![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
* Kropki, paski, zara, h&m - i dużo więcej. Rozm. xxs-l. ZAPRASZAM - ost. wątek. *
ZAMKNIETY
Witam w ostatnim wątku ![]() Kończę przygodę z Wizażem, dlatego też oddam te ubrania bez większych oporów. Mogę być nawet stratna na wymianie za coś na czym mi zależy. Nie mam konkretnej wish, po prostu jeśli coś mi wpadnie w oko jestem w stanie oddać dużo. ![]() WSZYSTKIE UBRANIA SĄ W IDEALNYM STANIE. NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE ANI NA NIKIM INNYM. ![]() Zasady ogólnie panujące, czyli: - mniej przekupek - wysyłasz pierwsza - tylko polecony! ekonomiczny czy priorytet - zależy od Ciebie - dokładnie podaję wymiary i stan rzeczy - proszę o to samo - po wymianie adresów nie możesz odstąpić od wymiany i to by było na tyle, o kulturze i nie traceniu mojego i Twojego czasu przypominać nie muszę ![]() Proszę o przemyślane wymiany, ponieważ nie odmieniam się! (wyjątkiem jest, gdy obie strony są niezadowolone) Życzę udanych wymian ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-26 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Kropki, paski, zara, h&m - i dużo więcej. Rozm. xxs-l. ZAPRASZAM - ost. wątek
1. Szorty DIY rozm. 27
2. Szorty z ćwiekami DIY rozm. 26/27 3. Rurki Cross Jeans rozm. w.27 l.32 4. Żółte rurki Terranova rozm. xxs/xs Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Kropki, paski, zara, h&m - i dużo więcej. Rozm. xxs-l. ZAPRASZAM - ost. wątek
1. Plisowana, House, rozm. S
2. Jeansowa z falbankami, House, rozm. S Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Satynowa bombka, rozm. s/m (z tyłu ma gumeczki więc się dopasuje do figury
![]() 2. Żółta tunika rozm. s/m 3. Tunika rozm. s/m Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Bluza H&M LOGG rozm. xs-s
2. Sweter Camaieu rozm. s-m 3. Biały sweterek rozm. xs/s 4. Sweterek w paski rozm. xs/s 5. Sweter golf rozm. s/m 6.Sweter czarny z motywem rozm. s 7. Bluza z kapturem, rozm. xs/s Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Biała kopertowa z dużym dekoltem, rozm. uniwersalny
2. Bokserka UPS!, rozm. s/m 3. Bluzka Pretty Girl, rozm. s 4. Szara bluzka, bodajże H&M, rozm s/m brak zdjęcia 5. Pudrowa z koronką, Marks&Spencer, rozm. s/m brak zdjęcia 6. Tunika Calliope, nowa rozm. m brak zdjęcia 7. Tally Weijl rozm. xs-s 8. Limonkowa bez rękawów rozm. xs 9. Szara Kopertowa z długim rękawem rozm. xs/s 10. Lazurowa rozm. xs/s Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chusty, apaszki, pytać o wymiary
![]() proszę o linki ![]() Załącznik 3429428 Załącznik 3429429 Załącznik 3429430 Załącznik 3429431 Załącznik 3429432 Załącznik 3429433 Załącznik 3429434 Załącznik 3429435 Załącznik 3429436 Załącznik 3429437 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-09-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Bluza Diverse, rozm. m (wg mnie s)
2. Różowa bluzka, rękaw 3/4, rozm. uniwersalny 3. Czerwone bolerko, rozm 36 4. Bluzka.sweterek Next, rozm. z metki 16, wg mnie pasuje na m/l 5. Czarno-czerwony bezrękawnik rozm. xs 6. Czerwona w kwiaty rozm. xs/s 7. Militarna z kapturem Naf Naf rozm. s/m 8. Bluzka z kołnierzem w kolorze zgniłej zieleni, rozm. s/m Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-10-10 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Białe połyskujące bikini, nowe (jeszcze z metką) rozm. raczej s nie ma -> nevercomeback
2. Bikini wiązane z przodu, mocno wycięte, rozm. xs/s 3. Koralowe bikini, rozm. s/m (góra B/C) Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-10-16 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Niebieski stanik rozm. 75B
2. Czerwona bardotka rozm. 80C 3. Beżowy 75B 4. Czerwony push-up rozm. 80C 5. Czarny z cekinami rozm. 80C 6. Kremowy Triumph rozm. 80C 7. Body rozm. xs/s (75B) nowe 8. Koszulka nocna La Senza rozm. m 9. Czarne body, bardzo seksowne, rozm. xs/s nowe 10. stanik 75B misianka 11. Czerwony stanik New Look 75B 12. Czarna bardotka z silikonem (ramiączka też są) 75B Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-10-10 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Pasek na talię kremowy
2. Pasek na talię, czarny ze sprzączkami 3. Morelowa chusta (ost. zdjęcie) - Biżuteria - Kolczyki różne - Torby i dodatki - 1. Torba Tally Weijl, duża, fioletowa, mieści a4. 3. Portfel złoty, nieużywany Nunka8 4. Czerwony portfel, nieużywany 5. Czarna kosmetyczka, nieużywana - BUTY POST NIŻEJ - Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-12-04 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Czarne platformy Graceland rozm. 37 wys. obcasa 8 cm + 1 cm platforma - nowe (tylko za podobne - dł wkładki 23,5 cm) fablous
2. Satynowe platformy z kokardka i cekinami rozm. 37 wys. obcasa 9 cm + 1 cm platforma nie ma -->PannaDelikatna 3.Czarne lakierowane czółenka, wys obcasa ok. 5-6 cm 4. Czerwone peep toe, całość ze skóry, rozm. 37 wys. obcasa ok. 8 cm 5. Satynowe baleriny, piękny kolor, rozm. 38 6. Sandały, rozm. 37 wys. obcasa 5 cm Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-10-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za liliowa tube...
_________________________ _____________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post21022063 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kochana podobało Ci si e u mnie kika rzeczy, znajdziesz coś za:
szmizjerkę tally waijl bokserkę zary tą: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280790280 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Co z moją paczką? Swoją wysłałam już dawno, nawet widzę te rzeczy u Ciebie w wątku. Kiedy ją wysłałaś?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
5. Bokserka ZARA, rozm. m ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280789872 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280791084 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1280791084 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1280791308
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odpisane u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to nie problem to prosiła bym o zdjęcia tych butów poza wątkiem, bo na wątku niestety nic.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
niestety kosmetyki mnie nie interesuja, a z ubran tylko to wpadlo mi w oko
wiec podziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
ok to cierpliwie czekam
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.