![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienię Kilka zapaszków...
Dawno mnie tu nie było
![]() Moje zasady: -wysyłka tylko rejestrowana-priorytet na życzenie -nie odmieniam się -nie wysyłam jako pierwsza-możemy sobie przesłać dowody nadania na maila -proszę odpisujcie u mnie ![]() -preferuję większe wymiany ze względu na jeden koszt wysyłki ![]() ZAPRASZAM!!! Tym razem na wymianę mam: Celine Dion-5 ml Halle B.-10 ml. INNE-NIE ZAPACHY: *Lecytyna sojowa HLB7-4 g. *lecytyna sojowa HLB4 *Odżywki do włosów zniszczonych,suchych np. Alverde,Darcy's BOTANICALS-odlewki dla tylko 2 osób!!! Odżywki naturalne bez silikonów i parabenów. SZUKAM: -brązowy kohl w proszku -zapaszki-listy nie będę wklejać bo mi strony zabraknie ![]() ![]() Un Crime Exotique PG !!! Smell Bent elf fulfilling!!! Belle de Minuit Nina Ricci !!! Demeter Mulled Cider, !!! Demeter Gingerbread, !!! Demeter Cinnamon Bun,!!! Demeter Ginger Cookie!!! Theorema Fendi!!! Choć troszkę na próbę ![]() -Kwas hialuronowy!!! -olejki do kąpieli -bluzeczki ciążowe -skarpetki -pończochy samonośne -ETIAXIL do skóry wrażliwej -BIOWAX maska do włosów suchych i zniszczonych Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-14 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Kilka zapaszków...
coś za dwie demeterki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Sorki, ze teraz tu pisze, ale doczytalam, ze tamten watek nieaktualny ponoc.
![]() Wlasnie, gdzie masz aktualny ciuszkowy? Pytam coby porządek był jakiś. Meritum: zatem masz ciepłe czapeczki dla chłopca... a jakie? ![]() Może masz też zabunkrowane inne cuda?, np.: półspiochy na 74-80 cm, pajace bawelniane 80 cm, bądź ciepłe skarpetki o dł. stopy 11-12cm, bez rozciagania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
walki mam w watku mleczko do demakijazu oczu avon 40%
ok tylko tyle mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam paletkę cieni nyx i cienie z sephory, tylko nie wiem jakie są te pasujące tobie odcienie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- będę mogła zrobić zdjęcie w niedzielę, jak będę w lublinie, bo tam je zostawiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Granatowej czapuchy nie ma... a czy te dwie pozostałe to są w rozmiarze 45-46 cm obwód? Sweterka nie potrzebuje, ale za to pajace i śpiochy 74-80 to jak najbardziej
![]() Najbardziej mi zalezy na czapce, więc jak masz ją na wierzchu to dobrze, co z resztą ... Ty decydujesz, żebyś potem nie kupowała nowej wyprawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dzięki teściowej synek czapkę już ma, ale na pajaca, bluzki z długim rekawem i jakieś spodenki dresowe (albo inne, byle bawełniane na gumce) to bym była chętna. Skarpetki i "kapciuszki z podeszwą" tez jednak mam.
Tylko, że nie mam nic z Twojej wish listy - wczesniej chcialas jakies bluzki... Ale moge np. kupic jakis preparat do demakijazu, napisz co bys chciala?I czy flakony po perfumach maja byc po oryginalnych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj, dzieki za propozycje ale wolalabym nie robic takiej malej wymianki za samo 2ml midnight poniewaz tez mam problem z buteleczkami a moje tendre jest w wielkiej butli 4ml wiec niebardzo bym chciala je rozlewac Pozdr
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
HEJ! Raczej z kosmetyków nic chyba ze masz jakis puder sypki lub pedzel do makijażu?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Kochana mam tylko to co w wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
jakiej firmy masz ten puder i jakie odcienie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, no właśnie nie bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nerola, a co byś za Euphorię Blossom chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie. Pozdrawiam
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nerola
![]() Wyklarowała mi się wymianka i Chopard Wish jest wolny, więc rezerwuję go dla Ciebie ![]() Ja nadal ładnie się uśmiecham o Euphorię Blossom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Blossom
![]() Zwykła mi jakoś nie pasuje, chociaż po nutach powinna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No dobra... skuszona powąchałam sobie zwykłą i hmm
![]() Popatrz raz jeszcze w moje zapachy - lekko się pozmieniało, bo kilka leci na wymianę i raz jeszcze proszę o info co byś za obie Euphorie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nerola, z wątku tylko Euphorie, z czego nad jedną się cały czas zastanawiam (chyba się po prostu jeszcze raz przejdę wąchnąć) chyba, że masz coś jeszcze pod ladą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
To są próbki?
![]() Może za nie byś przygarnęła flakonik po Hugo Boss Orange? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje ale nie chce samych próbeczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze no.....no to właśnie pure poison kiedyś testowałam i mi nie podszedł.
Na razie jeszcze się wstrzymam... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.