![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ostatni wątek! Bershka,Atmosphere,Zara i inne.
ZAMKNIĘTY
Witam wszystkie wizażanki w moim ostatnim wymiankowym wątku.Chciałabym jak najszybciej pozbyć się tych rzeczy. Zależy mi przede wszystkim na kosmetykach bo ubrań trochę mam i sama muszę się ich pozbywać ale jeśli coś mnie bardzo zainteresuje to będę chętna na taką wymianę ![]() Moja wish: Marynarka czarna rękaw 3/4 lub długi balerinki czarne klasyczne r 37 rurki obcisłe r. xs i s najlepiej ciemne i z suwakami legginsy do kostek koszula w kratę za tyłek ZA TE RZECZY ODDAM DUŻO -lakiery Sally Hansen najbardziej interesuje mnie beż,kawa z mlekiem,róż ale przyjmę wszystkie -podkład dobrze kryjący ze średniej półki revlon,astor,dermacol -cienie wszystkie kolory tylko nie bazarkowe ![]() -bibułki matujące -maski do włosów zniszczonych i suchych -kremy do stóp -puder matujący -tusz do rzęs brązowy lub czarny, oriflame giordani,astor itp. -błyszczyki do ust -baza silikonowa pod makijaż -perfumy ![]() -jedwab do włosów -mleczka do demakijażu -owocowe balsamy do ciała -henna czarna -maseczki do twarzy różnego rodzaju Ubrania: -szpilki najlepiej gladiatorki lub t bary r.37 dł wkładki 24 cm -rajstopy S/m czarne w serduszka dobrze kryjące i różne inne -biustonosze z lekkim push upem 34/75 B najlepiej z sylikonowym tyłem -ciekawe bluzki 'imprezowe' -eleganckie koszule z krótkim rękawem -szorty -sukienka na jedno ramię,tulipan,ogrodniczka itp ![]() Noszę rozmiar xs ,s buty 37. Moje ubrania są w stanie bdb lub idealnym i takich też oczekuję. Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze i z jakimkolwiek negatywem. Informuj o wszystkich wadach ,rób zdjęcia i odpowiadaj na pytania ja zrobię to samo. Ciuchów nie prasuję bo to się mija z celem ale piorę i tego samego oczekuję. Wymieniam się tylko na rzeczy z listy.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek! Bershka,Atmosphere,Zara i inne.
ZAMKNIĘTY
Spodnie. 1.Rurki speedway. Z tyłu modne suwaki. Były skracane przez krawcową zachowany jest oryginalny szew. Stan idealny. Pas: 39-42 cm biodra: 40 cm szer. nogawki na dole: 16 cm dł nogawki od kroku: 98 cm Za coś z listy 2.Spodnie do kolan boyfriend Bershka. Nowe bez metek r. 34 ale i na 36 będą dobre. 3.Jeansy Only mają delikatnie rozszerzane nogawki ładnie się układają. Z tyłu na udzie małe rozcięcie ma może z 1 cm. Takie kupiłam z wadą. W 27 L 32 4.Śliczne rurki Troll kolor kawa z mlekiem . rozmiar S są jak nowe ,ładnie podkreślają figurę-za coś z listy ![]() pas: 36 cm Biodra: 40 cm 5.Grzybek Camaeiu. Ślicznie wygląda brakuje jednego guzika w środku wystarczy przyszyć. Bardzo ciepły. rozmiar bd pasował na s i m. stan bdb 6.Nowy nietoperz Zara z metkami. Bez paska. Wymiary:
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ZAMKNIĘTY
Bluzki 1.T shirt House r.s stan db 2.Pasiak New Yorker metki wycięte .Siwo brązowe paski i złota nitka na drugiej fotce lepiej widać. Stan bdb, można na dole wiązać na kokardkę na s,xs może być jako luźniejsza narzutka fajnie wygląda z bokserką pod spodem - za coś z listy Wymiary na płasko bez rozciągania: dł całkowita od ramienia-65 cm sięga mi za pupę od pachy do pachy: 48 cm dł rękawa-69 cm 3.Bluzka z długim rękawem nike r. xs na ramieniu z tyłu maleńka dziurka stan bdb. 4.Bluzka na ramiączka Bershka rozmiar s Stan bdb 5.Bluzka terranova Babydoll.Ramiączka regulowane r.s 6.Bluzka z żabotem r xs/s stan bdb leciutkie zmechacenia. Kolor amarant plamy na zdjęciu to wina aparatu 7.Nietoperz Orsay rozmiar S.Nie wiem czy chcę oddać więc za coś co mnie powali ![]() ![]() długość:71 cm szerokość między pachami:38 cm Jest dłuższa sięga do połowy uda ale ja miałam ją podwiniętą. 8.Sweterek BEBE rozmiar M ale to S z cekinami zapinany na zatrzaski ma nawet przy metce dodatkowe zatrzaski miałam tylko raz na sobie.Był bardzo drogi
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-04 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzy
1. bluza Denim Co nowa bez metek.Turkusowa welurowa. Rozmiar S 2.Bluza futrzana Bershka stan bdb. Z metki M ale ja noszę S i też fajnie wygląda ![]() 3.Czarny sweterek w serek rozmiar S stan bdb kruczo czarny na zdjęciach tak wygląda przez lampę. 4.Bluza H&M stan bdb rozmiar z metki 34 ale i na 36 będzie pasować. 5.Czapka zimowa bardzo ciepła w środku na polarze, Firma Crush stan idealny.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-10-18 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
buty
1.Buty Jennyfer stan bdb brak tylko fleczków. Rozmiar 38 dł wkładki 25 cm szpilka 8 cm. Zapinane na kostkę,bardzo wygodne. 2.Rajstopy koronkowe Atmosphere. R s/m nowe lecz bez metek mam takie same foto zapożyczone. nie ma 3.Pasek na gumie nowy s/m 4.Fluid Max Factor odcien creamy ivory .Nowy tylko wypróbowany. za coś z listy 5.Boskie rurki Zara w pepitkę ślicznie dopasowują się do figury r. M/L.Nowe z metkami szerokość w pasie:43 cm biodra:45,5 cm długość nogawki od pasa:100 cm szerokość nogawki na dole:14 cm Za coś extra bądz kilka rzeczy ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Nowa Torba Zara z metkami. Jest bardzo duża spokojnie mieści A4
![]() za cośfajnego 2. Kurtka zimowa Zara beżowa nowa z metkami rozmiar m 3. kurtka zimowa znanej japońskiej firmy UNIQLO. Nowa wraz z metkami cena na metce to 70 funtów. Posiada odsuwane rękawy dzięki czemu można zrobić z niej kamizelkę, a także odpinane futerko.Modny materiał i krój.Ściągacze na rękawach.Wykonana z pierza, jest bardzo ciepła. Rozmiar z metki to L proszę jednak sprawdzić wymiary. Wymiary: biust: 59 cm dł.całkowita od ramienia:70 cm dł rękawa od ramienia:74cm
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-11-20 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mega dokładka
1.Tunika czarna z lejącym dekoltem wiązana na szyję. Miss Selfridge r xs-m jest rozciągliwa. Stan bdb -za coś fajnego ![]() 2.Śliczna sukieneczka na ramiączka. R. xs-s , w sumie m też wejdzie tlyko będzie bardziej obcisła niż na mnie:P stan idealny. Z tyłu rozcięcie na plecach. Za coś super 3.Bluzka w stylu Baby doll z gumką na biuście na dole limonki ![]() ![]() 4.Brązowy long Atmosphere. Stan bdb pasek nie jest do wymiany. R xs-s 5.Śliczny siwy kardigan na guziki R. S i M . Stan idealny sięga za tyłek - za coś fajnego ![]() 6.Różowy t shirt Cheerokie r. xs stan bdb -pasek nie jest na wymianę. Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-28 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() 1.Rurki Tally Weijl r z metki xs ale ja noszę s i teżsą na mnie dobre. stan bdb - brakuje kilka kryształków na tyłku ale to nie jest widoczne. 2.Spodnie Tally weijl lekko rozszerzane nogawki ale to nie są żadne dzwony:P z metki xs ale ja noszęs i też są dobre. Stan bdb 3.Świetna tuniczka z rękawem 3/4 w kratę r. s i m . Stan bdb pasek nie jest na wymianę. 4.Spódniczka sportowa H&m na gumce r.s jakaś plamka wyszła na dole to wina aparatu. 5.Bluza brązowa z kapturem Cheerokie r M i L stan db + 6.Bluzeczka na ramiączka z takiej jakby dzianinki .Firma Old Navy dobra S i M .Stan bdb ten srebrny trochę się błyszczy ![]() 7.Tunika Marynarska Miss Selfridge. R xs-s ta gumka się rozciąga na biuście na zdjęciu wyszła maleńka . Sięga do połowy tyłka. Pasek nie jest na wymianę. 8.Czarny gładki t shirt r .s stan bdb -bez paska
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-08-28 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
mp4 Odtwarza mp3,mp4 filmy. Nie mam do niego ładowarki ani słuchawek ale jest to groszowa sprawa. Pojemność to 2 Gb kolor niebieski. Przycisk chodzi trochę ciężko oprócz tego stan bdb. Menu w j. angielskim 1.Rurki speedway. Z tyłu modne suwaki. Były skracane przez krawcową zachowany jest oryginalny szew. Stan idealny. Pas: 39-42 cm biodra: 40 cm szer. nogawki na dole: 16 cm dł nogawki od kroku: 98 cm Za coś z listy nowa sukienka Zip Zara bez papierowych metek. Rozmiar z metki m ale ja noszę s i leży jak na zdjęciu. Ramiączka regulowane. Za coś fajnego kosztowała 120 zł. Kurtka Firmy Bershka rozmiar S. Wkładana przez głowę w przodu kieszonka .Świetnie leży . Stan bdb + za coś z listy.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-09-13 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jesli cos u mnie to prosze o wymiarki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1280922260
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
podobaja mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280927883 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1269974770 Jednak kurteczki za te rzeczy nie oddam :< a jak domyslam sie za spodenki tez nie oddasz nie? Bo zalezy mi na rajtkach~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a wyślesz mi zdjęcie tej plamki z tyłu?
a nie wolałabyś wymiany dwie pary spodni za dwie pary spodni? bo sukeinka jest mojej siostry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam poprawić na aukcji, nie mam juz tego sweterka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#19 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
zajrzyj do mnie!
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280923129 ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- fioletowa tuniczka jet wolna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
aa jak Ci zależy na sukience to może być ta ja się jakoś z siostrą dogadam myślałam, że bez różnicy Ci to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
.Rurki stan db+ rozmiar S. Mają małą plamkę z tyłu na udzie jest trochę jaśniejsza od koloru spodni zainteresowanym wyślę zdjęcie. Bardzo mi zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a dałabyś zrobić radę jeszcze zdj bardziej z oddali tzn żeby całe je np objeło bo wtedy zobaczyłabym czy bardzo się rzuca w oczy bo na tym zdj bardzo
![]() ale tymi drugimi jestem zainteresowana jak najbardziej ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- dostałam fotkę na Tobie ale chodziło mi o zdj z tyłu, może być na podłodze tak zeby je całe objeło zebym zobaczyła czy bardzo rzuca się ta plamka w oczy ![]() a poza nią wszystko z nimi ok? i podasz mi szerokość w pasie tylko jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nie mam
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- bylabys chetna na wymiane? jesli tak to prosze o wymiary spodni: dł, pas, biodra oraz zdjecie tej plamki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280928085 - to mi się jedynie u Ciebie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.