![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
**** wymianka z ZARALU **** zara, bershka, mango, pull&bear, H&M, atmosphere XS-L!Pilnie poszukuję szpilek w rozmiarze 35, marynarek xs/s, oras KATE MOSS VINTAGE perfum! Witam ![]() Prowadziłam te konto razem z siostrą jeśli chodzi o wymiany. Jednak teraz przejęłam całe konto tylko dla siebie, a wiadomości mojej siostry są pokasowane. Z tego powodu nie mam wglądu do niedokończonych wymian czy innych spraw, proszę o wyrozumiałość, jeśli coś jest ważne proszę mi opisać sprawę, zapytam siostrę o co chodziło i dam odpowiedź ![]() Mój regulamin: 1. Jeśli nie ma ku temu poważnych powodów nie odmieniam się.2. Jeśli wyślesz mi rzeczy, które są zniszczone, nie zgodne z opisem, nie nowe - a zupełnie co innego pisałaś - to wiedz, że będę walczyć od odesłanie lub zmianę wymiany. 3. To, że Twoje przedmioty nie zgadzają się z opisem dla mnie znaczy, że mnie oszukałaś. Co za tym idzie negatyw i czarna lista. Jeśli nie akceptujesz tego punktu to nie proponuj mi wymiany! A jeśli go nie przeczytałaś to nie miej do mnie pretensji. 4. NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWIDENTNE ZNISZCZENIA DOKONANE PRZEZ POCZTĘ POLSKĄ ANI ZA KRADZIEŻ!- jeśli dojdzie do takiej sytuacji oddaję dowód nadania i spawa odszkodowania zależy od ciebie nie ode mnie- nie zwracam ciuchów. 5. Jeśli nic u Ciebie nie znajdę na wymianę, zajrzyj do mojej wish listy i jeśli coś masz to daj znać o tym ![]() Moja wish lista ![]() MARYNARKI! rozm xs/s tylko!
- Czarne, pudrowe, beżowe, z kolorowymi podszewkami - ODDAM NAPRAWDĘ WIELE!! Biżuteria - DUŻE pierścienie! - łańcuszki wielowarstwowe i z ciekawymi zawieszkami -branzoletki charms, pandora, z łacuszków, grube, z kryształków Legginsy! - beżowe, szare, czarne, brązowe, kawowe (długie, bawełniane, kryjące) - dżinsowe (ciemne) Koszule - typu zara, bershka - w kwiaty, groszki, kratę z lekkich tkanin, miłych w dotyku Emu, ugg (nie muszą być oryginalne) - 36/37 - czarne, brązowe, szare, beżowe Szale -różowe, beżowe, brzoskwiniowe, brązowe, czarne, w groszki, DŁUGIE Szpilki - rozmiar 35! - Beżowe, nude, pudrowo-różowe, czarne Kosmetyki - Kate Moss Vintage!! - nowy tusz maybeline Falsies (ten różowy) - eyeliner Dokładka 1. Czarne rurki dżinsowe, lekko ozdobione kieszenie. rozm: M 2. Czarny płaszczyk, trochę za pupę, na wiosę, PLAMY TO WINA APARATU. rozm: XS/S 3. Duża chusta fioletowa (jeśli dobrze pamiętam wymiary to 80x80) 4. Długi i szeroki szal, z frędzlami, może być używany jako narzutka, pareo. NIEBIESKI/BŁĘKITNY 5. Długi i szeroki szal, z frędzlami, może być używany jako narzutka, pareo. PUDROWY RÓŻ 6. Szal w modną kratę a'la burberry 7. Farby do malowania po materiałach i dużo innych dla zainteresowanych mogę przetłumaczyć etykietkę. Użyty tylko czarny i czerwony ale ubytek ten to max 2% całości. Koszt jednej farby to 10zł Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-04-19 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: **** wymianka z ZARALU **** zara, bershka, mango, pull&bear, H&M, atmosphere X
1. Kurtka czarna:
Gruba, nadaje się na mrozy, czarna, z kapturem z futerkiem(odpinany), ze ściągaczami. Stan: celujący ale z minusem - trzeba naprawić zamek(wystarczy sam suwak bo zamek jest dobry) Rozmiar: S( pasuje na M) Wymiary: Długość: 60cm Pachy: 45cm Dł. rękawa(od ramiona): 62cm Ściągacz dół: 38cm (naciągliwy mocno) 2. Góralski / skandynawski / norweski sweter, ciepły. W sam raz do leginsów : ) Rozm: M/L (na S też pasuje jako oversize) 3. Dzianinowa sukienka z rękawem 3/4. Stan: bdb Rozm: M/L 4. Czarny płaszczyk, trochę za pupę, na wiosę, firmy TROLL. PLAMY TO WINA APARATU. rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-16 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: **** wymianka z ZARALU **** zara, bershka, mango, pull&bear, H&M, atmosphere X
1. Marynarka asymetryczna firmy TOP SECRET. Nowa z metkami, podszewka w kropki. Chcę ją sprzedać więc tylko za coś ekstra!
rozm: M/L 2. Marynarka czarna george. Matowa z satynowymi wykończeniami. Pasuje zarówno do rurek jak i sukienki. Rozm: M 3. Kardigan w paski firmy MANGO. Raz założony, stan idealny. BEZ KWIATKA! rozm: XS-M 4. Kardigan, długi w kolorze kawy z mlekiem/jasny khaki (ciężko pokazać kolor). Rozmiar z metki jest duży ale ja noszę S i fajnie leży. Na życzenie podam wymiary. rozm: s/m/l (nawet XL!) 5. Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
TYLKO ZA COŚ EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ MI NIE PROPONOWAĆ JAKIŚ STARYCH SZMATEK.... 1 . Kwiatowy kombinezon JAPAN STYLE! Nowy z metkami! Biały w różowo-czerwone kwiatuszki. Jest taki sam jak na zdjęciu i jest dobrej jakości mimo iż marka japan style jest źle oceniana. Wymieniam bo nie wyglądam w nim dobrze. Rozm.: S 2. Zwiewna sukienka w kwiaty firmy MANGO, z podszewką, na biuście duży ściągacz. rozm: xs-m 3. Dzianinowa sukienka firmy VILA. Dzianinowa czyli sweterkowa (cieniutka), krój baby doll (odcinana pod biustem, bufki), czarna, góra w dziureczki, które tworzą kształty kwiatków. Rozm: xs/s 4. Kombinezon marynarski firmy DENIM CO (atmosphere). Granatowy z zakładkami, guziki z kotwicami, spodenki zapinane jak normalne szorty(zamek, guzik), zakłądki na nogawkach. rozm: XS/S 5. Brzoskwiniowa sukienka / tunika dorothy perkins. Kolor brzoskiwni, koraliki prawie jak pagony. Z metki duży rozmiar ja jednak nosiłam ją z cienkim paskiem w talii Rozm: s/m/l 6. Dzianinowa sukienka VERO MODA. Kolor pudrowego różu, z żabotem, na ramiączkach. Rozm: m/l (na s też będzie dobra!) 7. Sukienka tiulowa tutu ATMOSPHERE. Stan idealny, tiul nie jest pozaciągany. Góra bawełniana w paski czarno-białe, dół to warstwowy czarny tiul. Rozm: s/m 8. Spódniczka tiulowa tutu ATMOSPHERE. Szara, rozkloszowana, z halką. Szczegóły widać na zdjęciu. Tiul nie jest pozaciągany. Rozm: xs/s/m Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Koronkowa bluzka z bufkami Dorothy Perkins. Nowa, nigdy niezałożona, zerwałam papierowe metki. Mogę dorzucić barwnik czarny.
Rozm: XS/S 2. Body pasiak! Bershka, pare razy założone rozm: XS - M nie oddam łatwo ale można kusić ![]() 3. Body w paski BERSHKA. Z bawełny, naciąga się. Rozm: xs/s (małe M) 4. Bluzka boho TOP SHOP. Granatowa z białymi haftami. Rozchodzi się ku dołowi. Rozm: uniwersalny (xs-l) 5. Bluzka boho PULL&BEAR. Biała z piórkami i indiańskimi motywami. Z tyłu zapinana na guziczki ozdobne, ma bufki. Ma jedną maleńką dziurkę, ale zszyta przez krawcową więc widać tylko jak się z bliska przyjrzeć. Rozm: xs-m 6. T-shirt miętowy H&M. Z BAWEŁNY ORGANICZNEJ, to bardziej tunika lub długa koszulka. Stan idealny, założona raz. Rozm: S 7. Top różowy, dopasowany z punkową biedronką rozm: XS-M 8. Pasiak organiczny H&M. Kolory biało grafitowe, bawełna organiczna. Dołączam do niej pasek pleciony w warkocz (biały, z bawełny). Ma speclajne cienkie szlufki na niego. Trzeba przelecieć maszynką. Rozm: uniwersalny (xs-l) 9.Gorset dżinso podony w panterkę, rozm: 75 a/b/c Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA!!!! Dodałam parę zdjęć z blogów, żeby ukazać jak mogą się prezentować koszule. Będę ignorować inteligentki, które będą podsyłać mi pytania o koszule ze zdjęć blogowych. nie ma! 1. koszula dżinsowa Ralph Lauren. NIE JEST Z LUMPA! Przywieziona z wyprzedaży, ale nie noszę jej w ogóle. rozm: oversize DRUGIE ZDJĘCIE UKAZUJE JAK LEŻY KOSZULA!! REZERWACJA ----> 2. Ciemno beżowa (camel / camelowa) koszula H&M w czarne małe kropki, Bardzo długa Rozm: oversize (najlepiel leży na M/L) 3. Biała z lekkiego materiału, H&M. Świetnie leży, bawełniana. rozm s/m zdjęcie z neta ukazuje jak będzie wyglądać na kimś, wymeniam koszulę na różowym tle!!!!!!!!!!!!!! 4. Koszula w kolorze ecri, śliski lekki materiał, prześwitujący, 2 kieszonki, ma nadrupty kawałek na dole ale łatwo można zszyt bo znajduje się to na szwie. rozm: oversize Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-24 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. TYLKO ZA RURKI - SKINNY LUB HAREMKI!! Tylko marki H&M, bershka, zara, pull&bear, mango.
Jasne jeansy PULL&BEAR. Nie wiem czy chcę oddać więc nie będzie łatwo. rozm: XS-S 2. Leginsy lekko połyskujące, ocieplane, w sam raz na wiosnę. Nowe nigdy nie założone. Realne zdjęcia na życzenie. Rozm: xs-m 3. Nowe pumpy H&M. Czarne, luźne, z kieszeniami. Głównie 3/4, ale mogła być też po kostki. Rozm: XS-M 4. Szorty dżinsowe H&M. Ciemne, poszarpane z ozobną kokardą z koronki i różyczką. Ćwieki można wyciągnąć. Raz założone. Rozm: XS (32) 5. Czarne szorty. Proste, krój trochę zachodzi pod "bombkę". Gładki materiał, ładnie leżą. Rozm: XS/S 6. Ołówkowa spódnica fuksjowa! Z ozdobnymi guziczkami, dopasowana, idealnie leży! Rozm: S dokładka 7. Czarne proste rurki dżinsowe, lekko ozdabiane kieszenie tylne. Rozm: M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-15 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. Brązowa (ciemniejsza niż na zdj. i nie świeci się tak!) torebka ze strony "etorebka". Stan bdb- (minimalne przetarcie na rogach dolnych, ale ich prawie nie widać). Mieści a4
2. Czarna prosta, a4 pomieści ale tak nie do końca. Stan db Atmosphere 3. Buty ze skarpetą BERSHKA. Beżowe, nowe z metką i flekami zapasowymi. BĘDĘ WYBREDNA. Rozm: 37 4. Czarne zgrabne szpilki. Założone parę razy, gdzieniegdzie mają przetarcia ale naprawię to specjalnym preparatem. Rozm: 36 5.Lakiery: - Bordowy SENSIQUE - Safari: turkusowo-morski, granatowo-fioletowy fioletowy NEONOWY RÓŻ! NOWY 6. Dodatki: 1. Torebka koronkowa ATMOSPHERE. Mała, czarna, do ręki, obszyta koronką. Stan bdb. 2. Różowe kolczyki BOUJU BRIGITTE. W serduszka, stan dobry 3. Czarne serduszko BERSHKA. Stan dobry 4. Czerwone serduszko BERSHKA. Popękane w środku (fabrycznie) 5. Pierścionki (wymienię razem) BERSHKA. Warstwowe, w paski. Jeden czerwono-biały, drugi biało-różowo-pomarańczowy. 6. Kolorowe bransoletki NEW YORKER. Żółty, mocny róż, fiolet, niebieski, czarny. Stan dobry. 7. NOWE słuchawki H&M. Przywiezione z Londynu, były drogie, łatwo nie oddam. Wysadzane kamieniami, srebrne. 7.Paski: Czerwony - pieszczocha na rękę Lewy - nie ma Prawy - cienki na sztucznej skórze, XS Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Czerwony pasek H&M. Nowy z metkami, będę trochę wybredna
![]() Lekko złota klamra, marszczony. Rozm: s/m/l 1. Pasek w kształcie węża. Kolor skóry węża, "Zapięcie" to głowa i ogon które sie zaczepia, nowy bershka Rozm: XS/S 2. Paski: *Biały na gumce, H&M, XS-M *Ciemny turkus, ekoskóra sztywna, orsay XS-L *ciemno różowy na gumce, orsay XS-S 3. Perły białe i paski: 1. Biały "popękany" (fabrycznie) z dużą srebrną klamrą z płonącymi kostkami 2. Prosty szary ze złotą klamrą, pęknięcie jedno koło dziurki ale nie widać 3. Karmelowy, NOWY pasek NEW YORKER. Stan idealny Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. Bardotka czarna koronkowa z różowymi lamówkami, triumph, nowy.
rozm: 75 b (może pasować na małe c) 2. Stanik hello kitty z H&Mu. Czerwony, bawełniany, DUŻY PUSH UP. Rozm: 70/75 a 3. Góra od piżamy SECRET POSESION. Różowa w owieczki ![]() TO JEST RODZAJ MIĘKKIEJ FLANELI, dobrze się w niej śpi! rozm: xs-l 4. Góra od piżamy LA SENZA. Łososiowa w ciastka ze shreka ![]() TO JEST RODZAJ MIĘKKIEJ FLANELI, dobrze się w niej śpi! rozm: xs-l Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300039646
lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1300041074 : )?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300040463 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300039646
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba Ci się coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300040463 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1300040463 ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za kombinezon?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie moze za:
kardigan https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300039646 tuniczka/sukienka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300040463 bluzka z kotkiem https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1300041074 ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
*Ciemny turkus, ekoskóra sztywna, orsay XS-L
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.