![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L-XL,atmo,zara,H&M, buty40, torebki, dziecięce
w poprzednim wątku juz się na łapię
nieaktualne-tworzę nowy ![]() Noszę rozm L więc jeśli masz ciuszki s,m to dziękuję, chyba że skusisz mnie czymś innym mam bardzo dużo ciuszków, więc jestem wybredna aktualnie najbardziej szukam: -kosmetyków reversalist avon!!! - garnituru, ale nie sprzed 10 lat -sukienek i spódnic wiosenno/letnich - stanikówpush-up 75A -produktów do tipsów+ozdób -stroju kąpielowego, najchętniej monokini -ładnych dresów "wyjściowych" Na niebiesko ciuszki za które będę wybredna 1. bluzka z falbankami, bufkami itp, L 2. j.w. tylko szara,L 3. tunika roozm 16 4. tunika kolorowa L 5. tunika sukeinka L 6.nowa koszula w kratę m/l 7.nowa bluzeczka , 42 - nie ma 8 kopertowy long w turkusowe kwiatki m/l 9H&M koszulka z bufkami 10 kopertowa koszulka, nowa L Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-17 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L-XL,atmo,zara,H&M, buty40, torebki, dziecięce
,1,2,3, bikini m/l, miska C
4. bluzka Atmosphere 40/42 5. nietoperz h&m 40, 42 też raczej wlezie 6.nowa koszula wkratę L 7. sukienka, góra na gumie, można nosic jako spódnicę m/l 8. podwójny long brazowy m/l wraca: 9 kardigan w zebrę, zmniejszany z 42 do 40 ale m ożna rozpruć Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-09 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. sztruksowa kurtka Fishbone, podszyta futerkiem, idealna na wiosnę, stan jak n owa L
2. eco, L 3. ZAkiet dżinsowy L - nie ma 4 granatowa kurtka Fishbone, japan style L 5. nowa kamizelka podfuterkowana L 6. kurtka, jako podpinka jest bluza, która można wypiąć i nosić osobno, L 7. FIOLETOWY SWETEREK Z BUFKAMI ATMOSPHERE ROZM 38 8. welurowy dres rozm 12 stan idealny 9. zabawki i podgrzewacz Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-09 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. śliczne dżinsy, L,
pas 42 biodra52 stan bez paska 20 dł106 2. mexx z cekinami na pupie, małe L 3. rurki dzinsowe, boski,e L pas 42-44, biodra 51-52 ,d L97 4 Camaiue, L 5. fioletowe rurki, L 6. dżinsy Only, L, nowe 7. bojówki reserved, nowe L dokładka: ciemne dżinsy rozm 40, ale to duze L, south roz.12 stan bdb, pas 2 x 40-43 cm ,dł.zew.99 cm dżinsy jasne (brakuje dolnego guzika, jane norman roz.12 stan bdb-(brak guziczka) pas 2 x 38-43 cm ,dł.zew.103 cm bojówki lniane Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-09 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. szmizjerka new look, M
2. drapowana spódnica m/l 3. haftowana spódnica m/l 4. spódnica boho m/l/xl 5. szmizjerka H&M, nowa, z metki s ale to m 6. portfelowa Only m/l 7, spódnica sportowa L Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-09 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
torebki - jakie widać, białe i miedziana-nowe
Czarny grzybek Camaiue, rom M/l carna torba-jak nowa- oddam za coś zuper, np telefon szara torba, stan dobry, trzeba wyczyścić i będzie ok dwie tporebki Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-08 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1,2 pościel do łóżeczka
3. huśtawka, pierwsze foto to resl, drugie przykładoww-tak wygląda po rozłozeniu 4, dresiki 74 5.łóżeczko 6. buciki 20 7 rurki 122 8. szmizjerka i katana 116-122 Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-08 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wszystkie buty rozm 40 oprócz 3 pary - to 41
za musztardowe będę wybredna mimo, że mają parę rysek na obcasie i jednym czubku9mało widoczne) czarne baleriny rozm 39 stan iodealny, miałam je 2 razy na nogach Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-04-20 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. kapsułki pod oczy napinają i uelastyczniaja skórę, wygładzają kurze łapki, regenerują i odżywqiają skórę, 10 szt
2. kapsułki do twarzy Q10, vit C: zapobiegaj a tworzeniu się zmarszczek, łagodzą wysuszenie skóry, wzmacniaja barierę ochronną 3. puder, ciemniejszy od naturalnego 4 long zielony z bufkami, boski L - nie ma 5 sweter z kapturem L 6,7 dwie tuniki atmosphere, z metki 42 ale wg mnie to 40 8. cienie do powiek avon, z rozświetlaczem, nowe Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-04-20 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka-nie ma
ciuszki dziecięce, letnie, w rozm 68-74 czyli 6-9 miesięcy, ale na rok tez będa dobre firmy H&M, Cherokee itp oddam najchętniej wszystkie razem biały worek na pampersy lub zabawki, do zawieszenia na łóżeczku, bardzo praktyczny, denko składa się na pół Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-05-09 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
może tym razem uda nam się wymiankę zrobić
![]() coś u mnie za płaszczyk i botki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
pytalam w starym watku, ale napisze jeszcze tu - czy cos znajdziesz za zebrowy kardigan?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a podasz mi wymiary tego płaszcza?
a za botki nic nie znajdziesz najbardziej mi na nich zależy ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- p.s. listonoszkę już kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
~hej, cos u mnie za:
9 kardigan w zebrę, zmniejszany z 42 do 40 ale m ożna rozpruć . sukienka, góra na gumie, można nosic jako spódnicę m/l ? podobały Ci sie kiedyś u mnie letnie pomarańczowe buciki, bardzo mi zalezy zwłaszcza na kardiganie ![]() pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
A jakie sa jego wymiary w ogole?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hm... a szkoda a może czymś Cię sukszę
zajrzałam to Twojej listy szukam i poza wątkiem mam kamizelkę, paletkę cieni zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- to poproszę wymiary tego płaszczyka jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
9 kardigan w zebrę, zmniejszany z 42 do 40 ale m ożna rozpruć szarą koszulę 4. bluzka Atmosphere 40/42 7. Płaszczyk na wiosnę benotti 1. kapsułki pod oczy napinają i uelastyczniaja skórę, wygładzają kurze łapki, regenerują i odżywqiają skórę, 10 szt 2. kapsułki do twarzy Q10, vit C: zapobiegaj a tworzeniu się zmarszczek, łagodzą wysuszenie skóry, wzmacniaja barierę ochronną https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271099824 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271099824 Proooszę znajdź coś! U mnie ciuszki na 1 i 2 stronie! ![]() Mogę poszukac poza wątkiem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za plaszcz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1271099337 ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1271099949 czarną i long zielony ?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, głównie spodnie, znajdziesz coś u mnie?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
puder, ciemniejszy od naturalnego
cos u mnie za niego ?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za tuniki atmo?
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.