kroku 80cm szer. nogawki na dole 18cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
. Fishbone New Yorker
(nigdy nie noszone ale kombinowałam przy guziku bo nie mogłam się zmieścić ![]() tam gdzie pasek 40cm stan z przodu 18cm pupa 47cm dł. całkowita 99cm szer. nogawki na dole 14cm . Satynowe r.38 . Kremowe w paseczki r.40 . Białe jak nowe r.38 . Czarne VERO MODA r.38 . Mega obcisłe rureczki śliskie-gumowe r.28 (odpadła guzik ale przyszyty nowy jak się zapnie nic nie widać) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
MĘSKIE
. Śliska od pachy do pachy 55cm dł. całkowita 75cm . Z ludzikiem od pachy do pachy 57cm dł. całkowita 78cm . Biała Koszula od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 76cm . Bluzka od pachy do pachy 52c dł. całkowita 66cm rekaw od pachy 56cm . NOWA! Smog od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 75cm - FISHBONE New Yorker 32/34 ( leciutkie otarcia w kroku pokazane na fot) pas : 42cm stan z przodu : 28cm stan z tyłu: 38cm nogawka od kroku: 86cm szer. nogawki na dole: 22cm pupa:56cm Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-09-20 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
. Motorolka stan wizualny idealny.Nie wiem co jej jest ale przestała ładować baterie i coś szwankuje baterie trzeba ładować w innym tel.
. Sony ericson stan wizualny taki jak widać ... ogólnie to działa pamiętam że lekko dżojstyk szwankował i coś w głośniku chrapało :P brak ładowarki . Samsung. wizualny b.dobry. Ale pewnego dnia się wyłączył i juz nie chce się włączyć. . NOWE słuchawki do NOKI. . Łącze na podczerwień do komputera i telefonu. . Prostownica ogólnie działa. Chodź czasami cos tam w kablu nie styka nie wiem nie znam się może wystarczy tylko dokręcić śrubkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Proponuję za bluzkę z cekinami, dresik i strój H&M i rajty
telefon + prefum (worka i jasnych jeanów juz praktycznie nie mam, wydaje mi się z to dobra propozycja) ?:P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za tego pasiaczka??
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
wszystko jest sprawne, każda sieć działa w tym telefonie (kupowałam go w mediamrkcie) słuchawek nie mam ale jest przejściówka więc każde zwykłe z normalnym "jack'iem" bedą działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
jaki rozmiar ma czarna piżamka ?
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284487423 i nietoperza szarego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.