|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni wątek! Bershka,Atmosphere,Zara i inne.
ZAMKNIĘTY
Witam wszystkie wizażanki w moim ostatnim wymiankowym wątku.Chciałabym jak najszybciej pozbyć się tych rzeczy. Zależy mi przede wszystkim na kosmetykach bo ubrań trochę mam i sama muszę się ich pozbywać ale jeśli coś mnie bardzo zainteresuje to będę chętna na taką wymianę Moja wish: Marynarka czarna rękaw 3/4 lub długi balerinki czarne klasyczne r 37 rurki obcisłe r. xs i s najlepiej ciemne i z suwakami legginsy do kostek koszula w kratę za tyłek ZA TE RZECZY ODDAM DUŻO -lakiery Sally Hansen najbardziej interesuje mnie beż,kawa z mlekiem,róż ale przyjmę wszystkie -podkład dobrze kryjący ze średniej półki revlon,astor,dermacol -cienie wszystkie kolory tylko nie bazarkowe także sypkie lub w musie-bibułki matujące -maski do włosów zniszczonych i suchych -kremy do stóp -puder matujący -tusz do rzęs brązowy lub czarny, oriflame giordani,astor itp. -błyszczyki do ust -baza silikonowa pod makijaż -perfumy ![]() -jedwab do włosów -mleczka do demakijażu -owocowe balsamy do ciała -henna czarna -maseczki do twarzy różnego rodzaju Ubrania: -szpilki najlepiej gladiatorki lub t bary r.37 dł wkładki 24 cm -rajstopy S/m czarne w serduszka dobrze kryjące i różne inne -biustonosze z lekkim push upem 34/75 B najlepiej z sylikonowym tyłem -ciekawe bluzki 'imprezowe' -eleganckie koszule z krótkim rękawem -szorty -sukienka na jedno ramię,tulipan,ogrodniczka itp ![]() Noszę rozmiar xs ,s buty 37. Moje ubrania są w stanie bdb lub idealnym i takich też oczekuję. Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze i z jakimkolwiek negatywem. Informuj o wszystkich wadach ,rób zdjęcia i odpowiadaj na pytania ja zrobię to samo. Ciuchów nie prasuję bo to się mija z celem ale piorę i tego samego oczekuję. Wymieniam się tylko na rzeczy z listy.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 20:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek! Bershka,Atmosphere,Zara i inne.
ZAMKNIĘTY
Spodnie. 1.Rurki speedway. Z tyłu modne suwaki. Były skracane przez krawcową zachowany jest oryginalny szew. Stan idealny. Pas: 39-42 cm biodra: 40 cm szer. nogawki na dole: 16 cm dł nogawki od kroku: 98 cm Za coś z listy 2.Spodnie do kolan boyfriend Bershka. Nowe bez metek r. 34 ale i na 36 będą dobre. 3.Jeansy Only mają delikatnie rozszerzane nogawki ładnie się układają. Z tyłu na udzie małe rozcięcie ma może z 1 cm. Takie kupiłam z wadą. W 27 L 32 4.Śliczne rurki Troll kolor kawa z mlekiem . rozmiar S są jak nowe ,ładnie podkreślają figurę-za coś z listy ![]() pas: 36 cm Biodra: 40 cm 5.Grzybek Camaeiu. Ślicznie wygląda brakuje jednego guzika w środku wystarczy przyszyć. Bardzo ciepły. rozmiar bd pasował na s i m. stan bdb 6.Nowy nietoperz Zara z metkami. Bez paska. Wymiary:
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 20:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ZAMKNIĘTY
Bluzki 1.T shirt House r.s stan db 2.Pasiak New Yorker metki wycięte .Siwo brązowe paski i złota nitka na drugiej fotce lepiej widać. Stan bdb, można na dole wiązać na kokardkę na s,xs może być jako luźniejsza narzutka fajnie wygląda z bokserką pod spodem - za coś z listy Wymiary na płasko bez rozciągania: dł całkowita od ramienia-65 cm sięga mi za pupę od pachy do pachy: 48 cm dł rękawa-69 cm 3.Bluzka z długim rękawem nike r. xs na ramieniu z tyłu maleńka dziurka stan bdb. 4.Bluzka na ramiączka Bershka rozmiar s Stan bdb 5.Bluzka terranova Babydoll.Ramiączka regulowane r.s 6.Bluzka z żabotem r xs/s stan bdb leciutkie zmechacenia. Kolor amarant plamy na zdjęciu to wina aparatu 7.Nietoperz Orsay rozmiar S.Nie wiem czy chcę oddać więc za coś co mnie powali Ja nosiłam ją jako sukienkę bo jest dosyć długa stan bdb z tyłu na dole ma tylko dwie maleńkie dziurki ale trzeba się przyjrzeć z boku po jednej stronie marszczona na wysokości biustu ma kamyczki ,które się błyszczą wymiary:długość:71 cm szerokość między pachami:38 cm Jest dłuższa sięga do połowy uda ale ja miałam ją podwiniętą. 8.Sweterek BEBE rozmiar M ale to S z cekinami zapinany na zatrzaski ma nawet przy metce dodatkowe zatrzaski miałam tylko raz na sobie.Był bardzo drogi
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 20:22 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
bluzy
1. bluza Denim Co nowa bez metek.Turkusowa welurowa. Rozmiar S 2.Bluza futrzana Bershka stan bdb. Z metki M ale ja noszę S i też fajnie wygląda nie ma3.Czarny sweterek w serek rozmiar S stan bdb kruczo czarny na zdjęciach tak wygląda przez lampę. 4.Bluza H&M stan bdb rozmiar z metki 34 ale i na 36 będzie pasować. 5.Czapka zimowa bardzo ciepła w środku na polarze, Firma Crush stan idealny.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-10-18 o 13:14 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
buty
1.Buty Jennyfer stan bdb brak tylko fleczków. Rozmiar 38 dł wkładki 25 cm szpilka 8 cm. Zapinane na kostkę,bardzo wygodne. 2.Rajstopy koronkowe Atmosphere. R s/m nowe lecz bez metek mam takie same foto zapożyczone. nie ma 3.Pasek na gumie nowy s/m 4.Fluid Max Factor odcien creamy ivory .Nowy tylko wypróbowany. za coś z listy 5.Boskie rurki Zara w pepitkę ślicznie dopasowują się do figury r. M/L.Nowe z metkami szerokość w pasie:43 cm biodra:45,5 cm długość nogawki od pasa:100 cm szerokość nogawki na dole:14 cm Za coś extra bądz kilka rzeczy
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:45 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.Nowa Torba Zara z metkami. Jest bardzo duża spokojnie mieści A4
![]() za cośfajnego 2. Kurtka zimowa Zara beżowa nowa z metkami rozmiar m 3. kurtka zimowa znanej japońskiej firmy UNIQLO. Nowa wraz z metkami cena na metce to 70 funtów. Posiada odsuwane rękawy dzięki czemu można zrobić z niej kamizelkę, a także odpinane futerko.Modny materiał i krój.Ściągacze na rękawach.Wykonana z pierza, jest bardzo ciepła. Rozmiar z metki to L proszę jednak sprawdzić wymiary. Wymiary: biust: 59 cm dł.całkowita od ramienia:70 cm dł rękawa od ramienia:74cm
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-11-20 o 16:39 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
mega dokładka
1.Tunika czarna z lejącym dekoltem wiązana na szyję. Miss Selfridge r xs-m jest rozciągliwa. Stan bdb -za coś fajnego ![]() 2.Śliczna sukieneczka na ramiączka. R. xs-s , w sumie m też wejdzie tlyko będzie bardziej obcisła niż na mnie:P stan idealny. Z tyłu rozcięcie na plecach. Za coś super 3.Bluzka w stylu Baby doll z gumką na biuście na dole limonki Miss Selfridge r uniwersalny wejdzie na xs do m stan bdb 4.Brązowy long Atmosphere. Stan bdb pasek nie jest do wymiany. R xs-s 5.Śliczny siwy kardigan na guziki R. S i M . Stan idealny sięga za tyłek - za coś fajnego ![]() 6.Różowy t shirt Cheerokie r. xs stan bdb -pasek nie jest na wymianę. Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:39 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() 1.Rurki Tally Weijl r z metki xs ale ja noszę s i teżsą na mnie dobre. stan bdb - brakuje kilka kryształków na tyłku ale to nie jest widoczne. 2.Spodnie Tally weijl lekko rozszerzane nogawki ale to nie są żadne dzwony:P z metki xs ale ja noszęs i też są dobre. Stan bdb 3.Świetna tuniczka z rękawem 3/4 w kratę r. s i m . Stan bdb pasek nie jest na wymianę. 4.Spódniczka sportowa H&m na gumce r.s jakaś plamka wyszła na dole to wina aparatu. 5.Bluza brązowa z kapturem Cheerokie r M i L stan db + 6.Bluzeczka na ramiączka z takiej jakby dzianinki .Firma Old Navy dobra S i M .Stan bdb ten srebrny trochę się błyszczy ![]() 7.Tunika Marynarska Miss Selfridge. R xs-s ta gumka się rozciąga na biuście na zdjęciu wyszła maleńka . Sięga do połowy tyłka. Pasek nie jest na wymianę. 8.Czarny gładki t shirt r .s stan bdb -bez paska
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:49 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam
mp4 Odtwarza mp3,mp4 filmy. Nie mam do niego ładowarki ani słuchawek ale jest to groszowa sprawa. Pojemność to 2 Gb kolor niebieski. Przycisk chodzi trochę ciężko oprócz tego stan bdb. Menu w j. angielskim 1.Rurki speedway. Z tyłu modne suwaki. Były skracane przez krawcową zachowany jest oryginalny szew. Stan idealny. Pas: 39-42 cm biodra: 40 cm szer. nogawki na dole: 16 cm dł nogawki od kroku: 98 cm Za coś z listy nowa sukienka Zip Zara bez papierowych metek. Rozmiar z metki m ale ja noszę s i leży jak na zdjęciu. Ramiączka regulowane. Za coś fajnego kosztowała 120 zł. Kurtka Firmy Bershka rozmiar S. Wkładana przez głowę w przodu kieszonka .Świetnie leży . Stan bdb + za coś z listy.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-09-13 o 21:03 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
jesli cos u mnie to prosze o wymiarki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1280922260
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
podobaja mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280927883 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1269974770 Jednak kurteczki za te rzeczy nie oddam :< a jak domyslam sie za spodenki tez nie oddasz nie? Bo zalezy mi na rajtkach~ |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a wyślesz mi zdjęcie tej plamki z tyłu?
a nie wolałabyś wymiany dwie pary spodni za dwie pary spodni? bo sukeinka jest mojej siostry
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam poprawić na aukcji, nie mam juz tego sweterka.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#19 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
zajrzyj do mnie!
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280923129 ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- fioletowa tuniczka jet wolna
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
aa jak Ci zależy na sukience to może być ta ja się jakoś z siostrą dogadam myślałam, że bez różnicy Ci to jest
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
.Rurki stan db+ rozmiar S. Mają małą plamkę z tyłu na udzie jest trochę jaśniejsza od koloru spodni zainteresowanym wyślę zdjęcie. Bardzo mi zalezy
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
a dałabyś zrobić radę jeszcze zdj bardziej z oddali tzn żeby całe je np objeło bo wtedy zobaczyłabym czy bardzo się rzuca w oczy bo na tym zdj bardzo
![]() ale tymi drugimi jestem zainteresowana jak najbardziej ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- dostałam fotkę na Tobie ale chodziło mi o zdj z tyłu, może być na podłodze tak zeby je całe objeło zebym zobaczyła czy bardzo rzuca się ta plamka w oczy a poza nią wszystko z nimi ok? i podasz mi szerokość w pasie tylko jeszcze? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nie mam
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- bylabys chetna na wymiane? jesli tak to prosze o wymiary spodni: dł, pas, biodra oraz zdjecie tej plamki |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280928085 - to mi się jedynie u Ciebie podoba
![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

Ja nosiłam ją jako sukienkę bo jest dosyć długa stan bdb z tyłu na dole ma tylko dwie maleńkie dziurki ale trzeba się przyjrzeć