![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
puder brązujacy clarins, lakiery sally hansen i inglot
NIEAKTUALNE
14.01.11r dokładka kosmetyków!!! legenda: nieaktualne, wymienione kolor szary, dokładki Chętnie oddam w dobre ręce: Dokładka: *lakier sally hansen magical kolor purple potion *lakier sally hansen magical kolor copper cauldron *lakier Inglota z drobinkami XL6 *lakier z rapidografem i cienkim pędzelkiem złoty inglota Wszystkie lakiery mają małe zużycie i przechowywane są w lodówce * błyszczyk maybelline watershine diamonds kolor precious lilac małe zużycie wytarte napisy bo był noszony jako dyżurny w torebce * maczek Clinique w kolorze amaryllis * sypki puder brązujący clarins ze złotymi drobinkami zostało 50%, pęknięte pudelłko ale to w niczym nie przeszkadza w negocjacji *liner w żelu inglota kolor ciemna śliwka parę razy maźnięty - nie umiem się nim malować na zdjęciu z paletą cieni Freedom Inglota której już nie mam! * szminka o przedłużonej trwałości avonu kolor mocha Odlewki: black aoud 5ml Moge odpsikać większe próbki: AoD Eau Caire des Merveilles Kenzo Amour le Parfum Próbki firmowe: Si Lolita 0,8 ml Gucci by Gucci PH 2 ml Miss Boucheron 1,2 ml Pur Blanka Blush 2x po 1ml chyba Pur Blanka Blush 0,5 ml Today Tomorrow Always Love in Bloom 0,2 ml Today Tomorrow Always EDP ok 0,7 ml Incanto Charms 1ml XX by Mex Nice 0,8 ml XX by Mex Wild 0,8 ml Forbidden Flower Lempickiej ok 1ml Próbki robione: Baby Doll YSL 0,4 ml Ellen Tracy EDP ok 0,4ml Un Air d'Habanita Molinard 1ml Kenzo Amour le Parfum 0,5 ml Creed Love in White 0,8ml Black Cahmere 0,2ml Incanto shine ponad 1ml Wymienione: * kółko kamuflaży Kryolan Nr 3 dla jasnej cery, tylko jeden kolorek bardziej używany, reszta prawie wcale * bronzer Bronze Goddess Estee Lauder, używany ale b. wydajny i jeszcze jest go mnóstwo *paleta cieni inglot freedom Poszukuję: # błyszczyka lub szminki w kolorze jeżynowym , z drobinkami albo bez, NIE perłowej #marynarki boyfriend S/M szarej lub czarnej # tuniki z zipami S/M szarej lub czarnej # spodnie dresowe S/M w stonowanym kolorze # buty w rozm 39: baletki, trampki, kozaki # zegarka dużego, ale nie ogromnego, z brązowym lub karmelowym paskiem, bez cyrkonii i zbędnych ozdobników coś w tym stylu: http://allegro.pl/stalowy-lorus-od-s...386224895.html Szukam ubrań w rozmiarze 36 nowych lub stanie bardzo dobrym, spodni W28L32, butów w rozmiarze 39, z kosmetyków używanych wymieniam się raczej tylko na kolorówkę marek selektywnych np. cienie, pudry, rozświetlacze, perfumami można mnie kusić zawsze ![]() do testów: CdG z serii sweet Chloe EDP Intense większe objętości: L'Occitane Amber shalimar i shalimar light i innych..
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-19 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki
Hej. Z góry ładnie proszę - wybaczcie wszystkie nietakty!! Jestem tu dopiero kilka dni i chodzę jeszcze po omacku...
![]() W kazdym razie mam : Opium POESIE DE CHINE - ok.1,3ml Opium ORCHIDEE DE CHINE - ok.1ml Opium eau d'ete- ok.1,1ml w fiolkachh z aplikatorem no i ..GRIS CLAIR w atomku 8ml (atomizery jak na allegro-długie i cienkie) A mam potrzebe na HP Edytowane przez NOWAJATU Czas edycji: 2010-12-14 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wcielona to ja jeszcze jestem średnio
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o to..nie ma sprawy. Ciekawi mnie tylko jak wizażanki sprawdzaja co kupują
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- A jakbym zapytała nieśmiało o choć o,5 ml Glorii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Na targowisku nie wolno kupować ani sprzedawać, dozwolone sa tylko wymiany. Do tej pory wysyłałam zdjęcia np. kiedy ktoś chciał zobaczyć jak wyglądaja moje atomizery. Oczywiście jeśli chcesz wyślę Ci zdjęcie flakonu hypnotic poison, mi zdjęcie pena z gris clair niewiele da bo dopiero jak powącham to przekonam się czy zawartość to gris clair
![]() Jasne odpsikam Ci 0,5ml glorii ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Podsumowując dla nowajatu: 15ml hypnotic poison 0,5ml glorii dla mnie: 8ml gris clair Opium POESIE DE CHINE - ok.1,3ml Opium ORCHIDEE DE CHINE - ok.1ml Opium eau d'ete- ok.1,1ml
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2010-12-14 o 23:03 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ojej, tzn. że żle zrozumiałam... !Myślałam ze poślizg z wysyłką będzie taki jednodniowy... moja a zaraz Twoja
![]() ![]() Edytowane przez NOWAJATU Czas edycji: 2010-12-14 o 23:25 Powód: bład w wyrazie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Możemy zrobić tak w takim razie: poproszę zdjęcie flaszki gris clair a ja Ci wyślę zdjęcie flaszki HP a jak wyślesz list to proszę o skan potwierdzenia nadania i wysyłam wymianę.
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2010-12-14 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przygarnęłabym odlewki Elixir des Merveilles oraz żółtej ku... delice d'epices znaczy się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie w zamian za Hypnotic i Ninę?
Kilka małych ml. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
nerola u Ciebie niestety nic nie widziałam dla siebie
dixi u Ciebie podoba mi się : Jaisalmer - ok. 4 ml w atomizerku; Demeter Brownie - ok. 8 ml, odlewka w atomizerze;
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Elixir mogłabym odpsikac albo w atomizer (zostały mi chyba tylko takie które mieszczą 4ml) albo w fiolkę szklaną o pojemności 6ml. Teraz jestem w pracy jeszcze ale jak wrócę do domu to się upewnię jakie atomki posiadam, oki?
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Ty na to? i jeszcze przy okazji lista moich próbek ciekawszych - może coś Ci się spodoba ![]() Bez atomizera – małe (0,5-1 ml): Midnight Oud Wonderwood Fumerie Turque Dzing Encre Noire Caron Parfum Sacre Caron de Reglise …. (cd zamazana ![]() Dsquared She Wood C’est de rose Rosine Z atomizerem – ciut większe (1,5 -2 ml): Angel Liqueur A’Men Pure Coffe Patchouli Tonka Safran Troublant (tej ok. 2,5-3 ml) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dixi jasne: wypełnię elixirem atomizer 4ml i fiolkę 6ml. Interesowałaby mnie próbka Midnight Oud lub Wonderwood.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy Twoja próbka FdB jest lutensowa czy Shiseido? jak lutensowa to poproszę, jeżeli można ![]() zaraz wysyłam pw z danymi; |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hej, jak opisałabyś mi Krizię Fiori?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ok, to ja jednak zrezygnuję z Fiori... a ile ml mogłabyś odpsikać Glorii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej z reszty próbek jakoś nic do mnie nie przemawia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kwiatowo-cytrusowo-hmmm przykurzony, pachnie staroscia, ale nie jest pudrowy ani "zamulajacy", ciekawy okaz
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- pasi ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Gucci by Gucci PH 2 ml
XX by Mex Nice 0,8 ml XX by Mex Wild 0,8 ml Baby Doll YSL 0,4 ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ancynamonka-przemysle, na pierwszy rzut oka nic nie znalazlam za wranglery, ale kto wie?
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
chetnie bym cos znalazła,ale nie szukam perfum niestety
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.